176875
banner
  • Harlekin
    Aki ezt mondja az szimplán irigy...Mert emberek azzal töltik az idejüket amihez kedvük van és idejük....
    Ott van Stalion aki a világon elsőként lépte át az 1000000 GS-t! Napi szinten posztolt a gamer élete mellett minden másról képeket életeseményeket...Van felesége kutyája meg egy baszott jó élete. Igaz neki ez már a munkája, de ő valóban azt teszi amihez kedve van. Konkrétan ebből él ,hogy játszik!!! De nincs élete egyesek szerint!!!

Az átlagnál szerintem nekem is több GS em van (244309) és a boxozáson kívüli szabadidős életem felére is sokan csak sóvárogva tekintenek....És halandó emberi 8 órában dolgozok!(most jöhet az ilyenkor aktuális másik dolog, hogy nézd a felvágóst)
    Mindig ez van, ha beírom, hogy mennyi gsem van jön, hogy nincs életem!!!
    Berakok pár videót, képet cáfolásként, hogy mivel töltöm a szabadidőm jóval több részét... Jön, hogy felvágós vagyok!!!
    Na ezek az alja "gamerek" ezek azok akik csak azért játszanak, hogy fikázzanak a játékban is mindent!Na nekik valóban nincs életük vagyis van, de az egy NAGY RAKÁS SZAR!!!!
  • Harlekin
    Így van! Titanfall!
  • Tyrant01
    Ha nincs kedvem játszani, akkor felhívom Harlekint, hogy lépjen be a profilommal és nyisson egy acsit :-D
  • darkSectorxxx #172089
    Magyar nyelv, az a meglévő régi játéktól ÜGG, mivel ugyanazt tölti le, csak fut az új architekturán, azt ennyi.
    Ha magyar a lemez, akkor magyar lesz....ezért jó nekem, magyar lemezeket használtam, aki csak simán megvette neten, angol volt, azoknak nem lesz magyar felirat. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.23. 16:12:55
  • darkSectorxxx #172088
    Szia, igen pontosan....annyi eltéréssel, hogy nem X-es verzió, hanem csak ELFUT a mostani konzolon....max a frém jobb. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.23. 16:10:51
  • darkSectorxxx #172087
    :)
  • Bercy #172086
    Csak a programmban resztvevo jatekokra vonatkozik.
    https://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility

A magyar nyelvben nem tudok segiteni.
  • GOTY
    Ezekre mondják, hogy nolifer. Ez minden, csak nem normális.

Ez azt jelenti, hogy az illető soha nem megy nyaralni, külföldre, soha nem beteg, nincs olyan programja, ami éjszakába nyúlna, vagy nincs olyan nap, amikor egyszerűen csak nincs kedve játszani.

Ilyen nincs.
  • GOTY
    Pontosan kire célzol?
  • Harlekin
    áááá nem kell ahhoz több ember nekem mindig 4-5 acsi játékonként előre be volt készítve!
    Teszem azt ott volt mentés, hogy mennem kellett 5 métert és vége a pályának puff acsi.... vagy ölnöm kellett még 2 disznót és 1 disznó telep közepén álltam stb stb.... Az hogy elbasztam az a bénaságom volt! Nekem ebbe a streakba volt nyaralás 10 nap Egyiptomban ott a win telon nyitottam acsit... Reggel felkeltem teló bingó 2 perc alatt jött egy bingó acsi teló kikapcs stb stb stb.
  • gibson9
    Gondolkodom egy X beszerzésén a közeljövőben a ps4 mellé, mert előtte 360as voltam. Azt tudom, hogy ha beteszem majd a 360as lemezt az X-be, akkor letölti majd elvileg az X verziót abból vagy ilyesmi. Ami érdekelne, hogy ami 360on magyar nyelvű volt (gears of war 3, fable 2 stb) az X-en is magyar verziós lesz? Előre is köszönöm a segítséget!
  • arty
    én ezt nem értem, hogy van valakinek napi szinten ideje rá ... hihetetlen, hogy SOHA, egyetlen nap sem marad ki (lásd a te félreütésed!)

ezt tuti többen csinálják (visznek egy accot)
  • Harlekin
    5 év??? az kevés

1 winginor 3,046 Days Achievements 25,076 és az első 100 is 1500 nap fölött jár
    -
    -
    -
    5 smrnov 2,448 43,831 és ugye most ő a legtöbb gsel rendelkező( 1,677,390 GS) 64,178 Achievements and 373 Challenges in 2498 games and 9 apps elég komolyak ezek a számok!
  • arty
    értem, az kemény :O
    és mi a világrekord? 5 éve napi szinten old fel acsit ember?
  • arty
    win10store, gfwl, napi szinte a melóban elszenvedett MS idiótaságok ... rühellem a céget, mert sok bosszúságot okoz, ennyi (persze örömet is, de azt nem esik olyan jól megosztani :D )
  • Hay #172077
    Köszi :-)
  • darkSectorxxx #172076
    Wolfenstein II: The New Colossus - most te is ingyen kipróbálhatod

Mindhárom platformon elérhetővé vált a Wolfenstein II: The New Colossus díjmentesen elérhető próbaverziója.
  • rastaman
    itt a decemberi Games With Gold kínálat:

X1:
    Warhammer: End Times – Vermintide
    Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition

X360:
    Child of Eden
    Marlow Briggs and the Mask of the Death

Major Nelson
    Utoljára szerkesztette: rastaman, 2017.11.22. 20:41:11
  • rastaman
    az szép streak gecc' !
  • Cato115
    Sziasztok! Lehet, hogy amatőr a kérdésem, de sehol nem találtam róla információt. Szóval, megvettem a Star Wars Battlefont Ultimate Edition-t konzolra (xbox). Letöltöttem a Season Pass-t a 4 plusz cuccal (Bespin, Death Star, stb.), de amikor elindítanám valamelyiket, mindig az xbox live gold-dal nyaggat, pedig érvényes előfizetésem van. Mi az, amit rosszul csinálok vagy valamit nem vettem észre?
  • GOTY
  • darkSectorxxx #172071
    Sérelmek? :D
  • lwb
    pics or it ddn't happen
  • Harlekin
    Látod ennyire figyelsz rám....
    HARLEKIN543's Win Streaks
    06 Nov 14 425 days 1540 achievements tehát 425 napon keresztül minden nap nyitottam legalább 1 acsit. egyik reggel elcsesztem mert amcsi régión voltam és 5 kor nyitottam az acsit amit még előző napra számolta be így megszakadt...

"nem hiszem h Harlekin megsértődött volna" Pedig de... totál önérzetes lettem a kihagyott 1 évben!
  • arty
    korában nem volt kivel beszélgetni itt... elég halott volt a topik

amúgy a oneX jó gép lett, multiplatform pléjernek simán venném! (ha a hómtesó is venne és használnánk multiplatformokra, pl, akkor, talán)
    nyilván nem rajongok egy genen belüli ráncfelvarrt konzolért, ez szerintem arconköpi a konzolságot és felsejlik a 90es évek konzolvilága.... nagyon nem kéne :/ szóval amellett, hogy majd mobyharlekin egyik X-ét megveszem, ha épp eladja, drukkolok a szisztéma ellen :) (a pró ellen nem kevésbé!)
  • arty
    "Lépjünk tovább."

háhá, többes szám! gondolom te és az álregtesód, mi?
    elszóltad magad megint!
  • arty
    az még a 360 éra volt :P
    azóta lett xbox one és win10 és egyéb sérelmek, amit SOHA nem bocsájtok meg ezeknek a .... ezeknek.

természetesen örömmel töltött el, hogy bukott a bón ( -> ms hozzáállásának változása), az már kevésbé, hogy voltak jópáran, akik viszont arra szavaztak a pénztárcájukkal, hogy "igen, kérünk még"

és kiírhattam volna hosszabban is a "fosozást", de minek?
    nem hiszem h Harlekin megsértődött volna a tömör, de közérthető kifejezésmódra... ha azt írom, hogy rossz frém, kisebb felbontás, stb, az min változtat??
  • arty
    én régen is sokat csesztettem Harlit (és a többi day1 xbox vásárlót), most megint téma volt és így megint csesztettem kicsit érte :D

Harlekin: mi az uristen az az acsi streak?!!??!?!
    amugy lehet h már nem nyomod ugy mint régen, de ígyis a friendjeim közt mindig előttem vagy (havi toplista), nagyságrendekkel - csinálhatok én bármit! :DDD (értsd: véletlen valami fosi játékból ömlik az acsi, jön az xbox h juhé, erre pár nap és má megint sehol nem vagyok :D )
  • darkSectorxxx #172064
    Hát az utolsó pár napban lesz hír szerintem, csak most még 11 nap, azért ennyire hamar Nelson még nem csinál trailer-t :)

De gondolom az ünnepek alatt jókat drop-olnak majd. :)
  • darkSectorxxx #172063
    Hát az biztos hogy ha Xbox X-ed van, márt miért ne lenne, akkor más a helyzet vásárlás szempontból. :)
  • darkSectorxxx #172062
    Ünneprontó...
  • Hay #172061
    Oks, köszi, akkor türelemre intem a gyerekeket (benne magam is) :-)
  • Harlekin
    Jó!
  • Moby
    Szerintem itt mindenki én vagyok.
    Lépjünk tovább. Vagyis...továbblépek. Jó?
    Jó.
  • Harlekin
    Ezt most tényleg tőlem kérded nem én hozom ezt fel mindig, hogy amúgy mi nem vagyunk testvérek....
    Én tudom meg moby is tudja tehát számunkra ez nem kulcskérdés ez tény!
    Most se én dobtam be ide csak úgy én csak szimplán reagáltam rá...Vagy most ezért is én vagyok a közellenség!
  • Kongy
    Én igazából nem is létezek, csak egy alreg vagyok, amit a figyelem elterelésére kreáltatok! :D

Mellesleg nem értem miért kulcskérdés egy gamer fórumon ki kinek a testvére, de OK...
  • Harlekin
    Amúgy várj most akkor ez, hogy van ha te vagyok én és én vagyok te azaz vagyunk mi. Akkor végül is a kongy a Rena home partnere és nem mi vagyunk kongy meg Rena home partnere.

És annyira jól csináljuk mi vagy én vagy te, hogy még 2 külön gamer teget is üzemeltetünk, hogy hihetőbb legyen hogy 1 ember amúgy 2!

ISTENEM !!!!!
  • Harlekin
    (Moby=Harlekin. Testvérek, persze ... :D )

És még mindig LOOOOOL igaz, hogy 3 an találkoztak velünk (SZEMÉLYESEN) és leírták tényként ide, de ez még mindig hihetetlen tény!
    Na ez a dedó!!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.21. 19:07:23
  • Moby
    Nem, mi soha nem homeoltunk. Én boxon kisfogyasztó vagyok. Kongyval vásárolunk időnként ezt-azt, és ennyi is. Majd talán most több multiplat vásárlás lesz.
  • lwb
    Bizony, amíg AWOL volt, addig teljes volt a harmónia, ps és xbox tulajok kumbayáztak kézen fogva a tábortűz körül. :)

(Moby=Harlekin. Testvérek, persze ... :D )