990
-
Fifus #950 értelek, anno az én őseim se akartak, bár akkor még nem volt számítógép.:) -
Fasiszta #949 A német kampányban az egyik misszióban meglehet szabadulni Hitlertől? -
#948 és akko vedd elő az ősöket. ők nem akarnak semmire kiadni lóvét. -
Fifus #947 1790 az ára, irodai gépen úgyse fut, gondolom tellene erre is... -
W B #946 sztem ugorjunk be egy slugerbe oszt neki a náci arany tömböknek -
#945 ugyanígy vok. de nincs.
hé WB melyik bankot raboljuk ki a7végén? a mórit? -
W B #944 nem eredeti és nem magyar.
ha lenne maszív pénz forrásom meg venném -
#943 ma letöltöm, nem eredeti... de lehet megveszem hamarosan a kiegészítőt. mer végülis a RfB megvan. tied eredeti a bomg? küldd má el postán pls a másolt magyart :D.
és igen, lehet. -
W B #942 te mindenhol ott vagy?
hm, gondolom nem eredeti... hétvégén egy gyilkolászás ? :p -
#941 magyar fájlokat lelehet tölteni vhonnan? nem a gúgli, nem a mittoménmi, ne hülye válaszokat adjatok pls, hanem linket, előre is köszi! és a rush for bombhoz is remek lenne1ilyen.
én is jövök szívesen multizni amúgy. -
Fifus #940 Jöhetnél akkor multizni, nagyon jó móka, alig vagyunk. -
#939 Meg is jött. -
#938 Elég barátságos lett a Gold verzió ára a cdgalaxisban (1790 Ft). Én meg is rendeltem, elvileg ma fog megérkezni. Angol warez verzióban eddig is megvolt, de szerettem volna a magyar verzióval játszani. Az alap Rush for Berlint már végig toltam az oroszokkal/németekkel/franciákkal, de a szövetségesekkel nem. A Rush for the Bomb-ot meg éppen csak feltettem és elindítottam az első pályát, de 5 perc után kiléptem. Most majd végig tolom azt is. -
#937 Vki nem tudná felrakni a magyar nyelvi fájlokat valahova? Mert én sikeresen az angol verziót rendeltem meg a netről... -
wegrosta #936 Igen,én szoktam vele játszani. -
Fifus #935 A kiegészítővel játszik vki? -
magyargyerek #934 Játék közben nyomd meg az ENTER-t, hogy megnyiljon a box. Ide írhatod be ezt: openforchucknorris - Összes küldetés elérhetővé válik és megy a német campány is a Rush for Berlin-ben
-
Panzer #933 Sziasztok!
Fel tudná valaki rakni a Hun pack-ot.
Előre is köszike. -
#932 ahhoz képest hogy idei játék elég hamar lett újság melléklet
* szerintem * -
#931 Jobb lett volna, ha a gold verziót rakják az újságba. Nekem az RfB megvan magyar nyelvű verzióban, de sajnos a RftB csak angolul van meg és sehol nem találtam hozzá a magyar nyelvi filet. -
#930 idővel az is 990ft lesz. -
#929 WoW! Valószínűleg megveszem az újságot. Úgy látom, hogy ez csak az alapjáték és a kiegészítőt (Rusf for the Bomb) nem tartalmazza. -
#928 A PC Guru melléklete lett. -
Dexantreal #927 Akko add meg nekem is. -
W B #926 már nem kellenek, megvannak :) -
Dexantreal #925 Nemtom.
Miért, milyenek?
Má arra se emlékszem, lol. -
W B #924 valaki nem tudja, honan szerezhetembe a játék zenéit? -
Dexantreal #923 Rendben. -
W B #922 már túljutottam -
Dexantreal #921 Amúgy meg a hajóra má nem melékszem, hogy kell, sry :S. -
Dexantreal #920 és mennyit kamatozik?
Amúgy jó neked *sóhajt vágyakozva a zsé után* -
W B #919 egy évnyi sporolás eredménye :) igazán nagy vagyonom (ami kicsi) a bankban pihenget és fijallik.
-
Dexantreal #918 Akinek van zséje :P. -
W B #917 én nem kuncsorgok. 100% saját pénzből lesz...
amúgy kis help! Az Amerikai missióknál mikor egy hidat kell elfoglalni, azt az átkozott halyot hogy kell beindítani? -
Dexantreal #916 Én meg Xbox 360ért kuncsorgok a szüleimnél egy ideje és Smackdown vs. RAW 08ért.
Gyere, lottóz velem és, ha nyersz, adj belőle egy kevéskét pls. -
W B #915 agyá lóvét. ép hogy kajára és 24 000 forintos vincsire futja :) -
#914 Megvenni az eredetit? -
Nossssss #913 Nagyon semmit.
Ez énnálam is így van. -
W B #912 viszont van egy kérdésem: Amikor mentet játékok akarok betölteni, ki ír egy hiba üzenetett és kilép... mit lehetne tenni? -
W B #911 na már működik. csak én nem tudok írni. nem csoda hogy felmenétesem van