Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totis
A ventillátor szabályzást jó, hogy megoldották. Szerintem ez mindenképpen jót tesz a Wii hírnevének.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Csibe001
Igen azt néztem én is, hogy inkább csilli-villire mentek rá...
Viszont állítólag már wiiconnect24-nél mikor kikapcsolva hagyod a gépet a ventillátor nem kapcsol ki s nem melegedhet túl a wii.Ez se létfontosságú nekem, mivel max netezni szoktam felmenni.. 😊

frissiteni nem sürgös mindet újitottak csak azt nem amit kellet volna. 😄

Csibe001
Akkor újabb csúszás lesz emiatt..jobb lenne ha közvetlen SD-rõl lehetne frissíteni a wiikey-t.

Totis
Egyébként a WiiKey fejlesztõcsapata eléggé be van lassulva mostanában (is). Úgy tûnt, hogy kihozzák az új firmware-t de mégsem. Még csak bétateszten van.

Csibe001
Pont ezért mondtam, hogy várni kell, annyira nem sürgõs frissíteni szerintem.Meg a Wiikey update is késik már egy ideje...
Még korai bárminemû következtetést levonni.

Totis
Nme tudják szûrni a chip-et. Elõfordult chip-es és nem chip-es Wii esetében is. Szerintem csak ilyesztérnek szánta a Nintendo ("fear").
A WiiKey 1.2-es Boot Disc nem megy az update után. Majd talán az új. Viszont egyenlõre nem teszi használhatatlanná a moddolt Wii-ket (a fórum szerint!!!).

Csibe001
Azt hiszem én még várok a frissítéssel.Nagyon mennek még a találgatások meg az elméletek! 😊
Állítólag ha frissítetted, utána a chip-ed boot-lemezét nem tudod indítani...
Várni kell egyenlõre.

ja jó leesett, de ez most komoyl v csak ijesztés? hogy szûrnék ki a chipeket?

-Warning added pre-system update detailing that technically modified consoles may cease to function upon being updated. Also the only way to not accept an update is to power down the console by holding the button for 4 seconds (the user can’t back out of hitting I Accept w/o powering down)

Ezt valaki összefoglalja érthetõen mert nem értem a lényegét?! 😊

Csibe001
Már nézem is, köszi.

Totis
Szép kis fórum van ITT az új firmware-rõl.
Elég gyorsan nõ a fórum úgyhogy érdemes végigolvasni.

Csibe001
Wii firmware frissítés, 3.0:

Channels:
-Digital Clock added to the Wii Menu right under the channel bar
-Forecast Channel now displays the current condition (cloudy, raining, etc.) directly in the Wii Menu in the Forecast Channel box
-News Channel can now show 2 scrolling headlines at a time in the Wii Menu, 3 when you click on the button
-Message Board now has the “Today’s Accomplishments” message as a white message which allows it to stand out from other messages
-Address Book entries can now be shifted around using A+B but only to empty spaces. Not too convenient.
-Calendar in Message Board no longer shows “Today’s Accomplishment” only days as having messages
-Scrolling messages in the Message Board now uses a different sound

Wii Shop Channel Overhauled (Visual aesthetic is the same, changes made to organization and browsing methods mostly)
-New Welcome screen detailing 4 Recommended Titles and the points they cost (gone is the title screen bar that had linkable games). The title bar can be clicked on to bring up a list of 20 recommended games.
-Titles You’ve Downloaded was moved to the main shop menu
-New ways to browse
-Popular Titles (2 pages of 10 and includes launch games so not only based on recent info)
-Newest Additions remains the same
-Search for a title which can use partial names
-Search by Category
-System shows the different systems and how many titles have been released under each
-Publisher showing different publishers and amount of titles released
-Genre (different genres listed and amount of titles under each)

Settings
-Warning added pre-system update detailing that technically modified consoles may cease to function upon being updated. Also the only way to not accept an update is to power down the console by holding the button for 4 seconds (the user can’t back out of hitting I Accept w/o powering down)

forrás gonintendo.com

kisgabo
vadonat új, hogy lehet rám másolni, priv pls...

