176915

-
Caine #75021 Hogy? -
Renátó1985 #75020 gecc , hogy? 
grat
-
gecc. nyertem 200 mps pontot 

-
Ragnar360 #75018 /del hsz pls :) - am kicsit tuloztam nem 1000, hanem mar csak - CSAK , CSAAAAKKKKK 350. helyen - na mind1... -
Ragnar360 #75017 Ez a TRIALS vmi hatalmas, akárhányszor jáccok vele alig bírom letenni...
A Marathon acsivementel nem is próbálkozok (egyelőre) de mondom 1-2 napja megvan az összes (vagyis már) a DLC-s pályák is, mondom akkor kicsit javítgatok, mondjuk GOLDRA
Aztán vhogy elkapott a hév és jópár órát töltöttem egy adott pályával a leaderboard miatt - nev. az a mapp ahol a lowrider kocsi van (DLC-s PÁLYA), ezen lehet(ett) egy acsit szerezni...
Asszem ugyvolt, hogy arany helyett platinát kaptam tán, fene se tudja a lényeg, hogy aztán szokásosan, mint máskor elkezdtem nyomni nyomni nyomni - jelenleg olyan 1000 környékén vagyok az adott map leaderboardján
EZ VMI ESZMÉLETLEN - ez a játék áh - és olyan durván megyek már de mégis az a 1-2 másodperc - akár elsö is lehetnék és akkor kiütném azt az állat RedRider-t........ az a tag vmi iszonyat "beteg"...ebbe a játékban
Áhhh no komment -
Ragnar360 #75016 hmmm cod5-t szivesen tolnám újra, csak sajna nincs meg már :SSS nagy gém azért, nameg zombimód rulez - left4dead mehet a szarba -
Igen, és ha már ott vagy, akkor akár ingyen meg is oszthatod a haveroddal: Link -
Renátó1985 #75014 veled nem is játszanék 

