Rush for Berlin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vki a csak a cracket nem tudná feltölteni valahová nekem még a crime verzió van meg és nem akarom leszedni újra Elõre is thx.
Csomagolva 65 mega. Én feltölthetem neked ha gondolod. Holnap. Addigra talán már a crack is meglesz.
Rush.For.Berlin-RELOADED
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Megtudná valaki mondani hogy miért nincs hangja a játéknak? Valamivel összeakad? Üres win nél van hang ha fölrakok mindent akkor meg nincs. Audigy2 zs hangarim van. Kösz
Ja eredeti játék
Ja eredeti játék
OK azt láttam is akkor majd azt letöltöm aztá ....
Kicsit figyelmesebb is lehetnél leirásban benne van.
DVD-Identifyer vagy DVD info Pro.
DVD-Identifyer vagy DVD info Pro.
Next PC upgrade: 2022
amugy nekem is ez van meg Rush.For.Berlin.SFCLONEDVD-CRIME
Hu bammeg nagyon kössz a segitséget (hol tuom megnézni a dvd-ém media codját???)
tessék!
"De mukodik, leirom nalam hogyan megy ez melyik verzio, egy netes forumbol vettem a tippeket, alkalmaztam es megy, ime:
1. Rush.For.Berlin.SFCLONEDVD-CRIME leszed
2. Jatek bemountol, felinstallal, de el nem indit
3. Alcohol 120% 1.9.5 (4212) -val kiir egy DVD+RW lemezre, RMPS nelkul, es ittjon ami fontos, a lemez media codeja legyen: RICOHJPNW11 (ezt pl. DVD-Identifyer-el ellenorzi)
(nekem traxdata 4x-es van, az pont ilyen mediakodu, sokan probaltak masfajtaval, van amivel megy, van amivel nem, es azt irjak
a forumon (nforce.nl), hogy a a dvd iro sem mind1, de nekem csak 1 fajta van, ezzel siman ment: SH-W162C asszem ez samsungnak aruljak,
de TSSTCorpnak ismerik fel a progik, de tippem szerint massal is jo)
4. 1.1 patch leszed, felrak
5. progi elindit, par pillanat szoszoles a meghajtoval, progi indul, kodnak beir ez: D3UKU-LJR55-5PRCF-LGTKQ
6. leul, nyugszik, kulturaltan szorakozik
7. nemanyazik ha neki nem megy, nekem a fenti parameterekkel indul, nem kell lehuzni semmi ide driveot ezen kivul semmi mast nem kell csinalni"
"De mukodik, leirom nalam hogyan megy ez melyik verzio, egy netes forumbol vettem a tippeket, alkalmaztam es megy, ime:
1. Rush.For.Berlin.SFCLONEDVD-CRIME leszed
2. Jatek bemountol, felinstallal, de el nem indit
3. Alcohol 120% 1.9.5 (4212) -val kiir egy DVD+RW lemezre, RMPS nelkul, es ittjon ami fontos, a lemez media codeja legyen: RICOHJPNW11 (ezt pl. DVD-Identifyer-el ellenorzi)
(nekem traxdata 4x-es van, az pont ilyen mediakodu, sokan probaltak masfajtaval, van amivel megy, van amivel nem, es azt irjak
a forumon (nforce.nl), hogy a a dvd iro sem mind1, de nekem csak 1 fajta van, ezzel siman ment: SH-W162C asszem ez samsungnak aruljak,
de TSSTCorpnak ismerik fel a progik, de tippem szerint massal is jo)
4. 1.1 patch leszed, felrak
5. progi elindit, par pillanat szoszoles a meghajtoval, progi indul, kodnak beir ez: D3UKU-LJR55-5PRCF-LGTKQ
6. leul, nyugszik, kulturaltan szorakozik
7. nemanyazik ha neki nem megy, nekem a fenti parameterekkel indul, nem kell lehuzni semmi ide driveot ezen kivul semmi mast nem kell csinalni"
lent írd be a keresõbe és akkor a 420-as hszre visz ahol minden el van magyarázva mint a hü**e gyerekeknek 😄
sry ez mi is???
😄
sry ez mi is???
