176875
banner
  • Moby
    Mobynak nincs troll accountja. Kiválóan trollkodott fennállása óta a saját nickjén is! ;)
  • GOTY
    Amúgy szerintem is! :)
  • GOTY
    Nem olyan rég vagyok aktív tagja a fórumnak, így nem tudok minden családi kapcsolatot fejben tartani. :)
  • Harlekin
    Sőt a donkey kong se!
  • Harlekin
    Semmit nem fújok fel engem a ps rettentően hidegen hagy!!!! Ha ingyen adnák SE kellene mit fújak akkor ezen fel??? Én nem tehetek róla, hogy a világ legerősebb konzol tulajdonosa lettem!!!

Most azért mert betettem 1 poént, hogy egy snasz BÓT a banánok mellett ps4 et is árul ! Ez felfújás??
  • toza #171927
    mario odyssey fut a X en?
  • n000rbi
    Irigység? Jelen pillanatban csak azért vennék xox-et, mert az talán elférne még a tv-szekrényemen (az első genes box átköltözött egy másik szobába, mert túl nagy) Ezt az egész ps vs box témát egyébként te fújod fel a legjobban :)

/Na jó még az új hardver miatt is behúznám, de csak mert techbuzi vagyok.
  • LBandi77
    De azt azért el tudod képzelni hogy nem mindenki irigy az xox-re? És egyébként kivagyiságnak tűnik a komment.
  • Harlekin
    Pofon egyszerű, hogy ez nem így van! Soha még véletlenül se ugyan arról az ip címről van a 2 acc bejelentkezve és hozzászólva.
    Na legyen!
    Fizetek 1000000 forintot annak aki bebizonyítja, hogy Moby és Harlekin nickhez tartozó személyek NEM tetvérek!!!
    Nosza rajta csak rajtatok áll!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.16. 11:53:15
  • partizan182
    Szerintem Moby troll accountja, jobban aludnék éjjel ha ez bebizonyosodna.
  • Harlekin
    Szimplán hihetetlen számukra!
  • Harlekin
    nem mert nem a kivagyiságra ment a válaszom hanem a savanyú a szőlőre meg az irigységre!
  • LBandi77
    Nekem van 360, pc ,ps4,a zsebembe mindíg van legalább 2xboxx ára mégsem veszek,akkor most 1-1?
  • Moby
    Moby köszöni, de ő már összedobott magának egy elég korrekt pécét ugye, bár az utóbbi időben leginkább a fiam használja, nálam csak PSVR meg X pörög mostanság(mondjuk érzem én is, hogy picit túlpörögtünk avval, hogy 1080Ti-on farming simulátorozik, meg Lego Worlds-özik a gyerek, bár nem neki épült alapvetően, szal ez most ilyen). Fogalmam sincs, hogy ez a jövőben hogy alakul, most kb mindent lesöpört a konzolos énem, olyan magas a jóságfaktor ezekben.
    A rokoni kapcsolat pedig számtalanszor elhangzott, és gondolom még sokszor el fog, bár nem világos, hogy ez milyen témában releváns egyáltalán :D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.16. 10:57:05
  • Harlekin
    1000000 x leírtam MOBY az öcsém!!! 1 év 4 hónap 7 nap van köztünk! Tehát Nem!!!! Nem egy és ua a személy!!! Ezt tényleg kb 100000000000x eljátszottuk már itt a fórumon!
    Nem is értem mi értelme lenne ennek vagy miből fakad ez, hogy hihetetlen, hogy tesók vagyunk!!!
  • GOTY
    Moby a tesód, vagy Moby és Harekin egy személy?
  • darkSectorxxx #171916
    Te is velem ezt most csináltad, a poénok végett mondtad, hogy nekem csak a ps....
    Ezekután őket hibáztatod? :D
  • darkSectorxxx #171915
    Ha akarnátok Moby-val összedobhatnátok egy olyan pc-t amiről én csak álmodhatnék, de sajnos az mx440 használt ára most elég húzós éppen. :D

Én bármit elfogadok, ha van ötleted, jöhet bármi... :D
  • darkSectorxxx #171914
    Nekem az is kéne....;)
  • Harlekin
    "Aki egyik vagy másik tábort fikázza, azt csak két dolog miatt teszi: mert agyatlan, vagy mert savanyú a szőlő, hogy neki nem futja egyik vagy másik konzolra. "

Na délután beteszek képet róla!!!

