990
-
Bankrupt #310 Fúb+
Legközelebb méretezd már le... -
Ramza #309 Kimondottan kevés küldetés megy időre, néhány pályán belül van olyan, hogy egy-egy küldetésre adott idő áll rendelkezésre, de többségük normal fokozaton elég könnyen teljesíthető. -
#308 Egyelőre éppen ez zavar engem is -
rage at work #307 Olvastam, hogy elég sok küldetés időre megy.
Mennyire sikerült ezt frusztrálóra megvalósítani ?
Mert én attól félek, a sok időre menő küldetés könnyen meg tudja utáltatni a játékot... -
#306 -
#305 -
#304 screen1 -
#303 képeket szúrnál? -
lammaer #302 Ugyan már, nem vagyok én olyan kötekedős. Ha periszkóp, akkor periszkóp.
Jól tudom hogy még csak az eredetit megvásárló kollégák tudnak nyomulni a játékkal? -
#301 Háááát... Egyelőre nem az igazi nekem ez a játék. -
Bankrupt #300 még aztán hamar kijön a kiegészítő :)
ték -
#299 de rákapott mindenki a témára:)
-
zoltang #298 "Kiegészül a Rush for Berlin - Fuss a bombáér'
[2006. június 08. @ 11:09 - Berkenye]
A Deep Silver bejelentette, hogy a napokban megjelent Rush for Berlin című háborús stratégiai játék kiegészítője már javában készül a hazai Stormregion berkeiben. Egyelőre annyit tudni róla, hogy Rush for the Bomb alcímmel rendelkezik, és valamikor idén a negyedik negyedévben jelenik meg. Továbbiak várhatóak hamarosan."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=22514 -
zoltang #297
Más szögből. -
#296 A könyvben volt egy rajz a belsejéről és a soför elhelyezkedéséről, de nyílásra nem emlékszem.
Ha jól tudom, akkor a JgTigeren is már csak periszkópok voltak, szám szerint 6 db.
Tudom most azt fogod mondani, hogy ezen az sincs :-) -
Bankrupt #295 Hát, megkérdezném másoktól, hogy így gondolják-e ? :\ -
lammaer #294 Pedig láttam már párszor a képet, de most tűnt fel, hogy egy ganyi kilátásra szolgáló nyilás nincs rajta. A sofőr vajon hol tekingetett ki rajta? Vagy ennyire prototipus volt? -
#293 Na erre emlékeztem én is, csak a múzeum neve nem ugrott be. -
#292 Sikerült :-) -
#291 -
#290 Valamiért nem tudok képet beszúrni ide, így itt a linkje a Kubinkai Maus-nak:
http://www.kubinka.ru/newindex.php?id=109&ex=38&lang=1 -
#289 Mindenesetre amit a cikk ír, hogy csak fából készült el, nos az emeletes baromság. Körül-belül ennyire tájékozottak a mai újságírók.
-
#288 Egyes források szerint 2 darabot készítettek a németek belőle, méghozzá két különbőző gyár, így döntve el, hogy melyik kapja a gyártás jogát. Amikor az oroszok közeledtek, mindkét példányt felrobbantották. Ezt egy tankokkal foglalkozó szakkönyvben olvastam.
Más források szerint - ezt az interneten olvastam, korabeli fotókkal illusztrálva - 10 db készült belőle, mondjuk nem biztos, hogy mindegyik kész is lett. 1 db jutott el az orosz frontra, de hadi sikereiről nem tudok.
Ezt az utóbbi történetet támasztja az alá, hogy ez a példány ma is látható a kubinkai múzeumban.
www.kubinka.ru
-
#287 -
Realtibi #286 a háború után asszem amcsi+szovjet tudósok megcsinálták a tervrajzokbol a Maus-t
(így hirtelen enyii jutott eszembe) -
#285 Ez de nagy hülyeség!
A Mausból nem fogtak el egyet az oroszok? Még ma is bent van egy múzeumukban. -
#284 a mostani elég érdekes:/:D
-
Bankrupt #283 Jó ez így ;) -
#282 A zacskóban wazzeg! -
#281 :DSSSDSSDSDAASDSD -
#280 hol a blokk??
-
#279 -
#278 -
#277 Most csak ezt tudom bizonyítékként feltölteni. Játszani csak később tudok... -
#276 hm?:| -
#275 csámcsogj csak ... -
#274 ezt sikerült:)
-
#273 sztem csak a térképnek kellene, benne lennie. -
#272 két játék évente?:O
22:DD -
#271 Au tényleg igaz, hgy nem tartozunk a leggazdagabb orszégok közé, de az is igaz, hogy a magyaroknak ez az első "nagyobb" játéka, így hát megérmelenek némi tiszteletet, az már más kérdés hogy gazdasági szempontból mijen szerződéseket firkálnak alá...