Rush for Berlin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wien: a hivatalos oldalon írták, hogy ez egy olyan demó, aminek a pályája nem lesz benne a végleges játékban, viszont sztoriban illeszkedik két küldetés közé, és be is lehet majd varrni oda - gondolom itt nyer majd értelmet a Bécs tábla.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Minenesetre a folyamatos támadások miatt nem igazán volt idõm nézelõdni.
Az üzemanyag is fogy a jármûvekbõl? Mert ezt sem vettem észre. Azt mivel lehet utántölteni? Ha jól láttam, akkor a javító kocsi mnostmár lõszert is oszt, így nem kell lõszeres kocsi, de lehet, hogy a nagy kapkodásban ezt is elnéztem, mivel én folyton az elfoglalt orosz bázison javítattam a tankjaimat és ott lõszert is kaptak az egységek.
A grafika kicsit hajaz a Soldiers-re, de nagyon tetszik. Még nem volt idõm aprólékosan kitapasztalgatni mindent, csak nekiálltam és a tankjaimmal lerohantam az oroszokat. Újrajátszásnál már több figyelmet akarok fordítani a gyalogosokra és a tisztekre.
De mért az a vége, hogy: Bécs(Wien) 50km? Amikor nyertem?
az a kis rpgs beütés, nagyon jót tesz neki.
officerek nagyot hajítanak a tank személyzet képességein.
remote little tank állati.
😊
sturmtiger odabaxx!!
no meg a tactikai/stratégiai bombázás.
W B!
azt a két füstölgõ tankot?
A Demóban a vasúton lévõ ruszki tankokat hogy tudom eltávolítani? Mert ha sikerül akkor elvileg jön egy Maus
És honan tudok erõforást szerezni? Rá áltam a Tigris gyártásra de apadnak a készletek
A másik, a menü fantaztikus, Amikor az Egér(Maus) elment a berlini kapu elöt majd nem kiköptem az üdítõt a mi a számban volt.
http://www.hardwired.hu/#news_15352
bocs de nem tok linkelni,de nem is érdekel
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
én nem találtam meg
tök zsír lenne,ha olyan rts-t csinálnának,ami ilyen comic szerû,mint a menûje
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
A játék-menü elég látványos lett szerintem.
Már jön lefelé remélem fasza lesz.
Next PC upgrade: 2022
Pont 6-ig dolgozom ma. Kérdés, hogy bent maradjak a melóhelyemen és próbáljam letölteni a bizonyára rögtön túlterhelt szerverrõl, vagy várjak keddig, amikor is újra jövök dolgozni, mivel otthon nincs netem.
Mindenesetre 6-ig még ráérek dilemázni.
Ma este hat órától az egypályás single player demó elérhetõ a Gamespoton és röviddel késõbb a legtöbb játékoldalon is. A demó hétfõtõl letölthetõ lesz közvetlenül a hivatalos magyar oldalról is. Különlegessége, hogy a benne szereplõ pálya nem lesz benne a május végén boltokba kerülõ verzióban, viszont egyszerûen beintegrálható abba az ödödik és hatodik német küldetés közé, és a pályán szerzett titkos egységeket fel is használhatjuk az ezt követõ küldetésekben!"
http://www.rushforberlin.hu/index.php?sid=fd17627875f904e4ccab0c2c6ccd6ae6&activeMenuID=news
a korábbiak sokkal jobb minõségûek voltak.
na és a zene ...
no meg az Adolf imitátor, inkáb ne tették volna bele.
Mik lehetünk? Náci?(<#mf1>#mf1>kapják be a nácik) Szovjet? Szövetséges?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
<2006. május 04. @ 06:29 - Mantis>2006. május 04. @ 06:29 - Mantis>
A Stormregion berkein belül fejlesztett második világháborús stratégiából épp tegnap láthattunk egy szemrevaló animációt. Most újabb jó hírrel szolgálhatunk a Rush for Berlinnel kapcsolatban. A Paradox Interactive ígérete szerint holnap, azaz pénteken kerül kiadásra a program demója. Sajnos egyéb infót nem árultak el a kipróbálható verzióval kapcsolatban; de hamarosan megtudjuk, hogy mi lesz benne. Bizonyíték itt."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21730
Ma felkerültek a honlapra a ruszki oldal tisztjei és képességei is.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Újabb sikerjátékkal jelentkeznek a népszerû Panzers sorozat fejlesztõi: a magyar Stormregion ismét a második világháborút célozza meg, a mûfaj ismét valósidejû stratégia, a téma és a játék fókusza azonban új – a Rush for Berlin a német fõváros elfoglalásáért folytatott „versengést” mutatja be. Több szemszögbõl is újraélhetjük az eseményeket: lehetõségünk lesz csatába vezetni az orosz hadsereget, próbálkozhatunk az angol / amerikai erõk oldaláról, részt vehetünk a francia ellenállók küzdelmében, sõt, egy merész csavarral még a német oldalt is sikerre vezethetjük (a „siker” esetükben természetesen erõsen relatív....)
A Rush for Berlin mind vizuális, mind tartalmi szempontból kiemelkedik a mûfajból: az idõt „erõforrásként” kezelõ, új egységek építését lehetõvé tevõ játékmenet, a tapasztalatot és így különleges képességeket szerzõ egységek, négy különálló kampány, és izgalmas multiplayer módozatok várják a látványos, komplexitása ellenére könnyen kezelhetõ stratégiák kedvelõit
mikorra is várható amúgy a géjm?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!