176877
banner
  • Rage47
    MS Support mindig is jobb volt
  • Harlekin
    Na az MS és a sony közötti különbségek,hogy miként állnak a felhasználókhoz!!!

Ugye napokkal ez előtt 1 hiba miatt a Fallout 4 ingyenesen volt fent az ms storeon pár órát!
    Jó páran leszedték (többször volt hasonló eset)
    Viszont most először történt az,hogy ms vissza vette a jogokat!
    Viszont elnézést is kért ez miatt a gamerektől vigaszdíjként pedig 10 dollárt adott cserébe.

Hogyan is történt ez a múltkor sonyéknál hasonló esetben amikor hiba folytán a DLC-k kerültek ingyenes státuszba vagy régebben komplett játék.Sony mindenféle értesítés nélkül nemes egyszerűséggel törölte őket!

Pontosan ezek azok apró dolgok ami miatt xboxom lesz mindig!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.18. 09:48:14
  • Totti5
    WWE 2K16 Available For Free to Xbox Live Gold Members On Xbox One from June 16 – 19
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.17. 23:39:22
  • darkSectorxxx #168243
    :P
  • Totti5
    Play Anywhere címek :

Gears of War 4
    Forza Horizon 3
    ReCore
    Sea of Thieves
    Halo Wars 2
    Scalebound
    Killer Instinct Season 3
    State of Decay 2
    Ark: Survival Evolved
    Cuphead
    We Happy Few
    Crackdown 3
  • Totti5
    Assetto Corsa E3 képek

• Harlekin
    Nyilvános topik így bár ki oda mehet.Csak akibe szorult értelem az nem is akar oda menni!
    Ahhoz képest,hogy kinyírták a címben is 3 xbox szerepel még ps csak 2!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.17. 21:04:04
  • darkSectorxxx #168239
    Xbox-ot kinyirrták, xboxosok már nem mehetnek oda. :D

//viccelek. :D
  • Harlekin
    Kérlek ez nem sározás ez az ottani jelenlegi helyzet. Mennyire érdekes,hogy CSAK ps 4 tulajok írtak bele és MENNYIRE érdekes hogy jelenleg semmi érdemleges hozzászólás nincs csak pár xbox fika!Na ennyit a homokozóról!
    1 et tudok garantálni hamarosan ismét itt lesznek az önérzetes ps tulajok,ha elkezdem a posztjaimat!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.17. 20:35:18
  • darkSectorxxx #168237
    Kérlek ne sározzuk az sg-s tagokat, oda is normális tagok írnak, nem homokozó, csak oda érdemes gyüjteni, mert a sok más infóval most nagyon keveredett a topikban. :)

Ez nem ugyanaz.....mind a leáld, ott bunkó emberek voltak, itt kultúráltak lesznek.
    Majd nézd meg.
  • Harlekin
    Látom kezd működni az újonnan alakult HOMOKOZÓD!Kezdenek a dedósok homokozni!
    Csak megemlítem,hogy egy hasonló topik már sanyarú sorsa jutott éspedig a "leáld".Neked meg ismét egy jó pont az adminoknál,hogy össze ugrasztottad a népet!
  • Harlekin
    Sajnos nem....Mert akkor én lennék Magyarország 32. leggazdagabb embere!Az idei listában és a lista csak ezt a céget viszi figyelembe és van neki még vagy 5 hasonló kaliberű cége így jócskán előrébb lenne!
  • darkSectorxxx #168234
    Ha minden ujján volt aranygyűrű akkor igen. :D
  • darkSectorxxx #168233
    Akkor vigyázz jövök! Sem otthon, sem a melóhelyen nem leszel darkmentes. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy ez félig csak vicces, valszeg ha lesz megfelelő értelmes hely, ahol egy magamfajta ember elfér elmegyek máshová.
    Posdtásnak felvennének, de nem sokkal több a lóvé és nem nagyon ajánlották ismerősök...nincsen túlóra kifizetés, esőbe-hóba mész....hát nem tudom.
  • Botond #168232
    Elején az öreg faszi aki járkál és beszél az te vagy?
  • Harlekin
    "Gondolom az angol nyelvtudás előnynek számít"
    Ahol én vagyok ott igen viszont a gyártás részen nem!
    "hogy a kezem alá dolgozhass végre. :D"
    Igen bizonyára így is lenne!
  • Harlekin
    Azt gondolom csak viszont mi kontroll oldattal mérünk a gyártáson!
  • Tyrant01
    Off
    Vizeletelemzőkhöz bármennyit tudok hugyozni, ha van elég sör :-D
    on
  • darkSectorxxx #168228
    off
    Huh ezt pont kenem-vágom. :)
    Gondolom az angol nyelvtudás előnynek számít....:D