11-ért érdemes, ha nincs leharcolt állapotban! Lehet rá másolni is.
Samurai Warriors Katana videó!
Csibe001
Akkor nem sokat láthattál...

"Colin McRae Dirt (remélem jól irtam) jó példa, tiszta pénzkidobásnak éreztem (pc-n van meg) és egyáltalán nem tetszett, a grafika tényleg pazar az el kell ismerni."

Én X-boxon játszottam vele, és az eddigi leg realisztikusabb szimulátor szerintem, azon kívül hogy a legszebb.

Én a wii-t sajnálom, volt de én úgy éreztem hogy nálam hamar kifulladt és eladtam. Talán ha a kontroller kihasználása nem parasztvakítás lett volna, maradt volna, de az egyetlen játék ami szerintem rendesen használta az a Zelda volt azok közül amit láttam.
gamecube topic picivel lejebb.. 😊

kisgabo
érdemes 11 ropiért GC-ot venni? alapgép + 1 konztroller... mennyi hozzá 1 stuff, ill csak eredeti lemezt zabál?.... 😊

Totis
Csibe001: Köszönöm!

Gneoka: Szia. Milyet és mennyiért? Esetleg nincs olyan ami harmonizál a Wii színvilágával?

gneoka
Gc kontroller kell én most elég jó áron tudok szerezni ha érdekel

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Csibe001
GC kontroller kell meg GC memória.

Totis
Egy gyors kérdésem lenne. Ha GameCube-os játékkal akarok játszani akkor kell GameCube kontroller vagy jó hozzá a Wii-s Gamepad?

mikor lessz már kaphato itt is a pokemon battle revolution???

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

Lehet, hogy most már kivárom a Wii HD-t 😄DDD
Csibe001
Áhh, nem értem miért kell folyton a kötekedés..mind1, hogy visszatérjünk,aki játszik Warioval az megoszthatná az eredményeit s lehetne döntögetni, itt vannak az enyémek:

Wario: 41
Mona: 31
Jimmy T.: 49
Kat & Ana: 41
9-volt: 40
Young Cricket: Ez mi?
Ashley: 51
Dribble & Spitz:30
Penny: 22
Jimmy P.: 34
Tiny Wario: 31
Orbulon: 20
All mixed up: 49
Sudden death: 26
Super hard: 34
Trhiling: 29
Tower tennis: 64
Can shooter: 7070
Block Star: 7
Ballon trip: 680
Tortoise & Hare: 27

Húz már a valagba, vagy szolok egy modinak, hogy takarítson el.

guardian hero
<#eljen>

(ügyi vagy, jól beszóltál a csúnyabácsinak! <#taps>)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Szánalmas vagy.

guardian hero
Zseniálisan érvelsz. Ilyen kompetencia mellett nem csoda, hogy Yorg bácsi segglukában keresel menedéket.

Nyugi gyerekek, nem szándékozom felkavarni a szart az ovis zsúrtopicotokban, beszélgessetek csak nyugodtan a rengeteg jó játékról, ahogy eddig is tettétek <#hehe>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

xbox360 ps egy kapta a fikázok közt, szal tök m1.

"Wii-n normális online sosem, nem igénylik"

pff nah ez LOL te szánalom. Miért van az, hogy legnagyobb fikázok a leg tájokaztlanabak?

",hiszen a Wii nem játékkonzol."

szerintem gyorsan fuss innen amíg nem tépnek szét....

guardian hero
LOL vagy öcsi 😄 pont PS3-am nincs, viszont van Wii-m és 360-am. Érdekes, 360-on az elsõ játékok is masszív online támogatással rendelkeztek... nem lesz Wii-n normális online sosem, nem igénylik, hiszen a Wii nem játékkonzol.

de jó egy ps3 mas be tévedt... Menyek át oda eladási mutatokat muttatni, hogy ennyi, és ennyi ember nem tévedhet, és a ps3-as lényegében egy réteg termék? 😄
nem kell itt flame, thx

