176875

-
SlickAdam #171572 nem volt beteg (vagyis nem tudok rola). ami vele törtent, az barkivel barmikor megeshet.:( -
partizan182 #171571 Jézusom, részvétem mindenkinek aki közel állt hozzá, nyugodj békében Totti... -
Nehéz most bár mit is mondani....
Nem akarom elhinni....
Ismeretlenül is annyira ismerős volt Totti, hogy konkrét fórum, játék beszélgetések törtek fel, ahogy ezt a hírt olvastam.
Le kellett ülnöm, hogy össze ne essek...
Itt kérdezte a család, hogy mi a baj és nem tudtam elmondani...
Nem tudtam elmondani, hogy olyan valaki ment el, aki nagyon fog hiányozni mindenkinek....
Nyugodj békében Totti!!!
-
basszus. nyugodj békében Totti! -
wtf??? párszor összevesztünk itt, de nem tudtam róla, hogy ennyire beteg lenne. nyugodjék békében -
Zozo76 #171567 nyugodj békében Totti! -
TomStorm #171566 Hát ez borzasztó hír.Nagyon el vagyok keseredve,nagyon sajnálom.Biztos jó ember lehetett,személyesen ugyan nem ismertem csak az irományait amit mindig szivesen olvastam.Hát nagyon sajnálom:( -
Nyugodjék békében, hiányozni fog az SG közösségnek :( -
Nyugodjék békében, hiányozni fog az SG közösségnek :( -
Akra #171563 Szegény,hogy várta scorpiot. Nyugodjék Békében! -
-
Ó basszus. :( Legyen könnyű neki a föld. :( -
Természetes halál, ennyi nyilvános :(((( -
Slick-et nem így ismerem, hogy viccelne, sajnos. -
Nyilván nem, csak hirtelen jött és WTF?? Tudja valaki mi történt? -
Ilyesmivel még itt sg-n se viccelünk. -
Ez most komoly?? -
Igen sokan írtunk neki, másik topikban.
Ha ez igaz, akkor az nagyon szörnyű hír.
Rettetnő rendes srác volt szerintem, én bírtam nagyon. nagyon fura lesz nélküle (is) az sg szerintem.
Hát nehéz bármit is mondani....
Mindig szomorú dolog, hallani 1-1 rendszeres sg fórumozóról, ha történik valami.....
Nyugodjék békében!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.03. 21:48:34 -
SlickAdam #171554 sracok...
Totti a hetvegen elhunyt. sajnos nem vicc.
(ma van a szülinapja) -
Igen! -
Nincsenek elvonási tünetek.... Csak szimplán nincs 2 hete boxom!
Azért adtam el, mert inkább le se írom mennyiért ment el, mivel úgyse hiszitek el! Nagyon nagyon nagyon jól!
Február óta konkrétan nulla időm van (meló hely rengeteg túlóra, meg mellette 2 lakást "építettem" meg 1 et felújítottam) Pont most végeztem az utolsó zuhany kabin szilózással... Kedden jön az albérlő
így csak lopott percek jutottak boxozni. Mivel a kicsi szabadidőt másra fordítottam...
Tehát minden az ÉN döntésem mire mit baszok el.... 30 000 forintot elbaszok 3-4 óra alatt a jet skizésnél vagy 1 kisebb hétvégi motorozásnál...Így 30000+t kiadni olyanért ami hosszú időre marad számomra simán belefér....De ez is csak a legutolsó lépés lesz és mostani infó szerint jut nekem a 164 ezres boxból máshonnan....
Ugyan már dehogy haragszok én meg ilyenért....Már csak azért se mivel ezeket az infókat senki nem tudja és ezek is csak a töredéke ami befolyásolják a döntéseimet...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.03. 19:49:24 -
Zozo76 #171551 elvonasi tunetek? nem akarok rosszindulatunak tunni, meg tenyleg a te penzed, de nekem "volt annyi eszem" hogy nem adom el addig a boxot mig nem jon meg az uj. tudvalevo hogy nem biztos hogy hozzajutok a launch-kor. sot, egyre jobban ugy erzem hogy nem jutok majd hozza. persze igy bukok valamennyit biztos hogyha utana adom el, de biztosan nem 30000-ret. ugyanigy tett a haverom is, o is elorendelo. kemenynek hat a kritika de ne hari, birlak, eddig is birtalak. plane a harlekin-darksector osszecsapasokat. :) -
Ez a KonzolKirály lesz ugye? (név alapján úgy emlékszem ők azok) Nevetséges. -
2 hete nincs boxom... -
Zozo76 #171548 Hat en inkabb varnak mint hogy tobb, mint 30000Ft-ert vegyem meg csak azert hogy minnel elobb meglegyen... -
"Azért ehhez pofa kell... lecsapod a Skorpio editiont?"
Még szép...Ahogy kikerült 3 helyen rendeltem elő!! Remélem jut!
"Kicsit örgög ügyvédjét játszom de ugye itt nem az van hogy elfogyott az összes előrendelésben hanem hogy nem is szállítanak, lehet hogy nem úgy alakul a gyártás mint várták? Vapour chamber, egyedileg finomhangolt lapok, szuperkompakt méret, 12gb GDDR5, sok helyen elcsúszhat a dolog."
