Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

német ebay-en talátam egyet 11euróért szállítással együtt, még jól jöhet 😊

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

és hol kapsz s-video kábelt wii-hez? én scart-on, hd kábelen és sima rca-n kívül másmiet eddig nem láttam..

De van neki EXT1 ami elvileg RGBs. Akkor egy scart-RGB kabel is jo lenne, ami ELMELETILEG az SVIDEOnal is jobb talan.

(oke, boxos vagyok, de imadom a WIIt ) <#crazya>
Én S-Video kábelt vennék a Wii-hez, és akkor jobb lesz a kép. Nekem is a gyári kábel van, és eléggé szellemképes a kép :S

Totis

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Totis
Kérlek segítsetek!
Szeretnék a Wii-hez venni egy jobb kábelt ami már képes lenne szebb képet adni.
Az alábbi csatlakozók vannak a TV-men:

Szerintetek milyen kábelt érdemes venni? Gondolom a komponens kábelrõl le kell mondanom.

Totis
Gondolom nem nyújt érdekességet EZ az oldal.

Egy képecske:

Hát ezt nem tudom neked megmondani,mivel nem vok pesti.
De a kontroller egész jó minõségû az bizti,és dettó mint a gyári,csak nem nintendo felírat van rajta.Én Mario Party-zni vettem,és bevált.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

na most nekem csak a GC-s homebrew-k hoz kell wii alá szóval nem lesz strapálva

ja azt néztem de nekem az a bolt messze van, media-ban vagy elektro-ban van még esély ilyen kontrollert venni?

res4 adok gt pro. cserél valaki?

Mondjuk annyit biztos nem fog kibírni mint egy igazi nintendo irányító,de legalább olcsó<#wink>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Van a Gamepark-ban utángyártott UpXus,de tök olyan mint a gyári,3000-ért.

tud vki jó áron eladó gamecube kontrollert?

Csibe001
Ne beszéljünk mûhelytitkokról. 😛

fogadjunk hogy a fo forras a gonintendo 😄
mire kell a boot disk a chiphez? elvileg wiikey van a gépemben még nem szedtem szét és ellenõriztem le, hogy nem vmelyik másolat-e, de a boot disk nem a chip beállításához kell a beszerelés után? vagy jönnek frissítések hogy az új gamék backupjai is fussanak? felvilágosítanál kérlek?

Ezzel egyet értek 😄 Kb fél éve vagyok fõadmin WiiHUN-on és alig 10 hírem van kint szerintem 😄 (De hozzá kell tenni, hogy ez fõleg azért van, hogy amikor végre találok valamit, más már kirakta)

nem tudjátok mitõl lehet hogy amikor betölt a warioware smooth moves, csak a player 1 kontrollert látja a wii, a player 1-t elveszti, ez vmi védelem?

Zsir, mer nekem mar elegem van a masik ket konzolbol, eskuszom tobbet latom azt hogy a wiit szidjak mint a konkurens konzolokat.EN NEM AKAROM A WIIHUN LATNI SEM PS_T SEM XBOXOT!WIIHUN AZ WIIHUN😊
Oszinten szolva ez volt az elso es az utolso fanos megnyilvanulasom.
szerintem ettõl nem kell tartanod. A wiihunosok munkásai (bele értve engem is) a leglustább banda amit valaha össze hoztak 😄 😄
nah jó ez így nem igaz csak mindenki idõ hiányba szenved.

Max akkor indulna be ha valami terjedelmes hírezõ tömeg állna mellete, vagy rendes fizetés szerintem.

Nem akarom hogy a wiihunbol multiplatform portal legyen.
teddymac
kösz

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

PM-ben küldjél msn címet, és segítek neked.

wiihunon jó kis fellángolás tört ki 😊
( mondjuk jogosan)

Nagyon jó a trauma center. Olyan mint ds-en.

teddymac
GCoS 1.5 IS RELEASED na ezt tudtam megszerezni ,hogy kell kiirni vagy mi a teendö a programmal ?

Persze, írd be Google-ba.

teddymac
Honnan tudom ezt az updatet felrakni sajna nincs internet elérésem a Wii.-re.
Gcos valahonnan letölthetõ ?

Ha felrakod a 3.0-ás update-t, akkor GCOS kell hozzá. De álltalában mindenki ezt használ, mivel így több játék fél rá egy lemezre.

teddymac
Gamecube játékokhoz kell valami boot lemez ?

Csibe001
Trauma Center Second Opinion PAL MULTi5 Wii-WiiERD , szép nap ez a mai!! 😄

Boogie-ból megjelent az USA verzió, majdnem szokás szerinte PAL rendszeren elindíthatatlan.
Augusztus 30.-a a PAL release.

