990
-
#230 "Köszönjük"! -
#229 Igy kellene igen! -
#228 Mi az hogy nem érdemlik meg?
Ember, mégis mit vársz?
Épp most papoltam.
Örülni kéne, hogy ennyit is tudunk...
-
#227 Nem toltom le, mert nem erdemlik meg a keszitok :)
Nem fogok sirni krekkert meg semmi szarert.
Hihetetlen, hogy elsokent es utolsokent alkalmazzuk ezt a starfakkot, pont mi.
Ahh... -
#226 Igen. De a lényeg itt mégiscsak ott van, hogy nem vagyunk egy nagy ország, nem adunk ki mindennap nagyobb kész játék projectet a kezünkből. Legalább a magyarok megbecsülhetnék egymás munkáját.
Nemigaz?
-
Bankrupt #225 Hát akkor neked honnan van? :] -
#224 Ezaz amit sokan nem értenek meg.
Aztán meg jön a hiszti, hogy nem megy ez, nem megy az, meg ilyenek... -
#223 vanmár:/
Szerk:
Kapásból ketőtt találtam
Azért ennyi becsületesség lehetne a magyarokban, hogy nagyon ritkán adunk normális gémeket. Azzal, hogy felnyomjuk a wrez verziókat, a szegény fejlesztőcsapatot sújtjuk.
Persze ez mindehol így van ugye, de ők annyira dolgoztak a sikerért, ráadásul egy nemzet vagyunk... -
Newfronter #222 En nem latok sehol warez verziot... -
#221 szép kis leírás:|:D
-
#220 Már lehet szedni:|
Azért lehetne a magyarokban egy kis becsületesség...
Legalább a megjelenésig nem tennének fel törtést...:/ -
#219 Lehet menni megvenni!
Tegyük hozzá, hogy a doboz eleje dombornyomásos és kihajthatós. Elég impozáns látvány! -
#218 Én már bennevagyok egyben. -
Bankrupt #217 Na, alakítsunk egy klánt! :) -
#216 Ez hülyeség, a ChampionSheep Racer: Need for Sheep, Tages 5.5-ös védelemmel volt ellátva, egyből krekkel együtt adták ki -
Árnyvadász #215 Remélem lesz olyan jó, amilyennek írják egy-két oldalon. Bár ha nem, akkor sincs semmi :) Mindenesetre felírtam a listámra, aztán meglássuk. -
#214 Holnap jelenik meg a gém, ha jól láttam a CD Galaxis-nál!
Hajrá! -
#213 Helyes!
Toljátok ezerrel!!! -
Dexantreal #212 ezt a topikot hozzá teszem kedvencekhez és majd én is nyomok be párat -
#211 legyártottunk mindenből 2 egységet, aztán elszállt a routere ...
:)
ellenem ...
:) -
#210 Kúl!
Látom dolgozik a propaganda... :) -
#209 És végülis hogy kezdtetek neki ? -
#208 csináltam 1-2 képet -
#207 Jaja... 30 cm-es. Nagyon zsír! -
#206 ilyen boltba én is vásárolnék,mondjuk a szobor annyira nem kell:)persze überül néz ki -
#205 A nagy szobor sokba.
A többi semmibe. -
#204 ez mennyibe fájt neked? amúgy nem rossz! -
Dexantreal #203 jah...behozta...csak vmiért kurva lassan...:S -
Dexantreal #202 nekem nagy kékség van,oszt kész...lol -
#201 Mint látható felkerült. -
Dexantreal #200 hé,mi lett a bannerral?:S -
Dexantreal #199 énse,csak feltételezem,hogy esetleg ezért... -
#198 Ebben nem tudok nyilatkozni. -
Dexantreal #197 aha....ehhh...és tudod miért nem?mert a nácik itt nyomták le az erőltett menetet többek közt, meg Eichmann uccsó pillanatokba deportált egy rakat magyar zsidót, annak ellenére, hogy a Führer hajlandüó lett volna pár ezret meghagyni..(arra már nem emlékszem mit is kért cserébe).... és... és hát sztem ezért nem..bár lehet,hogy nem és csak annyira szegéynek vagyunk,hogy nem kaphatunk Collectors editiiont?..vagy csak szimplán nem és kész? -
#196 A collectors editiont (kártya, kis sas, matricák, artbook, 2 korong) nem lehet kapni magyarországon.
A nagy sas-t sem lehet kapni sehol. A bögréröl sem tudom, hogy lehet-e majd kapni, szerintem nem.
Az egéralátét meg asszem a sima játékhoz lesz ajándék (legalábbis a cd galaxis honlapján ezt olvastam) -
HiYuRei #195 Nemtdom kiirtam dvd re :/ -
#194 És hány kbyte az mds állományod? -
vLaDDD #193 Én elgondolkodtam azon hogy megveszem eredetibe mert mondjuk a Codname: Panzers és a Phase Two is megvan eredetibe szóval lehet hogy megveszem csak most le vagyok égve :( -
HiYuRei #192 Tudna valaki egy cd keyt adni a gamehoz? elindult a sf ellenere csak keri a key-t :/ -
Dexantreal #191 meddig lehet ezt úgy megvenni,hogy ezeket a cuccokat is mellékapod?Sas, bögre,vagy mi,kártyák...készlet erejéig,aztán simán csak a dvd?vagy cd mittomén