176876

-
Star Wars Battlefront Season Pass Currently Free For Xbox Live Gold Members -
Tegnap beléptem a Gears 4-be....
Kaptam trillió gyémántot.... Ez mi akar lenni? Bug?
Az acsiknál egy gyémánt pörgött... :) -
Amazon kiküldte a kódokat és elvileg már preload is van (Forza Motorsport 7 Ultimate Edition esetén)!
Amazonról: "Get a download code instantly! PRE-LOAD: Download the game now. Game will be playable on 9/28/17 at 9pm Pacific Time." -
Ja oks, de az alsót szerkesztettem. :D -
-
-
Zavvi
Flash Sale!!!!
Csak jelzem, hogy a régóta ilyen jó árfolyam nem volt miatt most megéri körbe nézni!!!!
például..... 45 font = ~14000 - 14500 ft
Vásárlás indul!
A Crash figurám így kb 2000-el olcsóbb lesz ha szeptember 22.-éig marad ez a helyzet. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.10. 15:22:48 -
Így a 7. résznél már végre megoldhatná, hogy ha hátra vagy oldalra néz az ember akkor ott is rendesen az autó belseje legyen látható. Nekem sokat elvesz a hangulatból, hogy ezt eddig nem valósították meg. -
sorry -
Olvasd is a topikot! -
Forza 7:
"Ennek örömére elárulták, hogy a játék demója szeptember 19-én jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re is." -
Play Skyrim: Special Edition for Free This Weekend with Xbox Live Gold

-
szeptember 19-én érkezik a demó Xbox One-ra és Windows 10-re, melyben három autó (Porsche 911 GTS R2, Mercedes-Benz Tankpool versenykamion, Nissan NISMO GT-R LM) lesz kipróbálható három különböző pályán
-
irónia? -
de remélem érzed az ellentétet :D -
nem. pont, hogy jobban szeretem őket :D -
Aklkor pl ez?:)
-
Belső nézetből minden látni, s érezni. Van tükör, van visszafele nézés gomb, ha kell van jobbra balra nézés. Továbbá több játékban van spotter aki mondja hogy ha vannak melletted, illetve sok játékban van pl nyíl segítségnek ami mutatja különféle grafikákkal az autód körül elhelyezkedőket.
De a tükör + visszafele nézés kombó perfekt.
No meg a VR.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.06. 18:51:22 -
tps jatekoktol nem vagy rosszul? ;) -
nem értem a külső nézet miatti kiborulást. sokkal többet látni a környezetből, mint az alap belső nézetben anélkül, hogy mozgatnod kellene a kamerát. -
QLED alliance?
Na ez elég gusztustalan. Így reagálni egy utca hosszal vezető OLED generáció ellen.
-
TomStorm #171312 Én már attól rosszul vagyok ha valaki kormánnyal megy és még képernyőn is ott tekereg a kormány:D
Nem hogy billentyűzettel!De még kontroller is,autós játékot meg külső nézet ááá,borzasztó!
Ráadásul le is videozza és feltölti meg megossza.Hülye pancserek az ilyenek -
Hétvégén free play days lesz Forza6-ra? Dashboardon ott van hogy Free play days és a forza6 borítója, letölteni viszont még nem lehet -
Nem tudom nem azt mondani erre, hogy idióta! -
ijj, de átvertek a store-ban :(
https://marketplace.xbox.com/hu-HU/product/CAPCOM-ARCADE-CABINET/66acd000-77fe-1000-9115-d80258411259
nos, nem ez, hanem az all in one pack akciós, megvettem, gondolván ez a demoverzámat majd jól unlockolja... hát l*faszt :( ahoz a teljes cabinetet is meg kell venni, ami persze önmagában sz*rt sem érne, így viszont újabb, 1300ft-ot gomboltak le rólam a SEMMIÉRT - mivel nem akartam veszni hagyni a már megvett all in on packot...