-
nekem lenne! csak nincsenek meg ezek
-
Balin #75012 hello!
lenne egy kérdésem...
a lényeg h nem tudok live-ozni mert bannoltak... mondjuk nem is játszottam soha live-on vele na mind1 nem is ez a lényeg.
szeretnék arcade játékokat meg dlc-ket letölteni és az lehetséges hogy veszek pontokat, átteszem haverom gépébe a winyót és nálla töltöm le a dolgokat?
előre is köszi a választ!:) -
nem =) -
Renátó1985 #75010 Jó estét urak
Lenne kedve valakinek Too human vagy Call of Duty world at war Co-op-ot játszani? -
Én is szeretnék egy ilyen fejlécet: gamertag: inter080309
És köszönet IceAkosnak a live-ért!!! -
szijjas #75008 Gamertag: Napster70 ha így monod és nagyon szépen köszi a segítséget saminator:)üdv napsy -
IceAkos-nak köszönet az újabb 1 éves Gold-ért!
-
gamertaged írd be ha még nem történt meg. -
Napster70 #75005 sziasztok Landor kérhetek én is ilyen live profilt? olyan jólenne:) elóre is hálás köszönetem üd napster :] -
hát amit nem vittem végig, azért csak nem kéne eladni... -
1000/1000 és nem multizol akkor tök felesleges tartogatni.. De amúgymeg tök lényegtelen hány gs van kiszedve belőle mert nem lesz se kevesebb se több az értéke. -
hoppá, diret 2 az neki psp, fasza:( -
szerintetek egy 1000/1000-as végigvitt(bármultiba nem, de arra már ott az új) callofduty4-et érdemes elcserélni colin dirt 2-re, esetleg resident evil 5-re? -
Egyébként repülés terén bőven van mit tanulnom, de a löveggel úgy érzem, jól bánok. Valami bronz plecsnit is szereztem általa :) A többi fegyvernemmel egyenlőre csak módjával. Gyalogosan hullok mint a legyek, jeep-el elbénázok (fékezés katasztrófa). Szóval marad a jó öreg air defense. -
velem ilyen még nem volt. viszont nagyon durva szinten béna vagyok ebben a játékban -
"Kilőttem a kis seggfejt"
-
Nem semmi barátom.
Battlefieldes szitu: japó a csapatom, repülőgép anyahajóról indul ugye a móka (függ a játékmódtól). Mondom nem repülök, beülök egy légvédelmi löveg védelmező ölébe. Felszáll egy-két faszjancsi "bajtárs" és elkezdenek kamikázét játszani, persze a saját hajónk ellen. Én persze "nem kaptam fel a vizet", és elkezdtem őket löveggel osztani. Amúgy ha nagyjából betartják a szabályokat a játékosok, jó kis móka ez a gamma. -
Viszont németekkel nagyon jókat lehet játszani, tudják mi az a csapatjáték, nem rambóznak, segítenek, ahol tudnak.
Sry a dupláért... -
Jaja, tegnap is játszanék, keresek egy lobbyt (l4d). Találok egy jó kis versus-t (kedvenc), indul is a játék, minden jól kezdődik. Elvesszük a fegyvereket az asztalról, erre az egyik barom elkezdi lőni a másik emberkét (csapatjáték, ugye, csapattársat lőtt), közben VONYÍT, mint a veszett kutya... Kilőttem a kis seggfejt, erre engem rúgtak ki :( -
Napster70 #74994 na ez az amiről beszélek az ember hazajön lazulni akar benyomja a boxot erre csak az idegesítő emberekkel találkozik hát megérdemeljük mi ezt?:D amúgy meg nem ezé fizetek éves bérletet a netre hogy netudjak kikapcsolódni ezé kell ismerősöket keresni haverkodni (hangsúlyozom szerintem akinek van más javaslata mondja) hogy lehessen normálisan is tolni -
Van egy-két elmeroggyant hugyos a Live-on. Tegnap volt egy kis időm Battlefild-el hazárdkodni, hát voltak érdekesen vinnyogó ki pöcsök. Lehetnek vagy 10-12 évesek, eszméletlen. Ki is lőttem a fenébe az idegen felhasználók zörejeit. -
Napster70 #74992 kilencnad bocsi de én félreírtam én vagyok a hibás a left4dead2 re gondoltam nem az 1 re lehet megveszem az egyet már csak az achi pontok miatt is meg azé már a 2-ő levitte az árát azé valamennyire meg ja én abból kifolyólag keresek normális embereket mert leszedtem a demót ami k-nyira jó:P és nemcsináélok mást mint megyek jön a nyomi gyerek és micsinál? jumpol jobra balra mondom faja így nincs értelme tolnom:( de látom ezzel nemvagyok egyedül ezért írom ha vennétek valamit ide írjátok már be én sokmindenre vevő vagyok és inkább jáccom az értelemmel mint pár habarodottal:P -
Nekem eredeti van, de az is betojt. Full le van merülve az akksim, rádugom, tölt 30 másodpercet. Aztán azt jelzi, hogy feltöltve! Persze miután leveszem a kitről a kontrollert, egyből lemerül, és kéri a gép, hogy csatlakoztassak kontrollert :). Szóval maradt az energizer ceruzaaksi. -
a bevonulásnál gecire akad! -
Én Left 4 Dead-et szoktam játszani és tényleg nagyon sok az olyan barom, aki csak azért jön föl, hogy másokat zavarjon :/ Ha esetleg erre a játékra esne a választásod, vegyél fel. Még 1 ember tuti lesz, de szerintem találunk majd többet is. -
Napster70 #74988 sajnos ez így van de nembántam meg eddig hogy az fekete elit boxhoz tereltél:P -
baca01 #74987 Üdv a klubban unokaöcsém! :D Téged is én hülyítettelek be...
-
Egy ismerősnek kell :D -
Napster70 #74985 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy én úhgyvagyok vele hogy nemszivesen jáccom idegenekkel mert sokan csak a másik piszkálódása végett jönnek fel netre és ezért kérdezném hpogy valakinek lenne e kedve forza3 azni mert eddig csak azvan meg, meg vennék még játékot csak nemtom mit érdemes eddig a fifa10 és a left4dead között gondolkodom hogy ha valameikkel jáccotok és összejönne egy csapat hogy tolnánk időközönként akkor én benne lennék és azt venném meg ha valakit érdekel a dolog felvehet napster70 néven boxra további szép estét -
Kb 4 féle dolog miatt is lehet szal igy bár mit irnánk csak okoskodás lenne szerintem.Plusz ha tudod,hogy bizonyos tipusoknál javitani is lehet.Akkor tisztába kell,hogy legyél a hibával és legalább TE tudod a géped tipusát.
-
Ragnar360 #74983 összetörted ? :DDD -
bigdawid #74982 Sziasztok!Van egy kis gubanc az Xboxommal.A játékoknál a képernyőn fekete pontok jelennek meg.A meükben nincs semmi hiba csak a játék közben.Mi lehet a baj.Illetve javítható-e ez a probléma?Hallottam olyat hogy bizonyos tipusoknál lehet javítani