176875

-
Nincs is vele gondom!
-
TA ny kívül is van még számtalan hasonló, de miért fanatikus???
Van ott olyan aki 4 év alatt 5000 gs-t szedett össze.... Ő melyik perspektívából fanatikus? -
Na ennyi téged egy helyen érdekel engem meg mindenhol! 
Ezt nem lehet máshogy csak ha rákészülsz!!!
Nem véletlenül fejlesztik ezt az egész acsi rendszert. Ha megnézed már mekkora szekció és részletesség van ehhez rendelve a boxon!
Ott a HUB rész is ami szintén erről szól... Konkrétan azonnal keresési lehetőség van. Valószínűleg azért , mert erre igény van...
De ott a külön Rewards rendszer!!!
Nekem az ott kapott fontból van vásárolt játékom meg dlc meg fiszem faszom mivel PÉNZT kaptunk a teljesítmény után!!!Vagyis mindenki aki oda regisztrált és tett is érte... -
najo, az igaz, hogy előre SOHA nem nézem meg az acsikat (ahogy írod is: spoileresek sokszor) és utólag tényleg kínszenvedés (tehát ha nem az ecélból odakészített részen próbálod megcsinálni). mondjuk arra nem gondoltam, hogy ELEVE acsira készülve játszod, megtervezed, stb...
én NÉHA játék közben kapok rá, ha nagyon bejön a game és szeretném, hogy tovább tartson (és a nehézség nem elég/játszhatatlanul nehéz lesz tőle a játék), de ez ritka, alapvetően eléggé kizökkent, ha nézed, hogy mit kell csinálni és mennyiszer (stb). márpedig a lényeg - nekem - az immerzió, hogy minél jobban "ott legyen a játékban"
trueachievementsen fentvagyok és forzákhoz szoktam használni az okosságaikat (egyetlen széria, ahol érdekel az acsi és/mert jutalmat (is) ér - ingame creditet (forza rewards)), anélkül tényleg uncsiBB lenne (kivéve a grindelős acsik, azokat nagyon erőltetik az utóbbi részek, szóval 1000/1000-re má' semmi esélyem ezekben -
Zozo76 #172168 en nem bantalak Harlekin! a faszt sem erdekel mennyi gamescore-d van... :) -
truearchievements-re aki regisztrál már valamilyen szinten fanatikus. -
Tömegek!!!!! 
Ki itt a tömeg ez a pár NICKNÉV!!!!Az sg tömeg az az aktív 25 fikagyáros
Ez tömeg????
A trueachievementsen az a 400000 aki szintén így gondolkodik mint én az már nevezhető tömegnek. ti 5-en 10-en max a kivétel erősíti a szabályt rész vagytok!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.30. 10:51:48 -
hogyne, az nagyon menő, ha tömegek néznek hülyének... na hagyjuk :) -

Már csak azért is vagyok menő, mert foglalkoztok vele!!!!2 hete más téma sincs mint valaki idejön és elmondja a véleményét ezzel meg velem kapcsolatba!És ennyi pont elég is arra, hogy ezt bizonyítsa!!!A többi részét meg szimplán lesz@rom mint ahogy eddig bár mikor is!Hiszen itt te vagy ő vagy akárki számomra egy nulla egy nicknév egy senki tehát pont így is kezellek téged vagy őt vagy bárkit!!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.30. 10:46:34 -
szerintem nem az a kérdés, hogy ezt lehet-e csinálni, hanem hogy minek? na nem mintha érdekelné az embert a válasz, ezért mondjuk rá, hogy az ilyennek valószínűleg nincs élete, mert ez egyértelműen olyan hülye pótcselekvésnek tűnik, ami szeretethiányos félautisták szórakozása. de tényleg nem kell ezzel foglalkoznod, csak ne hidd, hogy ettől menő vagy, mert állatira nem. -
Teljesen más az amikor ez TÉNYLEG érdekel, mert totál másként tekintesz egy játékra!!!
Nem lehet ezt így elmagyarázni ezt átélni lehet!!!
Teszem azt amikor nagyon acsiztam, nekem az volt az első, hogy tüzetesen végig olvastam az acsikat! Más ezt biztos nem teszi ,mert nem érdekli vagy mert fosik a spoilertől...Ezután már adott minden 1 játszás alatt!
Nekem ha a tűz körül állnak 3 an a 4 es pályán azonnal beugrik az acsi, hogy 1 molotovval gyújts fel 3 embert...puff ot az acsi...Más meg szépen agyonlövi őket. És utána kint szenvedve fogja egy helyre terelni máshol esetleg a 3 embert, hogy ezt megoldja...
Vagy itt az ACO Acsi 30 enemi olajos kanával tüzes nyíllal ölni.. Na ez KB 5 perc volt...
Bementem egy erődbe ahol tornyok vannak ott mindig van olajos köcsög... Meg vessző gyújtó...Hagytam hogy észre vegyenek és hívják az erősítést. addig csak szaladgáltam és vontam magamra az összest...6 szinttel magasabb voltam tőlük, tehát meg karcolni se tudtak...
