990
-
Dexantreal #910 Ja és amúgy nm, de hát nem tudtam segíteni. -
Dexantreal #909 , sok géjm érdekel. Topik meg kedvencek közt van, régen játszottam vele. -
W B #908 jáj. te mondenhol ott vagy? amúgy kösssssz.
még azért várok hátha van ki tud adni használható CD kulcsot -
Dexantreal #907 Én nemtom milyen az :S, de nekem má nincs fent.
Sry. -
W B #906 Helo! Lenne egy kis gondom. Nem tudnátok JÓ CD kulcsot adni? mert ami van, az beírhatatlan túl hoszú... -
adsa #905 most már minden ok. vki nem akar onlineon játszani? -
adsa #904 felraktam patcheltem el is indul de nincs hang. vajon miért ? -
#903 Nincs. Érdemes a reloaded verziót használni, mivel ők a legprofibb törő csapat. -
adsa #902 van vmi különbség a szimpla és a reloaded verzió közt? -
#901 Látom neked bejött a játék, ha eredetiben is meg akarod venni.
Nekem valahogy nem indította be a nyálelválasztásomat. Talán az volt a baj, hogy az alapjátékkal nem lehet németekkel kezdeni, hanem először az oroszokkal és a szövetségesekkel kell végigbénázni a pályákat. Talán egy mentés a német pálya elejéről segítene átlendülnöm a mélyponton. A Panzers minkét részénél is így játszottam végig az egész játékot. Németekkel kezdtem majd végigtolva a német kampányt annyira kedvet kaptam a játékhoz, hogy a másik két oldallal is végigtoltam mindkét részben.
A Rush for the Bomb-ban már lehet németekkel kezdeni, de egyrészt a kiegészítőkkel akkor szeretek játszani, ha az alapjátékot végigtoltam, másrészt a kieghez nincs magyarításom, úgy meg számomra kevésbé élvezetes.
Egyébként nincs fent valahol a neten a Bomb kieg magyar nyelvi file-ja? -
Rusy #900 igen és nekem nincs meg eredetiben az alap sem, de szeretném megvenni, mert jó a játék, 8 ezer ft cd galaxison, ha valaki esetleg 5-6 -ért eladná vevő lennék rá -
#899 Pontosan! A Gold ban benne van az alapjáték és a kiegészítő is. -
adsa #898 mi van a goldban ami nincs a szimplában. a Rush for the Bomb addon? -
Rusy #897 Hello nincs meg valakinek egy eredeti gold magyar verzió? Ha megunta eladhatná, vevő lennék rá... -
adsa #896 mi a különbség a RELOADED és a Gold-Vitality közt? előre is kösz -
#895 hogy kell felrakni a patchet, ha a játék tölti le? Addig oké, hogy enwin32, csak hova tölti le a patchet? -
Cannon3all #894 Sziasztok!Légyszi valaki küldje már el a gama magyaritását,nagyon megköszönné[email protected] -
#893 Talán helytelenül írtad be! Ott a kereső. -
#892 Öcsém, akkor ez mi??!! serial -
#891 EEzaz! Megcsináltam!!! 2 cucból kombináltam össze. -
#890 Lenyomtam 1 progit, ami eltávolít minden StarForce-al védett fájlt és meghajtót, de nemtom, hogy nem cseszi-e el a gépemet... -
#889 Aranyöcsémy, ezt már néztem. Itt nincs. -
#888 Erről egy szót se senkinek se: itt van:DDDDDD -
#887 sürgős lenne -
#886 Valaki adjon a Rush for the Bomb-hoz aktiválási kódot!!!!!! PLZ -
bad00 #885 Megköszöném ha valaki átküldené a magyar file-okat. msn:[email protected] -
#884 linket hiába küldök, az oldalon le van zárva a reg -
#883 És mondjuk elküldenéd a linket privátba? vagy esetleg ide belinkelni? -
#882 neten csak angolban van fent, de zártabb magyar oldalakon fentvannak a magyar nyelvi fájlok is ;) -
#881 Jah, csak angolt találok.
-
#880 A boltból:D
De egyébként sztem a neten rld angolban van fenn -
#879 Akkor megmondanátok, hogy honnan tudom letölteni a magyar verziót? -
#878 Látom mégis... -
#877 Gondolom nem kérdezhetem meg, hogy honnan lehet letölteni a magyar verziót. -
#876 nem olyan rosz ez, D-Day sztem sokkal unalmasabb meg könyebb -
foxkoma #875 a rockosra kívácsi lennék, mert azzal nem találkoztam csak a technóssal, majd mondd el merre is van
-
#874 Én találtam kettőt is, de az egyik nem technos volt hanem rokker. -
foxkoma #873 prince of dark?
Techno Pingvint ki találta már meg? -
#872 Ez a serialja az alapnak is amúgy.
Na szal, megszereztem, de hót gagyi küldi van benne, a bevezető videóbejátszásoknál le a kalappal, de ez édes kevés. A D-Day meg az AK vs DR ezerszer jobb, ha már a magyar programjátékoknál tartunk!
Annyira, de annyira nem fogott meg, h le is vettem.
A ruszki pálya dög unalom... az első az végképp, adtam még egy esélyt neki a 2-nak is, de a 3-ról ne is beszéljünk, ugyan
azt a szintet hozta. Rémunalom.
Bele néztem a Nyugatiba, pffffff, mondom az első pályát 2 perc alatt teljesítettem, ott is hagytam. Ez volt róla a benyomásom.
Grafika: 7 (nálam 6*-ig átlag)
Hangok: 8
Hangulat: 3
Irányíthatóság: 9 -
#871 az rftb az kieg