10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• waspika
    Ha érdekel nekem van egy alig használt.
  • Totis
    XBOX360-ra is lehet kötni billentyűzetet meg egeret. Kérdés mire jó!
    Nem értem a Ghost Squad miért lenne jó FPS-ben? Van FPS Wii-re. A Ghost Squad az olyan embereknek jó többek közt akik régen játékteremben játszottak hasonló játékkal. Nekem pl. a fiatalkoromat idézi épp úgy mint PC-n anno a Mad Dog McRae vagy a Virtua Cop. Vannak FPS-ek, vannak TPS-ek és még jó csomó játékstílus. A Zapper egy nagyon jó kiegészítő a Wii-hez ahogy a WiiFit is az lesz és tuti megveszem. A PS3-hoz illetve a X360-hoz mikor jelent meg ennyi kiegészítő? Esetleg más színű a kontroller vagy az önfőző szakkört helyettesítő kormányra is gondolhatunk...
  • cybert
    perpill a wii driver chipeket még nem tudják kiszűrni, tehát, igen, lehet neten játszani, minden különösebb következmény nélkül.
  • cybert
    nézz körül pl a vatera.hu-n.
  • boyesz
    Üdv emberek!

Nagyon-nagyon szeretnék már én is eszeveszetten hadonászni veletek együtt,
    de sajnos anyagi lehetőségeim igen szűkösek, ezért leginkább chippel szeretnék venni egyet, és mivel az új D2Ckey 20 papíros árát nem igazán tudnám (és nem is akarom) kikesselni ezért érdeklődnék, hogy nem tudtok-e használtan, chippelt cuccost? Ha valaki netán tudna segíteni, igen hálás lennék ha bármilyen elérhetőséget betolna ide.

Köszesz!
  • donatus13
    Nekem is wii tetszik a legjobban egyszerű és jó egy kérdés ha chippelt a wii d és lesz olyan netes játék amit lehet tolni multyba neten azt lehet tolni chip nem zavar be?
  • Bucsek
    én azért vettem meg a wiit mert emberbarátibb :) egyszerüen fenomenális hogy mit lehet művelni vele. a játékairol annyit h tuti h lesznek rajta ojanok amiért majd a többi nyomi ps meg ikszboksz majd epekedik :D szal wii powa :D hétfőn végre jáchatok vele :D Zelda powaaaaa
  • donatus13
    Per pill én pont az az ember vagyok akit graf nem érdekel tudod most jó graffal kitörölheted ha semmi játék élményed nincs és csak ülsz és gyönyörködsz azzal sokat nem érsz de jó játékmenettel élvezed ajátékot és kiváncsi vagy meik story után milyön az már megér időt mint gyönörködni a szép grafikába amivel sajnos sokat nem érsz :)
  • Csibe001
    Pokemont én is gyűlölöm, de ott van Mario Galaxy, Manhunt2, Metroid Corruption, Paper Mario, Resi4 wii edition s akkor még alig soroltam amit érdemes játszani rajta.S jön még rá elég jó játék.De legtöbb embernek a graffal van gondja, s igazuk is van, olyan amilyen, kinek tetszik kinek nem.Persze sztem.
  • Sephi
    Lol én vittem el az utolsó SMG-et ma délután az 576-bol :D
  • donatus13
    Mert ötlet tetszik és van egy két játék ami jóó csak ez a pokemon meg stb meg hiányzik netes multy pl ahol 32 64 ember tol egyszerre és nem tom lesz e egyáltalán hozzá XD
  • Csibe001
    Ha a játékai nem tetszenek akkor miért tetszik a wii? :D
  • donatus13
    Ps3 ra lehet kötni billt is meg egért is . De mind 1 ez magán vélemény .
    Én nekem egyedül amin wii n nem tetszik az a játékai amugy meg nagyon jó .
  • Csibe001
    Butaság.Addig volt helyes a mondandód, hogy kinek mi számít jónak.
    Pl. Én billentyűzet+egér párti vagyok, tehát tuti nem jó kontrollerrel az fps, wii-re meg csak Red Steel és Metroid 3 jön be irányításban.
    De kontrollerrel fps...hááát...inkább ne.
  • donatus13
    Valójában nem sok jó game van wii re persze kérdés kinek mi számit jónak jó fps akarsz akkor ps3 at válassz ... wii az több emberrel király...
  • Csibe001
    Akkor nem fogod csipázni, mert valóban on-rail shooter.
  • Bucsek
    én megkérdeznlém hogy a legujabb resident evil az az ámbéllá korpöréjsön az most mijen? olyan mint egy játékterem? magátol megy és te csak lősz? mert valahogy ez esett le nekem :/

az ijet nemcsipázom :(
  • Csibe001
    Akkor sem értem, hogy a Resident miért is silány szerinted.Meg miért lenne jó a Ghost Squad fps-ben.A wii meg még mindig nem erőgép s nem is lesz.Teljes mértékben hadonászósak ezek az on-rail shooterek is.
  • solti
    Csibe: a játéktermi elményt hozza, de ezt a régi noname tv-re köthető gagyi konzolok is tudták az ócska pisztolyaikkal. Wii számomra mást jelent, nekem ez a hadonászós konzol, aminél ilyenre nem vágyom. Ghost Squad is jó lenne ha sima fps-ként én irányítanám a játékost... NA mindegy, zappert gondolom a játéktermi élmény miatt csinálták, arra valszeg tényleg jó.
    Én most guitar herozom, aminek mondjuk köze nincs a wii élményhez, de qrva jó:D
  • TBla
    Sziasztok,

Van itt valakinek D2Ckey-es gépe?
    Hogy mennek a játékok?
    Tényleg nincs gond a frissitésekkel?
    Közsi!
  • Csibe001
    Upsz, akkor jókor vettem (múlt hét péntek du.) s akkor még annyi volt.

