10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Sephi
    Alitolag jelenleg a legjobb chip a piacon. De van valami yaosm vagy mi...
  • donatus13
    Most pontosan ez a wiikey ez micsoda ?
  • Elveon
    Ezt is érdemes megnézni!
  • james69holden
    Wiimote érdekesség

nézzétek meg kurva jó szvsz
  • Sephi
    Game City... azok nagyon rendesek.
  • Dorel0
    Tud vki olyan konzol boltot vagy más helyet, ahol eredeti (nem klón) wiikeyt raknak be a gépbe? +kiváncsi lennék a konzol boltos tapasztalatokra. Hova nem érdemes vinni/venni stb. és hol vannak korrekt eladók?
  • 0ckH4M
    Én prizee-n 1 év kemény játék után nyertem egy USB-s ventillátort... Nem hiszem, hogy ott bárki összeszedne egy Wii-t.
  • Sephi
    ámen.
  • Beast Machine
    Egy a Wii, és a Samus az ő prófétája:D
  • kvmark
    A Wii egy
  • Aschil
    Ez azért megy, mert "ez" nam az a "másik"!
    Próbáld ki!
  • Sephi
    Ugyertem ez miért menne ha a másik nem megy ?:(
  • Sephi
    Miért ez micsoda?
  • fradigy
    hehe, gyujtogetos jatek :D
    nem nem, ertem en mi a kerdes,
    sztem pl a prizee.com-on ezt is lehet nyerni...
  • Aschil
    Ez csak PAL.
  • Csibe001
    Szóval nem. :)
  • Keviny
    szídta a wiikeyt az afgán bohócok nemzeti szövetsége...
  • Keviny
    uram, ön egy darab isten. már csak egy kérdésem van: ez csak PAL systemekre jó avagy universal PAL/NTSC/JAP?

csakmer NTSC-s Wii-m van.
  • Bucsek
    najovan akkor. a wii itt a lényeg.. sztm bekéne tiltani ps-t meg x360-at :DDDDD minek az... veszel gamepadot azt ugyanaz ;)
  • cybert
    ja meg ez is: "The Wii is a great platform for The Force Unleashed, because the console's motion-oriented controllers really bring the game to life," said Jim Ward, president of LucasArts. "We've worked hard to make the Wii version of the game unique in order to truly let you unleash the Force."
  • cybert
    Én is úgy olvastam IGN-en, hogy lesz, még egy speciális fícsört is leírnak: "The Wii version also adds an exclusive duel mode in which players can compete head-to-head with their friends to determine the ultimate Jedi Master."
  • Bucsek
    kérdeznék valamit, lesz majd egy uj SW jatek, a az a force unleashed. az lesz wiire?

eddig ugy tuttam hja :) de most kijött valami uj hir (gamster asszem) hogy PC-re nemlesz, és felsoroltam mindenféle ratyi konztol, kivéve a wii-t
    . még egy NYOMORÉK MOBILTELEFONT IS BERAKTAK... jééézusom. hova süjjedt a lukászárc :(
  • 0ckH4M
    Ez csak azt bizonyítja, hogy Wii-től szinte senki nem akar megválni, boxtól igen...
  • Aschil
    Akinek nem megy az 1.3-as setup disk, az töltse le ezt!

pass:aschil
  • Csibe001
    Már a wii sem hiány.Ma voltam médiába s tele volt...
  • fishBNS
    Nya meggondoltam. Veszek egy xboxot,azt legalabb lehet kapni...
  • Csibe001
    Igen, a legújabb nintendos frissítés miatt nem tudja a wii dvd-je olvasni a wiikey bootlemezt.Nem a wiikeyt kéne szídni hanem utánaolvasni dolgoknak szerintem.
  • Keviny
    lehet hogy ez a para, de a wiikey-es gyerekek igazán kinyomhatnának egy új verziót. de cserébe még a honlapjuk sem működik.
  • fishBNS
    Hi! WiiKey-es Gépet vennék 60E piz körül még ma! Ha valakinek van sikiccson! 30-527-5587
  • cybert
    Mindenesetre nálam még 3.0 van és beveszi a setup disc-et...
  • cybert
    őőő, nekem így nagyon úgy tűnik, hogy a 3.1 firmware szűri a setup disc-et, javítsatok ki, ha tévedek. Lehet, h én nem értettem meg a problémát rendesen
  • Keviny
    ugyanez nálam, lassan agyfaszt kapok, kb 4 DVDt írtam ki és mind kuka. próbáljam meg másik íróval? eddig mindent a Samsungommal írtam Verba és TDK lemezekre, ment is minden hibátlanul. kivéve ezt.
  • 0ckH4M
    Én csak gyűjtögetős játékot ismerek, amivel Wii-t lehet nyerni. Össze kell gyűjteni 65ezer ft-t, és azt beváltják egy wiire...
  • Beast Machine
    miva?
  • Fodek
    mondanátok 1 nyereményjátékot, ahol Wii-t lehet nyrni! kérlek
  • Bucsek
    jo kérdés, énse tudom ű:D
  • donatus13
    HI
    Ebben a zeldaban nekedk ell a kardal csapkodni vagy skilleket kell nyomkodni?
  • tjaczko
    Pedig megy még a Galaxy is. Sőt sikerült 1.9b visszafrissíteni is. Csak a setup disk nem indúl. Segítsen valaki.
  • Sephi
    Ez ismerősnél is bejott. Gazos nagyon.

Csodálkozom hogy sikerült 1.9g-re frissítened.
  • tjaczko
    Sziasztok!

Segítsen valaki.

Elöször frissítettem 3.1U-ra a WII frim...utánna wiikey 1.9q-ra. Megy is rajta tökéletessen minden. Futtatni szerettem volna NTSC játékot, de ehez a Setup DVD kellene futtatni. Na ennél mindíg hibát ír ki.

4x írom, Ashampoo Burning Studio-val.

Se az 1.2-1.3 setup dvd nem ismeri fel. Mi lehet a gond?

Segítsetek....