176877
banner
  • arty
    - használod, mert számodra a forza csak 10-15 perc funra kell
    - nem használod, de ott van a lehetőség rá, hogy a 2 órás versenyed ne egy hibán menjen el
    - másik opcioó: kikapcsolod a "főmenüben", így játék közben egyáltalán nincs lehetőséged használni

annyira nyomhatod hácéként, amennyire kedved van.

naja, a "szargétében" semmi nincs szinte, amit az elmult 10 évben "kitaláltak" a szimes világban, nem meglepő, hogy ilyen se :D
    de nem is csoda: jamakuccsiékat szorítja az idő és egyébként is a rengeteg tartalom előállítására fókuszálnak/-tak!!!4
  • Totti5
    Elfér bármelyik szimben ez a funkció. Minden autós játékban van tízen akárhány segítség, könnyítés, lehetőség éppen hogy csak az önvezetést nem lehet bekapcsolni ( HC szimekben is ).
  • partizan182
    Szvsz a Codie csinálja ezt jól, nehézségi szinttől függően egyre kevesebb rewind, az is limitált (forzában egy fél kört simán visszatekerhetsz ha nem többet). Ha bármikor visszatekerhetsz minden döntésed súlytalan marad, felülről közelíted a határokat pedig alulról kellene (majd őrült pánikban korrigálni ha kicsit túltoltad a bicót).
  • Bercy #171251
    Szerintem is jo funkcio ez egy olyan jatekban ami nem kokemeny szimulacio. A Forza sokkal inkabb egy casual jatek. Es persze akinek nem tetszik a funkcio az kikapcsolhatja. En neha agyverzest kapok amikor egy munkanap utan leullok kicsit kikapcsolodni es random autos jateknal falra tekerem a kocsit aztan kezdhetem elorol a palyat, mert a jatek persze elvarja, hogy nyerj. Nekem az nem elvezet, en inkabb visszatekerem es javitom a hibat :)
  • partizan182
    Day1 érdeklődés a Dreamcast iránt is volt, sajnos nem sokat jelent. Örömnek persze öröm, nagyon jót tenne egy erős XBOX a konzolversenynek.

Persze Amazon minden SKU-t külön track-el szal kb semmit se jelent (XoS top100-ban sincs, sztem azért mert 100 féle bundle van belőle), annyit lehet belőle leszűrni hogy az eddigi érdeklődés valahol a PS4 Mass Effect Andromeda és a lovacskás Link Amiibo között van.
  • Totti5
    Nem mintha számítana ez most, de legalább az érdeklődés meglehet iránta day1

First noticed by Niko Partners Analyst Daniel Ahmad, the Xbox One X is already on-pace to beat the PS4 Pro on Amazon for 2017, despite the PS4 Pro being on sale for the entirety of the year, vs. the few days since the Xbox One X pre-orders got announced.

Xbox One X pre orders seem to be doing well on Amazon. Already ahead of PS4 Pro on Amazon US for 2017 YTD. pic.twitter.com/qarehlgvNS

— Daniel Ahmad (@ZhugeEX) 23 August 2017
    Sales success on Amazon US is a pretty good indicator that other retailers are seeing similar figures, and while this still doesn't give us any indication on actual sales figures, it does show that the Xbox One X is off to a roaring start. Reportedly, roughly 20% of current PlayStation 4 sales are of the suped-up "Pro" edition, which powers resolutions above HD, occasionally reaching 4K. The Xbox One X offers 50% more power to help developers hit 4K resolutions more often, while throwing in other graphics enhancements such as improved draw distances, textures, and much more.
  • Totti5
    Ha könnyű fokozaton mész, segítségekkel akkor lehet. Minél több mindent kikapcsolsz annál több pénzt kapsz. Lehetőségként adott. Lehet 1-2 hosszabb versenyen jól jön annak aki nem akar 6 körös Nordot újrakezdeni.

