Rush for Berlin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Bazz akkor feleslegesen szedtem le 😞

Next PC upgrade: 2022

Végülis nincs release, visszavonva. Senkinek sem mûködik, nukeolták.
Várunk...
Axon
A magyar szinkron miatt biztos kurv@ nagy lesz. Ha jól emlékszem a panzers2 hun pack-ja is volt vagy 400 mega.

Azért ha leszedi valaki ezt a verziót és kipróbálja, nyomjon valami véleményt ide.

grebber
Most nemtom mit tegyek leszedjem a mostani verziót vagy várjam meg a magyart?
Mekkora lehet a nyelvi fájl?Mert akkor leszedem a mostani azt a nyelvi fájlt elkuncsorgom vkitõl.

grebber
Ha lenne tesód (ha van akkor jó hogy engedi neked) tudnád hogy nemnagyon lehet igy lehuzogatni 😞
Mert ha kivan huzva kössen vissza kurvagyorsan mert DVD-zni akar.Ha meg bevan kötve 5 évig nem néz semmi dvd-t.

nem kell huzogatni, vagyis nem azt... 😛 egyszer elhuzod és kész 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ok,thanks<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Serpa
ha jól tom, június elsõ-második hetében jön.

bizta, h sf-al.

a magyar mikorra várható?meg esetleg starforce nélkül....

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Serpa
kijött.
Rush_For_Berlin_SFCLONEDVD-CRIME

én megvárom a magyar nyelvût.

Örm
Hello!
Láttam egy ftp-n játékot sfclone verzióban!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

ok,thanks<#wave>.Majd lehet,hogy akkor lekapom a demot,annyira egyenlõre még nem érdekel..én War Front: Turning Pointot várom nagyon és azt tutti meg is veszem majd<#eljen><#hehe>

Miért nem tesz jót a gépnek?
grebber
Nem ám föleg ha ez sokszor csinálod meg végülis nem is hal be tõle a lehuzogatástól se a vinyó se a dvd rom.
Kurvára de nem tesz jó a gépnek az állandó huzogatás.

Nem tudom, miért olyan nagy kaland lehúzni egy DVD olvasót/irót a géprõl. Nekem kettõt is sikerült... nem nagy ár a Starforce átveréésért....

Serpa
a full eleinte sztem az lesz, ha SF van rajta, de a demoval nem kell tökölni, mûködik ...

de Serpa...most ez a géjm olyan,hoyg lehúzogatós? :S mármint meghajtó vagy mittoménmi..mer akkor nem szarakszok vele..a Blazinget is azé vettem meg

grebber
Hát még nem mindenki mondott le sfról 😞

Rush for Berlin (version: 1.0.0.10):
Starforce 3.7.16.04
Serpa
LAN, DIRECT IP vagy Gamespy -on keresztül tudsz játszani.

Ha lesz idõm feltétlenül kipróbálom!

Serpa
ahhoz képest, h 4en voltunk egy mapon elég szépen futott, lagzás nem is volt.

kb 15perc alatt le is ment egy kör, ez alatt 2x ugrott fel 1 ablak ,1 secre, h épp tölti az adatokat a többi usertõl.

Serpa
Serpa
nem'tom.

a karaktereket, egységeket miben készíthették el?

Axon
Nem tudod milyen védelem lesz rajta?
Ha nem starforce, akkor valószínûleg már pénteken lesz tört verzió is :-)

Serpa
szerdán jön a multidemo, pénteken pedig megjelenik a teljes játék, angol.

A német kampány óriási poén lesz.Visszaverni a ruszkikat<#violent>Ennél szebb álmot.

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

M@TriX
#112?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

"Rush for Berlin GOLD
<2006. május 16. @ 19:09 - ZeroCool>
A Paradox Interactive és a Deep Silver levelébõl megtudtuk, hogy a hazai fejlesztésû Rush for Berlin nevezetû valós idejû stratégiai játék teljesen elkészült, és megindult a gyártósor felé. A játékban az 1944-45 közötti második világháború eseményeibe csöppenünk. Ha úgy gondolod, esetleg csekkold a hivatalos oldalát itt, ha inkább a demót próbálnád ki, itt a helyed."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=22189
ZaJanga
Én is úgy hallottam hogy bevetésen nem volt!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Én azt olvastam róla, hogy bevetésre nem került, és csak valami nagyon kezdetleges prototipus volt, amit utána az oroszok fejeztek be a múzeum kedvéért.