Betettem ezt a posztot, hogy az Aldiba lehet ps 4 et kapni az xbox one FB csoportba poénosra véve!. 2 másodpercre rá az első poszt!!!
    "Na egy tipikus XBOX fanboy... Kurva gáz vagy haver XD" hsz jött!!!
    ITT az élő példa egy XBOX csoportba első poszt azonnal a PS sentinelek megnyilvánulása!!!!!!!!!!Irritál őket minden ami nem PS istenítés!!!!!! November 7 óta meg főleg!!!

Ha akarnám most vehetnék akár 5 ps pro-t GONDOLKODÁS nélkül vagy MOBY-val összedobatnék egy olyan PC-t amiről más csak álmodik. DE NEM KELL!!!! ennyi NEM KELLL nincs itt savanyú szőlő én szimplán ha odaszólók másik oldalnak az csak kimondottan a szemet szemér fogat fogér dolog miatt teszem...
  • GOTY
    Switchnemkell.
  • darkSectorxxx #171911
    Annyival kiegészítem, hogy a sima xbox is jó, illetve a switch. Már csak az hiányozna nekem, de azt is fenntartani, az túl sok lenne már...
  • darkSectorxxx #171910
    Ismerős.
    Engem sok haverom vasvillával üldöz, mikor olyan szavakat mondok, hogy eredeti, vásárlás, pre-order.

Bolondnak tartják a vásárlókat.
    Minekazt, mondják ők, van warez ingyen, jóhogynem még fizetnek érte, így is drága volt a pc, mert 300k volt a gép, nem fog még játékra is költeni...

Nehéz sokszor így gémer témát felhozni.
  • GOTY
    Szerintem is gyerekes ez az egész. Nekem van X is Pro is, mindkettőt szeretem, igaz, X még csak egy hete van meg, Simán elférnek egymás mellett, jól kiegészítik egymást. Élvezem a Pro exkluzívjait, meg mindeddig ez volt a legerősebb konzol, most meg majd élvezem az X-et, mint legerősebb konzolt, a remek hálózatát, a jó szolgáltatásokat, s hol ezen, hol azon játszom.

Aki egyik vagy másik tábort fikázza, azt csak két dolog miatt teszi: mert agyatlan, vagy mert savanyú a szőlő, hogy neki nem futja egyik vagy másik konzolra.
  • darkSectorxxx #171908
    +1

Konzol meg pc háború nincs. Csak fórum harc, sehol máshol nem harcol már senki senkivel....mind3 cég más utat jár 2017ben.
    Más a célközönség... :D

Nekünk a legjobb, akiknek van minden.
  • darkSectorxxx #171907
    +1
  • darkSectorxxx #171906
    Ez amolyan burkolt poén szeretett volna lenni.... Bizonyos személynek. :D

Persze, hogy jó konzol, meg van gém. Ha régebbi hsz-at visszanézel tőlen, akkor láthatod. Vagy akárhol... :D
    Csak kicsit vitt a lendület..... :D

/nehogy komolyan vegye valaki, hogy nincs x-re játék....:D
  • GOTY
    Maradjunk annyiban, hogy pont annyi multiplatform játék van X-en mint PS4-en, ugye ebben egyetértünk? Ha szerinted nincs rá értelmes játék, azzal azt mondod, hogy minden multiplatform cím értelmetlen, csak az exkluzívok értelmesek.
  • darkSectorxxx #171904
    Nem jött át, hogy direkt poénkodok, te mondtad, hogy nekem csak ps..... :D
  • partizan182
    Pont ezt akartam írni hogy ez a tribal platformfika úgy kellett ide mint egy falat kenyér. Igen, a te apukád erősebb, az enyém meg retek. Lapozzunk.
  • Kongy
    Xbox vs PS vs PC vitához annyit tennék hozzá, hogy nekem van otthon mind a 3. És egyik tábort sem kezdem el épp emiatt anyázni, mert kicsit mindegyikkel egyet tudok érteni, és rohadtul gyerekesnek tartom mind az Xbox mind a PS gyalázást. Ez olyan, mint hogy haverodat sem kezded el anyázni, mert olyan barátnője van, aki neked pl nem jön be. LOL.
  • Rage47
    ismerősömnek is van PS4-e meg gamer PC-je. és mire vár? hogy feltörjék az ACO-t...
  • Kandurex
    Csak egy értelmes játék nincs rá.

