Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Áhh, Paper Mario-t nem lehet abbahagyni... 😊
Csak mikor a városba visszamegyünk sok a duma, de nagyon ott van a játék, musthave. 😄

Totis
Ezt nem akartam mondani...😊

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

és másolttal is 😊

Totis
Ha eredeti játékkal játszol WiiKey-es gépen akkor simán tudsz net-en játszani. Nem tudják szoftveresen kiszûrni a WiiKey-hez hasonló drive chip-eket. Az eredeti játékkal nyugodtan tudsz játszani net-en.

VLB
ha wiikey-es wii-t veszek akkor milyen hátrányban leszek a nem tört változathoz képest? Gondolok ezalatt az online gémhez, böngészõhöz, internet eléréshez stb...

wii-t még nem láttam bekapcsolva, szal abszolút nem vagyok képben, de ez az egy konzol amit most vennék, úgyhogy vszínû erre megy el életem elsõ fizuja.

Lalikum

teddymac
frissitettem meg müxik . A Mario tényleg jó 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

TDC Geronimo
Valami isten lett, elragad és nem enged 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totis
Super Paper Mario released!

hello, Tört Boogie frissiteni akarja a wii-t, wiifree-m van, szerintetek mit csináljak, engedjem vagy ne? Tapasztalata van valakinek?
Üdv.

A Wii-t lehet csatlakozatatni a LCD monitoroz(PC-s)?
jöhetne már vmi jó FPS!!
Medal of Honor Heroes az jó lesz 😉
Alien Syndromeban lehetett volna FPS mód is szerintem, igy nem annyira élvezhetõ!
Várjuk a PALos Metroid 3at!
jó Gamelést Mindenkinek!!
valakinek esetleg call of duty 3???cserére???

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

dragon ball z-ért tudnék adni egy godfathert ha érdekelne
Eladó 2 wii játék:
Heatseeker 8000 huf
Dragon ball z 8000 huf
2 in 1 --- 15000 huf
érd: Pü

Játszott már valaki a metroid 3 mal, jó? byebye
Az nem mindig jó. Szerintem az én erõsítõmmel volt a baj, de amikor így oldottam meg (DVD esetében) hihetetlen módon szellemképes volt az egész. Nem tudom miért.

moon08
Mondjuk úgy,hogy bedugod a scart kábelt az erõsítõbe és onnan megy a játék a tv-re 1 RGB kábelen.
Csak vissza kéne olvasnod a fórumban. Gbatemp az oldal neve.

Hol lehet utánaolvasni, hogy melyik játék indítható biztonságosan átalakított gépen? Nézelõdtem, de nem találtam ilyen oldalt. Hogyha valaki tudna tanácsokat adni, hogy mikre kell figyelni kérem írjon privit, felvenném msn-re. Köszi!

Ha valaki foglalkozik Baranyában chipeléssel, vagy tud helyett ahol megcsinálják, akkor légyszi dobjon egy mailt a privátra. Köszi elõre is.
teddymac
Szerintem béna lett 😞

Totis
Tesztet még nem sikerült róla végigolvasnom... Majd este végigolvasom. :-)

Tesztek alapján elég rossz, pedig én nagyon vártam...

Totis
Megjelent az Alien Syndrome...<#zavart1><#idiota><#vigyor3><#kacsint>

Aschil
Köszi, reménykedem!

.:asChil:.

várj türelmesen hátha lesz majd megoldás, mindenesetre máskor ne tegyél fel úgy ntsc-s gamét hogy nem olvasol utána hogy mik történhetnek..

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Aschil
wiikey

küldtem választ

félig brickelted, vagyis bizonyos funkcióktól elszakadtál. ha szerencséd van akkor következõ frissítés javítja majd, vagy lehet késõbb lesz egy megoldás ami helyrehozza ilyen ntsc-s updatettel frissített pal-os wiiket. egyébként wiikey-ed van? vagy más modchiped van bent? cyclowiz, wiid? mert wiikeynél nem ez nem jellemzõ.

Totis
Én mindenképpen írni fogok...

Aschil
Végleg meghalt a wii???

Aschil
"semi-brickelted" ez mit jelent?