Nem szégyen ez, ez jó funkció... Codie F1ben néha szoktam használni, ha balfaszságot csinálok egy futamon és kezdhetném előről a 25 körös futamot ( egyrészt nincs időm rá újra kezdeni, másrészt annak semmi értelme hogy törött autóval utolsónak befutok )
  • LBandi77
    Baszki a 3-4-el játszottam de ilyet soha ne csináltam,nen is tudtam hogy létezik ilyen.
  • partizan182
    Igen, már egy ideje (FM3 óta kb) ilyen, nagyon HC, szargété kanyarba' sincs (bocs). Multiban nyilván ilyen nincs.
  • LBandi77
    Gyönyörű játék,de az most komoly hogyha elrontok 1 kanyart akkor visszapörgetem az időt aztán beveszem még egyszer?
  • Totti5
  • Seth
    Lehet egyedül leszek, de én most nagyon kíváncsi leszek , hogyan lesz implementálva a jövős korszak. Azt mondják nem lesz benne, de tutira veszem, hogy azt most csak nagyon titokban tartják
  • Totti5
  • Totti5

• Totti5
    Mike Ybarra

Our volume seller will be Xbox One S - it's $249, it'll be the thing most people buy. X is designed for the hardcore gamer who wants to play the best versions of those games.
  • Ulthanito
    Sose hallgatok egy gémer szájtra se, se magyarra, se másra. Saját magamnak hiszek, az ízlésem csak az enyém. Egy gémer szájt firkásza pont annyira ért a játékokhoz, mint én, vagy te, vagy Darky, vagy bárki más.

Mivel ez nem egy szakma, ezt nem tanítják, ennek nincsenek tankönyvei, pont annyit ér az ő véleményük, mint az enyém.

• Totti5
    Minden autós játék egyre tapadósabb hisz az autók is egyre jobbak, elektronika, gumi is. A takony fizikának semmi értelme, attól nem lesz jó valami ezen már szerencsére mindenki átlépett.

Nézve az E3 kormányos Porsche videókat, szépen megy a segge neki, küzdött vele mindenki. Nagyon kíváncsi leszek milyen lesz kormánnyal. Látványra jó volt, csak a belső rossz, így marad az őskövület motorháztető nézet.
  • Totti5
    Elképesztő milyen butítás és sírás, fika megy a magyar médiában ( most éppen az IGN Hungary E3 GC videóba futottam bele )

Ketten beszélnek arról hogy milyen rossz volt. Nem is lenne ezzel baj, mindenkinek joga van véleményezni bármit is.

Az már inkább felháborít hogy 3 perc után minimálisan a gémingbe jártas ember leszűri hogy ez a két szakértő sosem kedvelte az MSt, az Xboxot, de legalább is az Xbox One-t és a játékait 2013óta biztosan nem. Minden rossz, minden szar, minden 6 pontos. Rossz a Quantum Brake, minek lesz majd 4Kban amikor 6 pontos játék. Rossz a Recore, minek lesz DEF kiadás amikor 6 pontos és amúgy is minek venné meg bárki, hisz benne lesz a game passban ( mondjuk az is pénz, de mindegy ), ami 5 óra alatt letoltható.

No ezen az információ morzsán itt fennakadtam. Mi az hogy a Recore 5 óra? vajon ez, aki csípőből 6 pontokkal dobálódzik, mennyit játszhatott ezzel a játékkal, mennyire ismeri, mennyire van tisztában a játék hosszával. Mert ha 6 pont, gyenge játék, akkor feltételezem játszotta, viszont sehogy sem jöhet ki az az 5 óra alatt letolom, mert min. 11-12 a fősotry ha meg bele is veti valaki magát 20 körül.

S akkor ezek szakértenek MO egyik leglátogatottabb gémer szájtján, őket hallgatja a gémig közösség és ők a mérvadó hang. Ez már csak azért is bosszantó, hogy ilyen kijelentéseket tesznek, mert a Halo5nél is ment a 4 órás kampány baromság.
  • arty
    minden részben egyre tapadósabb a forza! ezzel a tempóval a 11. rész már jó lehet... VAGY ha most jobban megtolják a csúszkát, akár már most is ;)

amugy borzalom autófüggő - FM6-ot most úgy nyomom, hogy simán tolok retry-t másik kocsival, ami jobban tapad.
    eddig 1-1 kocsival lenyomtam a teljes szériát, soha többet! (tetves acsi függőség ;) )
  • arty
    gt6-ban mentem 4 órást, ahol eleredt az eső, esett, elállt, majd fel is száradt - és bizony lehetett/kellett taktikázni. ez rohadt jó volt, DE csak mert nem ment el rajta a versenyem - valszeg más érzés lenne visszagondolni az eventre, ha 4 órányi játék végén nem kapok aranyserleget és RETRY ;))

