Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
(oke, boxos vagyok, de imadom a WIIt ) <#crazya>#crazya>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Szeretnék a Wii-hez venni egy jobb kábelt ami már képes lenne szebb képet adni.
Az alábbi csatlakozók vannak a TV-men:
Szerintetek milyen kábelt érdemes venni? Gondolom a komponens kábelrõl le kell mondanom.
De a kontroller egész jó minõségû az bizti,és dettó mint a gyári,csak nem nintendo felírat van rajta.Én Mario Party-zni vettem,és bevált.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Oszinten szolva ez volt az elso es az utolso fanos megnyilvanulasom.
nah jó ez így nem igaz csak mindenki idõ hiányba szenved.
Max akkor indulna be ha valami terjedelmes hírezõ tömeg állna mellete, vagy rendes fizetés szerintem.
( mondjuk jogosan)
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Gcos valahonnan letölthetõ ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Boogie-ból megjelent az USA verzió, majdnem szokás szerinte PAL rendszeren elindíthatatlan.
Augusztus 30.-a a PAL release.
<07.08.08>07.08.08> Wii firmware 3.0 issues
Nintendo has released firmware 3.0 via online updates. It will NOT brick or disable Wiikey; however, base and config discs will not load 'natively', neither will any other GC disc with El Torito standard header format. WiiNewz have reported that there are already tools available for building bootable config and setup discs, as well as other discs with applications and emulators. We are currently researching why the El Torito format no longer works. Once this is completed new versions of the config and base system disc will be made available.
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Egyszerûen kifagy vagy szöveg is jár hozzá? 😊
Meg ennek még lesz visszhangja, mivel Action Replay sem megy szóval aki vett import játékot s nincs chippelve a gépe az most átverve érezheti magát.Egyébként egyre többen mondják azt, hogy ezzel csupán a nintendo akarja kivonni magát a felelõsség alól, de nem arra megy ki a játék hogy tönkretegye a chippeket, bár még bármi lehetséges.
Mivel rengeteg gépet kellett javítaniuk amikor a SPM kijött s ugye sokan egybõl leszedték feltették az aktuális frissítést amit a dvd tartalmazott s hopp, sírtak, hogy nem mûxik a wiijük és küldték vissza a nintendonak gariba...s ezt kívánja a nintendo elkerülni, azzal a figyelmeztetéssel amit a mostani frissítés után lehet olvasni, vagyis, hogy a chippelt wii-t hazavághatja a frissítés.
Nektek is volt már ilyen? sztem legegyszerûbb ha estére(vagy amikor nem játszol vele) kihúzod a wiit!