Miután 1 csorda íjjász rohant utánam, mert ők távolságot tartanak megálltam a falon úgy, hogy már égett a nyíl és megvártam hogy a tömeg bent legyen a toronyba és már ment is a nyíl a köcsögre! Éget vagy 10-12 aki bent volt. Aki túl jött rajta meg simán elkezdtem feléjük menni és mivel nekik az van mondva, hogy visszakozni kell ilyenkor így szépen besétáltak a tűzbe.... ezt 3 x eljátszottam és pukkant is a gyémántos acsi
Tehát ez tudatosság nálunk, másnál meg a szerencse, ha valami acsi nyílik és olyan ami nem adott a végigjátszásban...
Van a barátlistámon olyan aki 600000 gs felett jár és ismerem személyesen neki is totál rendben van az élete, de tényleg mindent csinál ezen kívül is. Munka család stb.... Nekünk kimaxolni 1 átlag játékot pontosan annyi mint másnak hardon végig szenvedni a single részt. Pontosan azért mert mi MINDENNEL, de tényleg mindennel játszunk. És ezek mind mind programok amik szabályokon alapulnak vagy így vagy úgy.... és ezek le rínak mindig az adott játékról.... Ott soha nincs véletlen....Ha ezeket kitapasztalod akkor gyerek játék minden... ( ez olyam MATRIXOS volt, de kibaszottul igaz)
Én is ezerszer leírtam,(meg bizonyítékokat, képeket raktam be a kétkedőknek), hogy mi minden mást is csinálok ezen kívül és még is tudok ennyi játékkal játszottam és ennyi GS-t gyűjteni...És mindezt úgy hogy semmi erőlködés nincs benne....
2015 be amikor nagyon ráértem volt olyan nap, hogy 61 acsit nyitottam 1 nap alatt 4 játékból!!!Az átlag meg évente nyit ennyit és csodálkozik, hogy miért van nekem ennyi.
Közben meg szimplán azért, mert én nem fikázok 100 ból 100 játékot hanem használom.
Ennyi...Nem várom senkitől se, hogy ezt értse szimplán kiröhögöm amikor kételkedik....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.30. 09:00:51 -
engem abszolut érdekel a téma, a gigaszkórosok motivációi, stb.
nem ítélem el őket egyáltalán, simán csak egy szint felett hitetlenkedek.... (nyilván egy pont után, amikor ez a "munkád", ebből megélsz, könnyebb.... de addig?)
és azért írom ezt, mert én is sokat játszok! nekem pl nem is nagyon van más hobbim... bár vannak kölkeim :D
mégis minimális a maxolt játékom, s azokba is borzalom idő ment bele (mihez képest, persze) -
Elhiszem, én eladnám az accountot. :) -
.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.11.29. 08:50:59 -
Egyetértek. -
Az tényleg örök életű gold tagság!!! Valahol van fent kép ahol mutatja hogy a goldtagság "lejárata" csilió év!
Eladnád a profilt, dehogy adnád el, ha pont az ő helyzetében lennél! Annak a profilnak az értéke megfizethetetlen!! Ebből él!!!
Szerintem sokkal több helyen ismerik őt Stallion83 ként mint Raymond Cox....
-
Na jó persze, és eladnám a profilt. :) -
A kinézet az egy dolog... Én viszont inkább a tartalmát fogadnám el, hogy életem végéig goldtagságom van a liven... Na az azért nagyon király dolog! -
Miért gondolod, hogy nyűg bármivel is játszani?
Ha megnézed a kimaxolt listámat látod, hogy van ott olyan amire te azt gondolnád, hogy nyűg pedig számomra egyik se volt nyűg!!!
-
Nélkül! -
ppista #172152 Valahol ez már nem annyira szórakozás, hanem sokkal inkább munka, hiszen ahhoz hogy ennyi trófeája legyen szinte mindennel kell játszania ami a gépre kijött, ráadásul ki is kell maxolnia azokat. Hiába szereti a játékokat az átlagnál sokkal jobban, biztosan nyűg neki is olyan cuccal nyomulnia, amitől a szőr feláll a hátán, viszont kell az eredményhez. Nekem ez már túl bizarr. -
Hát de én is elfogadnék ilyen arany kártyát, az télleg kurva jól néz ki...a fotózkodást viszont nem szeretem. -
:) -
TomStorm #172149 Ja nem probléma csak vicces volt az a kép a srácról.Azt belegondoltam,hogy Harlekinről is lesz ilyen:)
Én ezt viccnek fogom fel -
Hát persze.
-
Senki nem csinál gondot! Mást se taglaltok csak, hogy gond!!!
Sőt, igazából senkit sem érdekel!! Konkrétan Arty kérdezett rá a az acsivadászatomra tehát csak van akit érdekel sőt engem is tehát a senki az már biztosan 2. Sőt Darky sem zárkózik el ettől!
