990
-
#270 Viszont meg mindig az EA a legundoritobb kiadok egyike :)
Mennyi birkat lenyuz, egy jatek januarban, decemberben mar a hatodik kiegeszito hozza tutira :D -
#269 Nem erdemlik meg, mert alaritak a CVD-hez egy szerzodest, ami altal egy jonevu, feltorekvo csapatbol lettek bermunkas, ismeretlen magyarok.
Persze, igy kiadnak evente egy jatekot, van munka, van fizetes, csak hat kurvat csinaltak a lelkukbol.
Probalkoznak: magyaritas, polo, egerpad, szep gondolatok, csak ok is tudjak, fizetni igy se fognak erte a magyarok, mert ez meg mindig egy szegeny orszag. En viszont ebbol azt veszem le, nem mi vagyunk a celpiac, hanem a fanatikus nemetek. Ezert egyaltalan nem tisztelem oket.
Persze, ezt mas biztosan mashogy latja, szivje joga, de azert a csontig ... vegyuk vissza, mert azert az mar tulzas.
Sajnos egy "blizzard szeru" karrier helyett kozepszintu kisiparos lett a Viharsarok.
Nem azt mondom, hogy szar a termek amiot eloallitanak, de sokkal tobbre lennenek kepesek... -
#268 Ok, ha 11-éjfél tájban még fenn leszel... -
#267 Ja, de aztán rakjál fel screeneket:D
-
#266 Majd este elválik... -
#265 azt kérdeztem, hogy olvastátok-e?
Szépeket írnak róla:)
-
#264 Mi van vele? -
#263 Olvastátok az [sg]-s cikket?
:D
-
#262 Újbanner?
-
#261 Ez aztán az üzlet:D
-
#260 7990.- Egérpadot is kaptam hozzá... -
#259 :D
Nem vagyok poéngyilok, megfogom venni, szal, ha hiszed, ha nem, ha szerencsém van nem kell kérnem CD kulcsot:D
Egyébként mennyiért vetted?
Én holnapra tervezem a vásárlást:)
Igen, képekre volnék kíváncsi:)
-
#258 Oktatáson vagyok 9-ig. De kérdezz nyogodtan. A CD kulcson kívül bármit megírok a csomagolásról, kézikönyvről... Képet csak 9 után tudok közölni... -
#257 Várjuk, hogy mutass valamt?:D -
#256 Én már megvettem... -
#255 hálistennek:|
Vedd meg!
-
#254 Warez oldalon fenn van, de nem megy... -
#253 Honnan a **nől szedted már le a játkot?
Te aztán ember vagy wazze...
-
#252 Nincsen... -
tomsi79 #251 Sziasztok! Van ehez a játékhoz crack? Mert sehol nem találok. -
#250 -
#249 Igy igaz... -
#248 -
#247 Nnna! CDGalaxisban megvettem. Éjjel kipróbálom... -
Ramza #246 Cikket is érdemes végigolvasni.
Tetszett ám az nekik, csak hát valószínűleg a faszuk tele van a II. vh-val :) -
#245 kiderült, hogy ellopták a serial számot...
-
#244 Mi történt a MediaMarktba vásárlot játékoddal? -
#243 Media Marktba sem volt... -
#242 Már megint egy javított RELEASE
Nincs nukeolva:P
-
#241 Egyébként játszik már valaki közülünk? -
#240 árkád az olyan is...
CD Galaxisba mennyé, vagy ha bátor vagy MediaMarkt-ba...
Onnan sohase vennék mégegyszer játékot...
-
#239 Árkádban még nem lehet kapni -
#238 gamespotnak nem teccett annyira.
78% -
Árnyvadász #237 Már kint van a galaxis honlapján. Erős késztetést érzek, de inkább megvárom a hozzászólásokat. Titan Quest-re akarok inkább kiadni, de ha ez is jó, akkor 2 in 1 :) -
#236 Na, ma jelenlik meg a gém, szerintem meg fogom venni:) -
#235 Nincsmár!!!Egy darabig nem is lesz crackes tuti de még müködö sincs.Max klon lesz lehuzogatos! -
#234 Már mikor... :) -
#233 átmentél invictustol?:P -
#232 Csak működésképtelen verziót lehet leszedni, amennyire én tudom... -
Dexantreal #231 Én csak azért nem veszem meg,mert jelenleg totál levok égve. Meg amúgyis a War Front: Turning Point-t jobban várom, nyáron meg lehet,hogy szülinapomra kapok zsét..^^...és akkor azt arra tartalékolom. Az is magyar fejlesztésű géjm.
Egyébként nem vagyunk csórók, csak nekem nem adnak zsebpénzt, mer elkajálom mindig