51
ki, miről tud? ötletek?
  • SedeS
    A Muse fellép a Sportarénában November 20-n!

Szerintem jó buli lesz, ha egy mód van rá én megyek!
    Hangolódásnak:

http://www.youtube.com/watch?v=TPE9uSFFxrI&feature=relmfu

• ferke1107
    NYÁRBÚCSÚZTATÓ EST
    Szúnyogszigeten (Népsziget), a Sziget Sörkertben, 2012 szeptember 29-én, 18 órától!!! (Duna Plaza mögötti újpesti öbölnél).

Csülök vacsora szigetiesen - zene (retro disco) - tombola sok meglepetéssel

Jegy ára 1,200 Ft helyfoglalással, elővételben várásolható az üzletben.
    Mindenkit szeretettel várunk!
  • havasar
    Egyre érdekesebb a szavazás! És már csak 2 nap van...
  • kissskitty
    Sziasztok!
    Hamarosan piacra dobnak egy a világ minden táján megvásárolható Monopolyt. Internetes szavazás alapján döntik el melyik városok kerüljenek fel a táblára. Szavazzatok Magyarországra, hogy Budapest híres épületei bekerüljenek az új játék megvásárolható építményei közé. Segítsetek, hogy az egész világ megismerje a Parlamentünket és a Lánc-hidat!

Forrás: http://nagyito.blog.hu/
  • havercsotány
    szia
  • blackgamer
    Kutatók Éjszakája szeptember 22. én valszeg kinézek rá
  • menyus77
    így kényelmesebb:)
    http://www.hungary.com/images/mtrt/tartalom/esemenynaptar_2005/magyar.pdf
  • Tertovan
    Hello

csak tipp:
    http://www.hungary.com/images/mtrt/tartalom/esemenynaptar_2005/magyar.pdf
  • menyus77
    Június 20., Petőfi Csarnok, Jamiroquai koncert.
    jegyrendelés:tex.hu
  • Maco13
    FankaDeli albumbemutató

Hely: Blue River Pub állóhajó
    (1056 Budapest, Petőfi Tér, 8. kikötő - az Erzsébet híd lábánál )

Fent HipHop:

FankaDeli - Isten Hozott... ...Ördög Vihet albumbemutató / background: Mc Gőz (Night Child)
    GrabTheMic! freestyle & beatbox show
    (G-za, Hawaii, Ready (Wacuumairs), The Revolution (Bouncestore) )
    Reality Cream Team
    Rizkay (Bloose Broavaz)

Djk:

Gerysson (Bouncestore)
    Györemix! (Tyra)
    Zefil (Night Child, Offline, Sprite)

Lenn Reggae, Dancehall:

Dynasztija / Flegmadogs / Copy Con
    Gawn High
    Phreek (Dope Beatz)

Selectorz:

Dreadhead
    Fokaman (bm60)
    Mo.man (sensitv.hu)
    Zefil (Night Child, Offline, Sprite)
    Zilio

Beugró: 800 huf
  • Terra
    Május 23-án, este 9 kor ismét lesz Tátrai-Szűcs latin koncert.
    Aki szereti az igényes gitárzenét, az andalító muzsikákat, vagy csak jól akar szórakozni, jöjjön el.

Helyszín: Old man's pub, Akácfa u 13 (a Blaha Lujza térnél)

Belépő nincs.
  • Adri
    hídünnep
  • Takezó
    hajrá... no comment...
  • kokaii
    köszönöm. :)
  • kokaii
    Bocs, de nem amerikában élünk, Mo-i viszonylatban kellene nézned. De nem reagálom le tovább semmi megjegyzésed, inkább megyek és szétcseszem én is a topikodat.
  • blackgamer
    ha szeretne külön budapestit, akkor miért kell azonnal piszkálni?
    valaki nyithatna egy országost is!
    nekem pl. mindegy hol van rendezvény, mi pl. szegedi halászléfőző versenyre is, vagy mohácsi busóra is leugrunk
  • Takezó
    ezzel msot nem tudom mit akarsz...
  • Takezó
    "És remélem a moderátorokat sem zavarná a külön városozás, hiszen a
    "Budapest Connection"-topik alapján is nyílt több városra "...Connection""

Hidd el, zavarná őket, ha nyílna 500 Rendezvények X helyen tápik ;)

"ha már ott tartunk, nem ember, hanem asszony!"
    Ne haragudj, akkor ember, legyen ez a legnagyobb problémád!

