Rush for Berlin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jöhetnél akkor multizni, nagyon jó móka, alig vagyunk.

Axon
Meg is jött.

Axon
Elég barátságos lett a Gold verzió ára a cdgalaxisban (1790 Ft). Én meg is rendeltem, elvileg ma fog megérkezni. Angol warez verzióban eddig is megvolt, de szerettem volna a magyar verzióval játszani. Az alap Rush for Berlint már végig toltam az oroszokkal/németekkel/franciákkal, de a szövetségesekkel nem. A Rush for the Bomb-ot meg éppen csak feltettem és elindítottam az elsõ pályát, de 5 perc után kiléptem. Most majd végig tolom azt is.

galmat
Vki nem tudná felrakni a magyar nyelvi fájlokat valahova? Mert én sikeresen az angol verziót rendeltem meg a netrõl...

Igen,én szoktam vele játszani.

A kiegészítõvel játszik vki?

Játék közben nyomd meg az ENTER-t, hogy megnyiljon a box. Ide írhatod be ezt: openforchucknorris - Összes küldetés elérhetõvé válik és megy a német campány is a Rush for Berlin-ben

Sziasztok!
Fel tudná valaki rakni a Hun pack-ot.

Elõre is köszike.<#worship>
DonPapa
ahhoz képest hogy idei játék elég hamar lett újság melléklet

* szerintem *

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Axon
Jobb lett volna, ha a gold verziót rakják az újságba. Nekem az RfB megvan magyar nyelvû verzióban, de sajnos a RftB csak angolul van meg és sehol nem találtam hozzá a magyar nyelvi filet.

Serpa
idõvel az is 990ft lesz.

Axon
WoW! Valószínûleg megveszem az újságot. Úgy látom, hogy ez csak az alapjáték és a kiegészítõt (Rusf for the Bomb) nem tartalmazza.

hzsolt
A PC Guru melléklete lett.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Akko add meg nekem is.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

már nem kellenek, megvannak 😊

Nemtom.
Miért, milyenek?
Má arra se emlékszem, lol.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

valaki nem tudja, honan szerezhetembe a játék zenéit?

Rendben.

már túljutottam

Amúgy meg a hajóra má nem melékszem, hogy kell, sry :S.

és mennyit kamatozik?
Amúgy jó neked *sóhajt vágyakozva a zsé után<#hehe>*

egy évnyi sporolás eredménye 😊 igazán nagy vagyonom (ami kicsi) a bankban pihenget és fijallik.

Akinek van zséje 😛.

én nem kuncsorgok. 100% saját pénzbõl lesz...

amúgy kis help! Az Amerikai missióknál mikor egy hidat kell elfoglalni, azt az átkozott halyot hogy kell beindítani?

Én meg Xbox 360ért kuncsorgok a szüleimnél egy ideje és Smackdown vs. RAW 08ért.
Gyere, lottóz velem és, ha nyersz, adj belõle egy kevéskét pls.

agyá lóvét. ép hogy kajára és 24 000 forintos vincsire futja 😊

Carlos
Megvenni az eredetit?

Þór vígi þessi rúnar

Nagyon semmit.
Ez énnálam is így van.
viszont van egy kérdésem: Amikor mentet játékok akarok betölteni, ki ír egy hiba üzenetett és kilép... mit lehetne tenni?

na már mûködik. csak én nem tudok írni. nem csoda hogy felmenétesem van<#nezze>

Ja és amúgy nm, de hát nem tudtam segíteni.

<#hehe>, sok géjm érdekel<#eljen>. Topik meg kedvencek közt van, régen játszottam vele.

jáj. te mondenhol ott vagy? amúgy kösssssz.

még azért várok hátha van ki tud adni használható CD kulcsot

Én nemtom milyen az :S, de nekem má nincs fent.
Sry.

Helo! Lenne egy kis gondom. Nem tudnátok JÓ CD kulcsot adni? mert ami van, az beírhatatlan túl hoszú...

most már minden ok. vki nem akar onlineon játszani?

felraktam patcheltem el is indul de nincs hang. vajon miért ?

Axon
Nincs. Érdemes a reloaded verziót használni, mivel õk a legprofibb törõ csapat.

van vmi különbség a szimpla és a reloaded verzió közt?

Axon
Látom neked bejött a játék, ha eredetiben is meg akarod venni.
Nekem valahogy nem indította be a nyálelválasztásomat. Talán az volt a baj, hogy az alapjátékkal nem lehet németekkel kezdeni, hanem elõször az oroszokkal és a szövetségesekkel kell végigbénázni a pályákat. Talán egy mentés a német pálya elejérõl segítene átlendülnöm a mélyponton. A Panzers minkét részénél is így játszottam végig az egész játékot. Németekkel kezdtem majd végigtolva a német kampányt annyira kedvet kaptam a játékhoz, hogy a másik két oldallal is végigtoltam mindkét részben.
A Rush for the Bomb-ban már lehet németekkel kezdeni, de egyrészt a kiegészítõkkel akkor szeretek játszani, ha az alapjátékot végigtoltam, másrészt a kieghez nincs magyarításom, úgy meg számomra kevésbé élvezetes.

Egyébként nincs fent valahol a neten a Bomb kieg magyar nyelvi file-ja?

igen és nekem nincs meg eredetiben az alap sem, de szeretném megvenni, mert jó a játék, 8 ezer ft cd galaxison, ha valaki esetleg 5-6 -ért eladná vevõ lennék rá

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Axon
Pontosan! A Gold ban benne van az alapjáték és a kiegészítõ is.

mi van a goldban ami nincs a szimplában. a Rush for the Bomb addon?

Hello nincs meg valakinek egy eredeti gold magyar verzió? Ha megunta eladhatná, vevõ lennék rá...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

mi a különbség a RELOADED és a Gold-Vitality közt? elõre is kösz

Fodek
hogy kell felrakni a patchet, ha a játék tölti le? Addig oké, hogy enwin32, csak hova tölti le a patchet?

You cannot change your fate... ...No man can

Sziasztok!Légyszi valaki küldje már el a gama magyaritását,nagyon megköszönné[email protected]
Prince23
Talán helytelenül írtad be! Ott a keresõ.

Prince23
Öcsém, akkor ez mi??!! serial

Fodek
EEzaz! Megcsináltam!!! 2 cucból kombináltam össze.

You cannot change your fate... ...No man can