176877

-
abel0317 #167761 Jó ez a Blood and Wine :D Ma már ott volt a ready to installba felrakta aztán mehettem is Toussaintba. -
A 2. videóban a Hell Walker résznél eldobtam az agyam. Vadállat. -
Nagyon komoly.
-
Jobban várom mint a GT-t. Itt tudom milyen magas színvonalat kapok. Codie
-
Ulthane #167757 Felolem akar cancelled is lehet. :) -
F1 2016 announced.
-
Selminar #167755 Nem h kihoznának egy új PGR-t, wireless racing wheel x1-es változatával...
Komolyan lassan többet megy a 360, volt egy csomó új ip, guitar hero, kinectes cuccok, air combat játékok, rpg hegyek, fantasy hack n slash (pl hunted), stb.
Most meg season pass, vr, meg online everything faszsagok. -
abel0317 #167754 ME Catalyst Collectors itthon seholsem kapható? -
Zavarodott #167753 Akit érdekel 247 Forint a Lego Karib és One kompatibilis.
Utoljára szerkesztette: Zavarodott, 2016.05.28. 19:11:53 -
Hát tévedtél most is mint mindig. :D -
Igen pontosan így van!
Nekünk vén faszoknak külön játékokat készítenek és ezekhez csak a nagyon kiváltságosak juthatnak hozzá.A többi nyolc évesnek készült játék meg mindenkié + a miénk is!
-
Jó teljes mértékben igazad van....
Rólad sokkal jobban el tudom képzelni a 8 éves korosztályt mint konzol használó réteg.
-
Manapság a 8 évesek is már kinőttek ebből. :D
Azok már évek óta codoznak. :D -
Akkor ők tuti valami atomfizikus játékokkal játszanak, mert a mai gémek csak 8asoknak készülnek, mint az OW azzal a graffal.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.28. 13:58:34 -
Jó, most nem geciségből, de miért kéne a te barátlistád alapján kategórizálni a konzolokat, és annak világméretű felhasználó táborát? :D -
Így van ! 
Csak az a baj,hogy a 10-15 ember között a legfiatalabb is 30 feletti és van nálam idősebb is!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.05.28. 13:49:03 -
8 évesek közt te vagy a király
-
Nagyon szeretjük egymást, ez egy bimbódzó kapcsolat kezdete. :D -
Ja nincs itt semmi, de rajtunk kívül ne is jár ide más. :D
És mi meg nem nyavajgunk, mert mindent bevesz a gyomrunk.
///jó azért ez a TR azért most mellbevágott az irányítással, meg hogy az átvezetők akadozgatnak vagy mi a seggem
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.28. 12:48:30 -
Van trófea,ha nagyon akarnám! 
Amúgy van 10-15 ember a barátlistámon akikkel napi szinten beszélek és játszok,ha ezek nagy többsége átmenne "ami kiárt" akkor talán vennék!
Ez az egy dolog van ami számomra fontos a konzolnál. -

Mitől ne lenne nyugalmas.Mindenki meg van elégedve mindennel,minden jól működik minek kellene erre szót fecsérelni!?Tehetik a dolgukat amit egy konzol tulajdonos tehet!Játszanak...Pont erről van szó!
Nem úgy mint a másik topikba, a pixel szám és fps közös többszörös keresésűben!
De mivel ezt soha nem érik el így indulhat a fikaáradatú összeveszősdi!
-
Zozo76 #167737 mostanaban ritkabban nezek ide be, de latom szerencsere nem valtozott semmi, a szokasos unalmas topic-nyugalmat legalabb feldobja a lassan mar hagyomanyos harlekin-darksector hideghaborus kapcsolat... :) -
"Még mindig nem tiszta ki fikáz mit?"
Na ez még mindig a te bajod!
"Mert minden gépen minden játékba lehet keresni rosszat"
Na igen itt pont a lehet ami kiemelendő,de nem kell vagy is az x topikokba soha semmikor nem látod,hogy bár ki is nyavalyogna,hogy ez most csak 400p vagy 160p és csak 12 fps!A ps fórumokon meg,ha valami nem 1080 p és 60 fps akkor azonnal megy a fika a hiszti meg a szarozás,meg hogy ez megint a box miatt van(amúgy ez a kedvencem)és lehetne sorolni a végtelenségig az örökké elégedetlen fennhangokat!
Nem kell,hogy ezt te így lássad,mert többször bizonyítottad,hogy soha semmit nem látsz,hiszen hangoztatod is,hogy te nem olvasod a hszeket!!!!
-
Még mindig nem tiszta ki fikáz mit?