Ami meg van, azt meg nyomhatod PC -n, többnyire ingyen ,...a PC-t a warez tartja lélegeztetőgépen.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.11.16. 08:46:36
  • lwb
    "Exkluzívk miatt konzolt venni-tartani nem érdemes csupán, mert annyi exkluzív nincs Pro-ra se. X-re meg pláne nincs."

Ezzel nem értek egyet. Ne csak platform-exkluzívokra gondolj, hanem konzol-exkluzívokra is. Pl. mint az előző generációban a Red Dead Redemption volt (és ha lehet hinni a pletykának, az RDR2 se jön pc-re) vagy legutóbb a Destiny 1.

PS-n ráadásul egy rakás exkluzív van. Annyi, hogy csak azok miatt már megéri a konzol: minden Naughty Dog (Uncharted Drake's Collection, U4, U4 expandalone, Last of Us), Until Dawn, a David Cage játékok, HZD és a kiegje, BB, a PSVR játékok fele kb exkluzív (nincs Vive-on vagy Oculuson), GT-k, Yakuzák + lényegében a teljes jRPG genre (akinek ez bejön, nekem nem). Ezt hiányolom MS-tól. De majd meglátjuk, legfeljebb a konzolexkluzívokat fogom az x1x-en játszani, mivel a pro-nál erősebb a gép jóval.
  • Harlekin
    ááá ide biztos nem jön majd megadom gamerteget azt liven egyeztettek....
  • GOTY
    Rángasd ide a fórumra. :)
  • Harlekin
    lehet tudok home partnert várj egy kicsit ma üzemeli be a gépet...
  • GOTY
    Sector, hülyeségeket beszélsz.

Hidd el, hogy az X egy nagyon jó konzol lett. Sajnos, kenterbe veri a Prot, hálózatostul, támogatásostul, szolgáltatásostul, hardverestől. Én most csak azzal szórakozom, hogy azokat a játékokat próbálom ki, amiket ingyen tol oda nekem az MS. Layers of Fear, Gears 4 tíz óra, Metro: Last Light Redux stb, ezek jönnek a GamePass-ból. EA Access-t még nem is aktiváltam, de onnan is lesz két-három cím, amit kipróbálok majd biztosan.

Ha találnék Home-partnert, akkor az is valószínű, hogy az ACOriginst már nem Prora húzom be, hanem erre.

Exkluzívk miatt konzolt venni-tartani nem érdemes csupán, mert annyi exkluzív nincs Pro-ra se. X-re meg pláne nincs. Jól megfér a két konzol egymás mellett, hidd el.
  • Harlekin
    Looool

Most!!!

Megyek Aldiba reggelit venni!
    Sétálok a sorok között!!!
    Pakolom a kosaram...
    olajos hal,
    túrós batyu,
    retek... várj ez nem retek, ez ps4... gyorsan ki is dobtam, mert elég satnya volt !!!!
    Olyan felüdülés volt látni ahogy megbújt jobbról egy morzsa porszívó balról meg egy páramentesítő között kettővel arrébb volt egy zenélő bili is így méltó posztot foglalt el!!!

69900 az 500 as az aldiba..
  • lwb
    Senkit nem akarok én meggyőzni, csak leírom a véleményem. Neked excel-kezelő masina a pc, másnak meg nem. Nekem pl. nem, én konzolt már az előző generációban is az exkluzívok miatt vettem, most is az a célom. A fórum arravaló, hogy az emberek a saját véleményüket leírják, nem kell itt senkit sem meggyőzni. Nem te vagy én döntjük el, hogy a MS változtat-e az exkluzív játékok számán vagy sem.

Az fps számláló meg alapból ki van kapcsolva. Ha valaki szereti nézni, annak előtte be kellett steamen vagy nvidia control panelben kapcsolnia.