Rush for Berlin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valószínûleg nem volt benne személyzet, azért nem tudtad irányítani üzemannyaggal sem. Érdemes beletenni legalább két embert, mert ugye egy kell az irányításhoz, legalább egy pedig a tüzeléshez.
Wien: a hivatalos oldalon írták, hogy ez egy olyan demó, aminek a pályája nem lesz benne a végleges játékban, viszont sztoriban illeszkedik két küldetés közé, és be is lehet majd varrni oda - gondolom itt nyer majd értelmet a Bécs tábla.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nem üzemanyag nem kell, de hogy a Maus-t tud irányítani kell üzemanyag.

Axon
Én nem találkoztam Maus-al, de még vasútállomással sem, de lehet, hogy annyira figyelmetlen voltam, hogy nem vettem észre a sineket :-)
Minenesetre a folyamatos támadások miatt nem igazán volt idõm nézelõdni.
Az üzemanyag is fogy a jármûvekbõl? Mert ezt sem vettem észre. Azt mivel lehet utántölteni? Ha jól láttam, akkor a javító kocsi mnostmár lõszert is oszt, így nem kell lõszeres kocsi, de lehet, hogy a nagy kapkodásban ezt is elnéztem, mivel én folyton az elfoglalt orosz bázison javítattam a tankjaimat és ott lõszert is kaptak az egységek.

Axon
Végre kipróbáltam. Nagyon tetszik. A panzersek után kicsit fanyalogva kezdtem neki, de kellemesen csalódtam.
A grafika kicsit hajaz a Soldiers-re, de nagyon tetszik. Még nem volt idõm aprólékosan kitapasztalgatni mindent, csak nekiálltam és a tankjaimmal lerohantam az oroszokat. Újrajátszásnál már több figyelmet akarok fordítani a gyalogosokra és a tisztekre.

Megoldotam. Jött a Maus!😊 Vittem neki üzemanygot, de nem indult, hagytam a fenibe.
De mért az a vége, hogy: Bécs(Wien) 50km? Amikor nyertem?

Serpa
ez egy jó játék.

az a kis rpgs beütés, nagyon jót tesz neki.
officerek nagyot hajítanak a tank személyzet képességein.
remote little tank állati.
😊

sturmtiger odabaxx!!
no meg a tactikai/stratégiai bombázás.

W B!
azt a két füstölgõ tankot?

Kéne segítség!
A Demóban a vasúton lévõ ruszki tankokat hogy tudom eltávolítani? Mert ha sikerül akkor elvileg jön egy Maus
És honan tudok erõforást szerezni? Rá áltam a Tigris gyártásra de apadnak a készletek

Na! 1sturmtiger, 1tiger, 1kingtiger, 1panther, egy lõszerszálító kocsi, és pár gyalogos, 3 tiszt. Õ-Õ honnan szerzek javító csotrogányt?
A másik, a menü fantaztikus, Amikor az Egér(Maus) elment a berlini kapu elöt majd nem kiköptem az üdítõt a mi a számban volt.

ThugEdge
tess
http://www.hardwired.hu/#news_15352
bocs de nem tok linkelni,de nem is érdekel

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Tudnátok adni egy normális linket ahonnann letölthetem a demót?

ThugEdge
nem rossz,de mi az a tommy a mellék küldiban vmi fegyver?gondolom nem tommy gun😊
én nem találtam meg
tök zsír lenne,ha olyan rts-t csinálnának,ami ilyen comic szerû,mint a menûje

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Jó rövidke a demo. (1 pálya) A ruszkikat jól elvertem.

A játék-menü elég látványos lett szerintem.
grebber
Hát ja sajnos nem is törik fel ,de lehuzogatással gond nélkül fog menni.

Már jön lefelé remélem fasza lesz.

Next PC upgrade: 2022

Ja és PRO verzió.
Hát hogy ne lehessen a demó által feltörni a fullt...
"Jó kis" StarForce 3.7.16.04 van a demón! (Minek a demora védelem, pláne ilyen?)
Nem kell regisztrálni.
Megy annyuk. Nem regisztrálok!

Na akkor honan?

Várom már a 05.30.-at. <#taps>

Axon
"Ma este hat órától az egypályás single player demó elérhetõ"

Pont 6-ig dolgozom ma. Kérdés, hogy bent maradjak a melóhelyemen és próbáljam letölteni a bizonyára rögtön túlterhelt szerverrõl, vagy várjak keddig, amikor is újra jövök dolgozni, mivel otthon nincs netem.
Mindenesetre 6-ig még ráérek dilemázni.

