176877

-
Gratula. -
abel0317 #169288 Na a konzolkirálytól kedden megkapom az ultimate editiont OMG :D -
Horizon érzés.
Elképesztő jó cucc. Coop kampány frankóság, a verseny típusok, ötletek szintén. A helyszínek, táj, időjárás, ótók pedig

sokszor adódik össze olyan táj, esemény, időjárás, napszak amikor egészen döbbenetes minden amit a TVn lát az ember.
-
Hu thx, de már kaptam, sőtt én prohardveren is kaptam azt is visszaküldtem egy köszönöm mellett, mert én azt hittem ez valami fizetős dolog, de mindenki kap aki vett x1-re Halo játékot ezek szerint. :)
Én a Collection-hoz, prohardveren a Halo 5-höz kaptak. :)
De nagyon rendes vagy hogy megkérdeztél.
-
abel0317 #169285 Dark kell egy warthog kód? Kaptam mert anno sokat haloztam xD -
-
kutyakiki81 #169283 A Zavvi-val nekem is sok gondom volt, amíg Londonban éltem. TheGamecollection és 365games vált be. -
Nekem Zavvinál volt ez múltkor. Előrendeltem a Deus Exet, erre a megjelenés után pár napra írtak nekem maguktól, hogy bocsi, de nem tudják, mikor lesz készleten. Refundot kértem. Lehetne ilyenkor kiszurkítve vagy valami a termék a honlapon.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.09.24. 08:57:05 -
kutyakiki81 #169281 Hihetetlen ez, nem? Előrendeled és azt mondják neked nem jut. Reggel óta nem tudok napirendre térni... -
TomStorm #169280 X1 használható bármilyen HOTAS joy-al?
Pénz mindegy lenne.Esetleg Warthog?
Neten olvasva valaki használja valaki nem.Itt talán van szakértő ebben a témában -
Warthog az fizetős lesz? :) -
Vaddisznó.
-
abel0317 #169277 Nem digitálisan kell -
Jövő héten érkezik a ReCore első javítócsomagja.
Sok bug, optimalizáció és töltési idő javítás lesz mind Boxon, mind PC-n.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.23. 21:59:08 -
rendes store? :) -
XBox Store -
abel0317 #169273 Előrendeltem konzolvilágon a forzát de nekem nem maradt, most meg sehol sincs már raktáron az ultimate edition....:( ti nem tudtok valami webshopot ahol még van? -
HAlo srácok, ezer éve ...! :)
Bekapcsoltam így 3 hónap pihi után a boxot, frissült egyet és mit tapasztalok? (lehet volt téma itt) Ez szar. Szomorú is vagyok, olyan mintha beta szoftver lenne a korábbi tapasztalathoz képest.
Először is bár wi-fin van, nem mindig csatlakozik a LIVE -ra egyből. Oké. Na de az ettől független Sign-In se megy neki mindig magától, pedig amit reklámoz az Instan Sign-In az be van állítva, mindig is be volt. Na ez eddig a napi kellemetlenség. ... Az üzenetben kapott Redeem code se működik dashboard-ból, amikor a Store app ezen részére ugrana egyszerűen kidobja az app. Béta mondom.
Az már valószínű csak hab a tortán és a játékfejlesztők "hibája", hogy az egyébként brutáljó Mad Max -be lépéskor is újra megkérdezi Who are you? kisherceg ....
Most ennyire esik a szoftveres színvonal, vagy csak az én konzolom rozsdált be a pihenésbe? -
Lehet. Az új gépen le kell homeolni újra az accountját(vagyis azt, ami a régebbin le volt). Azt mondják egy évben 3x lehet váltani egy account otthonát, de én ezt még sehol nem láttam leírva az ms-től. Viszont saját accountot homeoltam már át többször is. -
Home-os társat lehet váltani? Akivel homeolva vagyok új gépet fog venni és elég sok közös játékunk van úgyhogy csak abban az esetben venne ha van rá lehetőség. Ha van mi a módja? -
kutyakiki81 #169269 Amikor rendelni próbáltam, az volt írva, hogy előrendelésben elfogyott.
Mindegy, miskolcon sikerült hozzájutni :D Köszi MKonzol!
-
>Konzolvilág és a Konzolok szervize szállítja a megjelenés napjára
A szerverek is. Ott nincs apelláta. Nincs mérlegelés. De legföképpen: nincs olyan, hogy nem jut :) -
Akkor már azok sem a régiek... -
Na a konzolok szervize is.... Hétfőn rendeltem anno náluk Xbox One-t, a sima csomagot, és szerda este szólnak, hogy hát bocsi, de nincsen, de tudnak küldeni 10k-val drágábban Fifa-forza bundle-t. Köszbazdmeg. -
Így van, mindenféle zugwebshopokat érdemes messziről kerülni. KV-vel még sose volt gondom nekem sem, day1 kiszállították a cuccokat. -
Miért ilyen senkiházi amatőröknél rendelted elő? Konzolvilág és a Konzolok szervize szállítja a megjelenés napjára, ott nincs olyan, hogy nem jut valakinek, aki előrendelte. -
Köcsögök. -
kutyakiki81 #169262 Konzol Game jól kiszúrt velem...
Horizon 3 előrendelve több mint másfél hete, erre ma hívom őket, hogy kb mikor érkezik , mert úgy intézem a dolgokat hogy valaki otthon legyen.
Közlik velem, hogy csak a hivatalos megjelenés napján kapom meg, mert olyan keveset kaptak, hogy nem tudják mindenkinek kiküldeni, és sorban mennek az előrendeléseken.
Mondom a komának, hogy az egyedüli dolog ami miatt az Ultimate edition-t rendeltem, az a korai hozzáférés.
Erre értelmes válasz nem érkezett.
Csak annyit vártam volna, hogy legalább szólnak, hogy hülyegyerek ne várd a szaros játékodat, vedd meg máshol.
Arról nem is beszélve hogy kettőt is rendeltem, az egyik nekem, a másik pedig ma esti szülinapra gyereknek.
Most mehetek üres kézzel, majd elmesélem a kissrácnak hogy bocsi, de.... -
Pécén GTX 980-nal egész jól fut. -
Akciós a Just Cause 3 Goldal,megvettem. Nagyon király játék,de néhol a 10FPS-t sem éri el. Másnak is így van? Lehet valahogy javítani rajta? -
Tonna új Titanfall 2 infó. Visszajön az Attration is.
https://www.titanfall.com/en_us/news/pc-specs/ -
Te kis piszok, akkor lemeccseljük az eddigi sérelmeket multiban. :D -
Az meg nekem van má :D -
Előtölthető a Gears of War 4! 80GB.
-

Ezt elbasztuk, Forca 3-at még akár. :D -
pm ment. -
-
Yes, madafaka!
Köszönjük az Nvidiának!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.22. 13:59:13 -
Gears of War 4 megvásárolva! -