XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Bárcsak a Resi se változott volna. :P

Amúgy biztos szép meg minden, csak nekem eszembejut mindig hogy egy olyan játékkal akcióhösködöm amivel régen faszán megborzongtam és nem volt probléma nekiállni 10.szer sem, mikor már a végtelen aknavetõért nyomtam, vagy hogy az utolsó rejtett lofaszt is megszerezzem.

És a demo-ban is azt érzem hogy ettõl lejebb már nem lehet menni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Halálosan komolyan gondolom

PSN ID.: Beegabor

Seth
Én becsülettel végigvittem. Baromi látványos volt sok helyen, a harc viszont inkább ásítós volt, már ez a hányadik, 6. rész a Halos frencsájzban, nem számítva a Halo Wars-t, hogy ugyanúgy mozognak,taktikáznak az ellenfelek ? Boooring.

DarkSector
Nemtudom eldönteni hogy most komoly vagy ironizálsz. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Na ezt nem fogom soha megérteni, hogy a 4-5 az még oké, de a 6 az má naneeeee, hát annál rosszabb nincs. A 6 játékmenetben ugyanolyan élvezetes mint a 4-5. A sztori mindegyiknél jobb. 4-ben olyan jó ellenfél volt az a törpe, meg a csuhás haverja ? Plusz nem is voltak benne zombik. :D
Az 5. részt egyedül Wesker jelenléte javította, de ott is elhúzott, nem odavaló helyszínek voltak(gondolok itt a füldalatti inka templomos, karhúzogatós,lépcsõépítgetõs hülyeségre).
Persze most ezek nem számítanak,fel sem tûnnek, mert a 6. részt ócsároljuk

Én a Halo 4-et addig nyomtam, amíg nem jöttek a kis törpék az ûrhajón. Bár kiszedték a "nyamnyam", meg ilyesmi dumáikat, ki is léptem egybõl. <#guluszem1>
Seth
Nekem is nagyon tetszett. Simán 8 pontos, az élvezeti szintje simán veri nálam a "tutitízpontos" Halo 4-et

DarkSector
10 év?
Code Veronica, meg a File 1-2 is jobb volt ezektõl, sõtt a 4-5 is. A Remake, vagy a Zero.
Játszok is az elsõ 2 részével, ettõl még nem vígasz.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ti 10 évvel ezelõtti túlélõhorrort akartok. Ez nem az. Lépjetek túl rajta. Játszatok resi 1-2vel, ha az kell.

DarkSector
Jó játék volt a Lost Planet 2 is 1-2 faszságtól eltekintve csak éppen nem olyan mint az elsõ rész.

DarkSector
Milyen szemellenzõt?
Attól hogy szerinted 1-2 faszságtól eltekintve kurvajó volt, az nem ugyanaz amit mi hiányolunk. :D

TDC Geronimo
Nem kell hozzá. Kurva jó volt 1-2 faszságtól eltekintve. Vegyétek le azt a szemellenzõt

DarkSector
Megelõztél. :D

Kár hogy a játékmenethez nem adnak ki egy peccset. :D

davidka003
Nem nagy szám de Master Chief hangja meg Cortana szerethetõ.
Ráadásul a Halo: Reach tényleg fasza.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tudtok javasolni egy olyan fórumot, vagy weboldalt, ahol a hozzám hasonló mazsolákkal szóba áll valaki és segít x-box vásárlás (meg ilyesmi) ügyekben?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

TDC Geronimo
Én 2* letoltam már és szívesen nekiállok ilyen kamerával harmadszorra is :p

Ettõl nem lesz jobb a játék. Nálam nulla az újrajátszhatósági mutató.
Mesélje el légyszíves valaki,hogy miért olyan nagyon nagy szám a HALO sorozat? Mert eléggé szar egy játék,másrészt meg azért ilyen nagy sikerû a sorozat,mert anno amikor az elsõ rész megjelent nem nagyon volt választék ilyen típusú játékokból. Tévedek?
TDC Geronimo
*-e

TDC Geronimo
decemeberben resi patch amiben javítják az ultrafos FOV-ot/kamerát. Miért nem lehetett ezt így kiadni... Na asszem vihetem végig megint

