176915

-
Ráadásul minél olcsóbb, annál rosszabb az ergonómia ... Mert amikor drága egy kütyü akkor érzed ahogy a boltban elköltött súlyos ezresek kipárnázzák az olcsótól kérgessé vált tenyered és a marok-interface közti űrt!

Szánalom. Seth, de akkor legalább ezek NE csinálnák ... !!
-
Most olvasom hogy ps4-en is variálni akarnak a használt játékokkal. ;-) -
nyomattam? ;)
vegas1: normal végigjátszás pécén / normal + realistic végigjátszás boxon
vegas2: realistic boxon
legkedvencebb játékom, mindkettő :)
sajna a lemezeket eladtam (box), és digitben csak az elsőt vettem meg, ha azzal van kedved vmikor coopozni és látsz online, mehetünk! -
Ahogy sok más külföldi oldal is ezt csinálta, nem saját "találmány" -
Csak egészen picit, elhanyagolható mértékben. Teljesen véletlenül egyetlen mondatot olvastam el, odáig scrolloztam (nemtudom miről van szó):
...ergonómiailag átgondolatlan, kicsi, ráadásul olcsó is...
FET
REN
GEK
2013 az év, amikor az olcsóság kiment a divatból. Nem menő. Az olcsóság ciki. Az olcsóság rossz! Az olcsóság pont olyan, mint az átgondolatlanság.
Imádom az internetet!
-
Mennyire sötétek a GAMEKAPOCS -on? "Leszámolás" pontozós cikket rittyentettek a next Gen példányok között, pusztán az előzetes bemutatók alapján 
http://www.gamekapocs.hu/cikk/2103/leszamolas_a_playstation_4_az_xbox_one_ellen -
Injustice rövidvéleményezés:
Egy nagyon profin összerakott játék tényleg szuperhősös verekedős dolgok krémje, csomo unlokolható cucc minden.
A hidegzuhany a sztorimódban keresendő aholis idiota dolgokkal elcseszik az egész élményt . Pl: kapd el batmanel green arrow nyilvesszőit , nyomd meg x-et x,y,a-t stb irtó béna.
lehetne Marvel hősös is vagy marvel vs DC mint a képregényben Avengers vs JLA :O
Végülis megérte megvenni , majd teszteltetem haverral versus modban ugy lesz igazán finom.
-
Láttad azokat a képeket amiben azt sugallják hogy a ps4-hez képest bukta? Mert eddig végig ezekről volt szó, ezek miatt reagáltam. :P -
Nah, hát a metro ll dögunalmára a the cave a remek gyógyír. Ez valami kurvajó. Nem valami nehéz, és a mászkálással megy az idő főképp, de a karakterek, a világ és a barlang dumája kárpótol mindenért :) -
Mármint ezt a mondatodat!?
"Mindenki úgy temeti a konzolt már most hogy azt sem tudja van-e működő PS4 ...."
Nyilván nem ez miatt temeti aki temeti hisz működő xboxot se látott senki halandó...
-
Ne mond hogy nem ezt hangoztatták...mert ezt hangoztatták.
-
Az én Live profilom még mindig nincs berakva a fejlécembe. :(
Pedig már 3-szor is mondtam. Dave90xb -
Én csak arra a megjegyzésedre reagáltam itt,hogy mindenki temeti az xboxot pedig még nem láttunk működő ps 4-et. Utána ezekből lesz a sehova se vezető vita hisz pont fordítva is igaz.Tehát tök felesleges ellenérveket felhozni 1 olyan dologról amire szintén nem igaz az állítás. 
Tudod,hogy röpke izékből én sose itélek...Majd hiszem ha látom és tapasztalom.Addig minden kacsa és színezhető cukormáz és ez nem"üldözési mánia"
Hisz ez az iparág erről szol leginkább...
-
Látom nyomattad a Rainbow Six: Vegast is. :D Nagyon helyes. -
Amit a gamerek máshol csúcskategóriának mondanak, messze 150-200k, az amikez 80-120 között bezsebelnek, az sokak szerint simán csak felső kategória. :)
Legalábbis ezt mondták akik "felső körökben mozognak" -
Ja, ugrabugra kimaradt ;) Nem csak ennyi egy játék, de mindig van, volt és lesz is jó játék. Az XBOX ONE is nagyon jó lesz játék szempontjából.
Sokszor előkerül a VGA<->XBOX hasonlat. Ezzel egyetértek! Egy CSÚCS VGA kari árában vettem annó az XBOX360 gépet, most se lesz drágább, hiszen ma már bőven 100 felett járnak az ilyen karik ;) -
mennyéonline: 20 éve mindennapjaim része az Internet ;)
figyelakinect: ha valaki paranoiás, erre egy hardveres tűzfal a megoldás csomagelemzéssel (borsos áron)
nohasználtjáték: ezzel nem értek egyet, remélem változik a koncepció :(
-
valaki javitaná a logóm? arty1977online helyett immár arty1977 lett a gamertagom, nemtom ez miatt errorozódok-e :) -
used game kérdés
(az auth meg nyilván ebből adódik majd)
(örülök, hogy efelé megy az ms, de tartom, hogy elképzelhető h a tömeges felháborodás vezette őket jó irányba)
-
ABTeam2008 #136481 Olvasgass:
http://gematsu.com/2013/05/rumor-xbox-one-games-require-regular-authentication-used-games-wont-have-a-fee
-
És ha már itt tartunk hogy röpke izékbó lehet ítélni.
Nekem a Forza 5 tetszett elsőre, meg az a Quantum Break, amit ha jól értettem egy MP szerű tps lövölde lesz.
Nekem ezek a listámon vannak egyenlőre.
Persze a Forza 4-et előtte meg kéne szerezni, de majd feldobják 15k-ért valamikor Live-ra. -
Nem hiszem, mert nincs kpocs, nem tudom hogy működik egészen pontosan, lehet csak a tesszalálás ami eltűnik ha nincs dx11 kari, vagy az SSAA lesz kevesebb, de konkrétan állítgatni nem lehet, legalábbis az én verziómban nem.
Sőtt, exem-faxom megáll, de az ablakmódot is csak buherálással lehet ráerőszakolni, akkor is csak a bal felső sarokba pozicionálva.
Érted más normál játékban ALT+Enter.
Valszeg lesz 1-2 frissités még hozzá.
De én azt már nem érem meg, 1x így végigviszem aztán uninstall. Kell másnak a hely. -
FigyelaKinect ??! :D :D :D Ez egy ellenérv? :D :D :D -
Át lehet valahogy baszni DX10-be? Mert hiába húdekurvajószépeffektes a DX11 ha nem lehet vele tovább játszani. -
de mi is az a koncepció? hogy az alapgéphez jár egy kinect, ami pontosabb és reszponszívabb, mint a korábbi szett? (tévé az ugye itt nem játszik)
oké, értem én h a kölkökkel elvagytok (és ellesztek vele), az nyilván sokat nyomhat a latba... de neked ennyi egy konzol? ugrabugra és pont?
a mennyéonline, figyelakinect, nohasználtjáték "koncepcio" sem zavar egyáltalán? -
Nem ismerem az Intel szarokat már jó ideje, annyira se mint az AMD szarokat. Lehet, hogy quad-core az! :) -
Kicsit érdekesek a dolgok, nekem 1280x720-ban megy a játék, mindent kivéve hogy az élsimításból kb 2x-et enged a 4x helyett.
Egyik haverom tegnap írt, az ő 4 magos 4gb-os 4870-es gépén a legkisebb minőségben is szaggat.
Ki érti ezt, ez szerintem totálisan support probléma.