Azért köszönöm, ha tehetném azonnal mennék, hogy a kezem alá dolgozhass végre. :D
    on
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.17. 17:24:14
  • Harlekin
    OFF!
    Ha késztetést érzel és van tapasztalatod orvoselektronikában akkor jelentkezz!
    A cég!
    Ezeknek a gyártása indul meg a részlegünkön,így valószínűleg lesz felvétel!(Viszont elég nehéz bekerülni sajna)
    Én ezeknek,meg az elődöknek a szerviz ellátottságát biztosítom a csapatommal!
    ON!
  • barmi
    Remélem, hogy a vsync-et be lehet majd kapcsolni, mert ezek a brutális sortörések elég látványosan rombolják a játékélményt szvsz.
  • darkSectorxxx #168225
    Nem kell egy megbízható ember a céghez? :)
  • Totti5
    Azt a pályamodellezés mindenit! Codei magic!

• orichalcos
    JÖvő hónapban én szerintem meg is veszem.
  • Totti5
    Ez nagyon jó lesz!

• Totti5
  • Harlekin
    Az biztos...Most voltam főnökömnél!!!!
    Frankón rákérdeztem,hogy mennyi az az idő amit fizetés nélküli szabin tölthetek.(Nagyon jó a munka viszony köztünk)
    Mert 3 olyan játék jön nemsokára amit azonnal nyomni kell Titanfall,bf 1,WD és ezek mind 3 hét leforgása alatt!!!Hogyan????Mondtam neki ez másként nem megy
    A reakció!!!röhögés...-majd látta,hogy nem szórakozok így átcsapott sápadásba...Majd enyhe riadalom... és ismét kényszeredet röhögés...és értetlenkedés...Majd közölte mennyek a picsába!!!!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.17. 10:33:08
  • orichalcos
    Ok, megyek én is a fagyasztóba. Az év egyik legjobban várt játéka nálam. Day-1 veszem szerintem, szóval toljuk majd Harli ezerrel. \o/
  • Harlekin
    kiprobaltuk-titanfall-2

Azt hiszem elmegyek fizetés nélküli szabira!!!!
    És valaki nem tud hibernációs lehetőségről.Erre a pár hónapra!?Mert nagyon hosszú lesz ez a 4 hónap várakozás!
  • darkSectorxxx #168217
    Úgy néz ki ez lesz az.

• darkSectorxxx #168216
    Akkor jól láttam.
  • Harlekin
    Valamikor tavaly nyáron próbáltuk?És működött rendesen!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.16. 21:02:59
  • Moby
    Nagyon régóta lehet neten keresztül is. Még béta volt az új dash, amikor már ment.
  • Harlekin
    Azzal lehet külső hálózatra csatlakozni pontosan.Most már rémlik mi is úgy csináltuk,de ha minden igaz Moby ide téved és majd elmondja!
  • darkSectorxxx #168212
    Nem vagyok ebben biztos, én egyszer buheráltam pc-n a progit, ott ip címes csatlakozást is láttam, de lehet az is belső hálózatra volt.
  • Harlekin
    Én úgy tudom nem csak helyi hálózaton lehet!Sőt egyszer mobyval teszteltük is és úgy rémlik működött is a dolog!
  • Selminar
    Lesz itt játék, koszi a képeket!

Olvasva Spencer nyilatkozatait plusz kiszurve a neogaf-os es egyeb szotyi fanboyokat nem tűnnek rossznak a boxot érintő tervek es változások.
  • Selminar
    Egyedül annak örültem volna, ha sikerül megoldani h nem csak helyi hálózaton lehet streamelni a box képét egy másik eszközre.
  • darkSectorxxx #168208
    Infinity-hez nagy kedvem támadt, mert végig kell majd vinnem....BO3 kimaradt single téren.

MÁS:
    :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.16. 20:22:42
  • Totti5