Az IBM és az Oracle is támogatja a Mozilla szoftvereit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmm...
A firefox nem GPL? Nem úgy volt, hogy a mozilla a netscape bõl kivált GPL-es verzió? A firefox pedig nem a mozilla alá tartozik?

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

gnar killer
<#eljen>

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Sõt volt idõszak, amikor a ms külön díjazta is, ha a konkurencia browserével nem ment egy oldal.

"Reménykedjünk a FF elõretörésében, mert exprorer alá szar fejleszteni" - ezért tart itt a világ. A sok baromarcú a fejlesztéseknél nem a szabványokat vette alapul, hanem a msie szarságait.

[HUN]PAStheLoD
pedig rajtad kívül a világon élõ 7.999 milliárd ember be tud jelentkezni sg-re 😄DD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sil78
Attól nem függ, bejelentkezéskor nem kéretlen popupot kapsz (hisz te kattintasz rá a linkre), ezeket nem blokkolja, csak amit kell.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Elõször is nem ártana frissíteni 1.0.4-re, másrészt meg próbáltad már törölni az SG-rõl származó cookie-jaidat (vagy esetleg üríteni a Gyorsítótárat)?

Probaltad ugy, hogy nem blokkolod a felugru ablakokat?

Ben
Ph03niXx
Nem tudom, hogy neked miért nem megy, én minden probléma nélkül be tudok jelentkezni... (1.0.3)

Class is over.

bld
én pl firefoxal nm tok bejelentkezni az sg-n (ehhez csak ennyit tok hozzáfûzni netscape-el meg megy... pedig én is ff fan vok, de a tapasztalat kezd ellentmondani (amúgy 1.0.2es asszem)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Ertem, akkor ezen a forumon az a szokas, hogy mindenhova bebofogunk valamit? Tematol fuggetlenul?

Ben
off

Ugyanmár Benedikt. Caro nem azt írta, hogy a ff GPL license-es, hanem azt,hogy GPL rula 😊

on

Amúgy remélem, hogy az IBM magával ránt más cégeket is, mert pl. a Sony Ericsson annyira igénytelen, hogy FF-al nem is megy az oldala rendesen (igaz amúgy is egy igénytelen cég). Reménykedjünk a FF elõretörésében, mert exprorer alá szar fejleszteni 😊))

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Szerintem azt sem tudod mirol beszelsz. A firefox nem gpl licencu.
http://www.mozilla.org/faq.html

Ben
tessék:
http://www.sg.hu/cikkek/37014

korábbi cikknél ott van nagyobba 😊
Nem érdekel a cikk... Én is csak a csaj miatt kattintottam rá. De a cikkben nincs sehol. Szemetek!!! <#violent>
Csak így tovább!
GPL rula'!<#eljen>

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Zsoltika 007
Én is. <#idiota>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Cicero
Végre lesznek patch-ek? 😄 1.0.3-at úgy tudtam "frissíteni", hogy leszedtem az 1.0.4-et és rátelepítettem a 3-as ra xDDD

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Sil78
Ez elég pontatlan, a Google nem csábította el azokat a szakembereket az Alapítványtól, õk továbbra is dolgoznak a Mozillánál is. Ben Goodger is, õ a blogjában pl rendszeresen ír az 1.1-ben várható újdonságokról, amiken épp dolgoznak (pl az új kiterjesztéskezelõrõl, vagy pl hogy az 1.1-nél már nem kell majd a biztonsági frissítésekhez letölteni egy teljes új verziót, hanem lesznek rendes patch-ek).

Cicero
Firefox foreve' <#eljen><#eljen><#eljen>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

A Microsoft valasztotta az IBM-t nem forditva. Az IBM azert mert szerzodest kotott az MS-el meg nem kotelezte el magat. Amugy is mit tehet az MS? A 360 kiadasa elott procit valt? 😊

Azért egy icipicit furcsa, hogy miközben a MS és IBM komoly üzleti partnerségben XBOX 360 procijait illetõen, az IBM a Mozilláékat támogatja. (Persze nem bánom.)

smv
Az enyémhez egy tetkó nélküli jó csaj is elég. <#idiota>

Starcraft + Diablo III - esemve

Cactus
Mondjuk azért, mert ezzel is fel akarják hívni a figyelmet. Tudod a férfi szívéhez a firefoxos tetkón át vezet az út 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

mért lett lecserélve az "e"-t széttépõ vörös dinós kép, erre a tetovált csajosra? 😊