Solti: Resi uc sokkal jobb zapperrel.S mit jelent nálad a sivár kifejezés?Mert tény hogy a Crossbow training elég gyenge progi, de Resi uc és Ghost Squad nem nevezhető sivárnak.Teljesen játéktermi feeling. :)
    Legalábbis nekem az.
  • solti
    csak 1.9g van...q még nincs...
    Próbáld kihúzni a gépet meg visszadugni, mert néha a mienk is csinálja, hogy nem hajlandó beolvasni valamit. Meg DVD-re kell kiírni például, elején ezt is elcsesztük.

Ezt a zapper őrületet nem is értem, nekem abszolúte nem tetszik, nem akarok, inkább majd ilyen pisztoly féle valamit. Próbáltam ki zapper-es játékot zapper nélkül és elszomorított, hogy mennyire sivár. Pl resi UC-nél sokkal jobban tetszett az előző resi...bár ezzel csak 5 percet játszottam...
  • Dorel0
    igen, egy darabig annyi volt, de már vagy 4 napja nem annyi (Árkád mm)
  • trsi
    Erdekes ez, pl.a 2000 wii pont is 19.99$(3600), nalunk pedig 7-8 ezer Ft. Vagy a nunchuk 16.99$(3400), nalunk 6 ezer Ft. Az sw-k nagy atlagban 30-50$-ig (5500-9000) vannak, az oreg kontinensen pedig kb. 50%-al dragabban(pl.:SMG 12900), vagy az alapgep, stb.., stb.. . AZ euro az erosebb valuta, de valahogy usd-nek van nagyobb vasarlo erteke . A zapper is csak 1 muanyag keret, nem tobb eloallitani mint pl 1 szappantartot, megis jol megkerik az arat (igaz + sw is van, de akkor is). Az amcsi arak lennenek realisak (talan).
  • tjaczko
    Segítsetek!

Wiikey van a gépemben. 1.9q van frissítve és nem megy a setup disk.

Ezt írja ki:

An error has occurred.
    Pres the Eject Button.......

Ha 1.9b frissítést futtatom akkor is az Setup 1.3-nál akkor is ezt írja ki.
  • Csibe001
    Ne haragudj de miről beszélsz?
    Én 8990Ft-ért vettem, annyi mint máshol, tudtommal csak előrendelve 8000Ft.
  • Dorel0
    11990 ftért na ne vicceljünk már, mikor 19.99usd...
  • exCat
    Az a baj, hogy ha nem fővárosi vagy, akkor nem sokra mégy ezzel.. de mindegy, talátlam, meg is rendeltem. :)

Most már csak az ISO írásra kellene vmi megoldás. Senkinek semmi ötlete?
  • Csibe001
    Aki zappert akar az miért nem fogja magát s megy be egy media markt-ba??Én is ott vettem s rengeteg volt plusz láttam a pólusba is meg az árkádban is.Gondolom hogy akkor több helyen is van.
  • Elveon
    Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3!
  • Totis
    Én ITT vettem Zapper-t.
  • waspika

Na talán így.
  • waspika
    Akit érdekel írjon és elküldöm a képet.
  • waspika
    Hát én feltöltöttem a képet de miiért nem látszódik???
  • waspika
    Itt eg kép. Sajnos nagyobban nem tudtam felrakni.
    Nagyon jó kis dolog és szerintem jobb is mint a zapper.

• exCat
    Bocs, hogy már a 4. üzeneetet írom, de egyszerűen nem jutok dűlőre a dologgal.

Adott 10 db wii iso. Bármelyikbe megpróbálok belenézni, mind tök üresnek látszik, holott, ha vmi más PC, DVD, PS2 ISO-ba kukkantok bele, akkor látom a benne leő állományokat.

Próbálkoztam 2 gépen, 2 különböző íróval, 4 különféle programmal. A programok vagy visszautasították, hogy nem megfelelő ISO formátum, vagy úgy tettek mintha kiírták volna, de csak a legbelső sávba írtak némi adatot és utána semmi. Gyakorlatilag dobhattam ki mind az 5 lemezt a szemétbe.

Gondolom az egész probléma vhol abból adódik, hogy eleve nem látok az ISO-ban semmit, így az író üresnek érzékeli, és ezt az üres (semmi) adatot "írja" ki a lemezre, ami persze nem ad értékelhető eredményt.

Abszolút nincs elképzelésem, hogy mit tehetnék. Bármi ötletnek nagyon örülnék!

A programok: nero v6.6, nero v8.1, magiciso v5.4, imageburn v2.3.2

• exCat
    Egy utolsó kéréds mára.. :) Wii zappert hol tudnék venni?
  • exCat
    ISO-ként írom és a lezárás is be van állítva, de az a fura, hogy látszólag a lemezre szinte semmi adat nem is kerül, mégis elszöszmötöl vele egy csomó időt.

Elképzelhető, hogy újabb nero-t kellene használni? - de minden más esetben meg tök jó ez a régi is..
  • exCat
    Ez a pisztoly engem is érdekelne, de nem lelem ilyen néven, hogy bigben.. lehet ezt online rendelni vhol?
  • solti
    az 576 ősi román cég, aki ott vásárol sikeres ember nem lehet...bocs:D

Bucsek: ha wifis routered van (márpedig az van), akkor semmit se kell venned, csak beállítania Wii-t. Fejből nem tudom, hogy mit,hogy,merre, de nem bonyolult és felhasználói útmutatóban is benne van egyszerűen leírva.

Sephi: MÁV segítségével:D