"Rush for Berlin demó 2006-05-05
Ma este hat órától az egypályás single player demó elérhetõ a Gamespoton és röviddel késõbb a legtöbb játékoldalon is. A demó hétfõtõl letölthetõ lesz közvetlenül a hivatalos magyar oldalról is. Különlegessége, hogy a benne szereplõ pálya nem lesz benne a május végén boltokba kerülõ verzióban, viszont egyszerûen beintegrálható abba az ödödik és hatodik német küldetés közé, és a pályán szerzett titkos egységeket fel is használhatjuk az ezt követõ küldetésekben!"

http://www.rushforberlin.hu/index.php?sid=fd17627875f904e4ccab0c2c6ccd6ae6&activeMenuID=news
Serpa
ebben megkapja Adolf bácsi.

most viszont Stalin elvtárs tesz oda.

Serpa
Nem tetszik ahogy röhög? És amikor körülötte felrobban minden? Hát én agyon verném.(agy helyen)

Serpa
nekem az az érzésem mintha vmi alfa verzióból csinálták volna a videt.
a korábbiak sokkal jobb minõségûek voltak.

na és a zene ...
no meg az Adolf imitátor, inkáb ne tették volna bele.

Aligvárom!
Mik lehetünk? Náci?(<#mf1>kapják be a nácik) Szovjet? Szövetséges?

Mert mi nem tetszik benne?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Serpa
a videt jobb lett volna meg nem nézni.

"Rush for Berlin demó holnap!
<2006. május 04. @ 06:29 - Mantis>
A Stormregion berkein belül fejlesztett második világháborús stratégiából épp tegnap láthattunk egy szemrevaló animációt. Most újabb jó hírrel szolgálhatunk a Rush for Berlinnel kapcsolatban. A Paradox Interactive ígérete szerint holnap, azaz pénteken kerül kiadásra a program demója. Sajnos egyéb infót nem árultak el a kipróbálható verzióval kapcsolatban; de hamarosan megtudjuk, hogy mi lesz benne. Bizonyíték itt."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21730

És már német videó

nm.
Ma felkerültek a honlapra a ruszki oldal tisztjei és képességei is.

thanks<#wave>..és az már nincs olyan nagyon messze<#eljen><#wink>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

a magyar honlap szerint május 30-án

Senki sem írte eddig még be,szal bemásolom:

Újabb sikerjátékkal jelentkeznek a népszerû Panzers sorozat fejlesztõi: a magyar Stormregion ismét a második világháborút célozza meg, a mûfaj ismét valósidejû stratégia, a téma és a játék fókusza azonban új – a Rush for Berlin a német fõváros elfoglalásáért folytatott „versengést” mutatja be. Több szemszögbõl is újraélhetjük az eseményeket: lehetõségünk lesz csatába vezetni az orosz hadsereget, próbálkozhatunk az angol / amerikai erõk oldaláról, részt vehetünk a francia ellenállók küzdelmében, sõt, egy merész csavarral még a német oldalt is sikerre vezethetjük (a „siker” esetükben természetesen erõsen relatív....)
A Rush for Berlin mind vizuális, mind tartalmi szempontból kiemelkedik a mûfajból: az idõt „erõforrásként” kezelõ, új egységek építését lehetõvé tevõ játékmenet, a tapasztalatot és így különleges képességeket szerzõ egységek, négy különálló kampány, és izgalmas multiplayer módozatok várják a látványos, komplexitása ellenére könnyen kezelhetõ stratégiák kedvelõit

mikorra is várható amúgy a géjm?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Erre mondják, hogy szép?

grebber
Egyedül a vízen látok változást.

Serpa
na már 3 játékot várok

Serpa
Axon
Micsoda guminõk :-)

Serpa
Egy az egyben lettek leszedve a www.stormregion.com -ról 😄

Serpa
grebber
Hu bazz de lennék a skorpiok helyébe 😄

12346
asszem a lányoknál megállnék htx..^^

Carlos
Lányok és ami mögöttük van:

Þór vígi þessi rúnar

PrasCo
Volt belõle, be is vetettek pár darabot, de ezernyi Góliát "ott rohadt meg" a raktárakban... 😊