176876
banner
  • Kongy
    Már régóta ezt pletykálják, és nagyon remélem, hogy igaz. Jól áll(t) az ókor az AC-nek, azt kell, hogy mondjam, főleg, hogy eleinte Prince of Persia címnek indult.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.05.08. 10:32:02
  • TomStorm
    Azok a hírek mennek,hogy az idén megjelenő Assassin's Creed az ókori Egyiptomba fog játszódni!
  • darkSectorxxx #170771
    Hát hogyne. :D
  • orichalcos
    Filléres tételek kb.
  • darkSectorxxx #170769
    Az se semmi. :)
  • Tyrant01
    Nekem jobban tetszett a scorpio előrendelés gomb /nem ezen az oldalon/ Inkáb arra nyomtam.
  • darkSectorxxx #170767
    Abszolúte pofátlanság már csak az lenne, hogy megvárni míg elfogynak vagy felmegy az ára, és bevinni csereakcióban Xbox One vagy PS4-ért cserébe! De ti ilyet nem ugye.

Mert van csereakció is!
  • darkSectorxxx #170766
    Hozzá pedig játékok, akinek esetéeg tipp kéne, és magyar árakat drágálja....

PS3 használt/új játékok

X360 használt/új játékok
  • darkSectorxxx #170765
    Ez maradt nekik. Nyomtam egy kis ingyen reklámot neki gyors a haveri körömben. :D

• rastaman
    nincs valakinek elfekvőben egy forza motorsport 2 játék? az se baj, ha a viva pinata kombóval együtt!
  • darkSectorxxx #170763
    576 Konzol!
    Xbox One, X360, PS3!!!!!! (Használt!)

Sok gép egy kontroller áráért!
    Vigyétek egyétek! :D

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ennyi pízért ajándék.....

LOÁL!
    Én a magamét le is foglaltam!

• darkSectorxxx #170762
    Ja ha sikerül alakítani valamit, de nem sok bíztató jel van. :D
    Míg Sony gépére csak most 4 nagy friss ropogós cím van kapásból (Days Gone, The Last of Us 2, Death Stranding, God of War), ami nagyon durva lesz (legalábbis szerintem), és mellé még Uncharted kiegészítő, meg Crash Remaster....Sony-nak igazából már nem is kell villantani semmit..

És akkor a sallang GT Sports, Ditroit....stb, amik 2. helyen vannak...de még mindig fasza exclusive.

Eddig a 3 évben nem jött ennyi jóság szinte.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.04. 22:36:43
  • Akra
    Játékfelhozatal
  • darkSectorxxx #170760
    Mire?
    Egy erős hardverre? Ott a PC.
  • Akra
    Nagyon remélem,hogy idei e3-on magára talál az MS. Kialakulhatna már egy erős verseny sonyval. Skorpio sok felhasználót magába fog szippantani remélhetőleg. Kérdés sony akar-e majd erre reagálni.
  • darkSectorxxx #170758
    Komolyan, sorra lepöm meg.
    Hogy ez a Microsoft milyen aranyos.

De télleg, isten őrizz, hogy ezekután a rendszerében hibát találjak.

Nemrég ugye volt, hogy már nem szükséges GOLD a képek megosztásához PC-n....
    Meg előtte az hogy a store átláthatatlannak véltem, meg úgy az egész menü kezelést!!!
    MOST MEG ITT A BEAM!!!!!!!!!!!!

ERRŐL VAN SZÓ....

Meg úgy az egész cucc, ezek olvassák a kommentjeimet, miket panaszkodom vagy mi?????????????

HIHETETLEN......

Egyrészt le a kalappal....share + capture menüről beszélek.
    Nagyot lépett előre kényelemben. Brutális a különbség...

MÉGDHOZZÁ, hogy már nem kell a Twitch alkalmazás, amivel nem lett volna baj, ha nem lett volna kurva lassú, akadozós.

ITT a BEAM!
    Kegyetlen tetszik így a téma, Microsot fiókkal használhatod!
    ÁLLAT.
    Sőtt mintha végre PS4-hez mért stabilitással menne a stream, nem HD-be megy az 1 megás feltöltésemmel, de nem esik szét végre a kép össze-vissza.

De a lényeg, hogy a Twitch app után a BEAM gyors kezelése egy új generációval ér fel, végre nem utálom használni!!!

Mik vannak, a végén még megkedvelem az Xbox menürendszerét....

Asszem holnap összszedem 1 kommentben a maradék tippjeimet, hátha azokat is kijavítják. :D

Microsoft, küldök egy cuppanóst....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.04. 19:09:33
  • darkSectorxxx #170757
    :DDDDDDDD
  • Totti5
    Azt tehetsz a PCre, isten mentsen minket ettől.
  • darkSectorxxx #170755
    Nagyon zsír lenne pár kijelző a konzolokra. :)
    Fejlesztői Scorpio....:D

• darkSectorxxx #170754
    Ha csak az xbox világában élnénk akkor az lenne. :D
  • partizan182
    Egyszerű és intuitív :P
  • Totti5
    xboxdvr-on csak az Xbox One gépen kimentett ( tehát középső gomb és X avagy Y attól függ hogy kép avagy videó ) lesznek láthatóak. Forza játékokon belül elmentett képet, videókat csak a játékból lehet elérni, mindaddig amíg onnan fel nem töltjük forza.net-re

Az Xbox álltal felvett anyagok az xbox.com-on bejelentkezve is elérhetőek illetve Win10ben az Xbox appban is.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.04. 11:54:09
  • darkSectorxxx #170751
    :)
  • Kit--Kat
    Okés, köszi, most már világos mindnen.
  • darkSectorxxx #170749
    Ja megosztás nélkül nem lesz látható, vagyis feltöltés nélkül, viszont nekem ez autómatikusan szokott menni, régen Gold kellett hozzá. Aztán észbe kapott a MS, hogy ez sehol máshol nem fizetés kérdése, és most már tudtommal nem előfizetés függvénye....
  • Kit--Kat
    Köszi a segítséget. Igazából abban reménykedtem, hogy Forza Horizon 1-től kedzve az összes fotó amit késíztettem, az valahol elérhető a profilom alól számítógépen is. A megosztsát kipróbáltam és így már működik.
  • Totti5
    Forzamotorsport.net

Játékban amikor elmented a képet kérdi hfeltöltés.Tedd meg. Itt jelentkezz be, és a community , galery alatt ott lesznek.
  • darkSectorxxx #170746
    Sok megoldás van, legegyszerűbb win10-el, vagy win8-al....
    Belépni az xbox alkalmazásnál...:)

Ha kell tudok segíteni majd benne.
  • Kit--Kat
    Totti, Te nagy Forzás vagy, nem tudod hogyan tudnám a játékban készült képeket átvarázsolni számítógépre? xboxdvr.com-on nincsenek képeim csak felvtételek.
  • Seth
    Ez baromi hangulatos
  • Totti5
    Hétvégén ingyenes lesz a Division.

• Totti5
  • Moby
    Ne kavarj. Minden xbox kontroller "xbox wireless"-es(rádiós). Emellett az újak tudnak BT-t IS, hogy ne kelljen xbox wireless vevőt venni a pécéhez. De én azért vennék, és inkább használnám azon, mert az átlag BT dongle-k hatótávja egy fos.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.04.29. 22:44:31
  • kirol
    Van egy első generációs Xbox One-om.
    Az ehhez kapott kontrollerhez szeretnék USB-s vevőt venni, hogy PC-re is csatlakoztatni tudjam.
    Ehhez milyen vevő kell?

Olvastam, hogy a későbbi kontrollerek már BT-osak. Az enyém elvileg nem az.
    Ez a vevő jó lenne az enyémhez: http://s.aliexpress.com/ERJnERZb

Nem értem, hogy a vevőegységeknél ezt nem jelzik, azok jók minden one-os kontrollerhez? De minek van ott, hogy a vevőegység BT-os? Hisz ha az BT-os, akkor a kontrollernek is annak kellene lennie, de ha meg az lenne, akkor minek vevőegység, hisz BT van a laptopban.
    Szóval nem értem... van többféle kontroller és van hozzájuk különböző vevőegység?
  • Totti5
    Ki fogjuk próbálni, COOPban fun lehet ( Trackmania utánérzés ).

Horizon 3 rendelkezik olyan változatos tartalommal hogy nem vág földhöz. Megkaptuk a havat amire vágytunk, nem is akárhogy... őszintén szólva nem igen tudom mi többet ( merőben mást ) lehetne kihozni még ebből a földrészből. Nyilván lehetne Új Zéland zöld füves, dombos, óceánpartos sziklás hegyes útjai még... de nem lesz.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.28. 11:25:44
  • Totti5
    Nagyon adja. Amúgy One-on most a pre order jutányos 12 ezer.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 22:09:38
  • mrmilan
    Agyfasz. Komolyan mondom, ezt nem hiszem el. Ez...izé...mi a pöcsöm? Totti! Mester! Gyerekek... Új Zéland DLC mi? Menjenek a picsába.
  • Totti5

• partizan182
    Igen, akartam írni hogy a mainstream látványosan szarik bele a 60 frémbe, olyan (grafikai) minőségi ugrás fogja meg a népet mint az Uncsi3->4, Ratchet PS3->PS4, ez csak 30-on lehetséges jelenleg (Skorpió talán más tészta lesz).

Első ránézésre (plane jútúbon) nincs nagy difi a H4->5 között. Játszani égés föld, ez adott.
  • Totti5
    60 frémmel, az összetetebb pályákkal elég csiszolt volt a Halo 5. Sosem volt ilyen jó lövöldözni még Halokban. ( számomra )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 12:58:05