Akit érdekelnek wii-s tartozékok számlával, garival az ide dobjon egy mailt:
[email protected]

A tágyba csak annyit írj, hogy Wii és küldöm a válaszban az árlistát!

kábelek, kiegészítõk, stb.

pl. RGB scart kábel nálam 3.950 Ft 😊

belvárosban jobb konzol üzletekben 5.000-ért kapsz HD komponenes kábelt ami tudja a 480p-t, a scartnak semmivel sem jobb a képe mint mondjuk az rca-nak vagy az s-videonak max kicsit kevesebb a zaj. a scart kábel is elég húzós 10-ért máshol azt is feléért kapod..

ha jó lcd-d van, ami képjavítás funkcióval rendelkezik meg stb. esetleg még upscaleli a 480p-t 1080p-re akkor elég szép a képe a wii-nek. Nekem a legújabb 94 centis philips lcd-m van (PHILIPS 37PFL5522D) és szebb a wii képe rajta mint egy plaztmán, a színek sokkal jobbak. mondjuk 7500-as kontrasztot tud

akkor semi-brickelted a wii-det, ez nem túl jó

Aschil
A Metroid Prime 3: Corruption NTSC updatelte a wii-met (wiikey) és a beállítások menû helyett az Opera böngészõ help-je jelenik meg.Egyébként a wii mindent lejátszik.
Ilyenkor mit lehet tenni?

Egy kezdõ wii-s.

Sehogy. Ezért vegyél s-videó kábelt. Nem sokkal rosszabb a képe mint az rgb-nek, ha egyáltalán rosszabb.

Totis
Csodát nem várok viszont azon keztem el gondolkodni, hogy ha veszek egy RGB-s Scart-ot ()TV hátuljáról kép akkor a hangot hogyan fogom átvinni a leendõ erõsítõbe?

Valakinek nem kell bontatlan Dragonball Z Budokai Tenkaichi 2 Nintendo Wii-re? Akinek hoztam nem vitte el. 12500 lenne.
Csibe001
5 kábelbõl, 3 a képhez s 2 a hanghoz.De csodát ne várjatok LCD-n.

Resit meg mindenki írja alá!!! 😊

zola2000
Mindenki aki azt szeretné hogy legyen resident evil 5 wii edition, írja alá ezt a petíciót: http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?WiiRes5 (ha vótmá, hát vótmá)

A

Totis
Igazából a komponens kábelt nem lehet rádugni. A komponens tudtommal 6 kábelbõl áll amibõl 3db az RGB. Igazából nekem az lenne jó ha a
#6005 -ös hozzászólásban belinkelt képen látott TV-hez lehetne a legjobb minõséget megoldani. Késõbbiekben szeretnék egy 5.1-es erõsítõt is beszerezni. A hangfalak már megvannak...

Egyébként azért nem nagyon találtam konzol boltokban WiiPlay-t. Lehet rossz helyen kerestem.

*ha tudja, sry

-the invisible-

télleg nagyon akciósak 😄
ezek ugyanennyibe kerülnek mindenhol.. 😛
Ja, és LCD-hez nem rgb kábelt vegyél, hanem komponenst, a tudja a tévéd.

-the invisible-

Totis
Szerintem is. Bár több helyen olvastam, hogy megy az 1.3-as nem hivatalos lemezzel. Már aki frissített 3.0E-re. A nem 3.0E-s gépeken megy a régi 1.2-es lemezzel a WiiKey update.

Tegnap kezdõdött az EW-ben akció. Munka után bementem venni WiiPlay-t. 1db volt. 13eFt. Meg is vettem. Pluszba még vettem hozá egy Nuchuk-ot. 5eFt volt. Volt Scart-os RGB kábel is 1db de arra most nem volt betervezve keret. 10eFt-ért. Pedig biztos jól nézett volna ki az LCD-n a kép... Akinek szüksége van rá az siessen. A Budakalászi EW-bõl tegnap én hoztam el az utolsót. Lehet van még készleten...<#bee1>

Szerintem megéri megvárni a hivatalosat.

james69holden
Wiikey Update v 1 9b

blackcatsen

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

figyelj nekem is wiikeyem van és ez baromság

-the invisible-

teddymac
Aha