176877
banner
  • TDC Geronimo
    lál, úgyis elölről kezdted nem? Sokat nem haladhattál :D
  • Moby
    "The game itself is most likely a great game, unfortunately I'm unable to play it even with a 980ti. The game stutters and parts of the environment are jumping (intro to the game when the main character answers his phone the phone just jumps in and out of his hand as I walk) The game is clearly running under 30fps even just on medium with the 980 ti. This is insane.. I want to support MS first party on PC and I would love to play this game, unfortunately I can confidently say I just wasted $60 until there's a performance patch."

Fosparéj(tm). Remélem akkora büdös nagy zakó lesz, amire sokáig emlékezünk
  • darkSectorxxx #166952
    LOOOOOL

kifagyott a gép meg a játék stream alatt
    és elszálltak a mentések!!!
    OMG!
  • darkSectorxxx #166951
    OMG ez mi a rákom? :D
  • TDC Geronimo
    Azt vágom, de látom a tartalmat benne és az alapján nagyon rövid. Persze megy az E3as gyaloglás mód meg a szobában való nézegetés percekig, de ettől függetlenül nagyon rövid. Amúgy hiányzott már egy story alapú single játék
  • orichalcos
    5 act van, meglesz a 10 óra is abból. :)

Amúgy PC-s kódokat ne várjátok a héten:

• TDC Geronimo
    Amúgy tényleg jó rövid játék. 3 actot toltam le kb 7 óra alatt, de nálam lassabban szerintem ember nem játssza ezt. Második végigjátszás nem lesz hosszabb szerintem 5-6 óránál.
  • orichalcos
    Ha van lehetőséged, akkor próbáld ki ugyanazt a játékot más gépen de a te tévéden. De sanszos hogy a Box-nak van valami gondja.
  • Ulthane
    Szerintetek normális, hogy boxon ilyen raszteres a QB? Mintha egy négyzetrácsos tévén játszanék. Amikor Larával játszottam, ott is véltem időnként felfedezni ezt, és baszottul idegesített. Visszafelé kompatibilis játéknál nem csinálja, kipróbáltam a Gearst, és az teljesen tiszta. PS4-en sincs ilyen gond, szóval nem a tévé hibája.

Mi a tököm lehet ez?

• darkSectorxxx #166945
    Egyértelmű én is csináltam ilyet, de nincs akkor QB. :)
    De igen így is jól össz ki. :) 4k-ért elviszem a fémtokot ha adod. :D
  • Kongy
    Naja, csak én adom tovább 1-2 nap múlva, 2-3 ezret bukok rajta, annyit meg bőven megért a 2 Alan Wake, meg a fémdoboz együtt. :) Szóval én járok jobban a végén.
  • darkSectorxxx #166943
    Miért nem?
    A játékkal együtt nem fizetem ki a felét sem amennyibe dobozzal megvetted. :)
  • darkSectorxxx #166942
    Hozok kínait, és megyek is játszani. :D
  • Kongy
    5k? :O Mondjuk annyit nem ér :D
  • darkSectorxxx #166940
    Ennyi. Csak javítok kicsit, nem utóbbi évek, hanem cakk-pakk még nem csináltak jobbat! :D
    ///csak filmeknél, ott meg a Robocop Remastered. :D

Én már intézem németből az enyimét, elvileg 5-be belefér. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.05. 18:32:52
  • Kongy
    Isteni a fémtok, nagyon szépen ki van dolgozva. Utóbbi idők talán legszebbje szerintem. Ha eladom a játékot a sima tokkal adom, ezt megtartom :D
  • darkSectorxxx #166938
    Nanáá hogy tudja jól, csak sokan bepánikoltak, én azért szedtem le, a 23 megás netemmel, mert csak volt többszáz giga helyem. :D
  • TDC Geronimo
    nekem 5 megés nettel gond nélkül streameli live showt nagyon jó minőségben. Felesleges leszedni
  • abel0317
    Énis előrendeltem de a GAMESHOP b@szik küldeni.... Eddig bármi, amit előrendeltem meg is jött a megjelenés napján(konzolvilágtól), hát itt nem így van xD
  • darkSectorxxx #166935

