176877

-
Miről beszélsz te is meg a többi!!Ha kicsit is használnád az eszed akkor ráébrednél,hogy se itt se ps 4 en nincs ex cím amióta végül is létezik a megosztás a PC-re.
Végig tolhatom itthon úgy az UNCSI 4 et,hogy teszem azt életemben nem láttam ps4 et!!!Játszok vele ,de azt se tudom min fut!!!Mivel a pc-re van streamelve
Ezzel amit MS csinál ezt a dolgot könnyíti meg.Mivel nem a fos megosztással kell játszanod,hanem a valós rendes tartalommal...De ha az érem másik felét veszem akkor ez ugyan úgy ex,mert "csak" a saját dolgaikon fog futni.Ez az ex dolog rég nem az eszközről szól!
-
atee73 #168081 Nameg1x
elnezesedet kerem de akkor ezek szerint aki nem ert veled 1et troll.
azert vettem a batorsagot ide irni mert igaz hogy pc-s gamer vagyok elsosorban de szeretem a konzolokat is(van xbone-om ugyanezen a neven megtalalsz xboxliveon, ps4-el pedig,psn id:atee1973 )sztem nem offtopic, mivel az uj box teljesitmenyerol irtal (6 tflop) es az ide tartozik
amiket linkeltel azokat fraps-el vettek fel(latszik az overlay a kepernyon) es az igencsak lenyomja az fps-t
ha regota jatszol pc-vel is azert azt neked is tudnod illenek hogy a nagy teszter oldalak nem mindig megbizhatoak a fizetett reklamok miatt. Meg a hardware-t is ell kell adni valahogy.
U.i:A vita lezarasakent ha gondolod keress meg privat-ban ,eggyeztetunk idopontot es szivesen stream-elek neked a Twitch-en,
-
unrealnoise #168080 Az emberi ostobasággal, a primitív, szűk látókörű hozzáállással, értetlenkedéssel, észérvek nélküli hablatyolással (amit még a posztolás előtt meg kellene ejteni) nem tudok mit kezdeni. Pontosabban erre kellene felhívni a figyelmet, nem arra, amit én csinálok. De én kérek elnézést.
Nem személyes ez ettől független, lehet jó ember a srác, sőt (!), de ez van, az én saram, ha pár semmitmondó mondat ezt hozza ki belőlem. Ezért abszolút én vagyok a saras. Sorry. -
Hát pechemre? :) -
+1 hangnemre figyeljünk. -
Nem lesz külön eladási adat róla. -
Igen persze amit mondok, aki nem azért veszi hogy olcsón megússza, az a drágábbat válassza, mert az a pár dolog érdekli aminek nincsen köze magához a szoftveres részhez.
Igen ez 1 dolognak kedvez, annak hogy a Microsft olcsóbban valszeg gyártja ugyanazt, ez is oké, az eladási adatokra viszont kíváncsi leszek.
Konkrétan az S-nek az adataira majd. -
>Te szerencsétlen...
Azért ezt inkább ne, jó?
-
Nincs olyan hogy új vásárló. Egy gép revízió mindenkinek szól és mindenki veszi. Slim azért van hoy a FAT gépet cseréld le, és le is cserélik sokan. PS3nál is megtették. -
Ja mint új vásárló, és megéri neked az a különbözet, akkor oks.
Megaztán én nem állítottam hogy a világon minden ember egyforma. -
Hát valóban keveset az árához képest. -
unrealnoise #168071 Nem feles lóvém ember.. Most nincs X1-em. Érteeem?! Nem azért veszek újra lehet X1-et mert tetszik a vas, hanem a hiányzó játékok miatt. Amúgy meg te most már tényleg csak hülyeségeket beszélsz.
Mert miért is jó ez a Slim?
1. Valszeg olcsóbb előállítani is. (Jobb a Microsoftnak)
2. Alacsonyabb a fogyasztása (Jobb nekünk. Mert a kisebb méret ellenére sem melegszik)
3. Kisebb és szebb a vas (Ez pedig szintén jó mindenkinek, mert valljuk be az eredeti nem volt túl szép gép.)
4. Tényleg nem érted még? Vagy Soroljak fel még 20 ésszerű indokot, hogy felfogd mekkora marhaságokat írsz?
Érdekes, az Xbox 360 és a SP3 meg a PS2 sem halt meg a Slim verzióktól. Te szerencsétlen... -
Kisebb méret, kisebb hely, kevesebb hőleadás, kisebb fogyasztás meg az az pár dolog amitől több ez a modell mint az origi. Annyi aspektusa van ennek a dolognak és annyira keveset akarsz látni belőle... mind gyártói és mind júzer szemszögből. -
Ja hogy van feles lóvéd a külalakra értem, én meg azokra gondoltam akik ésszerűen vásárolnak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 22:15:03 -
unrealnoise #168068 A leghülyébb komment ever. Te tényleg ennyire ****** vagy? Én pl eladtam anno az X1-et de jó áron lehet veszek egy sexy slimet újra. Sportjátékok miatt főleg. Tökéletesen elférne a Wii U-m mellett, arról nem beszélve, hogy szebb, kevesebbet eszik valszeg, és jóval kisebb is... Szóval pl nekem készítették. Meg azoknak, akik majd alapból ezt veszik, miután kifuttatják a régi X1-ket.
