Rush for Berlin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
árkád az olyan is...
CD Galaxisba mennyé, vagy ha bátor vagy MediaMarkt-ba...
Onnan sohase vennék mégegyszer játékot...

elite
Árkádban még nem lehet kapni <#shakehead>

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Serpa
gamespotnak nem teccett annyira.
78%

Már kint van a galaxis honlapján. Erõs késztetést érzek, de inkább megvárom a hozzászólásokat. Titan Quest-re akarok inkább kiadni, de ha ez is jó, akkor 2 in 1 😊
The FlashBack
Na, ma jelenlik meg a gém, szerintem meg fogom venni😊

grebber
Nincsmár!!!Egy darabig nem is lesz crackes tuti de még müködö sincs.Max klon lesz lehuzogatos!

Next PC upgrade: 2022

Carlos
Már mikor... 😊

Þór vígi þessi rúnar

malter
átmentél invictustol?😛
elite
Csak mûködésképtelen verziót lehet leszedni, amennyire én tudom...

Én csak azért nem veszem meg,mert jelenleg totál levok égve<#rinya>. Meg amúgyis a War Front: Turning Point-t jobban várom, nyáron meg lehet,hogy szülinapomra kapok zsét..^^...és akkor azt arra tartalékolom. Az is magyar fejlesztésû géjm.

Egyébként nem vagyunk csórók, csak nekem nem adnak zsebpénzt, mer elkajálom mindig<#vigyor2>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Carlos
"Köszönjük"!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igy kellene igen!

Þór vígi þessi rúnar

The FlashBack
Mi az hogy nem érdemlik meg?
Ember, mégis mit vársz?
Épp most papoltam.
Örülni kéne, hogy ennyit is tudunk...

lipovics
Nem toltom le, mert nem erdemlik meg a keszitok 😊
Nem fogok sirni krekkert meg semmi szarert.
Hihetetlen, hogy elsokent es utolsokent alkalmazzuk ezt a starfakkot, pont mi.
Ahh...
The FlashBack
Igen. De a lényeg itt mégiscsak ott van, hogy nem vagyunk egy nagy ország, nem adunk ki mindennap nagyobb kész játék projectet a kezünkbõl. Legalább a magyarok megbecsülhetnék egymás munkáját.
Nemigaz?

Hát akkor neked honnan van? :]

Carlos
Ezaz amit sokan nem értenek meg.
Aztán meg jön a hiszti, hogy nem megy ez, nem megy az, meg ilyenek...

Þór vígi þessi rúnar

The FlashBack
vanmár:/

Szerk:
Kapásból ketõtt találtam

Azért ennyi becsületesség lehetne a magyarokban, hogy nagyon ritkán adunk normális gémeket. Azzal, hogy felnyomjuk a wrez verziókat, a szegény fejlesztõcsapatot sújtjuk.
Persze ez mindehol így van ugye, de õk annyira dolgoztak a sikerért, ráadásul egy nemzet vagyunk...

En nem latok sehol warez verziot...
The FlashBack
szép kis leírás:|😄

The FlashBack
Már lehet szedni:|
Azért lehetne a magyarokban egy kis becsületesség...
Legalább a megjelenésig nem tennének fel törtést...:/

Carlos
Lehet menni megvenni!
Tegyük hozzá, hogy a doboz eleje dombornyomásos és kihajthatós. Elég impozáns látvány!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én már bennevagyok egyben.

Þór vígi þessi rúnar

Na, alakítsunk egy klánt! 😊

Gerbill
Ez hülyeség, a ChampionSheep Racer: Need for Sheep, Tages 5.5-ös védelemmel volt ellátva, egybõl krekkel együtt adták ki

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Remélem lesz olyan jó, amilyennek írják egy-két oldalon. Bár ha nem, akkor sincs semmi 😊 Mindenesetre felírtam a listámra, aztán meglássuk.
Carlos
Holnap jelenik meg a gém, ha jól láttam a CD Galaxis-nál!
Hajrá!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Helyes!
Toljátok ezerrel!!!

Þór vígi þessi rúnar

ezt a topikot hozzá teszem kedvencekhez és majd én is nyomok be párat<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Serpa
legyártottunk mindenbõl 2 egységet, aztán elszállt a routere ...
😊

ellenem ...
😊

Carlos
Kúl!
Látom dolgozik a propaganda... 😊

Þór vígi þessi rúnar

grebber
És végülis hogy kezdtetek neki ? <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Serpa
Carlos
Jaja... 30 cm-es. Nagyon zsír!

Þór vígi þessi rúnar

ThugEdge
ilyen boltba én is vásárolnék,mondjuk a szobor annyira nem kell😊persze überül néz ki

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Carlos
A nagy szobor sokba.
A többi semmibe.

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
ez mennyibe fájt neked? amúgy nem rossz!

jah...behozta...csak vmiért kurva lassan...:S

nekem nagy kékség van,oszt kész...lol

Carlos
Mint látható felkerült.

Þór vígi þessi rúnar

hé,mi lett a bannerral?:S

énse,csak feltételezem,hogy esetleg ezért...

Carlos
Ebben nem tudok nyilatkozni.

Þór vígi þessi rúnar

aha....ehhh...és tudod miért nem?mert a nácik itt nyomták le az erõltett menetet többek közt, meg Eichmann uccsó pillanatokba deportált egy rakat magyar zsidót, annak ellenére, hogy a Führer hajlandüó lett volna pár ezret meghagyni..(arra már nem emlékszem mit is kért cserébe).... és... és hát sztem ezért nem<#hehe>..bár lehet,hogy nem és csak annyira szegéynek vagyunk,hogy nem kaphatunk Collectors editiiont?..vagy csak szimplán nem és kész?<#hehe>

Carlos
A collectors editiont (kártya, kis sas, matricák, artbook, 2 korong) nem lehet kapni magyarországon.
A nagy sas-t sem lehet kapni sehol. A bögréröl sem tudom, hogy lehet-e majd kapni, szerintem nem.
Az egéralátét meg asszem a sima játékhoz lesz ajándék (legalábbis a cd galaxis honlapján ezt olvastam)

Þór vígi þessi rúnar

Nemtdom kiirtam dvd re :/
elite
És hány kbyte az mds állományod?

Én elgondolkodtam azon hogy megveszem eredetibe mert mondjuk a Codname: Panzers és a Phase Two is megvan eredetibe szóval lehet hogy megveszem csak most le vagyok égve 😞

Tudna valaki egy cd keyt adni a gamehoz? elindult a sf ellenere csak keri a key-t :/
meddig lehet ezt úgy megvenni,hogy ezeket a cuccokat is mellékapod?Sas, bögre,vagy mi,kártyák...készlet erejéig,aztán simán csak a dvd?vagy cd mittomén