176869

-
partizan182 #172446 Tömegek imádták a Kinektet nem? Még 360-on, vitték mint a cukrot, rekorder volt.
Aki utálta from minute 0 az a HC gamer réteg. -
jogos a két pont, kinect sports rivals van one-ra :)
... és mellé a két cím amit írtam, hogy még érdemes beszerezni!
11 évesnek már talán nem jó, de a 6 éves fiam a Squid Hero-val is elvolt.
Én magam pedig a Blue Estate-el nyomtam kicsit - sajna ott kellett a kezembe egy műanyag, játékfegyver is, mert az ujjammal nem volt nagy feeling lőni :D -
Hay #172444 A kinect adventures sajna 360-as. Ha jól sejtem, csak ezek vannak one-ra (s-re): https://www.xbox.com/hu-HU/games/xbox-one?xr=shellnav
Meg a táncosok.
Utoljára szerkesztette: Hay, 2018.01.07. 19:07:53 -
ezeket még szerezd be:
fruit ninja kinect
kung-fu for kinect
kinect adventures
+
évente az aktuális just dance... és sajna ennyi :(
ráadásul már az adaptert se gyártják, ami egyébként is száni áron ment (X és S modellekhez KELL!), szal ez óriási gameover és a kinektvevők megszopatása, de ezvan, a tömegnek nem kellett (teljesen érthetően) -
tehát a forzának nem azért KELLETT jónak lennie, hogy a granturismot ellensúlyozza?
a forza5 nem azért lett nyitócím, hogy a 1080/60at példázhassa az MS?
de, nagyonis a stratégia része sok exklu/1stparty cucc. persze a jelentőségük mára lehet h nem akkora, mint régen, de azért van (valamicske) -
Ludowik #172441 Akkor egyértelműen a logitech bár van lehetőség még számos.Még ezt érzem maximum egy konzolhoz bevállalhatónakt300rs gt -
nem nekem kell, én csak segíteni próbálok a legjobbat kiválasztani. Szerintem a 100 ezer forint körül van a plafon. -
Ludowik #172439 LG G920
Tm TMX -
Ludowik #172438 Mennyi pénzed van rá? Egyik
Másik -
Akkor átveretek. :D -
Te tudod erre a választ. :D -
Mi ebbe a lol???? A telefonom vezeték nélküli töltője is ennyi volt.Pedig az egy jóval gyakoribb eszköz mint a kinect!
Ráadásul, ha már nem lehet kapni az eredetit akkor a Kínaiak akik eddig is gyártották az "eredeti" kinect adaptert majd átállnak a Kenect adapterre!Mint ahogy hasonlóan ezt teszik mindennel és 5. áron adják majd...
-
Magyarázd el, hogy ennek a semmit nem mondó posztnak, mi az a legkisebb része ami bár mi érdemleges információt tartalmaz?
Mert ez itt konkrétan egy 7 ismeretlenes egyenletnek tűnik!!!
Tehát
????? ez a huhuhu talán majd esetleg megjelenő
konzolok(nincs is bejelentve) érinti majd????????? Ha az szinte talán vagy nem??????? Nagy rés????? van erre valahol infó???? Mint most mikor hol??? 2 hónapja van piacon a konzol!!!! ??????
És pont az X nél ki hitte volna más gépeknél nem csak a csúcskategóriás X nél!
Ebből egy épkézláb rész van, hogy a box vezérlőt csúcskategóriásnak méltatják....
-
"Rossz hír, de a közép- és csúcskategóriás grafikus vezérlők vételára még fentebb kúszik majd 2018-ban."
Vajon ez a jövőben megjelenő konzolok árát is érinti majd? Ha meg nem, akkor lehet megint nagy rés lesz ár értékben....
Mint most egy Xbox X-nél akár. -
15k csak az adapter, lol. :D -
Karácsonykor a Budaörsi euronicsbe kb 10 darab kinect adapter volt 14900-ér!
Xbox FB csoportba a múltkor felraktak egy videót ahol 5000 forintból homemade csináltak kinect adaptert....
Van megoldás....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.06. 18:48:36 -
Sziasztok!
Milyen kormányt érdemes venni a One-hoz? :) -
partizan182 #172429 Megvan a megoldás:
Fogod a one s-t
Kihajítod a francba
Veszel egy használt 360-t kinekttel fillérekért
Veszel egy használt PS4et fillérekért
....