Jah, hogy erre nem gondoltál... édes istenem... hol éltél eddig? -
Hát most kicsit más lesz. -
Felállt a...
-
És milyen Win 10en, mert op rendszeren önmagában nem fut, az alatt van egy hardwer, a grafikai minőség ( setting, frém, felbontás ) meg hardwer erősség függő. 80 ezres PC, vagy 300 ezres? nem teljesen tök mindegy? ha PCn fut akkor nyilván olyan gép alatt demózzák amin 60 frém HD.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.13. 21:18:23 -
Már csak 1 kérdés lesz, ezekután a bemutatók x1-en futnak majd, vagy megmutatják a win10-en azt x1-en meg butulás? -
-
Utolsó, de ez anandtech, akik a legpatinásabb teszteket csinálják a neten:
W3 hairworks off, 4k, ultra -
Még egy titan x 4k W3 teszt.
Ez is 30-40 fps kb, i7 [email protected], DDR4 2133Mhz. Szar nyilván.
Kell még link? -
Na akkor, mert ez itt off, te meg valami falmer troll vagy, szóval rövidre fogom.
1. a faszi a közelébe sincs a 60 fps-nek, amit írtam. a közelébe nincs, 40-50. Nem tudom, milyen húzott gépe van, mert egy k szót nem értek, amit mond.
2. i7 4790 a proci az én linkemben 4930 a tiedben. RAM-ról nincs info.
Linkeljek még párat, ahol a 60 fps-t sem érik el titan x-en? Tényleg spammeljük szét az xbox topikot? Nem tudnád bevenni az esti adag gyógyszereid inkább? -
atee73 #168059 itt latszik hogy nem erted a vga keves rendes gep kell ala -
atee73 #168058 csak neked
https://www.youtube.com/watch?v=620Rjk01jwk -
Kíváncsi leszek rá.
Itt most nem a Scorpio tette be a kulcsot a gépnek, hanem ez a "play mindenhol" -
Ki a tököm vette a 360 slimet és a PS3 slimet? pont azok fogják ezt is. Milliók. -
Nem, nem láttam. De majd te elmeséled nekem, milyen az a pc. Van rajta színes gomb meg csillagszóró ? Mesélj, mester! Tegyél bele pár emojit is, attól okosabb leszel.
Közben nézd meg ezt a 4K tesztet, ahol nem csilivili 780ti-vel csak egy szar 980tivel próbálják, de valahogy csak 35 fps-t sikerül elérni. Nyilván a 980ti a nyomában sincs a 780ti-nek.
https://www.youtube.com/watch?v=TdIDzBazf4E
Vagy ez a lúzer, aki szintén nem látott pc-t még közleről, neki is csak 40 fps körül van az átlag nyomorult titan x-en:
https://www.youtube.com/watch?v=_BfoGsYkDuw
A sok lúzer. Mutasd meg nekik a pc-t közelről a kedvemért!
Utoljára szerkesztette: lwb, 2016.06.13. 20:41:07 -
Hát, én azon gondolkodom, ki fogja megvenni.
Mikor annyi régi eladó lesz sokkal olcsóbban. -
Mégis kinek készítenek egy olcsóbban előállított konzolt? kevesebb anyag, fejlettebb gyártási eljárások, gyorsabb összeszerelés, kompaktabb gép. Költségcsökkentés, gyorsabb gyártás, jobb eladhatóság. TÖBB PROFIT. MÓR MÁNI.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.13. 20:34:28 -
atee73 #168052 lol.... lattal mar kozelrol pc-t??? 
az alairasomban szereplo konfigon meg 1db 780ti-vel is megy 4k ban a witcher3 ,ha sli ben hasznalom akkor meg youtube-ozhatok is mellete kissebbiken 1080p-ben
meghogy titanx meg 6 tflops nem eleg
-
Magyarázd meg ezt kinek készítették?
Akik váltanak Scorpio-ra? vagy akik váltanak PC-re? -
Nem igazán érted... -
-
Főleg ez az új Lambo. Kell. -
-
1080p-ben is maradhatsz a géppel, akkor is csak nyersz. -
"Ausztrália vadmalac. Ott van sivatag, hegy, eső, hó, tenger, riviéra, erdő. Hát nem bánom! ( dűnék közt 1-1 terepjárót megjáratnák )."
Kb Bejött, már most imádom, örület változatos ez a setting/helyszín. Gondolatolvasók. Ide a papának.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.13. 20:21:21 -
Jó neked. :) -