990
-
Dexantreal #830 Mi? -
foxkoma #829 Érdekes lesz -
Dexantreal #828 Magyarosítás várható? :S Most nem vagyok eleresztve pénzzel, így nem hiszem, hogy megtudom venni ezt is, mint az első részt anno. Letöltöm azt hiszem: megy a magyar alappal és az angol kiegészítővel a dolog? :S -
#827 Jó pár nap alatt végre lebányásztam torrentről a Rush for the Bomb-ot.
Boldogan telepíteném, majd telepítéskor kiderült, hogy ez a Rush for Berlin... egy laza negyedórás anyázás után már túl is vagyok az egészen. -
#826 Bocs rossz helyre irtam. Bocsi -
#825 Creative Audigy tulajdonsoknak egy érdekes cikk: link -
#824 Köszi Lord Malshun, működik.
A gamecopyworld-ön meg elbaszták mert a Rush for Berlin: Rush for the Bomb v2.0 [GERMAN] Fixed EXE letöltés a Rush for Berlin v1.23 [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE-t tölti le. És azzal jó, hogy nem megy.
-
#823 És kért serial-t? Én onnan vettem, amit beírtam pár napja.
Megköszönném ha nekem is elküldenéd a crack-et. -
Lord Malshun #822 Mukodik nalad? -
#821 Nagyon kéne mert nem találtam sehol és az egészet meg nem tudom lehúzni mert nagyon lassan jön.
Előre is köszönöm -
#820 Mert a gamecopyworld-on sehol se találtam olyan crack-et ami a rush for bomb-nak az exe-ét irná felül. -
#819 El tudnád nekem küldeni a fegefeuer-ből kiszedett crack-et? -
foxkoma #818 lenne egy kérdésem: hány officer válaszható a crackelt verzióban multiban? 4 vagy 5?
egyébként az alpban is van hummel -
Lord Malshun #817 Ja,nekem 1.20-as a rush for berlinem...nem tudom,hogy ennek van-e jelentosege... -
Lord Malshun #816 Nekem sikerult. A GGS verziot installaltam fel,majd leszedtem a german fegefeuer verziot torrentrol es kiszedtem belole a cracket, atirtam vele a RushForTheBomb.exe-t. Es nem evvel a file-al,hanem a rusgforberlin.exe-el inditod a jatekot. Kivalasztod a single playert,es ott lesz a 2 uj ful,nemet es szovetseges campaign...nalam ez mukodik problema nelkul,szinte egesz nap jatszottam es egyszer sem dobott ki! -
#815 Kinek sikerült működésre birni a rush for bomb-GGS nevű verzióját?
Mert nekem nem megy még a gamecopyworld-on lévő crack-el sem. -
#814 Kipróbáltam a Rush for the Bomb demoját. Csak azt tudom mondani, hogy nem volt rossz. Az alapjátékot nem toltam végig, mert elvette a kedvem, hogy először az orosz kampányt végig kell tolni és csak azután választható a többi.
Egy kérdés.
Van Hummel az alapjátékban, mert arra nem emlékszem az első demoból, míg ebben a demoban már benne van. -
foxkoma #813 Szépen kavargatjátok. mindkét exének ugyanaz a neve? -
#812 Milyen módszerrel inditottad el? -
Lord Malshun #811 Nalam jol mukodik,legalabbis eddig. Egyszer sem vagott ki...igaz,nem is jatszottam tul sokat eddig :-) -
#810 Ha valaki tudna segiteni az jó lenne,
előre is thx -
#809 De azt is irja hogy fel kell tenni valami 1.23 patch-et
az most kell vagy nem?
mert én patch nélkül felülirtam az exe-t és ugy meg eltünt a 2 fül a játékból -
#808 Ami a gamecopyworld-on van azzal meg nem jelenik meg a plusz 2 fül a játékban -
#807 én Lord Malshun kommentjére reagáltam.
amúgy gamecopy fennt van, amit keresel. -
#806 Hadd kérdezzem már meg hogy xp-n?és van-e fenn valamilyen patch? -
#805 érdekes.
1x kidob, 1x nem. -
#804 És azt fel tudnád nekem valahova tölteni? -
Lord Malshun #803 Fegefeuer crack megoldotta, mar nem ugrik ki -
#802 kamu dolog.
homemade iso.
váruk másikra,
vagy megveszük ha 999ft lesz a játék. -
#801 Valaki tud esetleg kódot a rush for bomb-hoz vagy valami crack-et mert nagyon szeretnék vele játszani?
tudom tudom vegyem meg de azért mégis:) -
#800 Jaja...Az ott is lesz. Csak épp lefagy. Nagyon helyesen. ;) -
Lord Malshun #799 Proba szerencse...bar mikor beleptem a single playerbe,ott volt a rtfb 2 uj campaign-ja... -
#798 Miért menne az RftB az RfB-s exe-vel?
Szerintetek semmi kontent nincs a kiegben? -
Lord Malshun #797 Megprobaltam, kivagott mint macskat szarni :-) -
Lord Malshun #796 A fegeize szerintem tort verzio,most toltom,mar 74%... -
#795 Valaki megpróbálná azt hogy xp-n belép a sima rush for berlin-be(tört verzió) és onnan próbálja elérni a rush for bomb-ot.Asszem az utolsó 3 fül
Mert nekem vistán hibával kilépett milyest rákattintottam. -
#794 Tudom, mert megnéztem. És nemtom mi ez a fegeizé amiről beszélsz. Mi az?
Valami tört verzió? -
Lord Malshun #793 kar :-) ezt honnan tudod? es a german fegefeuer nevu micsoda?? -
#792 Ejnye-bejnye.
Az amit warez néven letöltöttetek egy net-en regisztrálós cucc volt. -
Lord Malshun #791 Hmm,kellene crack is :-)