Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Viszont állítólag már wiiconnect24-nél mikor kikapcsolva hagyod a gépet a ventillátor nem kapcsol ki s nem melegedhet túl a wii.Ez se létfontosságú nekem, mivel max netezni szoktam felmenni.. 😊
Még korai bárminemû következtetést levonni.
A WiiKey 1.2-es Boot Disc nem megy az update után. Majd talán az új. Viszont egyenlõre nem teszi használhatatlanná a moddolt Wii-ket (a fórum szerint!!!).
Állítólag ha frissítetted, utána a chip-ed boot-lemezét nem tudod indítani...
Várni kell egyenlõre.
Ezt valaki összefoglalja érthetõen mert nem értem a lényegét?! 😊
Elég gyorsan nõ a fórum úgyhogy érdemes végigolvasni.
Channels:
-Digital Clock added to the Wii Menu right under the channel bar
-Forecast Channel now displays the current condition (cloudy, raining, etc.) directly in the Wii Menu in the Forecast Channel box
-News Channel can now show 2 scrolling headlines at a time in the Wii Menu, 3 when you click on the button
-Message Board now has the “Today’s Accomplishments” message as a white message which allows it to stand out from other messages
-Address Book entries can now be shifted around using A+B but only to empty spaces. Not too convenient.
-Calendar in Message Board no longer shows “Today’s Accomplishment” only days as having messages
-Scrolling messages in the Message Board now uses a different sound
Wii Shop Channel Overhauled (Visual aesthetic is the same, changes made to organization and browsing methods mostly)
-New Welcome screen detailing 4 Recommended Titles and the points they cost (gone is the title screen bar that had linkable games). The title bar can be clicked on to bring up a list of 20 recommended games.
-Titles You’ve Downloaded was moved to the main shop menu
-New ways to browse
-Popular Titles (2 pages of 10 and includes launch games so not only based on recent info)
-Newest Additions remains the same
-Search for a title which can use partial names
-Search by Category
-System shows the different systems and how many titles have been released under each
-Publisher showing different publishers and amount of titles released
-Genre (different genres listed and amount of titles under each)
Settings
-Warning added pre-system update detailing that technically modified consoles may cease to function upon being updated. Also the only way to not accept an update is to power down the console by holding the button for 4 seconds (the user can’t back out of hitting I Accept w/o powering down)
forrás gonintendo.com
Samurai Warriors Katana videó!
Én X-boxon játszottam vele, és az eddigi leg realisztikusabb szimulátor szerintem, azon kívül hogy a legszebb.
Én a wii-t sajnálom, volt de én úgy éreztem hogy nálam hamar kifulladt és eladtam. Talán ha a kontroller kihasználása nem parasztvakítás lett volna, maradt volna, de az egyetlen játék ami szerintem rendesen használta az a Zelda volt azok közül amit láttam.
Gneoka: Szia. Milyet és mennyiért? Esetleg nincs olyan ami harmonizál a Wii színvilágával?
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Wario: 41
Mona: 31
Jimmy T.: 49
Kat & Ana: 41
9-volt: 40
Young Cricket: Ez mi?
Ashley: 51
Dribble & Spitz:30
Penny: 22
Jimmy P.: 34
Tiny Wario: 31
Orbulon: 20
All mixed up: 49
Sudden death: 26
Super hard: 34
Trhiling: 29
Tower tennis: 64
Can shooter: 7070
Block Star: 7
Ballon trip: 680
Tortoise & Hare: 27
(ügyi vagy, jól beszóltál a csúnyabácsinak! <#taps>#taps>)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nyugi gyerekek, nem szándékozom felkavarni a szart az ovis zsúrtopicotokban, beszélgessetek csak nyugodtan a rengeteg jó játékról, ahogy eddig is tettétek <#hehe>#hehe>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
"Wii-n normális online sosem, nem igénylik"
pff nah ez LOL te szánalom. Miért van az, hogy legnagyobb fikázok a leg tájokaztlanabak?
",hiszen a Wii nem játékkonzol."
szerintem gyorsan fuss innen amíg nem tépnek szét....
nem kell itt flame, thx
Az online dologra meg annyit, hogy lesz bõven, de hát ugye fél év útán mindenek kell jönie azzonal...
- pár játéknál benne lennék ! 😊
Colin McRae Dirt (remélem jól irtam) jó példa, tiszta pénzkidobásnak éreztem (pc-n van meg) és egyáltalán nem tetszett, a grafika tényleg pazar az el kell ismerni.
viszont még most is mario kart double dash-ezünk délután 1 óta 😊 mert annyira bejön hihetetlen élvezetes 😊
Szóval inkább rosszul fogalmaztam meg, az nem tetszik, hogy eltolodók az egész a grafika felé a játékélmény rovására, számomra ezen változtatott a Wii, és nem szeretném, ha ez a tendencia megszakadna......
LOL, beszélj a magad nevében! 😄
Én még olyan embert nem láttam, akinek elege lett a grafikai fejlõdésbõl, max. olyat, akit soha nem érdekelt.
Ennyi erõvel inkább hozzák ki újra a SNES-t wiimote-tal, minek ide 3D?
http://www.miieditor.com/
http://www.miimall.com/
egyébként meg ezt feltétlen nézd meg:
http://google.uw.hu/
kb 140 ezer találatom volt a "wii mii"-re<#nevetes1>#nevetes1>
lehet hogy így lesz és kelleeset csalódom az emberiségben!
úgy legyen....
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
meg hogy fel lehet e rakni a wiire valahogy ha nincs netre kötve?
tudom hogy rendes srácok vagytok, biztos segítetek <#vigyor2>#vigyor2>
Segítsetek, mert bizonytalan vagyok...
Vegyek-e Wii-t, vagy ne?
Milyen az online játék?
És mondjatok már pár jó partyjátékot lécci!😛
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN