XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy biztos szép meg minden, csak nekem eszembejut mindig hogy egy olyan játékkal akcióhösködöm amivel régen faszán megborzongtam és nem volt probléma nekiállni 10.szer sem, mikor már a végtelen aknavetõért nyomtam, vagy hogy az utolsó rejtett lofaszt is megszerezzem.
És a demo-ban is azt érzem hogy ettõl lejebb már nem lehet menni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

PSN ID.: Beegabor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az 5. részt egyedül Wesker jelenléte javította, de ott is elhúzott, nem odavaló helyszínek voltak(gondolok itt a füldalatti inka templomos, karhúzogatós,lépcsõépítgetõs hülyeségre).
Persze most ezek nem számítanak,fel sem tûnnek, mert a 6. részt ócsároljuk
Code Veronica, meg a File 1-2 is jobb volt ezektõl, sõtt a 4-5 is. A Remake, vagy a Zero.
Játszok is az elsõ 2 részével, ettõl még nem vígasz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Attól hogy szerinted 1-2 faszságtól eltekintve kurvajó volt, az nem ugyanaz amit mi hiányolunk. :D
Kár hogy a játékmenethez nem adnak ki egy peccset. :D
Ráadásul a Halo: Reach tényleg fasza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Itt vannak képek róla. Ég és föld
Szeretem a cicákat
Remélem, hogy a következõ genre meglesznek ezek az alapok, és ki találnak valami jó sztorit is mellé, mert hiba lenne szerintem ezt nélkülözni.
Amilyen animációs filmeket le lõttek itt, hát nem volt semmi...
Infók az érkezõ Halo 4 map packokról:
katt
Tehát ha jól értem 3 map pack lesz. Limitedeseknek ingyenes.
3x3 új térkép lesz. A három csomag érkezése: december, február, április.
Azok a concept artok meg rohadt jól néznek ki.
My streams: https://beam.pro/oriic
nem lenne ez rossz még 800ért se. nyilván nem neked vagy nekem, de a fiatalabbak biztos jól ellennének. (nameg, partijátéknak még akár nekünk is! tudom, mert mariokartoztam már wiin :D)
Forza.
KÉP
Adversus solem ne loquitor
XBOX Live Gamertag:Waczkor
SLS AMG egy vicc hogy kimaradt,barn find-os autók felhozatala szintén kritikán aluli szerintem,egyedül talán az Aston Martin ér valamit.
Abarth 500-ast bármennyire is szeretem,ide szerintem nem feltétlenül kellene sok más egyéb mellett...
Ide rengeteg dlc kell majd hogy igazi legyen a felhozatal:(
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Nekem biztos nem kéne más profilja. Bannolni nem hiszem, hogy fognak esetleg átver az eladó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egy ismerõsöm ajánlott egy olyan lehetõséget, hogy vegyek profilt ms ponttal. Az lenne a kérdése, hogy ez nem necces egy kicsit? Nem emiatt bannoltak embereket nem olyan régen?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Közben a Codie szépen csúszik egyre lejjebb...
Dobozos lesz! 12 ezer! Ez, amit még 400 pontért sem vennék meg.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Itt a lényeg! Gyakorlatilag a játék ezen részéhez alig nyúltak, mégis embertelen sokba kerül a játék (ugye a játék ára +4000 MS pontal teljes!)
Forza.

Forza.
Persze elõrendelõi DLCnek van.. 2012 Aston Martin Virage, 2011 Mercedes-Benz SLS AMG, 2010 Ferrari 458 Italia, or a 2010 Nissan 350Z.
Bazz SLS sincs benne alapból!!!
Elképesztõ:( közben meg tök felesleges Forza 3-4bõl áthozott ezer éves autók meg vannak, amikkel vagy unalomig mentem már, vagy annyira érdektelenek, hogy sosem.
Egyik márkánál ott van "csomó" autó, másiknál van 1-2db. Pözsóból is olyan szarok vannak... új autó nincs is közte, csak 10 éves.
Toyotánál van 2db... van egy ezer éves Supra ami szóra érdemes. Folcvágennél is új modell nincs. Egy 2010es Golf van tán, a többi retro.
Rossz az autó lista, semmi logika nincs benne és random lett összeszedve teljesen felejthetõen. Azon már meg sem lepõdtem hogy Porsche komplett kimaradt megint.
Ha hibát kell keresni benne akkor ez mindenképp az. Persze vannak új modellek, de kevés, és még kevesebb ami ebben debütál és amit nem láttam a Forza 4ben.
Ezt tervezem megvenni.Kábel.
Gondolom ez tud hangot mivel ott van rajta a piros,fehér csatlakozó.Vagy tévedek?Videón is így dugta rá a gyerek a hangcuccára aminek a hátulja majdnem detto olyan mint az enyém.
2.konzolokszervizével vkinek van tapasztalata?Mert én úgy tervezem h hnap csak úgy szimplán betoppanok az üzletbe(HUnyadi út,Bp) és kérek az eladótól.
Viszont h biztos legyek a dolgomban megérdeztem tõlük msn-en.Van ott vmi beépített kis msn progi amivel bejelentkeztem.Vicces volt a párbeszéd.
Kb ez volt:
Sziasztok....blablabla......
Nálatok csak rendelés esetén lehet árut átvenni személyesen vagy bemehetek rendelés nélkül az utcáról is?
Válasz:Igen
Én:Most akkor melyik igen?
Csak rendelés esetén lehet személyesen átvenni?
Bemehetek rendelés nélkül az utcáról vásárolni?
Válasz:IGEN
(Itt már kibaszottul mérges voltam)
Akkor ha én hnap rendelés nélkül odamegyek,és venni akarok terméket,akkor az menni fog?
Válasz:Igen
Ez alapján nyert ügyen van de a gyerek tényleg csak ennyit válaszolt.Csak igeneket írt,de azt mindenre.
Vkinek tapasztalat?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?