Itt vannak képek róla. Ég és föld

szega96
Nem lesz gyenge, az biztos!:D

DarkSector
Ez a videó nekem kimaradt régebben. :D

http://www.youtube.com/v/TpBL-g9-Ss4&version=3

Ez nagyon szomorú, eltûnt a banner amin még az õsregem szerepelt..<#rinya>

Szeretem a cicákat

szega96
:DDDD

TothLaci
Sikerült végigjátszanom, és valóban találkoztam olyan hangulatelemmel, ami eddig nem volt meg egy játékban sem.

Remélem, hogy a következõ genre meglesznek ezek az alapok, és ki találnak valami jó sztorit is mellé, mert hiba lenne szerintem ezt nélkülözni.

Amilyen animációs filmeket le lõttek itt, hát nem volt semmi...
sparrow35
Igen.

I want to be a mighty pirate ever!

DarkSector
jaj elnézésedet kérem. :D

szega96
Ez nem vicces, nagyon sok az a 3 hét!!

DarkSector
Elég jol palástolták. :D

orichalcos

Infók az érkezõ Halo 4 map packokról:

katt

Tehát ha jól értem 3 map pack lesz. Limitedeseknek ingyenes.
3x3 új térkép lesz. A három csomag érkezése: december, február, április.
Azok a concept artok meg rohadt jól néznek ki.

My streams: https://beam.pro/oriic

arty
:DDD

nem lenne ez rossz még 800ért se. nyilván nem neked vagy nekem, de a fiatalabbak biztos jól ellennének. (nameg, partijátéknak még akár nekünk is! tudom, mert mariokartoztam már wiin :D)

Forza.

Moby
De igen, átmegy. Közben kiderült, hogy a 3 rca az nem komponens továbbvezetése, hanem a sztereo hang + kompozit.
KÉP

Adversus solem ne loquitor

Waczkor
Ja az kimaradt hogy egyébként iszonyat jó lett a gém,baromi szép és változatos a táj,jók a versenyek,végre van mit csinálni egy Forza játékban.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Waczkor
Valóban elég érdekes lett az autólista,fõleg hogy már a legelején leszögezték,hogy minden olyan autó benne lesz,ami illik ehhez a fesztiválos hangulathoz.Ehhez képest alig van autó,beleraktak R1,R2,R3-as autókat,sok ezek közül nem is mehet közúton,rengeteg klasszikus izomautó kimaradt,nem is beszélve a Toyota,Mitsubishi,Subaru több modelljérõl,Renault Megane Rs is benne volt több videóban,még sincs sehol.Ráadásul hol vannak a SUV-ok,Raptort leszámítva nincs egy rendes truck sem,lehetne pedig bõven válogatni.Hummerek,Range Rover Evoque,klasszikus pick upok(például aki emlékszik még az Utolsó akcióhõsben a piros Ford F100-asra.Az pl simán illene ide.

SLS AMG egy vicc hogy kimaradt,barn find-os autók felhozatala szintén kritikán aluli szerintem,egyedül talán az Aston Martin ér valamit.

Abarth 500-ast bármennyire is szeretem,ide szerintem nem feltétlenül kellene sok más egyéb mellett...

Ide rengeteg dlc kell majd hogy igazi legyen a felhozatal:(

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
Ja, jogos.

Örm
Egyébként köszi a választ!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
Szoktam venni, de nem vagyok a pénzem ellensége. Valószínû, hogy nem veszek csak érdekelt a dolog.

davidka003
Az aláírásodat elnézve szerintem nem lenne gond ha a saját profilodra vennél MS pontot. :D
Nekem biztos nem kéne más profilja. Bannolni nem hiszem, hogy fognak esetleg átver az eladó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Örm
Hello!
Egy ismerõsöm ajánlott egy olyan lehetõséget, hogy vegyek profilt ms ponttal. Az lenne a kérdése, hogy ez nem necces egy kicsit? Nem emiatt bannoltak embereket nem olyan régen?

davidka003
Ez mindig is így lesz. Crysis 2 is drágább tokkal postával, mintha a letöltõs verziót vennéd.