"nem füvezek nem iszom(nem is tettem soha) kösz a feltételezést! én már kiöregedtem abból amit ti tesztek, ne magatokból induljatok már ki!"
    Jájj, nyugalom, asszony! No para, én nem feltételeztem rólad semmit, csak az írásod alapján volt rá lehetőség :D Én viszont semmivel nem adtam okot arra, hogy feltételezd rólam ;)

"Mivel keresztszüleim Szegeden laknak, talán esetleg tudom mekkora. És én legalább nem vagyok beképzelt attól, hogy Pesti vagyok.
    Ne már Pest legyen a világ közepe.
    Szeged NAGY város, mint ahogy Pécs is, Kecskemét is, Székesfehérvár is, Debrecen is, meg egy halom város."

Hát ha azt írod, hogy "hatalmas" város, akkor nem tudod, mekkora ;) Egyszerűen külön topik nem kell neki, legyen egy "Rendezvények", oszt puszi :)

"A "vidékiek" még legalább tudják mi a kikapcsolódás és szórakozás."
    Atyaég, hány budapestit ismersz, hogy tudod, hogy azok nem? :D Mi számít szórakozásnak, és kikapcsolódásnak? :)
  • kokaii
    Moderálási alapelvek idézet:

"Hozzászólások törlése:
    Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
    Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
    Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
    A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
    Céltalanul vitát szító hozzászólások."
  • kokaii
    mindkettőtöknek szólt.
  • kokaii
    ha már ott tartunk, nem ember, hanem asszony!

amúgy köszi.

nem füvezek nem iszom(nem is tettem soha) kösz a feltételezést! én már kiöregedtem abból amit ti tesztek, ne magatokból induljatok már ki!

Mivel keresztszüleim Szegeden laknak, talán esetleg tudom mekkora. És én legalább nem vagyok beképzelt attól, hogy Pesti vagyok.
    Ne már Pest legyen a világ közepe.
    Szeged NAGY város, mint ahogy Pécs is, Kecskemét is, Székesfehérvár is, Debrecen is, meg egy halom város.

De a témától ne menjünk már annyira el, ennek ellenére még Mucsipusztában is nagyobb az élet és több a szórakozási lehetőség mint a nagy Pestünkben.

A "vidékiek" még legalább tudják mi a kikapcsolódás és szórakozás.

Kötekedni lehet menni máshová.

• Takezó
    "Szeged is egy elég hatalmas város"
    túl sok fű volt, ember? :D:D:D
  • DannyBoy
    szerintem te be vagy baszva:ÐÐÐÐÐÐÐ
  • kokaii

És remélem a moderátorokat sem zavarná a külön városozás, hiszen a
    "Budapest Connection"-topik alapján is nyílt több városra "...Connection"

• kokaii
    Szerintem Szeged is egy elég hatalmas város ahhoz, hogy egy külön topikot érdemelne.
    Meg minden nagy városról lehetne egy külön topik.
    Plusz a kisebbeknek egy vidéki rendezvények topik(ők úgyis jobb helyzetben vannak eleve, mert amit a város egyik végén mondanak 5 perc múlva úgyis tudja a másik vége)<--remélem ez nem sértő?-nem annak szánom!
    Szerintem állati nagy keveredés lenne, hogy akkor most mi és hol van, aztán megint odajutnánk, ami a topiknyitásra ösztönzött :(
    Kerestem googleben pünkösdi rendezvényt Pesten és egy csomó csömöri meg mittoménmi kis izéket találtam, de Pestit egyet sem.
    Tényleg megkönnyítené a helyzetet, ha kényelmesen lehetne keresgélni és olvasni, mert én is szoktam járni pl Szegedre is, örülnék, ha találnék ott is rendezvényeket, de nem szívesen nyálaznék át érte egy országos vegyes topik 3000 üzenetét, hogy megtudjam mi van felétek.
    Mit gondolsz róla? Mert akkor, ha egyetértesz, máris nyithatnál egyet és aki más nagyvárosban él, az is nyisson és lehet kedvet kapnánk, hogy más városba is menjünk.
    Én máris szívesen vennék egy Sopronit, Szentendreit, Kecskemétit, és Szegedit (engem ezek érdekelnek elsősorban)
  • Calver
    nagy kérdés: nem lehetne simán rendezvények ill. rendezvények/koncertek a topic címe? lévén pl én itt vagyok mint szegedi és sok dologról én sem tudok ami hírös városomban történik, és kellemes lenne ha akár itt is értesülhetnék dolgokról. amúgy tényleg jó ötlet egy ilyen téma, csak tegyük már országossá...
  • artschi
    Kapcsolat Napja 2005.
    LIONEL RICHIE
    vendég: Jimmy Cliff
    2005. június 26.
    Felvonulási tér
  • blackgamer
    Szenvedélyek Napja május 31.
    Viva tv-n hallottam, ingyenes, de főleg drogokról szól asszem szóval kihagyom, Corvin mozi + Kultiplex

