51
ki, miről tud? ötletek?
-
#11 persze és köszi, meg biztos fogok is benne esetleg találni valamit, meg nézem is az ilyen progiajánló oldalakat, de valahogy akkor sem jön be egyik sem. Inkább bízom abban, ha itt valaki ajánl, mert akkor már tuti, ha más is felfigyelt rá, akkor annyira nem is lehet rossz :) talán... :) -
blackgamer #10 haverokkal voltunk, olyan képek vannak... halálra röhögtük magunkat (példa) -
#9 igen, ez így jobb szerintem. :) köszi. -
#8 Köszi az eddigi ötleteket. :)
Pestiest nagyon, nagyon hiányos online, újságot meg még csak egyszer sikerült látnom életemben. De nem tetszik az oldal, mert a hiányossága ellenére is lehet sokminden van benne és pont ez a zsúfoltság miatt elkerüli esetleg figyelmem az, ami amúgy érdekelne. -
#7 Valszeg, nem egy hülyeség ez a topik, csak ugy mondtam -
blackgamer #6 pestiestet mindenki ismeri, gondolom személyes tapasztalatokra kiváncsi -
#5 Tudom a Pestiestet ajánlani, újságként és online is.
-
cyrus #4 Pestiestekben ezek nincsenek leírva ?? :O -
#3 Május 21-22
Millenáris
A nemzetközi fejlesztéssel foglalkozó non-profit szervezeteket tömörítő HAND Szövetség május 21-22-én Tranzit 2005 - A Nemzetközi Szolidaritás Napjai címmel fesztivált rendez Budapesten.
Fellépő együttesek:
Besh O Drom, Beat Dis, Koala feat. Chris Songorow, Nomada, Afro Magic
Plenáris előadások:
A szekciókra bontott szakmai program során egy-egy szakértő előadására két-két korreferátor reagál.
Műhelybeszélgetések:
Beszélgetések az emberi jogok, a fejlesztés és etika valamint az önkéntesség témakörében.
Fotókiállítások:
Fényképek a decemberi szökőár utáni helyzetről, menekülttáborokról és az önkéntességről.
Filmvetítések:
Dokumentumfilmek globális problémákról és a HAND Szövetség tagszervezeteinek tevékenységéről.
Gyermekprogramok:
Zenés rajzverseny, táblás játékok, kvízjátékok, kézműves programok.
A rendezvény programjai ingyenesek. -
blackgamer #2 SALVADOR DALÍ: Aranykor a műcsarnokban, 500 Ft belépő (diákkal)
szerintem jó program -
#1 Sziasztok.
Budapesti vagyok, és mégsem tudok soha semmi rendezvényről, ahová elmehetnék szórakozni, kikapcsolódni.
Max mindig utólag tudom meg, ha van valami ill. volt valami.
Szeretném, ha mindenki írna, amint megtud valamit, ami Budapesten történik. Bármi, mint pl. városligetben gyereknap, most pünkösdkor fesztivál, vagy mint a Millenáris parkban az Izrael nap holnap du 3-kor, meg ilyenek.
Nem discók érdekelnek!
Leginkább szabadtéri rendezvények érdekelnének, de jöhetnek kiállítások vagy nem tudom mik, mert azt sem tudom, mi létezik itt.
Örülnék, ha pontos leírást adnátok, helyszín, időpont, belépő ára(de főként ingyeneseket), esetleg honlapcímek az egyes rendezvényekről.
Ne ajánljatok program oldalakat, meg pesti műsor oldalt, mert mindegyik főleg a discókat és koncerteket ajánlja, ami nem érdekel.
Előre is köszi mindenkinek!