Célkeresztek/crosshair FPS-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Csak tudnam mi a lofasznak van benne a favoritokban

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Kiraly egy topik ez mondom en :I

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

nekem van cross hair-en!!!a skillembe ^^

bodesz
cod alapból eltûnteti néha...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

ROFL
Figyelem a Cs ben minden szerveren van célkeresztem!
A szerver rakja rá? Vagy ez valami fake? mit csináljak már próbáltam minden féle tisztitó szwert semmi sem szedi le...
A barátom 1 lég kalapáccsal szedte ki a monitar azon részét ahol a célkereszt van
Ide irjatok le plz ti hogyan szoktátok ezt csnálni!
Elõre is köcsi thx

Istencsászár
zsír ez a topic😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Rage47
<#vigyor><#vigyor><#idiota>
Sadist
Ez a topik még mindig nyitva áll? 😮OOO

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Cicero
"FPS játékokkal szoktam játszani (általában COD), de sok szerveren eltûnik a célkeresztem, szerver szedi le?"

😊))

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Lacc
Nyissunk má' az összes fps-nek külön célkeresztes topikot.
Falconer
Jó, de a gyerek egy konkrét kérdést tett fel a coddal kapcsolatban!

DJ Skyline
"FPS játékokban"
Érdekes lenne az összes FPS game tápigját végigvándorolni a fórumon!😄DD

Cicero
Az saját tápig :o És csettápignak indult 😄

Falconer
Bagyoly??? 😄

bodesz
nekem is volt de leg 1 szerübb ha fogsz vmi fehér vagy vmilyen cuccot ami fékony és ragad...felnyomod a monitorra mint célkereszt azt jóvan 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Met
a bagoly mellett?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sadist
Egy wallhack + aimbot párosítás nem kéne? Akkor lenne sok szép piros meg zöld célkereszted... Gondolom oka van, hogy a szerveren nincs célkereszt. Csomó játékba fölösleges is, legyen inkább helyette ironsight.

Ja és voltam zárás elõtt! 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Koppernikusz
cérnaszálat ragassz függõlegesen lefelé, és a közepét jelölt meg filctollal.

[ helikopter ]

Falconer
Ha célkereszt akkor rakok be egyet: Nemtudom mennyire látszik, de ott középen a fán vagy egy japán

RaSTaBaNDiTa
lool mondja ezt a kenyér kalács vadvirág topicnyitója <#worship>

Cicero
És ezért miért kell nyitni egy topickot? Nem lett volna egyszerûbb feltenni ezt a kérdést a COD topicban? <#fejvakaras> Egyébként egy peccs megoldaná a problémát...

Falconer
Eh, akkor bocs. De mi az a GM szerver, ha már itt tartunk?

remélem, megoldódik a gondod! <#integet2>

igazatok van bocsánatot kérek a fórum nyitásáért, nem tudtam itt mi a szokás, most már látom, hogy minden játéknak külön témája van és ott lehet kérdezni
szeretném ha ezt a témát egy moderátor törölné ha feleslegesnek találja
és köszönöm a hozzászólásokat is!
Ferro
Pedig van olyan szerver! Például ott a GFM szerverek 99%-a!

Falconer
Ennek az egész topiknak semmi de semmi értelme nincsen. Én is szoktam codozni, de még nem találkoztam olyan szerverrel ahol ne lenne célkereszt. Szerintem a játék beállításait nézd meg, de szerintem egyszerû bug. Ha meg tényleg nincs célkereszt, akkor meg menj másik szerverre, ennyi.

Ferro
Az elõzõt visszavonom! Látom õ hallgat a szóra! 😊

Ferro
Jólvan csak így tovább... javasolnám, hogy nyiss topikot a lag, az életlen textúrák, az ügyetlen játékosok, az ügyes játékosok, a csúnyánbeszélõ játékosok, a kedves játékosok, a miért fogy el a lõszerem a puskából, stb. témákban.

Jó boldogulást! <#hehe><#hehe><#hehe>

mert én gépfegyverrel futok célkereszt nélkül, ellövök a másik mellett és simán lelõnek
viszont van olyan szerver, ahol van célkereszt és amikor ellenség van benne akkor pirosra is vált
de célkereszt nélküli szerveren is úgy játszanak egyesek mintha lenne célkeresztjük! Lehet valami trükk van a dologban?
az túl 1xû!!!

Ferro
Már bocs, hogy megkérdem, de minek kellett ennek egy új topikot nyitnod? Egyszerûen megkérdezhetted volna itt!!

Játék közben használd ezt:

akyyy
Single Player<#gun><#gun>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nemt'om, mer' én eddig mindig a játékra figyeltem (a célkereszt és ami mögötte van).
de most majd kipróbálom így is! <#awink>

<#whatever> jófej vagy 😊
amúgy nem a célkereszt a leglényegesebb?
😄DDDDDD

http://thenamelessphoto.com/

csavarhúzóval két erõteljes, határozott mozdulat a monitoron, és máris kész a tökéletes célkereszt!
és ezt a szerver se szedi le!!! <#vigyor>
10 gamerbõl 8 ezt ajánlja! <#idiota>

szigszalag monitorra,.... 😮

enyhén geek 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Ha neked a játék leglényegesebb része a célkereszt, akkor eléggé egyhangúan telhetnek napjaid... <#wilting>

bazza
<#wow1>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

FPS játékokkal szoktam játszani (általában COD), de sok szerveren eltûnik a célkeresztem, szerver szedi le?
Ti hogyan kerülitek meg a dolgot? Haver szigetelõszallag darabját ragasztja monitorra 😊
Gondolom van szebb megoldás is.
Jöhetnek ide a spéci akár általatok készített célkeresztek is, illetve infók, hogyan is kell telepíteni stb.

Egyszóval minden olyan dolgok és képek amik az FPS játékok legfontosabb részéhez a célkereszthez kapcsolódnak!