XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DöflingR
Hát akkor télleg sok idõd lehet.. Dolgozni meg egyéb ilyen helyeket nem látogatsz?:D

Istencsászár
Annyit játszasz vele amennyit akarsz:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hát nemtudom, biztosan lenne hogy egeszejszakas kockulas lenne, nem kevés.
igazábol azert kell mert sok a szabadidom es vhogy jobban bejon konzol mint pc.
elég gáz az az 5-6 ora sztem =/
ps2om 3 évig birta ugy h napi 12 orat ment zsinorban altalaban, de hozzam mar 2 évesen kerult.
igy most eléggé elment ekdvem a dologtol..

SD456
Szerintem ezek a dolgok attól is függnek, hogy hogyan használja az ember. Van aki napi 5-6 órákat játszik vagy többet annak nem csodálom, hogy elkopik a szíj a dvd olvasóban, vagy túlmelegszik. Én is sokat használom de nem akarom kinyírni. Ha vigyázol rá szerintem sokáig kibírja.

PS3 ID: SDani456

DanielT
Hülyeség, semmi bizonyíték a lentebb elhangzottakra.
Most komolyan, ezek alapjan kicist elment kedvem box vasarlastol, eléldegélt "jopar evig"? ne basszal mar ki velem, mi ez?
megfõ? elkopik a szij? menjetek mar nem 2-3 évre tervezem, ekkora fos lenne a box? <#wilting>

diamond35
igen szinte ott mindig minden olcsó én is ott vettem

diamond35
Nagyon köszi hogy segíteni akartál de nem megy hülye fasz vagyok egyedül nem megy angolul is allig tudok ugy hogy inkább hagyom

bexinho
Én is azt hallottam, hogy nem tesz jót a dvd olvasó szíjnak, meg ugye ami alul van rács, azon keresztül megy be a 'friss' levegõ neki, így ha állítva teszed, szerintem eléggé akadályozva van úgy. Érdemesebb fektetve használni, az egészségesebbnek tûnik.
A vitrin dolog nem feltétlen praktikus megoldás. Ha nagy, akkor nincs akkor veszélyben, de a lényeg,h áramolni tudjon a levegõ, és az egy zárt "kis" helyen nem feltétlen megfelelõ.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

DanielT
Zárt szekrényben megfõzöd. Próbáld ki, hogy berakod, játszol egy fél órát, nyisd ki résnyire és rakd be a kezed. Forróság lesz bent és a venti üvölteni fog úgy pörög.

Én beépítettem szekrénybe, de a hátlapra szereltem egy 12 centis ventit ami kinyomja a meleget, így tökéletesen mûködik, de van mikor elfelejtem bekapcsolni a ventit és arra figyelek fel, hogy üvölt a gép mint egy tornádó.
SpeedXHUN
Állítva sok embernek eléldegélt jópár évig,bár van egy olyan pletyka,hogy rossz neki mert elkopik a dvd olvasó szíj
a asszem.
vitrin az gázos,a lényeg h menjen be levegõ és hátul a meleg kimenjen.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

XuChi
Lenne egy baromi láma kérdésem. Elõre is sorry.

A boxot ha állítva használom van valami hátulütõje?

Tényleg sorry ha idegesítõ volt a kérdés :R

Ui: Ha zárt vitrinben lessz a box mekkora az esélye annak hogy megfõ?
Nem kicsi a vitrin kb 100x40x80 a mérete. (szélesxmélyxmagas :D)

<#boxer><#levele><#violent><#bdead><#action>
PoisonChihuahua
Mivan? <#wilting><#wilting>
DöflingR
<#levele>

"Nyugi, elhisszük a konfigod... ;)" :D

diamond35
Hogyan tudnék a a passport izéra regisztrálni mikor bese jön ha rá kattanok[#winkG az ikon-ra

theone91
Látod ezért hisszük el egy olyan embernek, aki egy kóláról nevezi el magát... :D

PoisonChihuahua
Épp múltkor néztem egy ilyen konfigot valamelyik számtech-boltban (pont ilyen, csak nVidia karival). Fél milla volt...
igen pont ezt az oldalt néztem, azért köszi,
régen õk chipelték ps2esem xD
meg sem merem ezen a reszlegen kérdezni h foglalkoznak e még iylesmivel xD

theone91
Köszönjük, a lényegre tapintó, érveléstechnikát az elõtérbe helyezõ, hosszú és tartalmas, mélyreható hozzászólásod.

