Rush for Berlin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Akkor mégis csak rácuppanok az angol verzióra. 20-30 sikertelen kísérlet és már meg is lesz :-)

Mahamoti
És a gamecopyworld-ön már jó a Fegefeuer link.
Mahamoti
Eddig két verzió jelent meg: a GGS (Angol) és a Fegefeuer (Német)
A GGS elindításához kell a Fegefeuer crack file (#816-os beírás).
angolból max az aktiválható lehet kint. szóval ne csodálkozz majd ha aktiváló kulcsot fog kérni. és persze kell hozzá az angol alapverzió
Nekem megvan az angol verzió a kiegészítõbõl 😛. Az alap viszont magyar.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mit vártál? még csak a német verzió jelent meg. A storm meg nem fog torrentezni szerintem :-) és ezt mondtam az elõbb is, hogy nem fog települni csak azonos nyelvi verzióra. arról nem is beszélve, hogy valszeg nincs is megtörve, csak valami okoska felrakta az iso-t hogy jófejnek tûnjön. szvsz kevesebb szívás ha megveszed. vagy tolhatod az einzelspieler-t :-)
Axon
Üldöz a balszerencse ezzel a kiegészítõvel. Már említettem, hogy többször is sikertelenül próbálkoztam a letöltésekkel. Hol megszakadt, hol megszünt a link, hol elfogytak a töltögetõk, majd egy sikeres letöltés után a telepítésnél derült ki, hogy nem a kieget töltöttem le hanem az alapjátékot.
Na tegnap jött az újabb kudarc. Egy heti pöszmötölés után sikerült egy torrent oldalról lehúznom. Végre ez már tényleg a kieg. Telepíteném és kiderült, hogy német verzió! <#violent><#boxer>
Természetesen kiírta, hogy nem hajlandó települni a gépemre, mivel azon angol verzió van.
Kezdem teljesen feladni a dolgot...<#pias>

Ok, remélem én is. Addig várok.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Amúgy lesz magyar verzió
Kutyulni a nyelvi verziókat
Mi?

Érdekes lesz
Magyarosítás várható? :S Most nem vagyok eleresztve pénzzel, így nem hiszem, hogy megtudom venni ezt is, mint az elsõ részt anno. Letöltöm azt hiszem: megy a magyar alappal és az angol kiegészítõvel a dolog? :S

Axon
Jó pár nap alatt végre lebányásztam torrentrõl a Rush for the Bomb-ot.
Boldogan telepíteném, majd telepítéskor kiderült, hogy ez a Rush for Berlin... egy laza negyedórás anyázás után már túl is vagyok az egészen.

bon
Bocs rossz helyre irtam. Bocsi

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Creative Audigy tulajdonsoknak egy érdekes cikk: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Mahamoti
Köszi Lord Malshun, mûködik.

A gamecopyworld-ön meg elbaszták mert a Rush for Berlin: Rush for the Bomb v2.0 Fixed EXE letöltés a Rush for Berlin v1.23 No-DVD/Fixed EXE-t tölti le. És azzal jó, hogy nem megy.

Mahamoti
És kért serial-t? Én onnan vettem, amit beírtam pár napja.
Megköszönném ha nekem is elküldenéd a crack-et.
Mukodik nalad?
Omega888
Nagyon kéne mert nem találtam sehol és az egészet meg nem tudom lehúzni mert nagyon lassan jön.
Elõre is köszönöm

Omega888
Mert a gamecopyworld-on sehol se találtam olyan crack-et ami a rush for bomb-nak az exe-ét irná felül.

Omega888
El tudnád nekem küldeni a fegefeuer-bõl kiszedett crack-et?

lenne egy kérdésem: hány officer válaszható a crackelt verzióban multiban? 4 vagy 5?
egyébként az alpban is van hummel
Ja,nekem 1.20-as a rush for berlinem...nem tudom,hogy ennek van-e jelentosege...
Nekem sikerult. A GGS verziot installaltam fel,majd leszedtem a german fegefeuer verziot torrentrol es kiszedtem belole a cracket, atirtam vele a RushForTheBomb.exe-t. Es nem evvel a file-al,hanem a rusgforberlin.exe-el inditod a jatekot. Kivalasztod a single playert,es ott lesz a 2 uj ful,nemet es szovetseges campaign...nalam ez mukodik problema nelkul,szinte egesz nap jatszottam es egyszer sem dobott ki!
Omega888
Kinek sikerült mûködésre birni a rush for bomb-GGS nevû verzióját?
Mert nekem nem megy még a gamecopyworld-on lévõ crack-el sem.

Axon
Kipróbáltam a Rush for the Bomb demoját. Csak azt tudom mondani, hogy nem volt rossz. Az alapjátékot nem toltam végig, mert elvette a kedvem, hogy elõször az orosz kampányt végig kell tolni és csak azután választható a többi.
Egy kérdés.
Van Hummel az alapjátékban, mert arra nem emlékszem az elsõ demoból, míg ebben a demoban már benne van.

Szépen kavargatjátok. mindkét exének ugyanaz a neve?
Carlos
Milyen módszerrel inditottad el?

Þór vígi þessi rúnar

Nalam jol mukodik,legalabbis eddig. Egyszer sem vagott ki...igaz,nem is jatszottam tul sokat eddig :-)
Omega888
Ha valaki tudna segiteni az jó lenne,
elõre is thx

Omega888
De azt is irja hogy fel kell tenni valami 1.23 patch-et
az most kell vagy nem?
mert én patch nélkül felülirtam az exe-t és ugy meg eltünt a 2 fül a játékból

Omega888
Ami a gamecopyworld-on van azzal meg nem jelenik meg a plusz 2 fül a játékban

Serpa
én Lord Malshun kommentjére reagáltam.

amúgy gamecopy fennt van, amit keresel.

Omega888
Hadd kérdezzem már meg hogy xp-n?és van-e fenn valamilyen patch?

Serpa
érdekes.
1x kidob, 1x nem.

Omega888
És azt fel tudnád nekem valahova tölteni?

Fegefeuer crack megoldotta, mar nem ugrik ki <#smile>
Serpa
kamu dolog.
homemade iso.

váruk másikra,

vagy megveszük ha 999ft lesz a játék.

Omega888
Valaki tud esetleg kódot a rush for bomb-hoz vagy valami crack-et mert nagyon szeretnék vele játszani?
tudom tudom vegyem meg de azért mégis😊

Carlos
Jaja...Az ott is lesz. Csak épp lefagy. Nagyon helyesen. 😉

Þór vígi þessi rúnar

Proba szerencse...bar mikor beleptem a single playerbe,ott volt a rtfb 2 uj campaign-ja...
Carlos
Miért menne az RftB az RfB-s exe-vel?
Szerintetek semmi kontent nincs a kiegben?

Þór vígi þessi rúnar

Megprobaltam, kivagott mint macskat szarni :-)
A fegeize szerintem tort verzio,most toltom,mar 74%...
Omega888
Valaki megpróbálná azt hogy xp-n belép a sima rush for berlin-be(tört verzió) és onnan próbálja elérni a rush for bomb-ot.Asszem az utolsó 3 fül
Mert nekem vistán hibával kilépett milyest rákattintottam.

Carlos
Tudom, mert megnéztem. És nemtom mi ez a fegeizé amirõl beszélsz. Mi az?
Valami tört verzió?

Þór vígi þessi rúnar

kar :-) ezt honnan tudod? es a german fegefeuer nevu micsoda?? <#wink>
Carlos
Ejnye-bejnye.
Az amit warez néven letöltöttetek egy net-en regisztrálós cucc volt. <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Hmm,kellene crack is :-)