Rush for Berlin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenyomtam 1 progit, ami eltávolít minden StarForce-al védett fájlt és meghajtót, de nemtom, hogy nem cseszi-e el a gépemet...
You cannot change your fate... ...No man can
Aranyöcsémy, ezt már néztem. Itt nincs.<#szomoru1>#szomoru1><#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom>
Errõl egy szót se senkinek se: itt van😄DDDDD
sürgõs lenne<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Valaki adjon a Rush for the Bomb-hoz aktiválási kódot!!!!!! PLZ
Megköszöném ha valaki átküldené a magyar file-okat. msn:[email protected]
neten csak angolban van fent, de zártabb magyar oldalakon fentvannak a magyar nyelvi fájlok is 😉
Akkor megmondanátok, hogy honnan tudom letölteni a magyar verziót?<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Látom mégis...<#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#violent>#violent>
Gondolom nem kérdezhetem meg, hogy honnan lehet letölteni a magyar verziót.
a rockosra kívácsi lennék, mert azzal nem találkoztam csak a technóssal, majd mondd el merre is van
prince of dark?
Techno Pingvint ki találta már meg?
Techno Pingvint ki találta már meg?
Ez a serialja az alapnak is amúgy.
Na szal, megszereztem, de hót gagyi küldi van benne, a bevezetõ videóbejátszásoknál le a kalappal, de ez édes kevés. A D-Day meg az AK vs DR ezerszer jobb, ha már a magyar programjátékoknál tartunk!
Annyira, de annyira nem fogott meg, h le is vettem.
A ruszki pálya dög unalom... az elsõ az végképp, adtam még egy esélyt neki a 2-nak is, de a 3-ról ne is beszéljünk, ugyan
azt a szintet hozta. Rémunalom.
Bele néztem a Nyugatiba, pffffff, mondom az elsõ pályát 2 perc alatt teljesítettem, ott is hagytam. Ez volt róla a benyomásom.
Grafika: 7 (nálam 6*-ig átlag)
Hangok: 8
Hangulat: 3
Irányíthatóság: 9
Na szal, megszereztem, de hót gagyi küldi van benne, a bevezetõ videóbejátszásoknál le a kalappal, de ez édes kevés. A D-Day meg az AK vs DR ezerszer jobb, ha már a magyar programjátékoknál tartunk!
Annyira, de annyira nem fogott meg, h le is vettem.
A ruszki pálya dög unalom... az elsõ az végképp, adtam még egy esélyt neki a 2-nak is, de a 3-ról ne is beszéljünk, ugyan
azt a szintet hozta. Rémunalom.
Bele néztem a Nyugatiba, pffffff, mondom az elsõ pályát 2 perc alatt teljesítettem, ott is hagytam. Ez volt róla a benyomásom.
Grafika: 7 (nálam 6*-ig átlag)
Hangok: 8
Hangulat: 3
Irányíthatóság: 9
Hy!
Nincs faq. semmit sem tok errõl, már mint a Bombról. A rf the Bomb az kiegészítõ vagy a rfb folytatása?
Nincs faq. semmit sem tok errõl, már mint a Bombról. A rf the Bomb az kiegészítõ vagy a rfb folytatása?
Nah hale. Leírom, hogyan kell elindítani, akinek netalán nem Goldos, hanem sima alap+ke verziója van.
1. Alap feltelepít majd update és gamecopyról letolod a cracket és felülírod.
2. Felrakod a kiegészítõt és letolod a cracket a gamecopyról de!! írd át a cracket RushForTheBomb.exe-re és így írd felül.
3. elindítod a alapot és mikor kéri a seriallt ezt add meg neki: F3BD5-79ATJ-UJ9KD-X54KR
4. kész. megy ezek után az alap is meg a kiegészítõ is. Kellemes játékot
1. Alap feltelepít majd update és gamecopyról letolod a cracket és felülírod.
2. Felrakod a kiegészítõt és letolod a cracket a gamecopyról de!! írd át a cracket RushForTheBomb.exe-re és így írd felül.
3. elindítod a alapot és mikor kéri a seriallt ezt add meg neki: F3BD5-79ATJ-UJ9KD-X54KR
4. kész. megy ezek után az alap is meg a kiegészítõ is. Kellemes játékot
Pedig az könnyû. Van egy csomó parasztod.
Az elsõ pályán találd meg a supply drop konténert, majd ezzel javitsd fel a recon autót. Úgy könnyebb lesz a második pálya.
Az elsõ pályán találd meg a supply drop konténert, majd ezzel javitsd fel a recon autót. Úgy könnyebb lesz a második pálya.
Þór vígi þessi rúnar
nah volt most idõm játszani és az elsõ pálya még viszonylag könyen ment, de a másodikkal nem boldogulok, van 2 csapat németem de akár merre indulok velük mindíg szétverik õket, ha valaki már megcsinálta ezt a pályát pls írja le hogy merre indult?
Eddig úgy gondoltam, hogy végigtolom a Rfb és csak utána kezdem a Rftb-ot, de már nagyon unom a ruszkikat terelgetni, így lehet, hogy hagyom a fenébe az Rfb-t és hozzálátok a Rftb-nak.
úgy hallottam hogy a béta teszterek nagyon lehúzták az rftb-t pedig nem lett rosz, nekem is azt tetszett elsõnek hogy rögtön lehet németekkel menni 😄
sikerült nekem is szerezni egy GOLD editiont, nekem nagyon bejön a rush for the bomb, sztem jó lett nagyon
Sikerült beszereznem a GOLD verziót. Itt már nem volt olyan kálváriám mint a Rusf for the Bombnál, amit végül is nem sikerült letöltenem, de már nincs is rá szükség.
A GOLD verzió egybõl simán mûködik. Érdekessége, hogy a Rush for Berlin magyar nyelvi állományait itt is lehet használni, így az a része magyar lesz, de a Rush for the Bomb természetesen nem.
A GOLD verzió egybõl simán mûködik. Érdekessége, hogy a Rush for Berlin magyar nyelvi állományait itt is lehet használni, így az a része magyar lesz, de a Rush for the Bomb természetesen nem.
milyen két csávó? ha a tutorialról beszélünk akkor azt kell velük csinálni amit az objectívákban elmondanak neked.
Felraktam a játékot, de hogy kell vele játszani, Mit kell Azzal a két csávóval csinálni?
egyébként multizni is akartok vele?
Ha azt mondom hogy nekem is meg van a Carlos féle kollekció?
Úgy károgsz itt össze-vissza mint egy szerencsétlen cd ügynök, akitõl ha nem vesznek még egy darabot, akkor éhen döglik a hóvégén.
Én?
Nekem van 2 féle német verzióm (sima és CE). 2 féle orosz verzióm, van még spanyol, meg vagy 2 féle magyar, a Taiwani még érkezik. Van német rftb-m is...
Megcsinálni a kihívás, barátom. Nem arra várni, hogy valaki feltöri...
Nekem van 2 féle német verzióm (sima és CE). 2 féle orosz verzióm, van még spanyol, meg vagy 2 féle magyar, a Taiwani még érkezik. Van német rftb-m is...
Megcsinálni a kihívás, barátom. Nem arra várni, hogy valaki feltöri...
Þór vígi þessi rúnar
akkor vedd ,meg és úgy törd fel
és a credits-et ne nézd meg
és a credits-et ne nézd meg
egyébként nem egyszerûbb lett volna megvenni?