F1-ben 15 körös versenyeket megyek, itt is lehet a cserével játszani (namég 1 kört, hátha eláll), amikor a 3. körben elered az eső...
    de a pCARS1-ben akár az 5 körös alatt is jópofa a változás: előbbiben tök random, hogy esik-e, utóbbiban 5x ujrainditva is MINDIG eleredt. utóbbit szerettem, elfogadtam, hogy ez egy ilyen verseny, ahol a közepén esni kezd.
    viszont amikor F1-et "get real" nyomom, hogy ha eső, akkor esőben megyek és punktum, nos ez így nem jó játékélmény :D igen, magammal cseszek ki.... tudom.... ezért kell, hogy ne legyen választási lehetőségem, nekem nem való ;)))

Utoljára szerkesztette: arty, 2017.08.23. 12:01:56
  • LBandi77
    Hát nézd Arty,van hogy az ember nem akar taknyon csúszkálni 700 kocsival,van hogy az ember kifizeti a drága kormányt és nem szeretné hogy a játék 1 kontrollernek érzékelje,persze vannak itt is erények nem vitatom.De megnézem a hibázni nem tudó T10 forza7 játékát azért.
  • Totti5
    Természetesen az Codemasers F1 rendszere is kimagaslóan jó. Ők ketten most az etalon ilyen téren szimulátorokban. Rfactor 2ő is dinamikus technológiában nagyon jó, de olyan ócska az egész körítés, graf, hogy az ember undorral ül le elé játszani.
  • Totti5
    A nagy dinamizmusnak akkor van értelme ha min. mész 1 órás futamot. Ilyen 10-20-30 perc sprintre totálisan felesleges. Vagy ha van annyira fel van gyorsítva az egész hogy esélyed sincs kitapasztalni a változókat, gumit cserélni stb... innentől kezdve meg az egésznek semmi értelme.

Dinamikus dolognak meg nem éppen az a lényege hogy nappal majd este, száraz vagy eső. Oda-vissza. Pár körös futamokon ez úgy sem jön ki max látványnak jó.

Napos-beborul-napos-felhős-szemerkél ( a tapadás még nem változik, mert amint leesik felszárad )-jobban szemerkél ( már érzed slicken hogy csúszkál. Kimész cserélni köztesre? van annyira csúszós, lesz annyira csúszós? mi van ha kimész és a következő 3 körben eláll s kisüt a nap ( szopás, mert az inter elmelegszik és buksz egy csomót, ki kell jönni ). SPA egyik felén esik, a másikon süt a nap, mit teszel? mikor cserélsz? meddig mész el? Ez a dinamikus időjárás. Ehhez meg teljes futamok kellenek, ahol ezek kijönnek.

Látványnak jó hogy első körben nappal van és mire 6.at mész már lemegy a nap, de ebbe még esőt is beletuszkolni mindenféle változóval...

CARS2 rendszere mindenképp parádés, hisz ott minden változik, a pálya egyik részén esik, máshol nem pocsoják alakulnak ki, száradnak fel stb... ez nagyon jó, de ott is akkor ha rendes min 1 órás futamot mész, kellő körszámmal és nem pedig felgyorsított felvételt 10 kör alatt egy átlagos 3-4 km-es pályán.

Ilyen karrier versenyre mint a Forza ahol mész 3-4-5-6-7-10 kört a legtöbb versenyen, sprint futamokat, ez hót felesleges.

• arty
    én a dinamikussal arra célzok, hogy menet közben elered az eső vagy h lemegy a nap :)

hogy a "rendező" miatt kezd el cseperegni Monzában az eső, az nemérdekel.
    vagy, hogy azért kezdődik a verseny 17:00-kor, hogy ránkesteledhessen.

