990
-
#350 RUSH.FOR.BERLIN.DVD-NESSUO
TORRENT LINK KELL VALAKINEK? -
#349 Letölteni letöltheted, de el nem fog indulni azt garantálom... -
Ronnie07 #348 Ez milyen játék valójába véve??Ellehet velel lenni?Mert ha jó akkor letöltöm!És kikkel lehet lenni,csak a Németekkel??!! -
#347 Grafikailag különben kegyetlen szépek a tankok. Amatőr makettező vagyok, és emelem kalapom a látvány előtt. Csak az a fránya szürke szín a német tankoknak. '41 után nem alkalmazták ezt a színt... -
#346 Rám számíthatsz, csak előbb végigtolom a single playert. Az még pár hétig eltart... -
Dexantreal #345 nahh,megvan oldva minden. Holnap hozzák ki eem a géjmet. Majd kéne nagy multi partit rendezni,nem? Mármint azokkal, akiknek megvan -
-
#343 Én az MI-t nem találom jobbnak mint a Sudden Strike-ban volt... Legtöbbször ostobán megvárja hogy szétlőjjem. -
#342 Höhö...
Ez jó volt. -
#341 Játszanék én is vele, ha max 4k lenne az ára. Magyar szoftver, magyaroknak, magyar áron! -
#340 -Akkor kapsz tapasztalatot, ha gyilkolsz egy adott unittal.
-Töltény csak az elsödleges fegyvereknél van (tankágyúk, lövegek, etc.) A tankokon lévö géppuskák és a gyalogság fegyverei végtelen tölténnyel rendelkeznek. Töltényt Depot-ban vagy töltöautóval tudsz szerezni.
-MI van.
-Szerintem jó játék lett. -
#339 aki játszik vele pár sorban leír6ná véleményét
tapasztalati rendszer, töltény, üzemanyag, MI. ... stb van ?
mihez hasonlít egyszóval milyen -
Dexantreal #338 amúgy izé...bocs a hülye kérdésért...de pár perce felhívtam a cdgalaxist,hogy megvegyem a cuccot...oké, meg is volt minden, ami kellett és mondta, hogy visszahív pár perc múlva adat egyeztetés céljából? na de mennyi az a pár perc?^^
asszem elkell mennem majd a két lábacskámon.. csakhát most beteg vok -
rage at work #337 Játszik ezzel rajtad kívül valaki ? :-)
Van a fórumban napi két hozzászólás. Még jó, hogy nem minden játék rendelkezik nehezen feltörhető védelemmel, mert kihalna a Játékosok fóruma :) -
lammaer #336 Jaj, tényleg mellénéztem, a Blitz1-hez jött a kieg. Persze én csak akkor jöttem rá, amikor fel akartam rakni... -
-
#334 -
Dexantreal #333 Király -
#332 De, pontosan erre. Kihozták a maximumot a megjelenítésből és úgy általában minden egyébből (látótáv, lőtáv, mozgás, stb.) is. -
#331 adagolhatnád a képeket ...
:) -
#330 Nem, németekkel is lehetsz -
#329 nem erre a részre írtad, h nagyon aprolékosan kidolgozták? -
Dexantreal #328 Egyébként singleben scak megin a "jó fiúk" vannak? Vagy lehet tolni a fritzekkel is? Mellesleg most kaptam 16ezret névnapra,szal megyek jövő héten megvenni. Maradékot meg elteszem War front: Turning Pointra -
#327 Na, végre változott a véleményem. Csak az első 2 pálya volt szokatlan, most már király lett a játékmenet.
Soros problémám most az AI-val van.
Tigris őrzi bázist. gyalogossal meglátom, ő nem lát. Elkezdem lőni T34-essel, és csak jámboran álldogál amíg szét nem lövöm. Azért ez elég buta dolog...
No majd ha végeztem a Campaignokkal akkor majd multiban lesz az igazi. -
SzZs #326 A wanadoo lévő verziót nemnagyon lehet elindítani -
vLaDDD #325 én is eredetibe fogom megvenni majd valamikor (majd 1 hónap múlva születésnapomra). A Panzers Phase 1-2-őt is eredetibe vettem meg még anno, ennyit igazán megérdemelnek a magyar fejlesztők. -
Dexantreal #324 ok,thanks. Csak az1nincs meg..de talán majd leszedem. Nemtom
Hogy valami RfB is legyen: már70%,hogy jövő héten mglesz a géjm eredetibe -
#323 Ez a Blitzkrieg 1 utolsó hivatalos kiegészítője és űberfasza. Talán a legjobban sikerült kiegészítő. -
Dexantreal #322 ok -
#321 nem a 2-höz van -
Dexantreal #320 egyébként erre gondoltál?
Blitz-Krieg Mission Kursk-PLEX
tutti,hogy ez a Blitzkrieg2höz van?:S -
Dexantreal #319 ah..én a fejlesztők miatt veszem meg majd, ha végre összejön a dolog,mer yo látni,hogy a magyarok is csinálnak igen klassz játékokat. Ráadásul olyan témában amit szinte mindenkit érdekel. -
lammaer #318 Türelem kérdése az egész... idővel mindent megtörnek, és addig szerintem bőven van játék, amivel elfoglalhatja magát az ember. Pl épp most jött ki a blitzkrieg 2 kiegészitője. Azt lehet tolni, meg egy tonna más progit. :)
Persze ha valaki türelmetlen (vagy becsületes :) ) az jobban jár, ha megveszi. A fejlesztők is megérdemlik a pénzüket. Ha jó a játék, persze. -
Dexantreal #317 aha...sztem kövi héten beszerzem eredetibe inkább -
#316 A korrekt árképzés max 4e FT lett volna a magyar verzióra. Csak magyar és akkor a külföldiek nem innen vennék meg. 8e-ért egy picit drága. -
#315 Az egyetlen müködésképtelen verzió angol! -
Dexantreal #314 áhh,kurva nagy lehet a géjm.....és nincs meg. Egyébként,ha a warezos verzsönhöz lesz crack(ha esetleg lett volna,sry,csak táborba voltam),akkor az a verzsön is magyar,vagy csak amit a boltokba vesz az illető?:S -
#313 Jah, jah... Este viszem tovább. Azért is megszeretem.
De a gépigénye azért brutális... -
#312 alkonyzónában jársz? ^^ -