Rush for Berlin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várunk...
Azért ha leszedi valaki ezt a verziót és kipróbálja, nyomjon valami véleményt ide.
Mekkora lehet a nyelvi fájl?Mert akkor leszedem a mostani azt a nyelvi fájlt elkuncsorgom vkitõl.
Next PC upgrade: 2022
Mert ha kivan huzva kössen vissza kurvagyorsan mert DVD-zni akar.Ha meg bevan kötve 5 évig nem néz semmi dvd-t.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Láttam egy ftp-n játékot sfclone verzióban!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Kurvára de nem tesz jó a gépnek az állandó huzogatás.
Starforce 3.7.16.04
kb 15perc alatt le is ment egy kör, ez alatt 2x ugrott fel 1 ablak ,1 secre, h épp tölti az adatokat a többi usertõl.
Ha nem starforce, akkor valószínûleg már pénteken lesz tört verzió is :-)
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
<2006. május 16. @ 19:09 - ZeroCool>2006. május 16. @ 19:09 - ZeroCool>
A Paradox Interactive és a Deep Silver levelébõl megtudtuk, hogy a hazai fejlesztésû Rush for Berlin nevezetû valós idejû stratégiai játék teljesen elkészült, és megindult a gyártósor felé. A játékban az 1944-45 közötti második világháború eseményeibe csöppenünk. Ha úgy gondolod, esetleg csekkold a hivatalos oldalát itt, ha inkább a demót próbálnád ki, itt a helyed."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=22189
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
http://www.tankmuseum.ru/
Akkor ez azt jelenti, hogy nem érdemes a Királyba tenni, hanem megfelel neki egy mezei Panther is?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Neked valószínû ugyanaz a bajod mint Nekem volt. Kevés a helyed a C meghajtón - kb. 600 mega kell neki, nem tudom mire.
Plusz a megadott könyvtárba dob 400 megát.
Szóval takarítani kéne a c-rõl és menni fog.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Kiválasztom a könyvtárat vagy hagyom a programfájba telepitse akkor is elmegy odáig hogy kiirja a particiokat és OK de nem megy tovább visza megy oda ahhol könyvtárakat választhatok pedig van 5GB helyem szerintem az elég.
A gépem 2x512 Ram 3200+ proci Geforce 6600GT
Tudja valaki hogy milehet a gond? Kösz a segitséget
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
valamint az mondja, h a keleti széllel benzi szagot érez.
a bázisunknál van egy álcázott Panther, ti észrevettétek?
én csak második nekifutásnak.
megszereztem a Vaskeresztet (tölgyfalevél és kard), elsõre csak a Bronz Medált sikerült.
márcsak a többi medál miatt is végigviszem még párszor.
A mit a Király Tigrisbe tetél annak van egy olyan képesége: Egy lövésel egy tank.
A másik a mérnök.
Van egy olyan melléküldetés, hogy keresd meg az öregembert.
Na én megtaláltam a dombtetõn, de semmit nem tudok vele csinálni.
Tisztek szerepére rájöttetek már?
Én az egyiket beraktam egy sima tigrisbe, az onnantól kezdve javította magát, ha találat érte és ami a legfontosabb, tud távirányítású lánctalpon közlekedõ robbanószert (most nem jut eszembe a neve) eljutatni az ellenség tankjai mellé.
A másik tisztem is harckocsiba raktam (királytigrisbe), így annak 25%al megnõtt a sebzése. Hihetetlenül brutális lett.
Volt még egy infranti tisztem, de nem jöttem rá, mik is a pozitív tulajdonságai és hogyan lehet használni.
Ezek szerint még hazánkban is harcolhatunk
De már személyzettel kaptam meg. Na és sikerült irányítani! Kegyetlen egy tank.