176877
banner
  • rastaman
    én cdkeys.com-on veszem már 2 éve
  • darkSectorxxx #169809
    Igen, Ez így is felfogható, de még mindig arról beszélünk, hogy konzolon akkor minden második warezol, a pc-s mindenki-vel szemben, ez sehogy sem fog kijönni.
  • Totti5
    Ez a része nem érdekel, de a story kampányért már remegek!
  • n000rbi
    >A hompárokbol az egyik megveszi a játékot a másik varezol.

/Elég friss a reged, csak nem trollkodik valami ősleáldos? :D
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.19. 18:50:29
  • orichalcos
    0 Ft-ot fizetsz a játékért vs. Féláron veszitek ketten. Nyilván ugyanaz a két téma. Hát persze...

___

• murofegse
    A hompárokbol az egyik megveszi a játékot a másik varezol. A többi csak kozmetikázás.
  • Firerock
    Sziasztok!
    Honnan a legolcsóbb a 12 hónapos gold?
  • darkSectorxxx #169802
    Régen volt rá mód, igazad van, csakhogy még az mellett is többszöröse volt a konzolos játékok eladása darabszámban. :)
  • orichalcos
    AZ hogy valaki olcsón, trükkökkel vagy home-olva vásárol az nem ugyanaz szerintem mintha warezol. XBox 360 pl. a warez melegágya a mai napig, de én amikor még X360-am volt inkább vártam leárazásra, vagy csak egy év után vettem meg valamit.

Totti:

Még a védelem sem kell, lásd Witcher 3 esete. Vitték mint a cukrot holott megjelenéskor volt belőle warez verzió a GOG kiadás miatt.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.10.19. 13:25:30
  • Totti5
    PCn kevesebb a warez mint 10 éve. Jobb ma PCre fejleszteni, mert nagyobb a profit mint 10 éve. Ezt mindenki látja. Korlátozni kell, védelmek, olyan sztór amit nem lehet warezban reprodukálni. Ez működik is.
  • murofegse
    A magam nevében írtam véleményt.
  • n000rbi
    A magad nevében beszélhetsz ;)
  • murofegse
    Ugyanígy warezolnák a konzoljátékokat is ha módjuk nyílna rá. Ahogy itt is mindenki a lehető legolcsóbban vásárol, hómolva, satöbbi. Ha nulláig lehetne levinni az árat, annyiért "vennék ezt is".
  • Amiga
    Köszi szépen srácok, este kipróbálom. :-)
  • darkSectorxxx #169795
    RDR:

"A Rockstar Gamesnek számtalan klasszikust köszönhetünk már, de számomra ez volt talán az első olyan alkotásuk, ahol úgy éreztem, hogy valami igazán különlegeset hoztak létre. Amellett, hogy egy kiváló, tartalomban gazdag játékról van szó, a Red Dead Redemption története egyszerre humoros, tragikus, inspiráló, de talán a leginkább keserédes. Mindenkinek ajánlott, aki még nem próbálta, abban meg csak reménykedni lehet, hogy a folytatás felér majd ehhez a történelmi mérföldkőhöz."

• darkSectorxxx #169794
    Ennyi, ahogy látja a rendszer hogy elkezdesz játszani, küldik a kódokat. :)

MOST ULTIMATE mellé már nem jár. Lejárt az az akció, de Gears 4 még él.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 23:21:32
  • abel0317
    Én meg megvettem anno a gears ultit akkor megkaptam üzibe az első 4 részt, most megvettem dobozosan a 4-et abba benne van az összes rész papíron kód formájában, de ma kaptam üzit a köszi hogy megvan a gears 4 szöveggel és megkaptam kód formájában megint az előzőeket xD
  • darkSectorxxx #169792
    :)
  • Totya42
    Tudom. Nekem a Gears Ultimate és a Gears4 is lemezes. Ultinál üzenetbe küldték. De a 4-nél már ott vannak a kódok a tokban.
  • darkSectorxxx #169790
    Bár ez az akció szerintem megszűnt már:
    akkoriban cdkeys-en vagy amazon-on vettem kulcsot

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 22:35:40
  • darkSectorxxx #169789
    Így kapod digitális úton-módon:

Én kodjaimat kitöröltem, pc-n az xbox appal mutatva.
    Mondjuk én az Ultimate mellé kaptam anno, de mind1. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 22:25:53
  • darkSectorxxx #169788
    +1

Ha neten veszed, akkor szépen xbox üzenetbe kapod: Gears 1+2 és Gears 3+Judgement, onnan vagy kimásolod és beadod más profilra, odaadhatod másnak, vagy van 4 Redeem gomb az ÜZENETEN BELLÜL, azonnali aktííválásra...ez is jópofa, ha nem osztod el másnak 4 gombnyomás és nem kell irogatni a kodot sehová. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 22:17:19
  • Totya42
    Ha lemezesen veszed meg, akkor is megkapod mind. Van a tokban egy papír és azon vannak a kódok hozzá.
  • darkSectorxxx #169786
    Igen!

5 játék egyben! :)
    De 4 Geow, a Judgementet ne felejtsd ki!!!!

5 Geow összesen, utána már csak az első részt felújítva kell megvenned, a Gears of War Ultimate-et! :)

Siess, mert csak korlátozott ideig!

Mondjuk nekem már megvannak, voltak a régi részek lemezen is, magyar felirattal, de ez egy bestbuy ajánlat.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 22:05:03
  • Amiga
    Ha jól értelmezem a store-on, ha most megvenném a GoW 4-et, akkor az első 3 GoW X360 compatible verzióját is megkapom?
  • darkSectorxxx #169784
    Hát RDR esetében így volt, csak hittem, hogy most talán másképpen lesz.
  • darkSectorxxx #169783
    Van ilyen ismerősöm is, de mivel a magánéletben amúgy normális, nem mondom neki el a véleményem a dologról, de ez a fajta nagyon durva.
    És ők mondják nekem, hogy én hülye vagyok, mert a játékokért fizetek...csak gépet vegyek és ennyi.

Ja mondom, semmi baj, vállalom a hülyeségemet. :)
  • Totti5
    R*játék első körben konzolra jön, vagy ott is marad, aztán a PC. Eddig is így volt. Miért lenne más most?
  • orichalcos
    Mocsok sokan warezolnak még mindig. Főleg azokat utálom kifejezetten akiknek 100-200-ezres gépük van, de játékot nem vesznek mert NCORE-ron ingyé van. És még csak nem is arról van szó, hogy megnézik hogy fut, hanem lewarezolják, végigtolják és ennyi, nem veszik meg. Utoljára Xbox Classicon warezoltam, azóta csak eredetivel tolom én is pl.
  • darkSectorxxx #169780
    Sokak nem warezolnak manapság.
    max bundle-znak. :D
  • kirol
    Minek legyen?? Hogy le lehessen warezolni?
  • darkSectorxxx #169778

• Amiga
    Annyit bőven megért.
  • orichalcos
    Mi simán megvettük a fullos kiadást 20k-ért, így fejenként 10k-ért van 2 játékunk meg season pass (SG Store-ban, meg volt még 24 SGD az accountomon így csak 100 SGD-t fizettünk érte)
  • Amiga
    Nem tudom, a matchmaking hogy működik, de az a paranoiás gondolatom, hogy ilyenkor elkezdik átterelni az embereket az új részre. Pl. ha felteszem a CoD: AW-t, sokáig nem talál játékost TDM-be. Nehogy már ne legyen 10-12 szabad játékos, vagy egy olyan, már elkezdődött meccs, ahol elférne még egy ember... És már a BO3-nál is hamar szétesnek a public groupok. Fél éve még órákat együtt volt egy ilyen csapat, legfeljebb folyamatosan ki-beléptek emberek. Most meg ott is 1 parti után maradunk a 12-ből 4-en. Mintha már készítene fel a matchmaking arra, hogy várjam az új részt, mert itt nem fogok játékost találni...
  • Rage47
    Nekem fura Jon Snow gonoszként. Meg néztem streamet, multiban ugrálnak, mint a bolhák, elég gáz.
  • Amiga
    Ütősnek ígérkezik a sztori. A multi viszont túlságosan gyors, legalábbis ahogy a streamekbe belenéztem, még a BO3-nál is pörgősebbnek tűnik. Vagyis nekem már egy kicsit túl sok. Ezzel a játékkal megvárok majd egy akciót.
  • darkSectorxxx #169772
    Ha érdekel valakit Halo 5 Digital Deluxe 5200ft.

Én közösködnék valakivel. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.17. 23:43:59
  • darkSectorxxx #169771
    De durva.
  • darkSectorxxx #169770
    Meg is van.
    Nem PS Pro, vagy Scorpio, vagy VR, vagy PC-t kell majd vennem....

"Számozás helyett alcím lesz az új Beyond Good & Evil címében, és az első, apró részleteket valószínűleg még a Nintendo NX a hétre várható bejelentése során megtudjuk - itt fogják azt is leszögezni, hogy a játék kizárólag a japán cég új platformjára készül, amit már nem először hallunk. A Ubisoftnál dolgozó források szerint 2018 nyarára tervezik a kiadást."

Hanem Nintendo-t.