Profit -
Hay #172428 11 éves a leánykánk, így kinectet is vettem az s-hez, most van 2 just dance (2015, 2016), van a dance central spotlight, meg a boom ball 2. A sports rivalért max. 5 ezret adnék :-) Viszont a 360-as kinectes játékok közül tudnánk válogatni :-) De hát így ez nem fog menni. Kösz a válaszokat! -
Hát nem hiszem hogy egyhamar lesz ilyen, a dizájn miatt. :) -
A 360 as Kinect játékok nem fognak menni onen ezt one megjelenés előtt már mondták. Írták anno, hogy technikai oka van a miértnek, de aztán ennyi... És 4 év alatt egy 360-as kinect játék sem került be a backward compatible listbe...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.05. 20:18:30 -
Ds 1-2 vegigjatszassal ados vagy. :) Ha mar vegignezted mas szenvedeseit kolaval is kukoricaval kiserve.
-
Tudunk. :) Hasznaltan szerezz be Kinect adaptert, meg neten tuti veheto. De uj tartalom mar nem erkezik ra az biztos. A meglevo cimekkel kell boldogulni.
-
:D -
Hay #172422 Igen, pl.: http://www.origo.hu/techbazis/20171025-microsoft-kinect-gyartas.html sajna. Csak reméltük itt a családban, hogy hátha mégis (- tud itt "valaki valamit").
Utoljára szerkesztette: Hay, 2018.01.05. 17:53:51 -
partizan182 #172421 Kinekt halott, épp most állították le az adapter dongle gyártását (ami az s/x modellekhez kell). Is. MS soha többet nem fog egy fillért se áldozni ebbe azt borítékolhatjuk. -
Hay #172420 Goty (#172400 és #172364), igen :-)
Harlekin: "(akinek az volt szerintem az első és gyanítom az utolsó hozzászólás is ebben a topikban)" ez bizony tévedés, esetleg "visszaolvasottlanságból" elkövetett alulinformáltság :-) Bár kétségtelen, nem vetekszik a többségével a "darabszámom", de ennek is megvan az oka. Segítek, hogy ne kelljen keresgélni: #172046. (A nem túl sokból álljon itt néhány: #171506, #171995, #172046, #172061, #172077, #172364, #172367.) Meg még előtte pár darab, de nem is ez a lényeg. Azt már leírtam az egyik hozzászólásomban.
Mivel most épp azt teszem (off), amit nem szeretek: feleslegesen írkálok bármiről, ami nem az adott topic témája, ezért részemről e téren ennyi.
Az viszont érdekelne, hogy vajon a későbbiekben a 360-ra kiadott kinectes játékok meg tudnak-e majd jelenni one-ra, one s-re. Gondolom, a technológia különbözősége miatt nem feltétlenül lesz így, de lehet, hogy teljesen más az oka. Erről "ki mit tud"? :-)
-
Egyikőtök sem tudja. De az összhang ettől még megvan. :D -
Te írtad hogy nincs senkinek szüksége az exekre, én meg most leírtam nekem meg pár embernek miért van. :) -
Akkor, hogy jön az ex dolog, mivel ott konkrétan szinte minden ex dolog, ha meg minden ex akkor lép életbe, hogy az nem ex!
Ha van 10 dolog amit meg kell csinálnod és arra mindre azt mondod, hogy fontos, akkor semmi se fontos! Remélem ez elég érthetően magyarázza a dolgot!
A szubjektív meg egy egyéni vélemény, ez formálódhat egyéni okok szerint. Tehát mindenki szubjektív addig ameddig nem konkrét tényekkel példázva teszi ugyan ezt, mert onnantól objektív véleményezésről van szó!
Konkrétan én gyűlölhetem az ex intézményt, csupán csak azért, mert te speciel szereted és így szubjektíven kijelenthetem, hogy nem kellenek az exek! -
Tudom, hogy tudod. :D -
Eleve a Nintendó egy mindenkitől elszeparált részleg ezt még Én is tudom! -
"Szar az ízlésed!"
Ezt tudtuk eddig is. :)
Nálam ilyen nincs, nem fogom megszeretni a játékokat, ha egy stílus, amit egy trailer is megmutat vagy 1-2 óra gameplay után nem szippant be....
Sokszor nekiálltam már játékoknak így, hogy majd idővel, aztán nem ment.
Resi 6, Dark Souls 1-2...............
-
"Szerintem ezek nem is léteznének, mivel engem se a zelda se a marió sőt ráadásul még a Nintendo is hidegen hagy!"
