Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez butaság. Csak akkor kell beraknod, amikor régió függetlenné akarod tenni a gépet. Addig nem is kell.

Folyamatosan nem kell hozzá, de amikor berakják a chip-et, akkor az elsõ indításkor a bekonfiguráláshoz kell. Setup disk nélkül az elsõ indításkor nem is engedi elindulni a gépet, de a konfigurálás után már nincs rá szükség... Ezt mondták.
Jelentkezek a wiihunra mint hirvadasz.
Mûködik valakinél a Boogie?
nem kell setup disc ahhoz hogy a wiikey mûködjön...

-the invisible-

A chippelés probléma nállam is fent áll. A gépemen 3.0-s szoft van, és a wiikey barakása után nem indul el a telepítõ (vagy setup disk), mint ahogy azt a wiikey oldalán is leírják. Igy most várok az 1.3-as setup disk-re amiben a boot probléma már meg van oldva. De a wiikey fiúk nem kapkodják el a készítést....
LOOOOOOOOl wiihun

Csibe001
Nem az,hogy nem tudom megcsinálni hanem hogy nem akarom, mert még tolom az 1-et aztán még itt az Echoes, meg ezt eredetibe veszem meg ahogy megjelenik szóval nem érdekem 😊

egyébként nem gáz, csak elsõre hangzik annak, GBAtemp-en jól le van írva, és nagyon jó a metroid😄
Csibe001
Tudom hogy van megoldás rá, s sztem 0ckH4M is tudja.De a fene se akar ennyit szenvedni, meg mondtam hogy nekem ráérõs még a téma. 😊

Privátban tudtok adni egy helyet, ahol meg tudják csinálni?
olvassatok utána, van mód, hogy ne duplázza a csatikat, nem írom le, mert nem ide tartozik...
Jaja, engem is.

Csibe001
Az biztos király, engem iszonyatosan zavarna...

Nekem már elég rég mekketõzte egy másik game 😄

Eléggé kamu szaga van ennek. Annyi az egész, hogy nem fut le a system disc, amit a wiikey honlapjáról kell leszedni. De attól függetlenül mûködik benne a chip!

Akkor csak én vittem rossz helyre megcsináltatni, ugyanis szétszedték, berakták a wiikey-t, majd kivették és sajnálkozva visszadták a gépet, hogy update-lve van, nem tudnak vele mit kezdeni...
Ez hülyeség. Idézet Wiikey.cn-rõl:

"<07.08.08> Wii firmware 3.0 issues

Nintendo has released firmware 3.0 via online updates. It will NOT brick or disable Wiikey; however, base and config discs will not load 'natively', neither will any other GC disc with El Torito standard header format. WiiNewz have reported that there are already tools available for building bootable config and setup discs, as well as other discs with applications and emulators. We are currently researching why the El Torito format no longer works. Once this is completed new versions of the config and base system disc will be made available."

Most ez valóban igaz, hogy a 3e-re updatelt Wiimet nem tudom chippeltetni ??? 😞
Csibe001
#6035, Jó reggelt...
Ráadásul, körülményes s még kevesen támasztották alá, hogy úgy el tudod indítani, hogy ne kettõzze meg a Weather és a News channelt, de ha neked úgy megéri akkor hajrá. 😉

Van végre USA Metroid MEGJELENT !!!!! 😄 Végre. Azt írják, hogy pal 3.0e- vel és wiibrickblockkal megy az usa verzió.
Egyébként: Metroid Prime 3 Corruption USA Wii-PROMiNENT

Csibe001
Így van, ha kell a játéknak frissítés akkor azt értelemszerûen ráteszik az adott játék dvd-jére.

Nem új, a 3-asról kérdeztem, pár hete jött ki asszem és állítólag kiírja frissítésnél hogy a csipelt gépet tönkreteheti. Az enyém nem az csak érdekel, mert ha marad a jelenlegi játékfelhozatal(pár megéri az árát játék és 100 ellopjuk a gamer pénzét) akkor én is chipeltetem.

