176877

-
Már/még van belőle, úgyhogy igyekezni kell. MediaMarkt-ban pedig a PS4 olcsóbb 20 000 forinttal. :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.25. 08:09:42 -
Ja bocs elfelejtettem, hogy ott dolgozol, de ha volt is, esélytelen ezek a csávók rá vannak állva és 1 perc alatt, sőtt másodpercek alatt lecsapnak rá, ott ülnek nyomogatva az f5öt.
Ezért én tudom hogy ha igaz is az akció, ilyen halandó mint én labdába sem rúghat. Nem is görcsölök rajta. :) -
Bullshit. 200 db van / volt. -
Tudod ez hogy megy? csak weblapra kitesznek pár durva akciot eleve ugy hogy elfogyott csak hogy menj fel és nézz körül, lemaradsz róla, jajj meglátsz valami mást azt megveszed, max 1-3 drabot eladnak hogy ha ellenőrzés van stb ne legyen probléma de kötve hiszem hogy akár ilyen előfordul....sok a csali. :) -
emag.hu-n a Black Friday-en elvileg 49990 lesz az Xbox One 500 gigás, ha esetleg valakit érdekel. (ha nem lesz "nyitás" után pár perccel 0 a készlet persze) -
Amiga,partizan köszönöm a segítséget és a tanácsokat! -
partizan182 #170124 Akkor egy olcsó (használt? akciós?) 360 kinekttel, ONE-on az x360 Kinect címek nem kompatibilisak (más az api asszem). Aztán amikor 3 hét múlva elunjátok a táncikát válogathattok a százezer igényes előző generációs cím közül szinte fillérekért, szal rosszul nem jártok. -
Ha tényleg kizárólag erre kell, akkor talán egy használt 360-as is jó vétel lehet neked Kinecttel, az már gondolom nem lehet olyan drága...
Érdemes a felmerült 360-as játékcímeket a MS backward compatibility-listáján megnézni, ha ott megvannak, akkor egy új ONE is jó vétel lehet, de kinect-ből akkor is érdemes használtat keresni. -
9 éves és igen,nagyon fontos a kinect.Szinte csak azért vennék konzolt.Főleg a már említett két játékért,amik ugye csak 360-ra vannak.De a szavaidból ítélve,akkor inkább ezt kellene vennem.Illetve van rá mód,hogy One-n is el tudjam indítani őket? -
partizan182 #170121 Pár kérdés: mekkora gyerkőcök? Fontos-e annyira a kinekt?
Azért lenne fontos mert a Kinekt jelenleg halott, senki sem fejleszt rá semmit, ezért sem találtál ONE-on ugrabugrát. 360-on van választék de ott meg maga a kamera elég bétás még. Plusz ezek tipikusan elég sekélyes cuccok, 1-2 hét alatt megunják a picik is.
Az én négyévesem teljesen prón kezeli a kontrollert, Legó játékok, 3d platformerek (Tearaway, Journey, Brothers), point'n'click kalandjátékok (Grim Fandango, Broken Age), 2d platformerek (Rayman, Unravel), egyéb árkádabb mókák (Overcooked) szuperül mennek neki. Nálunk spec PS4 figyel, de ONE-re is megvannak ezek analógjai, mind tartalmas, igényes címek.
Szerintem a Kinekt ugrabugrát engedd el, a piac (és az MS) már 2 éve megtette ugyanezt, megy a Wiimote meg a tamagocsi mellé a gimmick-kukába. Vedd meg bármelyik konzolt (igazából 360-at is vehetsz, az is televan egy csomó fasza gyerekjátékkal), vagy várj tavaszig ,az új Nintendo konzol megjelenése a földbe fogja döngölni a WiiU árát, az meg tényleg kiddie heaven. -
-
Minden marad a régiben. Bejelentkezel One-on az accoddal és menni fog. Visszafele kompatibilitásban amit 360on megvásároltál és mennek Oneon a my games alatt bekerülnek és azonnal letölthetőek lesznek.
Forza Motorosport 6, Horizon 2 és 3.
Forza Motorsport 5öt hagyd ki, nincs értelme azt már játszani. Forza 6 mindent tartalmaz ami az 5ben volt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.24. 08:43:18 -
-
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot szeretnék kérni.
Konzol vásárlás előtt állok (még sosem volt).Eredetileg 360-ast szerettem volna venni,mert ahhoz találtam olyan játékokat,amikkel a család elszórakozna.Főleg a gyerek.Viszont nem tudom,hogy érdemes-e ezt venni,vagy már inkább One legyen.Konkrétan két játékot néztem ki egyelőre,a Kinect Sports és a Kinectmails-t..Csak ahogy keresgéltem,ezeket nem találtam One-ra csak 360-ra és ezek nagyon kellenének.Olvastam,hogy állítólag lehet futtatni régi játékokat is,vagy ezt félreértettem,nem tudom.Szóval ez lenne a 360,ez pedig a One.
Megköszönném ha valaki tudna tanácsot adni. -
Amióta megvan az Xbox konzolotok azóta nektek sincs barátnőtök?

-
Köszi!
Akkor hamarosan tolhatom végre a - számomra- új Forza cuccokat. A 360 is megmarad természetesen, ahhoz is van egy rakat játékom, nem akarom eladni.
Apropó, a 360-as account-ommal tudok a one-on is játszani, igaz? Nem kell újat készíteni? És a beállítások (bankkártya, jelszavak, stb...) is maradnak? -
-
Köszönöm a válaszokat! -
Új gépet kapsz minden elemében. Csak ez nem gyártósorról jött le, hanem egy meglévő gépet cseréltek le szinte teljes egészében. Új a ház, új minden, gyári fólia. Minden kiegészítő, kontroller, kábelek, headset gyári új. Max az alaplap, olvasó, venti nem új, de az meg mindegy. Hibátlanok, leteszteltek, úgy vannak kiadva mint ha gyártósorról jött volna le. -
lehet külsőre mutat pár esztétikai hibát (hajszálkarc pl), de műszakilag új állapotúnak felel meg. értelmezésem szerint ez a refurbished.
cserébe jutányosabb áron jutsz hozzá -> én nem hezitálnék rajta -
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy van -e valakinek tapasztalata a "Refurbished" X-ONE gépekkel kapcsolatban? Érdemes megvenni, vagy inkább csak újat?
Előre is köszönöm a választ! -
:) -
Igen, ezt nem árt azért az ilyen akcióknál figyelembe venni, hogy nem mindenkinek van meg minden. :-) -
Ja bocs akik nemrég kezdek azoknak max pc-n. :) -
Nekem ezekből egy sincs meg boxon, az Outland-et soha nem is láttam... -
Nincs eltúlozva...... köszi! -
csokiskex #170104 Sziasztok!
Van egy felesleges, fel nem használt 48 órás live feltöltő kódom:CC2XY-DWHPY-H4VG7-RVYYT-MYWHG -
FH3. -
Sziasztok! Elnézést a kicsit OFF témáért.
Tegnap vettem egy ONE kontrollert pc-hez.
Az lenne a kérdésem, hogy vannak olyan játékok pc-re amik használják a ravaszok rezgését? -
Érdemes nézegetni az akciókat.
Metro Redux Bundle nevetséges 1200 forint...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.22. 19:22:34 -
Az milyen algoritmus alapján jön ki?
Ami népszerű és kedvelt az sokaknak van meg, mi ezzel a gond? sokaknak meg nincs meg.
Nekem nincs meg a Sleeping Dogs és az Outlast, de nem is kell nem érdekelnek. Outland 360on megvolt 1day, most megkapom BCben, a Börnáutot meg agyonjátszottam szintán 360on.
Nincs ezzel semmi gond. Remek játékok. -
Hogy olyanokat dobál ami már megvan mindenkinek. -
Mit? -
Ezt a Microsoft is tudja. -
bár egyik sem érint már.
-
-
amerikai store-ból venném a mad max-et, mert így jön ki kedvezőbbre. a fizetés alkalmával bármilyen kamu lakcím megadható? -
Basszsu...azt hittem rendes alapon ilyen....:S -
ez csak egy mod -
Jesszusom ez de kemény. :D
Rohadjak meg pont ittam közbe és basszus mikor legelőször lőtt a fegyverrel, annyira megijjedtem hogy majdnem a piámat a saját nyakamba öntöttem, valamiért én arra számítottam max hogy hirtelen az állat ráugrik, de mivel a gyerek lőtt előbb, az ért váratlanul. :D
GTA 5 Easter Egg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.19. 12:22:58