DC pedig etalon ebben (mostanra...), csak az egy jóval erősebb gpu-s konzolon, 30 frémmel tudja "ugyanezt" ;)

tulképp a random eső gondolatától is a hányinger kerülget. f1 2013-at a tulzott valószínűsége vágta tönkre számomra.
    aztán most a 2016 első versenye is hátpersze, hogy esőben ment le. nane. igenis KELL hogy a dizájner álmodja meg VALAMENNYIRE a körülményeket. a gép által generált világ egy rémálom, lásd még no man's sky :D
  • darkSectorxxx #171230
    Xbox Account problééma....találkoztatok már ilyennel? :(
    Fontos lenne a megoldás, nem tudom mit kéne kapcsolnom hová....
  • partizan182
    Mit értesz dinamikus alatt? DC-ben is eláll/elered egy verseny alatt, de technikailag nem dinamikus, csak statikus eső-státuszok között vált. Igazából mindegy mert alig észrevehető, ha nem olvastam volna meg nem mondanám, FMben is jó lesz biztos.
  • Totti5
    Napszak valszeg minden pályán lesz, eső nem minden pályán, de ahol van ott dinamikus.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.22. 19:46:40
  • partizan182
    Vijjar nincsen FM-ben meg konzolos Pcarsban. A mindenki által agyonfitymált Driveclub VR a mai napig nagyot üt, nekem teljesen eladta az ótóka VRban >>>>>> ótóka tévén koncepciót.

Arty: ha jól tévedek nem minden pályán lesz dinamikus időjárás/napszak a konzisztenciára vonatkozó kérdésed megválaszolásra került. Tippre ugyanaz lesz a megoldás mint a DC-ben, előre rögzített napszakok/időjárás, melyek között dinamikusan tud váltani (nem pedig mint pl egy GTA 5 ahol ugye minden dinamikus).
  • arty
    hogyhogy nem csábultál el a nulltartalmú, csakmulti, bénánfutó granturizmóra? :DDD
    nem is értem, miért dönt valaki egy 700 ótós, 32 pályás, esős, éjszakás, szinglis, multis játék mellett inkább ....... ;)))

fm és a pcars a padlót törli majd a gts-el, mégis utóbbi fog leginkább fogyni :(
    megdöbbenek, h fórumokon mennyien nem tudják/értik/hiszik, hogy ez NEM rendes gété lesz....
  • arty
    azt reméltem, mostanra teljesen konzisztens lesz az eső/napszak minden pályára...

soha nem hittem volna az fm5 megjelenésekor, h ez a motor 60 frémmel dinamikus napszakot tud majd. bravúr.
    ha nem lenne one X és nem jönne pécére is, az állam is leesne.... (igen, szeretem látni a genen belüli fejlődést részről részre!)
  • toza #171224
    preorder???
  • partizan182
    Négyezeré' jó lesz biztos valakinek.

Más: olvasom a tegnap XoX-s EG cikket, látom az Xbox karácsonyt eltolták jövő Q1-re: Ori, Crackdown, Sea of Thieves, State of Decay.

Lehet nem hülyék az MS-nél, a November a PS/Switch/SNES mini lázban fog égni konzolfronton, nagyon sok marketingdollár kellene ahhoz hogy egy 500 dodós gép itt labdába rúgjon. Az év eleji pangásban viszont... akár még be is jöhet.
  • TBTPumpa
    Tömbradír ez. Nézheted Lara formás fenekét 4K-ban. Princeless.
  • partizan182
    Nem fika de eskü a thumbnail alapján azt hittem elsőre hogy Hellblade, juhú, jön a Definyitív 4k edition.

Aztán leesett...
  • toza #171220
    leertekelesek
  • darkSectorxxx #171219
    Hát izé.... :D
  • Ulthanito
    Ugyan az a burkolat, amire te gondoltál, nem az a burkolat, de ettől még amire gondolsz, az az ugyanaz. :)
  • rastaman
    40% akciósak most a kiegészítő dlc-k a Division-höz. játszott velük valaki? megéri a pénzt? vagy várjak, hogy lejjebb menjen az áruk?
  • TBTPumpa
    Felspécizik ezt is:
  • Totti5
    Xbox One X – Project Scorpio Edition

1 TB-os Xbox One X konzol
    Egyedi fekete borítás és zöld „Project Scorpio” logó
    Fekete irányító szintén „Project Scorpio” logóval
    Xbox One X függőleges állvány
    1 hónapos Game Pass előfizetés
    14 napos Xbox Live Gold próbaidőszak

Sima

Scorpio