Totis

<07.08.08> Wii firmware 3.0 issues

Nintendo has released firmware 3.0 via online updates. It will NOT brick or disable Wiikey; however, base and config discs will not load 'natively', neither will any other GC disc with El Torito standard header format. WiiNewz have reported that there are already tools available for building bootable config and setup discs, as well as other discs with applications and emulators. We are currently researching why the El Torito format no longer works. Once this is completed new versions of the config and base system disc will be made available.

Szerintem az a gond a James Bondnál, de a Luigival nem tudom mi lehet.

gneoka
nem, lehet ez a gond? de van pal is meg ntsc is ugyan azon a kártyán és mind2 megy, és erre próbálom a james bondot is menteni és kifagy a töltésnél a luigi pedig még a menüig sem jut el az a nyitó nintendo feliratnál megakad <#confused>

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Külön memóriakártyát használsz az NTSC-s és a PAL-os játékokhoz?

gneoka
JA! sors iróniája a Mario Kart double dash az bacup és az bezzeg megy gond nélkül.....ntsc meg pal is !

gneoka
Bár az lenne ! de nem ! ebay.de és ebay.at-n vettem õket NTSC-s a már említett james bond (itt még tudom erre fogni mármint hogy ntsc és azért) , a luigi's manison pedig PAl -os és ez sem megy 😞 egy csomó pénz.....<#rinya>

Csibe001
Nem tudom mi lehet a gond nálad, én játszok eredeti meg másolt gc játékkal is, s egyáltalán nem fagynak ki, sõt még egy játék sem fagyott GC-n.Egyedül az Eternal Darkness nem megy (eredeti PAL-os) de azt már leírtam hogy miért nem.
Egyszerûen kifagy vagy szöveg is jár hozzá? 😊

Másoltak?

Totis
Egyetértek veled. Igazából gondolkodjunk el rajta, hogy a chip-et (drivechip) hogyan tudják kiszûrni... !!!Lehet rosszul gondolkodom!!! Ugye nincs lemez a dirve-ban. Az adatfolyamot nem nagyon lehet ebben az esetben figyelni (frissítéskor).

gneoka
nekem most az a bajom hogy beszereztem egy csomó gamecube játékot és nem akarja õket lejátszani a gép , mindegyiknél máshol fagy ki 😞 a james bond everything or nothing -nál a harmadik pályáig mehetek azután kifagy a töltésnél <#szomoru1>

Csibe001
Így is van, várni kell mindennel még játékkal is 2-3 hetet, hogy mi a vélemény.Úgyis minden kiderül elõbb-utóbb.
Meg ennek még lesz visszhangja, mivel Action Replay sem megy szóval aki vett import játékot s nincs chippelve a gépe az most átverve érezheti magát.Egyébként egyre többen mondják azt, hogy ezzel csupán a nintendo akarja kivonni magát a felelõsség alól, de nem arra megy ki a játék hogy tönkretegye a chippeket, bár még bármi lehetséges.
Mivel rengeteg gépet kellett javítaniuk amikor a SPM kijött s ugye sokan egybõl leszedték feltették az aktuális frissítést amit a dvd tartalmazott s hopp, sírtak, hogy nem mûxik a wiijük és küldték vissza a nintendonak gariba...s ezt kívánja a nintendo elkerülni, azzal a figyelmeztetéssel amit a mostani frissítés után lehet olvasni, vagyis, hogy a chippelt wii-t hazavághatja a frissítés.

Totis
Az olvasottak alapján a WiiFree és a WiiKey-el nincs gond. 1db-ról tudok ami megadta magát. Mondjuk én még várok. Egyenlõre nincs szükségem upgrade-re.

gneoka
én olyat olvastam hogy idáig egy wiifree-s embernek volt gondja , wiikey meg a többi wii free-s aki frissített nem vett észre semmit

jol vesze ki,hogy nem nagyon ajanljak hogy updatelgessenek a modcsippesek?
Totis
USB billentyûzet support ITT olvasható.
WiiKey-es Boot Disc mod ITT Olvasható.

Csibe001
Nekem ilyen még nem volt, én csak kikapcsolom a wii-t úgy, hogy a wiiconnect24 off-on van, s így nem melegszik picit sem.

gneoka
Én mindig áramtalanítom , mert volt hogy ráégett az oldalára a por 😞
Nektek is volt már ilyen? sztem legegyszerûbb ha estére(vagy amikor nem játszol vele) kihúzod a wiit!

ezt viszont külön nem említették.( bár egy hiba javítást se említenek külön)