176877
banner
  • darkSectorxxx #169088
    THx sikerült a külső nézet.

ja én is mentegetőznék. :D
  • Harlekin
    Külső nézet jobb stick lenyom!

Azt a tankot életben is kell tartani ám,de csak a meccs felénél szálltam be amikor már nagyon vesztésre álltunk!Ennek volt köszönhető, hogy nyertünk!
  • abel0317
    Jó ez a guitar hero live? Most elég jó árban van KV-n és gondolkodom, hogy ideje beszerezni csak két ok van ami aggaszt pl. hogy még soha nem játszottam ilyen "gitáros" ritmusjátékkal és lehet hogy a sok kudarc amit majd átélek gameplay közbe, elveszi a kedvem a további játéktól a másik pedig, hogy nagyon sok eladó hírdetést láttam róla. Szar lett vagy mi? Vagy rövid? Mintha meg akarnának szabadulni tőle :D
  • darkSectorxxx #169085
    Tankkal könnyű bazze.
    Amúgy melyik gombbal váltazs külső nézetre? mert én nem tudtam, azt bentről kurva szar tájékozódni. :D

Amúgy volt később egy olyan rész is, amikor te ülté a tankba, és rád mászott egy katona én nekem kellett leputyiznom rólad, a végén még beült volna melléd, ez a meccs végefelé volt. :)

A 2. eredménynél tedd hozzá, hogy végig egy tankban ültél. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.07. 17:03:46
  • darkSectorxxx #169084
    Pontosan, ez a 1.5 meccs nem volt sok mindenre elég. :D
  • Harlekin
    Te vaksi tegnap megmentettem a segged! :-D
    Éppen csak nem léptél rá az ellenségre!
    Mentés!
    Tegnapi 2 meccs végeredménye!
    1
    2
  • Harlekin
    A sivatagon átfutni az csak az "E" pontra igaz a többi azért fedezékről fedezékre abszolválható.
    2 meccs alatt nem fogod ismerni a pályát kb 20 óra kell 1 pályára,hogy tudd hol melyik épületben vagy honnan várható ellenség stb....
    Ez meg a másik amiről beszéltem hiába vagyunk 1 csapatban,ha nincs kommunikáció akkor olyan mintha nem is lennénk.Nem tudom mondani,hogy ne rám szüless,mert sokan vannak hanem inkább a pontra vagy hozz járművet vagy egy másik pontra.Pöcs volt a squad leader is, mert kijelölt egy pontot és azt erőltettük pedig másik 3 simán vihető volt .Ennyi...
    Ezért KELL ezt 4-5 en együtt Party/squadban játszani.Akkor van értelme, mert egyedül hülyékkel elveszett vagy hiába játszol jól!
    És így is a második meccset honnan vissza hoztuk 71/155 volt amikor a vonatot megkaptuk.Kellet egy jó vonatos brigád meg egy olyan squad mint a miénk,hogy ingázott a C meg az F között és nyertünk 300/277 re!

Na majd ma!
  • Harlekin
    Ez a baj,hogy több helyen olvastad pedig csak egy jó helyen kell! ITT!
  • orichalcos
    Accountot igen, a gépet nem. Beállítod USA-ra a gépet, restart, beírod gold kódot, akvitálod, majd visszarakod HU-ra vagy amin volt, majd ismét restart és megy minden. Hidd el nem először csináljuk ezt.
  • Totti5
  • Greag
    Nem, mert több helyen meg azt olvasom, hogy 3 havonta lehet régiót váltani. Még várok a support válaszára, hátha kapok másik gold-ot.
  • orichalcos
    Kipróbáltad amit mondtam?
  • darkSectorxxx #169076
    Akkor ez lesz a baj, valóban WW-nak árulják, de ezek szerint az US profilhoz lesz jó.
    De kakild le.
    Csinálsz gyors egy US profilt, beírod a kodot, benyomod a gépeden ezt a profilt HOME-olásra és ennyi a rendes profiloddal élvezed a Gold-ot. :)

ha kell segítek.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.06. 21:49:48
  • Greag
    A profilomban magyar a régió, igen. De a Goldot WorldWide-ként adták el, tehát mindenhol mennie kéne.
    Olyan van, hogy létrehozok egy második profilt USA régióval és ott beváltom a Goldot? Tényleg, hol tudok a One-on második profilt létrehozni? Nem a vendégfiókra gondolok.
  • darkSectorxxx #169074
    Hát el lehet lőni, de kurvára zavar az irányítás, meg úgy ámblokk az hogy mikor egy supporttal belenyomok 3 tárat egy lovasba, baszik meghalni. :D
    Nem volt vészes, már csak fing kéne hogy ha lerak a gép, tudjam hogy hol a bubánatos faszban vagyok....meg a sivatag külterületén átfutni hogy nem tudsz fedezékbe menni az vicc.

