Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
"<07.08.08>07.08.08> Wii firmware 3.0 issues
Nintendo has released firmware 3.0 via online updates. It will NOT brick or disable Wiikey; however, base and config discs will not load 'natively', neither will any other GC disc with El Torito standard header format. WiiNewz have reported that there are already tools available for building bootable config and setup discs, as well as other discs with applications and emulators. We are currently researching why the El Torito format no longer works. Once this is completed new versions of the config and base system disc will be made available."
Ráadásul, körülményes s még kevesen támasztották alá, hogy úgy el tudod indítani, hogy ne kettõzze meg a Weather és a News channelt, de ha neked úgy megéri akkor hajrá. 😉
Egyébként: Metroid Prime 3 Corruption USA Wii-PROMiNENT
Az újabb játékok megkövetelik egyébként az updatelt gépet? Mert nekem nincs wifis routerem, sem a körzetemben (vidék), szóval ha a metroidnak pl kell a 3.0e akkor én nem tudok játszani vele? Vagy a bolti játékverziókra felrakják a legújabb updatet?
télleg van új wii update, vagy csak én néztem el valamit... még nem mertem frissíteni (most 3.0e van)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Viszont: everybody votes csak nálam nem megy? valami 2390001 hibakód vagy hasonló...
Más, most a chipelt wii tulajok hogy jártak az update-el? Semmi probléma nem merült fel végül és csak nintendo gonoszkodott?
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
találtam ilyet:
Team Symbiote Wii DVD Player beta1.0
tudom hogy ez csak béta, de a kérdés az ez jó lesz e majd nekünk?
ez az a dvd filmjátszás frissítés talán?
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!