176877

-
-
Selminar #168121 Örülök h Resident jon boxra is.
Játék játék hatan jött, nem panaszkodhatunk. -
Ez nagyon rendben van.
-
<3 -
E3: Screens and trailer of ReCore
-
Fasza a játék, remélem ha látsz jó minőségű képeket ReCore-ból akkor számíthatok rád. :D -
Tudom, de a címekre mondom, hogy leportolják az összes játékot. :D -
Nagyon de nagyon baba.
-
Nem. Már PCn is elérhető. 2 éve. -
Ja az a kövi E3 műsor lesz amikor a Kinect átmegy PC-re? :) -
Ja pffff :D Oké, jogos. -
Pl az összes kinectes játék!
-
Na, kérlek sorolj már fel exeket, amik a jövőben nem jönnek PC-re. Tudtommal minden bejelentett cím cross buy-os lesz :D
Én nem mondom azt, hogy RIP Xbox, sose voltam egyik rendszer fanboy-a sem, ezért van itthon mindből (jó WiiU nincs, mert a Nintendo játékok hidegen hagynak). Engem nem a platform érdekel, hanem a JÁTÉKOK. Gyerekesnek tartom az egészet mindkét oldal részéről, de nem csak ebben a témában, hanem a BF vs CoD témában is... RIP CoD így, RIP CoD úgy, aztán mégiscsak elmegy belőle első nap pár millió!
Az meg, hogy valaki a One-t preferálja egy 300 ezres gamer pc-vel szemben (főleg ha megengedheti magának), az magára vessen. :D Én a PC-s 60 fps-es GTA V után sírógörcsöt kaptam, amikor benyomtam a One-on a fix 30-as verziót. -
Kezdve azzal,hogy NEM minden "ex" cím lesz elérhető pc-n ezért mint ahogy eddig is szükség lesz a konzolra.Nekem eszembe nem jutna egy forintot se pc-re költeni játék miatt ameddig van konzol,pedig aztán megengedhetném magamnak a "jó" gamer pc-t.De NEM KELL!!Így most biztosan nem!!!
A másik része meg ahogy eddig se érdekelt senkit,akinek xboxa van,hogy a pcsek megkapják e vagy se.Így továbbra se fog senkit érdekelni.
A harmadik része: Semmi gond ezzel,ha rip a box!Legalább akkor mindenki PC-n fogja nyomni az elképzelésetek szerint.És így az éppen aktuális PS széria lesz a leggyengébb játékra alkalmas eszköz.
És ez majd egyre rosszabb lesz hiszen így "kategória" konkurencia se lesz neki !!!!
Remélem így lesz!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.14. 14:03:09 -
Nagy kaland a 300 ezres gémer PC + gyári Win 10 kombó és az only digit vásárlás 18 ezerért. Ez nem jár alanyi jogon senkinek, annak van akinek van rá pénze. Ha itt mindenki az exek miatt tartana egy platformot akkor 10-20-30 millió darbnak kellene elmennie abból a pár exből / játék / gép. Szó nincs ilyenről ugye. Konzolt is azért veszik hogy CODot toljanak rajta, meg BFet, meg DOOMot. És a PCt is azért veszik. Az egy egészen más kérdés hogy akinek van már 1 platformja, amin játszik mindent ( ami lehet konzol vagy PC ) az nyilván akkor fog még egy 100 ezres rendszert venni ha nagyon érdekli pár játék + van rá pénze. Exluzív pléjernek venni 1 gépet luxus dolog. Én már csak tudom, van 4 gépem... de döntöttem hogy kell, mert vannak olyan címek amiket nem akarok kihagyni. Ennyin múlik és nem máson. -
Hát azért nincs mindenkinek tesója, haverja, akinek van PS4-e, máshogy meg hogy oldja meg a PC-re streamelést? Szóval itt dől meg az egész, hogy nem platformfüggő az exkluzivitás. De igen, platformhoz kötött. MS platformja ugyan úgy a One, mint a WIndows, ergo egy úgymond "MS ex" játék, mint a Forza csak a MS gépein fut. A Sony ex, meg csak a Sony gépén, mivel ők nem gyártanak oprendszert PC-re. Na most itt az a dolog különlegessége, hogy PC-je jóval több embernek van, mint One-ja, de megkockáztatom, hogy a PS4-es tábornál is nagyobb a PC-s. Ergo, aki leszarja a konzolokat, nem vesz One-t, az nem marad le SEMMIRŐL, mert minden jön PC-re is, és ha van egy fasza géped futni is fog. Viszont ha NINCS ismerősöd, nincs streamlehetőség stb, akkor a PS4 exkluzív címekről bizony le fogsz maradni, mert csak a Sony gépén elérhető. Szóval ez a platform exkluzivitás tömören. -
Ne veszekedjünk. Ti se veszekedjetek.
Most X1-ről beszéltem, a ps4-nek most ehhez nincs köze részemről.
Csak ez nem volt annyira fer szerintem.
Ennyi. -
Nem nem akarom úgy kihozni.Mint írtam nekem lenne a legjobb,ha nem kellene ezzel foglalkozni.NEM a takarítással kellene foglalkozni hanem a megelőzéssel!Tudom ez nem a te dolgod.Sajnos ezt az egyének fejében kellene rendbe tenni
.
És érdekes módon most,hogy annak a bizonyos férfi nemi szervnek a torok felőli részén lettetek a posztjaim miatt egyből elő ugrott az önérzetesség.Akkor miből gondolod vagy gondoljátok,hogy ez nálunk nem ugyan így van!?
Soha egyszer nem mentem,megyek oda se ide a ps4 el kapcsolatos fikával,addig ameddig nem azt látom a ps4 topikban 4-5 posztba,hogy elkezdődik a mi fikánk!!! -
Szoktam takarítani mert azzal hogy szólok nem mindig van eredmény ezért törlök néha komplett témákat,de minden percben én sem lehetek ott, de persze megint úgy próbálod kihozni hogy neked van igazad -
Tudod sajnos az a baj,hogy azért tudok mindenkit 1 kalap alá venni,mert ott senki,de senki nincs aki ezeket a renitens egyéneket ki osztaná vagy leállítaná,tehát aki ott ezt ugyan így eltűri sajnos nem tudom másként kezelni.Érdekes módon itt soha nincs ilyen!Amint látod Totti ugyan így rám is és mindenkire rászól,ha szalad el vele a ló!Csupán ennyi...Nagyon igaz a PS 4 topikra aki,hogy aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók!
Eszembe nem jutna se ide,se oda ezzel a dologgal kapcsolatban 1 betűt se írni,HA nem röppenne ez fel rendre OTT és mivel most időm is volt hát megteszem.
Amúgy meg akinek nem inge nem veszi magára.Nyilván nem mindenkire igaz az állításom...
-
Kicsit túl pörögtél és már most mindenki kretén aki odaát van a PS4 topikba de azt ne feledjük hogy kell egy prymari account hogy te streamelj pc-n azt meg hogy neked oda adja Moby az a kettőtök dolga,légyszíves ne vegyél minden ps4 tulajt egy kalap alá, vannak problémák de ez már személyeskedés és sértő ha valakivel problémád van vele rendezd le privátba vagy az utcán de nem mindenki agymosott aki ott van, például tőlem biztos nem olvastál xbox fikázást. -
Na hosszú este volt így nekem, jött egy tonna bejelentés. Várom a jövő őszt, kell az új gép. -
A Személyeskedés soha nincs a többi az állja a helyét!
A csaooo a legjobb döntésed,ha már konzolt szart választottál!
-
Bandicoot #168099 Ennél TE sokkal jobb vagy a lekreténezéssel leagymosottazásaal folyamatos személyeskedéssel és az exkluzivitásról szóló paródiáddal... 
Csaoo..:D -
Majd előtte belinkelem a PS4 topik elmult 50 Hsz-t!
Pár példa!
"Szívhatják a fogukat az MSnél... :D meg igazabol bárhol... :D"
"amúgy komolyan xbox one és ps4 harc már nem létezik itt vannak exkluziv gamek és ütnek boxon már lassan nem is marad de nincs is olyan amiért kár lenne xd ms húzza le magát a wc-n heló mik ezek a ps címek beszarás :D "
"RIP Xbox. :) "
"Szanaszejjel basz mimdent a SONY... dobjátok ki az Xboxot! :D "
Na ezek vagytok TI!!!Ennyit tudtok és ez tükrözi az színvonalat a PS4 tulajok táborában!Legyél rá büszke,hogy ennek a "csoportnak a táborában vagy!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.14. 08:50:31 -
Bandicoot #168097 Nem odaát kezdtek a tulajok és a fórumtagok rugdosásába.Én mentem vissza. De ezt öröm volt látni..
-
Most szépen leáll mindenki, amíg mérges nem leszek és rendet nem teszek ( modik segítségével ).
Volt két lényegre törő konf. Mind a két gép kapott egy rahedli jó játékot. Aki eddig utálta az Xboxot és most kapott még egy löketet tartse meg magának. Senkit nem érdekel. Attól hogy Sony az isten, DE az MS a szar egy mondatban szerepel, a Sony nem lesz jobb, semmivel sem. Ez egy gyerekes idétlen viselkedés.
Mind a két gyártó csak játékokat tolt. Mik vagyunk mi? gémerek. Innentől kezdve csak izlés kérdése, akit nem érdekel a Forza, Geow csak a Gow az tudta már a konf előtt is, semmivel sem lett szarabb a Geow mint a Gow a szemében. Még akkor sem ha az egyiket most rugdossa primitív módon.
Szégyen és gyalázat hogy semmi sem jó, és ahelyett hogy örülne mindenki a kapott drog adagjának, amásik rugdosásával van elfoglalva......... -
Te szerinted engem érdekel a te vagy bár ki véleménye.Itt ezen a fórumon annyira sz@rba se veszek senkit,hogy azt te elképzelni se tudod.Főleg 1 PS 4 tulajt!
-
Bandicoot #168094 Kérd a modit csak tedd hozzá ki kezdett bele mások lekreténezésébe, leagymosottazásába, magyarul durva személyeskedésbe....
-
Bandicoot #168093 Értem. Nemhittem hogy DS-t fogja valaki überelni. Sikerült. Tiéd a díj. 
A jövőben kb ennyit érdemelnek a szavaid:
-
Amúgy meg szépen mindenki vissza fáradhat a ps 4 topikba ömlengeni meg fikát gyártani az xboxrol ameddig ide nem kérek egy modit!!!
Az ott a ti homokozótok!!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.14. 08:41:15 -
A kreténezés jobb lenne rátok nézve,de vissza fogott vagyok!És ugye ide ilyeneket nem írunk.Ez csak gondolatba van meg!
-
Az, hogy a tesódnak van ps4-e és te ennek ellenére streamelve játszod az UC4-et, az azért eléggé az agyfasz kategória. -
Bandicoot #168089 Fokozd még...:DDDDD
És te agynosottazol le bárkit is??:DDD -
Moby révén Uncsi 4 et úgy játszom,hogy nincs ps 4 em!Hol itt az ex,ha bár ki játszhat vele!!!Nem vettem PS4 konzolt NINCS soha nem is lesz és mégis tolhatom azt a játékot ami "csak" arra van!!!
A szó értelmében nincs,nem létezi exclusivitás egyik konzolon se!!
Sírhatsz is azon ami nálatok megy!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.14. 08:36:26 -
Bandicoot #168087 És egy ilyen írás után (nincs ex ps4-re mert streamelhetsz pc-re, gigalol) még te mondod hogy odaát mennyi agymosott ember van? Sírok.
-
Á, nincs ebben ennyi, hogy agyaljunk rajta. Spongyát rá. Egyébként azért tettem be az anandteches linket, ők eléggé megbízhatóak, nem noname akárki egy YT accounttal. A lényeg: kizártnak tartom, hogy a PS (project scoprion) képes lesz egy db 6Tflops karival (kb 1070 szint) a mai modern játékokat 60 vagy azt meghaladó fps-sel futtatni 4K felbontásban. Hacsak nem butítják le picit: pl. hairworks off W3 stb. 30 fps, az oké, de azt inkább nem, köszönöm.
Bár mondjuk annyira nem is érdekel, mert nem tervezek 4k-ban játszani. Nekem már az is bőven-bőven elég, ha az új gép képes lesz 1080p 60 fps-re minden játéknál. Az több, mint elég. -
Na akkor nézzük csak!
Új gép 2017 karácsonykor jön! Tehát több mint 1.5 év!!!!!!Így ez semmit nem befolyásol a mostani használt piacba...
A slim kibaszott olcsó lesz így sokan megveszik és pont annyian váltanak is régiről és ez által jó olcsón lesznek a használt régiek.EZ mind a piac fellendülését eredményezi.Az is venni fog aki nem akart!Vagy az olcsóság véget vagy a nekem Új kell miatt!!!A használt gépek olcsóbbak lesznek mint most a vadi új xbox 360 ak és ezzel nincs is semmi baj! -
JÓ bocsánatot kérek a "ha használnád az eszed" miatt,mert tudom,hogy PS4 ed is van és ott ez nem divat sőt nem is működik.
Minden értelmet kiszorít a Box utálat meg az örökös minden szar...
-
Bele olvastam SG Ps 4 topikba édes istenem mekkora szánalom ami ott megy!
Ennyi agy mosott egyén egy helyen rémisztő!
Gondoltam informálódok mi volt a konfon,de ott informálódni nem lehet csak butulni...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.14. 06:17:02