U.I.: Nyugi, elhisszük a konfigod... ;)

Pepsi Twist
shitbox

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

tojas1
Én szerdán vettem 68990Ft

Konzol stúdió ez az egyik legolcsóbb hely.

http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1543

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

Halle, mennyibe van egy elite? átlag ár/link érdekelne!

theone91
Duke Nukem 3D régiózáras, legalábbis azt hallotam.

tojas1
Engem érdekelni fog,de még játékot is kell vennem:((((<#csodalk><#csodalk>

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

Így van köszönöm.
Akit érdekel Vaterán,
Microsoft Xbox LIVE GOLD 12 + 1 hónapos kód 8 499 ft
http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=live
tojas1
De gondolom elég egy "account " mert hát ugye csak egyhez fogod tudni az 1 éves elõfizetést csatolni.

rastaman
miért van az hogy a mygamercard.net-en rákattintok bármelyik játékra hogy megnézzem ki milyen acsikat csinált meg és amikor átirányít az xbox.com-ra mindig azt írja ki hogy a lap nem elérhetõ?

tojas1
Igen akkor rosszul tudták a boltban.Hál ISTEN!!!

PoisonChihuahua
Ehhez a "háromszor megtudsz ismételni" dologhoz még hozzátenném, hogy ez azt jeleni, hogy minden újonnan regelt Xbox LIVE! account kap 1 hónap ingyenes Gold elõfizetést és ezt tudod eljátszani 3-szor, ergó ha lejár ÚJ nevet kell regelned, nem az elõzõ hosszabbodik meg.
Csak mondom, mert megtévesztõ ahogy leírtad.
PoisonChihuahua
Hátha azzal a névvel és jelszóval fönnvagy LIVE!-on akkor logikusan elfogadja. A PC-n regelt Windows LIVE ID-t fogadja el. Netes játékhoz boxon egyébként Gold elõfizetés szükséges (kb. 8000Ft/év). Csak hogy tudd.
Tehát a regisztrálástól számított 1 hónapig tudsz tölteni játszani utánna csak tölteni de ott már nem mindig engedi a legfrissebb dolgokat, csak idõvel.
Ha töltögetni tudsz liverol akkor mûködik de 1 hónapos ingyen reg van, amit háromszor megtudsz ismételni utánna érdemes venni 12+1 hónapos elõfizetést.
tojas1
Én regisztráltam magam Pc-n anno a Live-ra amikor a Gears Of War-t megvettem PC-re tojasHUN néven.
A boltban ahol vettem a BOX-ot azt mondták nem fogja a LIVE elfogadni a Pc-s regisztrálást.Ez igaz.
Errõl tudtok valamit.

Mert tudtam csatlakozni az XBOX360 live-ra, bár még csak töltögettem és nem játszottam.

Ugyanez van fent a faq mellett is.
Köszönöm.
Itt egy leírás én is innen reggeltem livra.
http://xboxlive.uw.hu/
diamond35
Üdv. talán nézd meg ezen az oldalon regeljrá aztán ha megvan a játék rendeld meg 1 héten belül kihozzák http://www.konzolstudio.hu/

diamond35
Eltudná valaki mond hogy kell LIVE-ra Regisztrálni.Mert már nagyon
régóta várom már
hogy lépés-röl
lépés-re
kattintásról -
kattintásra elmodja
valaki hogy
konkrétan hogy kell
regelni és hova nem megy.<#rinya>

tojas1
OKSA

Bocsi

PoisonChihuahua
Nem tudom te mirõl beszélsz, amit linkeltem ott szó nincs USB-rõl. Crossover kábellel kell összekötni, de csak a PC-d médiafájljait és a neted tudod így megosztani az Xbox 360-al. Mást nem lehet vele csinálni!
Szevasztok.
Nem tudja valaki honnan lehetne elõrendelni, vagy már megvenni
Cabela's Dangerous Hunts 2009 mert egyszerûen magyar boltokban nem látom sehol, vagy lehet, hogy nem lessz europai régiós, mert az usa régios már 23. án külföldön megjelent.
Ps3-ra kijött több régiósan, ps2 re is nem tudom miért szórakoznak a xbox360-nal.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
tojas1
A fenébe!!

Ez volt ez az egyik kedvenc játékom a régin.

Köszönöm

Istencsászár
Sehogy, max ugy hogy letöltöd a demot valahonnan és kiírod dvdre, ha nagyon érdekel.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Nem fogod tudni leszedni, mert 18 éven felülieknek való cuccokat nem lehet itthoni IP -rõl. Lesz még pár ilyen.
tojas1
Ha így összekötöm a Pc-vel /USB/ akkor tudok adatokat tölteni a Boxra

tojas1
Sziasztok!!

Most vásároltam gépet és sikerül Demokat letöltenem a Live-ról,viszont van néhány játék pl.:Ninja Gaiden 2 amit nem enged leszednem.
Ezt írja ki:

"This item is not available from your current location."

Magyarul így sikerült lefordítani.:

"Ez a tétel nem elérhetõ az aktuális helyszínedbõl"

Tudnátok segíteni.

Köszönöm
tojás

PoisonChihuahua
Épp ma volt róla szó, de mindegy....

Link
A hõcsöves segédbordán(ami valószínûleg nem sokat ér) kívül mit módosítottak még?

Valaki el tudná mondani hogy kell a boxot összekötni a PC-vel? mer már mindenféle képpen próbáltam de nem akar össze jönni

attol javultak meg h "folyamatosan" probálkoznak a hütés javitásával mert az a forrása a box bajainak