Ez rajtuk kívül SENKIT NEM ÉRDEKEL. Oldják meg!!! Tisztába kellett lenniük, hogy mekkora igény van rá!!! Amazonon 3 másodperc alatt elfogyott az előrendelési lehetőségés nem 1000 darabról beszélünk... Akkor mi nem volt tiszta mi gátolta őket a gyártás megoldásában...Tegyük hozzá, lényegesen bonyolultabb perifériákat sokkal nagyobb szériába is képes más cég gyártani, gyártatni.
Ez semmi más csak a töketlen óvatoskodás MS részéről pont úgy mint ahogy tették one megjelenésnél...Ráadásul most tiszta pályán indulna nincs konkurencia megjelenés így aki akar újat nem kell agyalnia....Lehet ezt taglalni, de ez van... Rengetegen vesznek úgy konzolt ,hogy semmi nem érdekli őket nem nézik a számokat hisz nincs mihez hasonlítani.....Ha van egy időbe 2 hasonló megjelenés más a helyzet, de itt most erről szó nincs.... -
partizan182 #171546 Azért ehhez pofa kell... lecsapod a Skorpio editiont?
Kicsit örgög ügyvédjét játszom de ugye itt nem az van hogy elfogyott az összes előrendelésben hanem hogy nem is szállítanak, lehet hogy nem úgy alakul a gyártás mint várták? Vapour chamber, egyedileg finomhangolt lapok, szuperkompakt méret, 12gb GDDR5, sok helyen elcsúszhat a dolog.
Mondjuk a hiány jót tesz a marketingnek (hírértéke van ami a keresletet növelheti - lásd Switch/nes mini), de karácsonyról nem hiszem hogy le szeretne csúszni az MS. Reméljük a legjobbakat. -
A pc az pc...
Számomra otthon a PC excel kezelésre van, hogy a számlákat kezeljem meg a Sony Vegasal a hétvégi jet-ski meg motoros videókat össze vágjam meg hasonló amire egy pc való!Eszembe nem jutna PC-n játszani!!!
A konzolok meg konzolok és itt a többes szám a lényeg! És az, hogy ezek játékra lettek kitalálva
És akár mosógépen is lehetne játszani ezt, de PS4 en akkor se ezért semmi valótlant nem állít a kép...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.03. 07:35:17 -
Mondjuk PC-n akit érdekelt már unásig nyomhatta... :D -
Na friss dolog!!!
Jönnek a jó hírek....
"Tisztelt Előrendelőnk!
Azért írunk neked mert az Xbox One X-re volt előrendelésed webshopunkban, de sajnos egyik magyar forgalmazó sem tud készletet biztosítani számunkra. Ezért mi mindent elkövettünk és külföldről sikerült mindösszesen 10 db Xbox One X Project Scorpio kiadást rendelnünk.
A termék ára 189.990 Ft lenne.
Elnézést az esetleges kellemetlenségért és várjuk mihamarabbi vissza jelzésedet, hogy ezen az áron a limitált gép csomag érdekel-e.
Üdvözlettel,
Halász Pál üzletvezető -
-
AC stream, kis info morzsák.
-
" így most és azóta is nyalja a segged a redmondi csapat."
na pont ez az ami engem mint első napos vásárló érdekel...A többi az számomra totálisan érdektelen...Ha meg érdemlem, ha nem! Meg mivel vágtam magam alatt a fát?!?!A töredéke jót nem kapta kapja a másik oldal....
És nagyon nagyon remélem marad ez így továbbra is! Szárnyaljon csak a PS4 ,mert az meg végképp nem érdekel mivel így az ebből fakadó hátrányokhoz meg végképp semmi közöm. Soha egy percig nem gondolkodtam, hogy PS4 et vegyek....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.02. 13:27:52 -
na erről beszéltem..... -
Az mi az mán az a ps 4 ? :-D -
Itthon már két üzlet jelentette, hogy nem lesz premierkor gép (Konzol Stúdió, Konzol Birodalom) náluk. :D -
én ma is tartom, hogy nem volt normális, aki a bónt eleinte megvette, minden értelemben vágta maga alatt a fát
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annyi a szerencséd, hogy elegen döntöttek racionálisan és maradtak távol az ms konzoljától, így most és azóta is nyalja a segged a redmondi csapat. hozzáteszem: TE nem érdemled meg és a többi day1zombi se. nagy kár, hogy a sony nem kap azóta se hasonló pofont, oda is masszívan kijárna....
---
asszonkát bíráld felül és ha telik rá, akkor 65" !
hidd el, idővel hálás lesz neked :)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.11.02. 12:23:30 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6-án még "nem létezik" az xbónx, csak a ps4pró :D -
de, sry :)) -

Tényleg remélem lesz scorpio edition... A konzolvilág tegnap küldött előrendelést megerősítő mailt amire azonnal rányomtam...
Sógor nőm azt mondja kint Angliába nagy az érdeklődés és ott valaki az MS-től nyilatkozott, hogy nem biztos, hogy mindenkinek jut gép nem limited hanem alap se.........
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.01. 19:34:06