"Nézzünk filmeket, hallgassunk előadásokat..."
    aki esetleg volt az írhatna pár mondatot mi is ez
  • kokaii
    Mézes-Mázas Pünkösd Fesztivál!

Időpont:
    2005. május 15-16., vasárnap és hétfőn egész nap
    Helyszín:
    Budapest XVI. ker., Mátyásföld, Erzsébet-liget

A Fazekas Központ és az Erzsébetligeti Színház közös rendezvénye.

Hagyományőrző sokadalom, kézműves kirakodóvásár:
    fazekas, népi fafaragó, mézeskalácsos

Színpadi produkciók:
    népzenei programok, néptánccsoportok bemutatkozása

Kézműves játszóház:
    10-17 óráig agyagozás, korongoltatás, díszítés, papírmerítés, fonás-szövés, nemezelés, gyékényezés, mézeskalács-készítés, rongybabakészítés

Versenyek közönség előtt:
    15-én fazekas tanulók versenye, díjátadás 18 órakor, 16-án mézesbábosok versenye, díjátadás 17 órakor

Ökumenikus istentisztelet:
    15-én 9.30-kor

Mézes-mázas hagyományok kiállítás:
    mézesbábok, ütőfák, fazekasság: május 7-30-ig

Mézes-mázas hagyományok konferencia:
    május 17-én az Erzsébetligeti Színházban: előadások, termékbemutatók. Esti mesét mond Berecz András

Információ:
    (1) 401-8091
  • kokaii
    2005. május 21-én szeretettel meghívjuk Önöket az EUROCENTER 5 éves születésnapi partijára!

EGÉSZ NAPOS PROGRAMOK FELNŐTTEKNEK, GYEREKEKNEK.
  • kokaii
    Vetítés és fényjáték a Dunán

"Ismerje meg a világot más nézőpontból az Internet Világnapján!
    2005. május 18-án, 19-én és 20-án este, 21.15-től éjfélig vízfalas vetítést és fényjátékot mutatunk be a Dunán.
    Jöjjön a Duna korzóra, és a Lánchíd és az Erzsébet híd között a pesti oldalon egyedülálló látványban lesz része a T-Online jóvoltából!
    Május 18-án este ingyenes hajójáratok indulnak, hogy más szemszögből is megnézhesse Budapestet és az internet világát.
    Hajók indulása: 20.30, 21.30 22.30, a Vigadó tér, az Akadémia és a Szent István park kikötőiből. (Minden helyszínről indul mindhárom időpontban hajó – amelyeken a helyek az érkezés sorrendjében foglalhatók el, mivel a helyek száma korlátozott)"
  • magus
    na beshodromnal amatorebbb szar zenet kevesen jatszanak, megeri meghallgatni
  • Adri
    ez jó kis topiknak ígérgezik! én is mindíg keresgélek hova mmenjünk a gyerekekkel ez pedig olyan mint a "több szem többet lát"!

itt ingyenes gyereknapi program lessz!
  • kokaii
    Valami pünkösdi rendezvényről nem hallott senki?
    Népi akármik, kézművesek, népi tánc, vásár meg hasonlók?
    Városligetben lesz valami? És a Várban?
  • Duddits
    Scooter koncert holnap 22:00-kor!
  • Falconer
    Enyhén??? :D
  • Takezó
    hát igen, az emberünk enyhén beteg
  • kokaii
    de sok a köszim :) :P nem köszönök többet, osszátok be. csak csendben várom a hozzászólásokat inkább.
  • Takezó
    sajna szerintem pont egy gyenge Dalí-kiállítás :(
  • kokaii
    sok ilyen hasonló hozzászólásnak is örülnék. :) ez is jó ötlet, hogyha nem csak azt írjátok ami lesz, hanem ami volt. És főleg képekkel szupi.
    köszi.