Serpa
Axon
Haználták, de minimális jelentõsége volt. 1 db eljutott belõle az orosz frontra is, bár nem tudom milyen sikerekkel harcolt. A tank ma is látható az Oroszországi Kubinka múzeumában:
http://www.tankmuseum.ru/

Axon
Hát ha már a magyar verzióval játszanék, akkor ez tényleg hasznos tipp lenne, de angol verzió lévén szó, így kézbe kell(ene) vennem a vaskos angol-magyar szótárt.

Axon
Egy lövésel egy tank?
Akkor ez azt jelenti, hogy nem érdemes a Királyba tenni, hanem megfelel neki egy mezei Panther is?

Axon
A Panther egybõl megvolt, de csak véletlenül. Jó nagyra sikerült az egység kijelölõ négyzetem és meglepetésemre elõmászott a panther az álca háló alól :-)

Nem, bocs, rossz helyre nyomtam, a Maus-ra írtam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

#98-ra reagált Ramza.

Neked valószínû ugyanaz a bajod mint Nekem volt. Kevés a helyed a C meghajtón - kb. 600 mega kell neki, nem tudom mire.
Plusz a megadott könyvtárba dob 400 megát.

Szóval takarítani kéne a c-rõl és menni fog.

Nekem irtad? Nem tudok angolul sajna nem tudom mit kéne csinálni. Ezért kértem konkrét segitséget.
Még jó, hogy vágod a játék hátterét 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tudnátok segiteni. Nekem a demo se megy föl.
Kiválasztom a könyvtárat vagy hagyom a programfájba telepitse akkor is elmegy odáig hogy kiirja a particiokat és OK de nem megy tovább visza megy oda ahhol könyvtárakat választhatok pedig van 5GB helyem szerintem az elég.
A gépem 2x512 Ram 3200+ proci Geforce 6600GT
Tudja valaki hogy milehet a gond? Kösz a segitséget
ZaJanga
Maus...hmmm még jó hogy nem is használták a WH-ban...

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Ha a skilljeik fölé viszed a kurzort, feljön tooltip-ben a képesség leírása.

Serpa
öregember csak elmondja, h hol a ruszki bázis.
valamint az mondja, h a keleti széllel benzi szagot érez.

a bázisunknál van egy álcázott Panther, ti észrevettétek?
én csak második nekifutásnak.

megszereztem a Vaskeresztet (tölgyfalevél és kard), elsõre csak a Bronz Medált sikerült.
márcsak a többi medál miatt is végigviszem még párszor.

Azt hagyd a gyárnál, és valamivel gyorsabb lesz a gyártás.
A mit a Király Tigrisbe tetél annak van egy olyan képesége: Egy lövésel egy tank.
A másik a mérnök.

Axon
Újra végig vittem a demo-t. Mostmár jött a vonaton a Maus. A másik hídon áttörve, van egy csomó üzemanyag szállító autó. Azt kell mellé vinni és már mûködik is. Személyzet van benne, így az nem kell. Csak az a gond, hogy mire ez megvan, már alíg van ellenség, csupán az utolsó orosz fõhadiszállás van hátra és vége.
Van egy olyan melléküldetés, hogy keresd meg az öregembert.
Na én megtaláltam a dombtetõn, de semmit nem tudok vele csinálni.
Tisztek szerepére rájöttetek már?
Én az egyiket beraktam egy sima tigrisbe, az onnantól kezdve javította magát, ha találat érte és ami a legfontosabb, tud távirányítású lánctalpon közlekedõ robbanószert (most nem jut eszembe a neve) eljutatni az ellenség tankjai mellé.
A másik tisztem is harckocsiba raktam (királytigrisbe), így annak 25%al megnõtt a sebzése. Hihetetlenül brutális lett.
Volt még egy infranti tisztem, de nem jöttem rá, mik is a pozitív tulajdonságai és hogyan lehet használni.

vajh,lesznek-e akkor magyar egységek a wermachtban?<#fejvakaras> sry,ha rosszul írtam volna a nevét...mindig keverem,hogy w/v...

Ezek szerint még hazánkban is harcolhatunk

Akkor lehet, hogy még harcolhatunk magyaroszágon? hm.
De már személyzettel kaptam meg. Na és sikerült irányítani! Kegyetlen egy tank.