DarkSector
Live-on 2990 egy Shadow of Damned, jatekaim-on meg 4-5 ezer+posta...van ám összhang.

Totti5
Ezen túl kell lépni, legalább is én megteszem/megtettem és élvezem mert nagyon igényes alkotás és példát lehet venni róla.

Közben a Codie szépen csúszik egyre lejjebb...

Dobozos lesz! 12 ezer! Ez, amit még 400 pontért sem vennék meg.

http://www.youtube.com/v/SFPlZGNLONo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
"Ha hibát kell keresni benne akkor ez mindenképp az. Persze vannak új modellek, de kevés, és még kevesebb ami ebben debütál és amit nem láttam a Forza 4ben."

Itt a lényeg! Gyakorlatilag a játék ezen részéhez alig nyúltak, mégis embertelen sokba kerül a játék (ugye a játék ára +4000 MS pontal teljes!)

Forza.

DarkSector
Sorry Ary közben írta hogy van fehér-piros RCA amit a képen nem látni.

Totti5
SLSbõl minimum ezt vártam, hogy ezzel fogok száguldozni... biztos lesz, majd a 4000 pontos DLCben valamikor <#levele><#levele>

arty
a képen nem látni, de van egy kábeldarab a hanghoz is! (lásd a dealextremes linken!)

Forza.

Totti5
Nincs. 2 db Aston van benne.

Persze elõrendelõi DLCnek van.. 2012 Aston Martin Virage, 2011 Mercedes-Benz SLS AMG, 2010 Ferrari 458 Italia, or a 2010 Nissan 350Z.

Bazz SLS sincs benne alapból!!!

Elképesztõ:( közben meg tök felesleges Forza 3-4bõl áthozott ezer éves autók meg vannak, amikkel vagy unalomig mentem már, vagy annyira érdektelenek, hogy sosem.

Egyik márkánál ott van "csomó" autó, másiknál van 1-2db. Pözsóból is olyan szarok vannak... új autó nincs is közte, csak 10 éves.

Toyotánál van 2db... van egy ezer éves Supra ami szóra érdemes. Folcvágennél is új modell nincs. Egy 2010es Golf van tán, a többi retro.

Rossz az autó lista, semmi logika nincs benne és random lett összeszedve teljesen felejthetõen. Azon már meg sem lepõdtem hogy Porsche komplett kimaradt megint.

Ha hibát kell keresni benne akkor ez mindenképp az. Persze vannak új modellek, de kevés, és még kevesebb ami ebben debütál és amit nem láttam a Forza 4ben.

The Protector
Huha.Megint kicsit képzavarban élek:)
Ezt tervezem megvenni.Kábel.

Gondolom ez tud hangot mivel ott van rajta a piros,fehér csatlakozó.Vagy tévedek?Videón is így dugta rá a gyerek a hangcuccára aminek a hátulja majdnem detto olyan mint az enyém.
2.konzolokszervizével vkinek van tapasztalata?Mert én úgy tervezem h hnap csak úgy szimplán betoppanok az üzletbe(HUnyadi út,Bp) és kérek az eladótól.
Viszont h biztos legyek a dolgomban megérdeztem tõlük msn-en.Van ott vmi beépített kis msn progi amivel bejelentkeztem.Vicces volt a párbeszéd.

Kb ez volt:
Sziasztok....blablabla......
Nálatok csak rendelés esetén lehet árut átvenni személyesen vagy bemehetek rendelés nélkül az utcáról is?
Válasz:Igen
Én:Most akkor melyik igen?
Csak rendelés esetén lehet személyesen átvenni?
Bemehetek rendelés nélkül az utcáról vásárolni?
Válasz:IGEN
(Itt már kibaszottul mérges voltam)
Akkor ha én hnap rendelés nélkül odamegyek,és venni akarok terméket,akkor az menni fog?
Válasz:Igen

Ez alapján nyert ügyen van de a gyerek tényleg csak ennyit válaszolt.Csak igeneket írt,de azt mindenre.
Vkinek tapasztalat?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?