Az újabb játékok megkövetelik egyébként az updatelt gépet? Mert nekem nincs wifis routerem, sem a körzetemben (vidék), szóval ha a metroidnak pl kell a 3.0e akkor én nem tudok játszani vele? Vagy a bolti játékverziókra felrakják a legújabb updatet?
na, milyen a metroid?
télleg van új wii update, vagy csak én néztem el valamit... még nem mertem frissíteni (most 3.0e van)
Csibe001
Igen, kijött az USA verzió, elvileg nem brickeli a wii-t, viszont channel duplázást csinál.MÉg jó hogy hamarosan EUR megjelenés is van, addig meg vár még rám az elsõ két metroid 😛

TDC Geronimo
Metroidról van valami? Elvileg ma jelent meg az ntsc, ha jól tudom, de sehol sem látom. Akit zavar a warez attól sry ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nekem nincs problémám a wiikey-el, tökéletesen mûködik eddig minden biztonsági másolatommal.
Viszont: everybody votes csak nálam nem megy? valami 2390001 hibakód vagy hasonló...
Üdv, Godfather címû játékot cserélném Resi4 wii-re, akit érdekel privátot írjon köszi.

Más, most a chipelt wii tulajok hogy jártak az update-el? Semmi probléma nem merült fel végül és csak nintendo gonoszkodott?
Szerintem rossz lesz. Nekem eredeti van, az tökéletesen mûködik.

könig gaming típusú kontrollerem van. a konzol világban vettem a 13-ik ker-ben, ahol a mocsokok sosem adnak számlát, de legalább lehet mindenbõl alkudni.. na asszem kedden visszaviszem mert ez így nem állapot, mert sztem wii egyáltalán nem látja ill. észleli a dolgot

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

jaja

Az elsõ slot-ba dugtad bele? Kis körök jelzik, hogy melyik hányas slot. Meg gép bekapcsolás elõtt kell beledugni.

de az armageddont lehet gc irányítóval is, az elején ki is írja 😊

Totis
Nem akarok hülyeséget mondani de Wii-s játékokat csak Wii Remote + Wii Nuchuk-as illetve Classic controller-el lehet játszani.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

vettem egy gamecube kontrollert de MK armageddon nem látja, mi lehet a probléma?

hi all!
találtam ilyet:
Team Symbiote Wii DVD Player beta1.0
tudom hogy ez csak béta, de a kérdés az ez jó lesz e majd nekünk?
ez az a dvd filmjátszás frissítés talán?
Hány mentés fér egy 4mb-os GC mem cardra? 10$-ért megéri egy GC irányítót és egy 4mb-os memoria kártyát venni vagy 18$-ért 8megásat?

leszedtem a progit de hogyan nézhetem meg ezeket a filekat a wiimen hogyan teszi rá????

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

És akkor valamit a convertált fájlhoz kell csatolni? Ami a boot discken van? Vagy azzal mit kell csinálni?

wiikey-hez tudtommal még nincs belsõ firmware frissítés, a következõ wiikey setup disc fog majd tartalmazni valszeg (legalábbis hivatalos oldalukon ez áll)

pl. ezzel: http://www.redkawa.com/videoconverters/wiivideo9/

OFF: Valaki vegyen fel msn-re akinek wiikey-e van és tudja frissíteni meg minden MSN: denesq2w3(kukac)hotmail(pont)com

filmeket? Hogyan?

lehet róla filmeket, zenét gc-s, nes, snes, nintendo64 játékokat indítani

sonico
hali. javítja az internet channeles bugot, és a lan adapteres megoldásnál lévõ hibákat.

A boot disck mir való? Nemcsak GC-s játékokhoz kell?

Totis
Az enyémen is így van...😊 A HDMI hiányzik viszont van rajta DVI...😊 HTPC-t végre össze kellene hoznom.😊

igen. minden TVn ugy szokott lenni hogy a scart1 az kompozit/rgb, a scart2 meg kompozit/svideo. meg alltalaban meg valahol elol/oldalt van par csati ami a fejhallgato/kompozit/jobb-bal hang/svideo csati van meg.
Totis
Közben én is találtam az ebay-en SCART-os kábelt ami elméletileg RGB-s. Rendelek is egyet nemsokára. Tényeg RGB-s a scart1. <#vigyor3>

kaptam a 3.0-ás frissitèsemhez 1 ujjat de ez mire jo????♪☆☆☆

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!