Tehát ez csak a szokásos általánosításos takarozás tőletek!
Ha te a GS el fűzöd össze egy ember mivoltát akkor eleve nálad van a lehető legnagyobb gond!!!Ismét kiemelném EZ egy GAMER fórum!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.28. 13:09:16 -
Senkit nem csinál belőle gondot. Sőt, igazából senkit sem érdekel. Nem ettől lesz valaki jó ember, vagy jobb, mert X GS-e van. Sőt, egy bizonyos szint után a videojátékok korrelálnak a suttyósággal. -
Ebbe most nem látok nagyon nagy gondot.
Most azért mert valaki gyűjti a g-ket, az miben problémás, szerintem ebben a dologban semmi kivetni való nincs. :)
Én is néha valami van, ilyen lehetőség és van időm és érdekel, akkor megpróbálom megcsinálni.
Én ezt nem gondolom rossz dolognak. -
Na nekem ez pontosan elég...
Nem kell nekem példakép, sőt díj se. Ez nekem tökéletesen elég ami leszűrhető a hszedböl, hogy irritál a dolog téged vagy bár ki mást. Már ebből tudom, hogy több vagyok nálad vagy bárkinél aki így reagál. És ugye egy gamer fórumon nem is kell ennél több, a játékokkal kapcsolatban!
Tehát jöhet még a visszacsatolás, hogy célt értem!
-
TomStorm #172143 Tényleg nem is tudom mi lesz itt!
Lehet mindenki dob egy hátast,hogy Harlekin sztár lett:D
300ezer gémszkór eszméletlen:O
Egy fotót majd Stallion példaképeddel kérünk karólkozva!! -
TomStorm #172142 Ja tele vagy Gémszkórral!!Nagyon durván nyomod.Jövőre téged is egy díjjal a kezedbe látunk mint a példaképed!
Hú nagyon várjuk!!
-
De most komolyan tényleg ez fog menni...
Szerinted(tek) őt vagy engem aki átlag feletti game scorral rendelkezik érdekel a kétkedők véleménye. Nem, nem érdekel és példálózni se akarok tovább! MS elhitte meg másik 100 is aki pénzt tolnak bele. Szerinted, de tényleg szerinted számít valamit, hogy itt a híres neves SG fórum mérhetetlen kétkedői a mérhetetlen fikagyárosok kételkednek ebbe az egészbe vagy azokban akik ezt elérik? Továbbra is nem!!! A MI profilunk mellett ott van az a szám amit más meg se közelít ennyi ez számít semmi más!
A trueachievements az egyik legkomolyabb acsi vadász oldal, napi szinten ellenőrzik a profilokat... Nem egyről tudok akit kitiltottak és törölték a regisztrációt sőt MS felé jelentették a profillal a visszaélést és MS elvette az összes GS pontját!!!
Tehát hóóóót mindegy, hogy itt ki mit gondol hisz az számít ami ott van!!!

Jövőre 300000 GS fölött leszek... jelenleg 4976. vagyok 245000 GS-el a ~400000 jelenleg trackelt felhasználó között...
Így továbbra is azt tudom mondani NEM érdekel ki mit gondol sőt őket se!!!
-
Hát az nem jó példa pedig. Az úszókat figyelemmel követve mérik elejétől végéig. Ennek az ürgének hol van bizonyítva, hogy mindent Ő ért el? Ki figyelte elejétől a végéig? Hogy van tanúsítva kétséget kizáróan? -
Dehogy nehéz, csak az első 50 óra, aztán már sétagalopp -
"Mass Effect: Andromeda Deluxe Edition - már ez is csatlakozott az Origin Access játékok listájához"
-
pedig rohadt nehéz :)
és ha valaki "olyan", akkor ez akár frusztrálhatja is :) -
cool :)
amugy szerintem tett ő ebbe annyit, hogy megérdemelje a szponzorációt. és még így is lehet, hogy minuszos... (eleinte magának kellett vennie mindent) -
Nem is erről van szó!!!
De akkor ezek szerint az úszó világ ranglista első 20 helyezettje MIND KAMU időt úszik, azért mert az átlag ember meg 25 métert nem tud leúszni rendesen!?
Ez van itt pellengéreztetve, hogy kizárt teljesítmény az, hogy stalion ezt egyedül érte el meg az a másik 100 is sőt életük sincs... Erre ment a lista!!!
Így hát köszi, hogy te is hoztál egy jó példát, hogy simán hozható egy jó teljesítmény egy személyben csak azért, mert más alkalmatlan lenne rá!
-
Ez olyan, mintha most az úszó világranglista első 20 helyezettjét bemásoltad volna a rekordjaikkal.
Az átlag ember meg 25 métert nem tud leúszni rendesen. -
Zozo76 #172133 mostanaban csak multi megy nalam, oregszem vagy nem tudom. mar minden szar nem kot le. :(