Mármint nem az hogy nekem nem fut 1920x1080-ban hanem hogy háveré szaggat minimumon, ő dx10-es srác, de paraméterekben erősebb tudtommal az ő gépe, lehet a Metro nem szereti a dx10-es karikat. -
Én mit hajtogattam egyfolytában (?), hogy semmit nem láttunk még egyikből sem, de engem a játékok érdekelnek majd, nem az hogy a gép hogy néz ki meg hogy egy műanyag darabkát pluszba rá kell dugni.
Eddig is ezt mondtam hogy kár elhamarkodni a dolgokat.
De nem baj az sem mint írtam ha valaki ez által leírja a konzolt, szíve joga, csak ne hajtogassa hogy bukás, meg hogy a Microsoft ezzel leírta magát.
És ha egyeltalán nem csacsogtak volna most az extrákról, hanem ezeket is az E3-ra halasztották volna?
Más lett volna a helyzet?
Hogy nem 22.-én nyomtak el mindent az ekkora nagy probléma? Én csak ezekre írtam hogy szerintem eléggé primitív gyerekes dolog.
Egy szóval nem mondtam hogy mi jobb mitől, stb. Én sem tudom 100%-ra, lehet maradok PC-n.
Nem tudni, majd kb 2014 elején lehet némi képünk hogy melyik hová tart.
Én így gondolom.
-
Szerintem jól össze volt rakva, persze a +2 óra nyálcsorgatós grafikás játékbemutatók kimaradtak, lehet sokaknak ezért nem tetszett. ;) No meg a doboz se egy rózsaszín Barbie ház volt és nem bocsátott ki 3D-s XBOX hologramot :D -
Igen, közben már láttam az előzőben :) -
Jaja, szeretek is ugrabugrálni a gyerkőcökkel :D :D -
Pont a "cable box" része nem igazán izgatott fel, hiszen nálunk hol lesz IPTV? Nem hiszem hogy a megjelenéskor mi bármilyen csatorna nevét is kimondhatnánk :(
Mivel a játékélményben számomra a grafika nem a legfontosabb tényező, jelenleg úgy látom, ha beruházok az új boxra, akkor egyértelműen a KINECT miatt fogom ezt megtenni ;) Most is nagyon szeretem, de az új verzió iszonyú jónak néz ki :D
-
Currgen kinected van? -
Én elhiszem, hogy E3 a játékokról fog szólni meg boxra is ugyanannyi multiplat game lesz, mint PSre, DE azt kérdeztem, hogy a bemutató "show"-n mi tetszett neki. Mert, hogy épp ésszel nem tudom felfogni, hogy egy európai embernek ott mire állt a bré. TV, skype, NFL? Ki a rákot érdekel ez itt őszintén?
Persze, hogy később tisztázódnak a dolgok és megkapjuk a valós képet én csak azt mondom, hogy a konzol bemutatót milyen szinten szúrták el és egy Amerikán kívüli átlag felhasználót szerintem teljesen hidegen hagy. Neten is "szépeket" lehet róla olvasni -
Hiába próbálod másra tukmálni hogy nem jó, felesleges. E3 után beszélgethetünk mind a két gépről a teljes kép, szolgáltatások, játékok, ujdonságok tudatában. -
Koncepció? Tehát tetszik a cable box? Azt lehet kapni most is. -
Az egész koncepció amit bemutattak. Nekem tetszett ;) Sokakat zavar hogy inkább a körítésről volt szó, de hát a marketing ugyan miről szól?
Nekem speciel az új kinecttől (paranoiások szerint az új megfigyelő rendszerről, bár szerintem ők a PC webkamera kábelét is kihúzzák, ha éppen nem használják :D) esett le az állam (igaz, ez a videó a show után jött ki) -
Na és mi tetszett a "show"-n, mi volt olyan meggyőző? -
Na én beírok má (általában csak olvasni szoktam a topicot) :D
Nekem nagyon bejött a SHOW és az XBOX ONE is, ahogy látom ezzel a kisebbik táborba tartozom :D -
szépen alakul a molekula...