Az online dologra meg annyit, hogy lesz bõven, de hát ugye fél év útán mindenek kell jönie azzonal...

gneoka
"Ennyi erõvel inkább hozzák ki újra a SNES-t wiimote-tal, minek ide 3D?"
- pár játéknál benne lennék ! 😊

Colin McRae Dirt (remélem jól irtam) jó példa, tiszta pénzkidobásnak éreztem (pc-n van meg) és egyáltalán nem tetszett, a grafika tényleg pazar az el kell ismerni.
viszont még most is mario kart double dash-ezünk délután 1 óta 😊 mert annyira bejön hihetetlen élvezetes 😊

Szóval inkább rosszul fogalmaztam meg, az nem tetszik, hogy eltolodók az egész a grafika felé a játékélmény rovására, számomra ezen változtatott a Wii, és nem szeretném, ha ez a tendencia megszakadna......

guardian hero
"az embereknek elegük van a grafikai hype-ból"

LOL, beszélj a magad nevében! 😄

Én még olyan embert nem láttam, akinek elege lett a grafikai fejlõdésbõl, max. olyat, akit soha nem érdekelt.

Ennyi erõvel inkább hozzák ki újra a SNES-t wiimote-tal, minek ide 3D?

gneoka
http://www.miiplaza.net/sharemiis
http://www.miieditor.com/

http://www.miimall.com/

egyébként meg ezt feltétlen nézd meg:

http://google.uw.hu/

kb 140 ezer találatom volt a "wii mii"-re<#nevetes1>

gneoka
Én ennek egy ok miatt nem örülök : akkor nem fognak rájönni a gyártók hogy az embereknek elegük van a grafikai hype-ból és elmegy a wii -is a grafika felé pedig amióta wii-zek egyszer sem jutott eszembe hogy milyen a grafika vagy milyen lehetne..... jó lenn ha így maradna és izzé porrá verné az xboxot meg a ps3-at az über grafikájukkal együtt , akkor talán, talán!! derengene valami "odafönt"
lehet hogy így lesz és kelleeset csalódom az emberiségben!
úgy legyen....

james69holden
http://www.sg.hu/cikkek/54094/ket_harom_even_belul_johet_a_wii_hd

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

valaki nem tudja honnan lehet kész Mii-ket letölteni? (wiihun-t kivéve)
meg hogy fel lehet e rakni a wiire valahogy ha nincs netre kötve?
tudom hogy rendes srácok vagytok, biztos segítetek <#vigyor2>
Valaki játszik a Dragoon Ball-al. Nagyon jó lett. CSak nehéz minen támaást megtanulni. Fõleg a combokat.

guardian hero
Ne vegyél. Online játék egyetlen egy darab van, és nem is lesz túl sok. Partyjátéknak ott az alap Wii Sports, a Rayman Raving Rabbids, a Mario Party 8, a Warioware, stb... Gyakorlatilag minden elmegy Wii-n partyjátéknak, aminek van többjátékos módja.

teddymac
vegyél

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Ray Z
Háj!
Segítsetek, mert bizonytalan vagyok...
Vegyek-e Wii-t, vagy ne?
Milyen az online játék?
És mondjatok már pár jó partyjátékot lécci!😛

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

Akkor tévedtem 😄.

Azért mert most sokan vannak az oldalon 60000 helyett 62000-en. És most senki nem tud meghívót küldeni amíg nem esik a felhasználók száma 60000 alá.

koryne
A fekete macskán épp nyitott a reg... Úgy nemjó...?

Xbox Live gamertag: kilencnad

Totis
PowerUser

moon08
És akkor kérdezek én is 1et,mi az a pu? <#conf>
Csibe001
Március óta vagyok 35 gigát töltöttem le s 64-et fel...S voltam pu, de valamiért elvették, pedig már vagy 3 hónapja csak feltöltök.

james69holden
függ h mióta vagy az oldalon, mennyit töltöttél fel etc.
nem tudom mit variálnak amúgy ezek ennyit az arányhoz kötött feltételekkel

(meghívó meg szvsz nincs senkinek, mivel épp nyitott a reg.)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!