😄
Akkor most kikell irnom ugyebár , de jo a Nero is vagy muzsáj Alchohol 120%-al???? Me azis van és nem tuom melyik is lenne a jo
Na szoal kössz a segitséget majd azé kiirom hisz csak 1 dvd nem valami nagy ár érte 😛
Akkor jelenkezek miért nem szoltál hamarabb 😄 Nforce 2-es alaplap és tökéletesen müködik!
Next PC upgrade: 2022
Nem akarlak lelombozni, de ha tökéletesen ki fogod írni dvd-re, mindent úgy csinálva, ahogy a leírásban van, nos akkor sem biztos, hogy el fog indulni.
Például akinek nforce chipszettes alaplapja van azoknak nem indul el ezzel a módszerrel, legalábbis eddig senki nem jelentkezett. Többnyire via chipszettes alaplapokkal indul el a program, de ez alól is vannak kivételek. Például én is kipróbáltam itt az egyik munkahelyi gépen, amiben egy via-s alaplap van, de azon sem indult el.
Szóval ez amolyan vagy megy, vagy nem megoldás.
Amirõl te beszéltél, hogy egy crack file-t másoltál be a startwars empire at war-ban, nos azzal a módszerrel minden játék el szokott indulni, de ehhez a játékhoz sajnos - még - nincs ilyen crack, mivel nem sikerült a védelmét feltörni, és egyáltalán nem biztos, hogy valaha is fel fogják.
Például akinek nforce chipszettes alaplapja van azoknak nem indul el ezzel a módszerrel, legalábbis eddig senki nem jelentkezett. Többnyire via chipszettes alaplapokkal indul el a program, de ez alól is vannak kivételek. Például én is kipróbáltam itt az egyik munkahelyi gépen, amiben egy via-s alaplap van, de azon sem indult el.
Szóval ez amolyan vagy megy, vagy nem megoldás.
Amirõl te beszéltél, hogy egy crack file-t másoltál be a startwars empire at war-ban, nos azzal a módszerrel minden játék el szokott indulni, de ehhez a játékhoz sajnos - még - nincs ilyen crack, mivel nem sikerült a védelmét feltörni, és egyáltalán nem biztos, hogy valaha is fel fogják.
hm?
Hecker tudnál adni msn címet????
me pl: a startwars empire at warnál is ilyen problémáim voltak de ott egy patchet és egy cracket kellett illeszteni és ment is itt nem lehet ezt megcsin. ?
úgy nem ez egy kicsit trükkösebb itt ki kell írni mediakód ott van ahol a serial is volt
olyan dvd-t szerezz és arra írdki
olyan dvd-t szerezz és arra írdki
értem akko most irjam ki ??? me deemoon toolsba billesztem és akko ugy nem jo ???
nem a kód rosz csak szólok, ha kiírtad dvd-re akkor rosz a dvd média kódja, ha nem írod ki a megfelelõ dvdre ugyan ez a hiba
ide kellene egy kód
na kössz ez az ez a bajj
pille
na kössz a cd-keyt de nem jo nem tuom mié a starforce nem fogadja el szerintem egy sor kimaradt amugy ha föltudnék töltenu képet akko megtudnám mutatni mirõl is beszélek vagy ha msnen nekem ugy is jo azé kössz 😞
az igaz hogy nem megy minden gépen, akinek VIA-chipkészlete van az elõny mert azon megy, nForce4-t 1x próbáltam de azon nem akart indulni
micsoda hozzáállás 😊
Azért ez a kijelentés szvsz erõs... pont azért kell az átverõs programokkal tökölni, mert az SF-et eddig nem igazán sikerült feltörni úgy, mint a többi védelmet (tudod, amikor mellékelik a tört exe fájlt, vemásolod azt már megy is).
És még az átverés sem megy mindenhol mindenkinek - nem azér mert nagyon béna az illetõ, hanem azért, mert elég rigolyás az SF. Ami trükk megy az egyik gépen, az nem megy a másikon 😊
És még az átverés sem megy mindenhol mindenkinek - nem azér mert nagyon béna az illetõ, hanem azért, mert elég rigolyás az SF. Ami trükk megy az egyik gépen, az nem megy a másikon 😊
A #420
Hompi01, olvasd el a privid, találsz benne meglepit:-)
jo nem érdekel mi a véleményetek csak egy cd kulcs kéne nem iagz hogy senkinek sincs wa..