Mert minden gépen minden játékba lehet keresni rosszat, és miben függ össze a 2 konzol vagy bármi a fórumokkal? :D -
partizan182 #167734 Jóérzésű embernek a 1080p is szúrja a szemit, nincs ebben semmi szokatlan. -
Meg lájvon játszanak csak a 8 évesek és azokat picsázza acsikért meg xpérét iskolaidőben. -
partizan182 #167732 Nem kell a süket duma, úgyis tudjuk hogy csak azért nincs PS-ed mert ott nincs gémerszkór. ;P -
"Ezt nem igazán értem"
Erre csak a szokásost tudom írni,hogy ebbe semmi meglepő nincs!!!!!A meglepő az lenne,ha értenéd!!!!
Amúgy mutass itt az xbox topikba annyi negatív fikát játékokról mint amit a ps fórumokon napi szinten lehet látni ahol a társaság fele örökké fikáz valamit!!!
MIVAN????
"""" te ezzel nem a fórumokat vezed meg hanem ficsöröket a konzolra""""
MICSODA????
Szerintem te megint túl szívtad magad le kéne állni már....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.05.27. 20:33:52 -
Ezt nem igazán értem.
Miaz hogy ott örök elégedetlenség van, mindenhol ez megy, nincs kivéteal, te ezzel nem a fórumokat vezed meg hanem ficsöröket a konzolra. :D -
Ezért tök felesleges PS-t venni.Ha csak a ps fórumokat nézem mindig mindenkor az örök elégedetlenség van.Ennyire futja a jobb gép???
Egy dolgot biztosra tudok, ha a következő PS 10 x gyorsabb 100x erőseb stb stb stb lesz és fele annyiba fog kerülni mint a xbox. Akkor se fogom azt venni,mert én nem akarok egy ilyen társaságnak a részese lenni...Valahogy nincs ínyemre,hogy beaktiváljam a hozzá tartozó agysorvasztást!!
-
Valóban nem, de muszáj lesz ( mindjárt kettőt, PS4 akármit és Xbox akármit, sőt hármat mert jön a Ninti akármi ), ha nem akarok olyan játékokkal játszani amit azért szarnak le ( teljesen jogosan! ) a fejlesztők, mert 5 ( illetve 6, ha a Ninti is beszáll valahogy ) verzióban kell megcsinálni és abból 2 a "régire" jött. Igazából mindegy itt most csak is a befektetők pénze a lényeg, még több profit, meg kell lovagolni a VR hullámot, powával meg most el lehet adni mindent, viszik mint a cukrot a HWket. Remélem jó drága lesz. -
Pont az vette aki nem akart a konzolhoz járó opcionálisan beaktiválható kretén faktorhoz is hozzá jutni!Jah várj ezt se ide kellett volna beírnom!
-
Friss: Az ArsTechnicának szólta el magát egy meg nem nevezett fejlesztő, hogy egy olyan multiplatform VR játékon dolgoznak, mely 2017-ben PC és PS4 mellett Xbox One-ra is megjelenik és az E3-on be is mutatják. Az ArtTechnica szerint egy olyan játékról van szó, melyet tipikusan VR felhasználásra terveznek, így nem valószínű, hogy szemben a PC/PS4 párossal az XBO változat a "tradicionális" kinézetet kapná. A fentiek még jobban megerősíti azt a feltételezést, hogy a redmondi cég is bele szeretne szállni a VR bizniszbe is. -
Selminar #167725 Sony siet a kurva VR miatt, MS meg nem akar lemaradni.
VR pedig aztán nem hiányzott :/ #phö -
Pontosabban jobb HW volt, jobb áron a kritikus időszakban, melyik hülye vett volna mást?
....jó...ezt pont nem ebbe a topikba kellene kérdeznem
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.05.27. 15:24:07 -
Sehol nem látják. Néhány ezzel foglalkozó oldal van, ezen oldalak látogatottsága a userbase ezrelékét nem érik el. Nagy általánosságban a gamer sajtó a ps4-ről nyilatkozik pozitívabban, miközben a sony marketingje is nagyságrendekkel jobb, és a kritikus bevezetési időszakban a sony ára volt a jobb. -
Szerintem is a számok nyertek. Mindig azokra repülnek rá az emberek. 1080p 60FPS = PS4, ezt látják mindenhol. Aztán mivel a haver is ezt vette, akkor már ő is ezt fogja. -
Igen, a digitalfoundry miatt. Akiknek a faceoff videói nem érik el a százezres megtekintéseket szemben az 35 milliós eladásokkal.
-
Tudtommal a Recore lesz PC-re.
Viszont a Sunset még mindig nincs....peddig azt is igérték. -
Még mindig nem kötelező semmit lecserélni, Totti.