Ja meg párszor lerakott rád a gép és a hátamba támadtak azonnal, ez is szar néha. :D
  • darkSectorxxx #169073
    Aha akkor nem ugyanaz lehet a hiba mint nálam.
    Gondolom a profilod magyar nem?
  • Greag
    Köszi, de ezt már próbáltam nem csak USA-val, hanem Singapore-tól kezdve Argentináig, de nem jó.
  • darkSectorxxx #169071
    Jövök! :)

Ellenem vagy. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.06. 19:35:09
  • darkSectorxxx #169070
    De hülye vagyok, mégsem kell letöltenem, szóval mehet, max 22:00-ig. :D
    vegyelek fel én?
  • darkSectorxxx #169069
    Amit irtam pm-be az a neve a profilnak....:D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.06. 19:14:13
  • Harlekin
    oks!

Amúgy most baszott szét az ideg! :-D

• orichalcos
    Van külön menüpont régió állításra, akárhányszor átállíthatod.
  • darkSectorxxx #169066

Gyors le kell töltenem, szerintem 40-60 perc....
  • Harlekin
    Ja ja mehet!
  • darkSectorxxx #169064
    Na megvan! :)

Nekem is hibás volt, ezt kell tenned:
    Belépés után ide menj el, itt kell beírnod a kódot, DE előtte allul balra állítsd át a magyart United States-re. :)
    Ezután menni fog...ezek szerint cdkeys-en sem régiómentes a dolog.

Majd írj vissza ha sikerült. :)

Nem kell ehhez konzol!

HARLEKIN MEHET A BF1 FOGADÁS. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.06. 19:00:19
  • Greag
    Ha konzolon állítom át a régiót az mivel jár? Úgy tudom 3 hónapig nem tudom visszaállítani. És működni fognak a játékaim, ill. az ingyenes játékokat le tudom szedni?
  • orichalcos
    Konzolon állítsd át a régiót pl USA-ra, vagy SG-re (szingapúrra) és konzolon aktiváld a kódot.
  • darkSectorxxx #169061
    Sorry most nézem G2A-n van ilyen szarság, télleg WW-os a cdkeys-en, akkor írj nyugodtan. :D
  • Greag
    Bocsi, nem tudom mi az a vpn, de nem is hiszem, hogy egy mezei usernek tudnia kéne. Ajándék kód? Az meg mi? Végülis mindegy. Csak simán vásároltam 1 terméket és nem kapok cserébe szolgáltatást. Írtam mindenesetre az XO supportnak.
  • darkSectorxxx #169059
    Ugyanígy voltam én is 2 napos, ezt valszeg vpn-el lehet csak megoldani....US, ajándék kódok ezek...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.06. 13:15:05
  • Rage47
    irj a cdkeys-nek vagy/és az xbox supportnak
  • mrmilan
    THX!
  • Greag
    Sziasztok!
    Tegnap vettem a cdkeys-ről 2 dolgot, az AC : Unity szépen ahogy kell felinstallált, de a 3 havi Live Gold sehogy se akaródzik. Próbáltam a konzolon is, PC-n firefoxon, exploreren is. Visszaolvastam sokat, s mivel ezt tanácsolták másoknak így átállítottam a böngészőben a régiókódomat sok egyéb országéra, de nem kell neki. Eljut odáig, hogy felismeri, hogy 3 havi Gold, de az uccsó lépésnél ezt kapom: Valamilyen probléma adódott...Valakinek ötlet?
  • Rage47
    cdkeys.com-ot nézd meg
  • mrmilan
    "legjoban..." :)
  • mrmilan
    Szép reggelt mindenkinek! Gyerekek, szomorúan konstatáltam (igen, csak most), hogy ICEAKOS oldalán egyenlőre kapufa az összes ügyletnek. Egy hónap múlva lejár a 12 havi goldom, ezért megbízható és viszonylag jóáras forrást keresek a majdani hosszabbítással kapcsolatosan. Minden infót szívesen fogadok, bár ICE-nek örülnék most is legjoban, de hát ez van. Előre is köszönöm!
  • darkSectorxxx #169052
    Csak szerintem jó üzlet?
    Szerintem BRUTALITY, ez a játék azért nem ilyen öreg. :D

Halo+5 - Guardians Limited Edition ebben csak a játék van, de akkor is kb 5550ft. :O
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bármely 2 játék 3700ft !!!!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.05. 22:02:58
  • darkSectorxxx #169051
    Battlefield 1 No HUD

• darkSectorxxx #169050
  • darkSectorxxx #169049
    Amúgy a látvány meg textúrák szempontjából ez tiszta Infamous, rohadjak meg.
    Ezt dícséretnek szánom.

Azóta sem láttam ennyire látványos játékot. Mostanáig.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.04. 17:47:50