PONT a hétvégén játszottam ps3on az ingyenes(!) alap cabinetet, az ingyenes(!) alapjátékkal a black tigerrel.
elhihetitek, hogy beizgultam, hogy végre reális áron nyomhatom a commandot és a ghost'n'goblinst... (ezeröcsi)
és mivel ps3on egy gombra unlockolhattam volna a teljes kínálatot, semmiféle alap kabinetet nem kellett volna hozzá még megvenni... (most azt hagyjuk, hogy ott most épp nem akciós és 9k ...) ... gondoltam nyilván itt is így van (+az említett erre utaló, vigyázzá ne fizess kéccer ugyanazér duma)
hánem. boxon semmi sincs ingyé, ill. van amiért "duplán" fizetsz.
persze, lehettem volna ügyesebb, jobban odafigyelhettem volna, stb. (steamen pl nem tudok dlc-t venni olyan játékhoz, amit NEM birtoklok... "picit" etikusabb megoldás.)
mindegy, dögölj meg capcom, remélem a következő 30 évet nem éritek meg :(
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.09.06. 00:37:47 -
sosem fogom megérteni, hogy nem kapkodnak az ótógyártók, hogy a termékük ottlehessen 1-1 játékban - MINDEN JÁTÉKBAN!
filmen a product placement óriási biznisz, keményen perkálnod kell, ha azt szeretnéd, hogy a főszereplő priusba szálljon be....
ami további bája a sztorinak: a toyota eladásai eu/us-ben évek óta nőnek...
szal mondanám, hogy tuti nem ez áll a dolog mögött, node japánok.
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.09.05. 23:02:04 -
Jó de ez 2009ben volt amikor egy elmeroggyant ezt fejtegette...
De úgy látszik még mindig ott van, vagy ott vannak. Teljesen nonszensz... a világ legnagyobb autógyártója.
Valszeg most is valami túlképzett idióta keresztbe tett. Codemasters játékokban sincs Totyota, mert minek is lenne, sosem voltak legendásan jók Rallyban...
Miközben pl a Toyota technológiai partnere a Microsoft....
-
Hát ha tényleg ez van a háttérben, akkor az elég súlyos... -
egy youtuber szerint valóban a japánok állnak a döntés mögött - de nem a GT-sek :)
toyota (egyik öltönye) szerint az ótósjátékokban szereplő autók miatt csökken a rajongás a valódi autók iránt.... ezt korábban nyilatkozták.
aztán most meg sorra tűnnek el a játékokból a toyoták... gyanús.
(gt-vel lehet h korábbi a szerződés - mióta készül már, te jó ég.... - de lehet h a nemzeti érdekeket tartották szem előtt) -
Akkor 4 + 2 skin, az utcaiakat meg kivették koppra. -
2016 Toyota #18 Joe Gibbs Racing M&M’s Camry ( NASCAR )
2016 Toyota #18 Joe Gibbs Racing Skittles Camry ❼ (alt livery)
2016 Toyota #18 Joe Gibbs Racing Snickers Camry ❼ (alt livery)
2007 Toyota Hilux Arctic Trucks AT38
1993 Toyota #1 T100 Baja Truck ❼
1992 Toyota #99 All America Racers Toyota Eagle MkIII ❼
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.05. 19:36:16 -
Azt most olvastam, hogy Forza Motorsport 7-ben szinte teljesen kimarad a Toyota, csak 3-4 versenyautójuk marad és az NFS-ben meg egyáltalán nem lesznek. Én a GT-t sejtem emögött, valószínűleg exkluzív szerződést kötöttek.