Fémtok infót pls. :D
  • darkSectorxxx #166934
    HOGY MI?
  • Totti5
    Milestone wrc, loeb meg a többi szemetet kidobni az ablakon és irány megvenni:

• Totti5
    Települ! Sztrímelés lesz nem pazarlok arra 75 GBot.
  • TDC Geronimo
    lol 70 euro a pcs QB storeba. Szegény remedyvel tol ki megint MS.
  • TDC Geronimo
    Elég durva döntések vannak fejezetek végén. Nagyon kíváncsi leszek második végigjátszásra mennyiben változik a gameplay meg live action a másik döntésnél.
  • darkSectorxxx #166929
    Katonákat vizsgáld meg majd közelről.
    Vagy éppen mikor mész ki, a márvány oszlopokat. STB....:)
  • darkSectorxxx #166928
    Hasonló.
    De én nem is hallottam róla...Amrican Nightmare-t jelzi a weben csak....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.05. 15:24:17
  • darkSectorxxx #166927
    Mi?? Te én vagyok? :DDDDDDDD
  • orichalcos
    Hasonló.
  • The Norberto
    Ez egyben válasz az én fel nem tett kérdésemre is. :)

Alan Wake-nek már bent kéne lennie a letölthető játékok között vagy az is hasonló cipőben jár?
  • orichalcos
    Még nem kapta meg senki.
  • joss68
    Nincs esetleg valakinek Quantum kódja Pc-re?
    Szívesen átvenném...
  • TDC Geronimo
    Első live action nem is volt olyan rossz :)
  • Macccy
    Nemsok időm volt bátya, látvány az brutálfasza, a felbontást leszarom, tényleg filmszerű ez és nekem az kell. Addig jutottam hogy elkezdtünk menekülni a kommandósok elől a baleset után, ma elkezdem rendesen.
  • orichalcos
    Na mi van játszotok? :D Kinek hogy tetszik: D:
  • darkSectorxxx #166919
    Ja sorry akkor ezért néztem be. :D
    Ja lehet, nekem gyorsaságban stabil volt, ezek a képhibák meg azt hittem a játék része, mikor felrobban az időgép magja vagy mi. :D

Én ha megjövök előről állok neki újra. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.05. 07:04:53
  • TDC Geronimo
    sam lake... remedy egyik fejese, de amúgy ő adta régen max payne arcát is.

Amúgy nem minden fenékig tejfel. Már az első fejezetben is volt jó pár grafikai bug, tearing, clipping meg akadozás átvezetőkben. Kaptak pedig plusz időt a polírozásra, de úgy néz ki ez nem teljesen sikerült. Na alvás aztán ma majd folyt köv
  • darkSectorxxx #166917
    Sajnos nem enged készíteni sem képet, sem feltvételt még.
  • darkSectorxxx #166916
    Az nem Max Payne karaktere? :D A szőke hajú csajjal?

Lehet holnap előről megint nekiállok egybe az egészet. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.05. 01:26:12
  • darkSectorxxx #166915
    Ú nekem csak 2 óra volt mikor kiléptünk a laborból az utcára, szerintem ezt a képet soha nem felejtem el. :D
    Amikor mindenki mozdulatlan az utcán, a sok kommandós, és a fekete hajú csajt is elkapják mintha menekülni akarna. Itt van kb majnem 1:00:00-tól

De továbbmegyek, full mindegy mit néztem a márvány oszlopokat, a képeket a falon, a laborban a tárgyakat, vagy éppen a labor fém padlózatát, szégyen hogy mennyire jól néz ki még közelről is.

A karakter arca meg hát ba+ kategória. :D

Amúgy én HARD-on megyek, hogy jó szivatós legyen. :D

Konkrétan így néz ki a játék. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.05. 01:25:12