Ennyike, téged hidegen hagy, ezért nem jelentheted ki, szubjektíven, hogy nem kellenek az exclusive-ok. :) -
Szar az ízlésed! 
Tudod ez olyan dolog, hogy gyerek koromba, sőt szerintem minden gyerek utál minden kaját ami zöld( spenót,sóska,brokkoli)
És érdekes módon a legtöbb ember később megszereti, mert alakul az ízlése és befogad "zöld" dolgokat is!
Tehát alakítsad te az ízlésedet a zöld dolgok felé, ha már a zöld dolgok nem tűnnek el az étlapról nagy valószínűséggel!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.05. 13:03:54 -
Szerinted ha nincs a Zelda vagy Mario mögött a Nintendo, akkor mi lenne?
Lenne Zelda, vagy milyen lenne. Szerinted akkor is hasonlóan jó lenne biztos...
Nem tudom, hogy jó vagy sem és nem is akarok belefolyni!
Szerintem ezek nem is léteznének, mivel engem se a zelda se a marió sőt ráadásul még a Nintendo is hidegen hagy! Semmit nem tudok róluk és nem is akarok. Tudom, hogy létezik az SG nintendo topik is mert látom, de talán véletlen egyszer rányomtam és belenéztem....
Pontosan ugyan így nem érdekel egy ex ps cím se.
Sőt tovább megyek a pc ex címek se amik azért ugye soha nem kerülnek előtérbe amikor a ps 4 ex címek vannak szajkózva az x ex címek hiányán, hogy bizony számtalan pc ex van ami ps en sincs!
Látod ez Ennyire egyszerű... Nekem ezzel NEM kell foglalkozni...
-
Nem azért lett jó, mert egy év kimaradt. Én nem tudom minek maradt ki egy év. Amiben sokkal jobb lett az Origin, ahhoz nem kellett egy 1 év plusz. A többi meg jó volt eddig is.
PUBG: minőségről írtam, nem arról, hogy hányan tolják. Engem nem érdekel mi mögött mekkora számok vannak. Teszkós parizerből is sokkal több fogy, mint T-bone steakből, de nem gondolom azt, hogy az nagyon jó lenne, ha csak ezért ezentúl mindenhol teszkós parizert lehetne kapni. Ha van a tömegnek és minőségnek egyáltalán összefüggése, az inkább sokszor fordított, de ez sem egyértelmű. Ezeket jobb nem keverni.
Nem, ez a sonynál pont nem így van. És erre a pubg a legjobb példa. Ami nem azért nincs sonyra, mert az ms megvette volna, vagy mert ne akarrná kiadni a pubg corp., hanem azért, mert a sonynak nincs olyan "béta" programja, amiben félkész játékokat ki lehetne adni, és ilyet nem is engednek be a storeba. -
1. Nem hibáztatok senkit, csak mondod hogy nem kell exclusive, meg felületesség, meg előítélet.
NEM CSAK exclusive, HANEM az IS FONTOS.
De jelen állás szerint a 80% ami érdekel, kötődik egy brendhez.
2. Ha nem használnám, akkor azt mondhatnád, hogy felületesen értékelek.
Ha nincs más akkor belenézek ebbe-abba, amihez nem lenne kedvem, ha lenne számomra jobb éppen abban az időszakban.
3. Ugyan az a 2 dolog a Resi 7 egy fps aminek semmi köze már a régiekhez kivéve az easter egg-eket. Már így nevezhető az a néhány utalás a sorozatra.
4. Akkor is jó volt, de utolérhette a legjobbat.
Nem vicces. Legalábbis szamomra, addig amíg az exek közt a ritkaság a gyenge cucc, és a multik közt meg a korrekt játék, addig inkább az exclusive, vagyis támogatott cuccok jöjjenek.
Szerinted ha nincs a Zelda vagy Mario mögött a Nintendo, akkor mi lenne?
Lenne Zelda, vagy milyen lenne. Szerinted akkor is hasonlóan jó lenne biztos...
-
Ha a fosok helyett jön legalább 1 amivel játszom, akkor az nekem nem minusz, hanem plusz 1.
Az izlésem alapján legyen több, ne darabszámra. -
Nem garancia, csak több pénzből nagyobb az esély a jóra. :)
Nem mondom, hogy akkor ott nem lehet probléma, hanem az exclusiveitásnak, ami a támogatásal jár együtt, való megszűnés igenis hiány lenne sokaknak.