Túlélem mert csak 1-2 érdekes modelljük van számomra, de azért még is lesz az embernek egy hiányérzete. -
partizan182 #171301 Ugyan csak US, de gondolom EU-ban se a konkurenciával mennek:
Xbox - QLED alliance
A kérdés hogy mit kezdenek majd a sok Forza dev-werk videóval ahol egyértelműen látszik hogy a Turn 10 Oleden fejleszt / tesztel. -
partizan182 #171300 Az megvan ugye h a sztrímert nem azért nézik hogy mit játszanak hanem mert jó a dumája? Ha a fasza autós videók alá beraksz valami kommentárt, nem is kell a gyakran seggbuta YT stílust tolni, egyszerűen csak levezeted hogy mikor milyen ívet veszel, miért, milyen taktikával előzöl stb, milyen beállításokkal mész a pályán, ilyesmi, simán meg 50xeznéd a nézettséget, plusz infomatív is lenne annak akit az ilyen érdekel (pl én). -
F1nél vagyok kiakadva, hogy a yutuberek ( akiknek van 10-20-30-40-50-60-100 ezer követője ) billentyű!, kontroller segítségek és a legszörnyűbb még nem is, mert hogy máshogy menne nekik kormány nélkül, de hogy a szamárvezető is be van kapcsolva... és napokat, heteket sztrímelnek vele miközben ki van jelezve a nyomvonal és a féktáv. S ezt tízezrek, százezrek nézik mint "minőségi" műsor. Én meg felrakok fullos gameplayt, mérnöki pontosságú vezetéssel, nehéz AI elleni csatákkal, remek előzésekkel és taktikákkal, aztán megnézik jó esetben 100an, és csoda ha van 1-2 komment.
Egy sikeres sztrímer miért nem tud egy 50 ezres kormányra beruházni, amivel nézhető módon tudja átadni a játékot... annyira igénytelen az egész.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.04. 16:27:03 -
Faltól-falig rulez...siralmas apám... -
ahogy partizan mondta... az ember nem bírja ki :D
hiába nem érzem, hogy 5%-al jobban (vagy rosszabbul) tapad a kocsi, a TUDAT kell, hogy ráraktam, megtettem, jobban tapadok
meg a pénz az tényleg kell (acsivment-függőség! az egyikhez egy ritka mod kell, kb 30 millát költöttem rá, de még mindig nem kaptam meg... :D )
meg kell a driver levelhez is mod (dupla xp) -> EPÉNISZ
szal nem kell. normálisabbaknak.
de én "elmebeteg" vagyok. tehát nem bírom ki nem perfektre reszelni a "paklit" :D -
Nem tudotam hogy eddig létezett, csak most hogy elhunyt ( masszív szteroid + drogozás szívrohamban ), dobta fel a yutub, valahol valakinek a veidóját vele kapcsoltban.
Létezett Marcus valódi emberi hasonmása!

( felvállatan csinálta, büszke volt rá, hogy szereket is szed, illetve a karjában implantátumok vannak, mert már nem tudta növelni a méretet ellenben a válla, háta, nyakrészét ezt brutál mód kidolgozta s így lett "arányos" )
-
Ezeket a kártyákat kell használni? oké megadja, de kötelez hogy rányomj? ( nem vagyok karrierista, sem a Forzában, sem másban ) -
easy-medium-hard nem elég, annál azért jobban szórnak az emberi képességek :)
a nagyobb baj, hogy elvileg egyszer kéne beállítanod a nehézséged magadra - egy ideális világban
a gyakorlatban az AI bizonyos pályákon bénább/ügyesebb... bizonyos autókat el tudok terelgetni adott segítségek nélkül (abs, kipörégésgátló, menetstab), másokat nem. modokat ráadásul versenyenként cserélgeted... így pedig túl sok idő megy el a magadrabalanszolásra, játék helyett :( (vigyázat, kissé dramatizálom! ;) )
de még mindig jobb, mint a gt, ahol kvázi SEMMI nehézségállításra nem volt lehetőségem (5-6) és a versenyez nagyrésze dögunalom volt (vagy cseszekedtem a kocsim butitgatásával...)
bünti: nincsenek illúzióim, itt az esgén. nem lesz megbeszélve, mert a másik oldal nem hajlandó kommunikációra (láthatod...)