10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• ocell
    Sziasztok. Segítene valaki, kérem?
    Vettem a fiamnak egy Wii konzolt. Soha nem volt konzolunk, ez az első. Egy helyről szereztem pár iso file-t (Wii játékok), amiket dvd-re kiírtam. Nem mennek. A hely, ahonnan jöttek a cuccok, megbízható. A file-ok jók. Mit lehet a probléma?
    Előre is köszi a segítséget.
    És kellemes ünnepeket mindenkinek.
    [email protected]
  • Richard90
    Készítettem egy Wii-s videot! ha érdekel, nézzétek meg :)
    Wii
  • Bucsek
    értem értem köszi :D:D:D:D:D
  • shenmuedc #7067
    Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, de szerintem engem nagyon átbasztak ezzel a chippel. Nem hiszem hogy ilyen hülye lennék hogy nem tudnám frissíteni 1.9g-re . Márpedig sajnos bármit teszek a frissítés a flashing test után (ami 100%-ra lefut) a következő hibaüzenettel megáll:
    check your connections and try again.
    Fogalmam sincsen milyen csatlakozást kéne ellenőriznem. Gondolom vagy nem wiikey a chip vagy rosszul van bekötve.
  • szando
    Itt egy nagyon hasznos _link_ (érted a poént:D): Legend of Zelda retrospective. Elmeséli a történetet és bemutatja az összes eddig megjelent Zelda játékot. Nekem nagyon tetszett :)
  • Csibe001
    Ez nem minden esetben van így, én frissítettem a wiikeyt 1.9g-re, aztán wii firmware-t frissítettem, majd kiírtam az SMG-t betettem (Nem kellett kétszer kiírni, meg tápmegszakítással megállítani a frissítést), lefutott kb 10s-alatt a frissítés (ami sztem csak ellenőrzés) és voilá, ment/megy is a játék, nincs duplikálás.

Amúgy nagyritkán így is kiírja, hogy chip detected vagy mi, de ki a lemez be a lemez s már megy is újra a játék, nekem eddig ezt kétszer írta ki.
    S SMG-ben van már 78 csillagom, szóval egyáltalán nem sűrűn írja.
  • szando
    mér ilyen bonyolultan?
    pal-os játékról frissíted 3.0-ra a wiit, brickblockert lefuttatod az NTSC iso-n, kiírod, és már mehet is a játék.
  • solti
    super mario galaxy meg hasonloknal mit is kell csinalni:

- wiikey legyen 1.9g-re frissítve (ha nincs,akkor írja ki, hogy illegal valami van a konzolban)
    - kiirod az SMG-t, elinditot a frissitest (ami a lemezen van) és kb 10 másodperc után kihúzod a tápkábelt és vissza. A legrosszabb ami történhet (és általába történik), hogy 1-2 channel duplázódik..na bumm..
    - majd kiirod az SMG-t újra, úgy hogy előtte brickblocker-t lefuttatsz az image-n. Ez leszedi róla a frissítést, és innentől kezdve a BB-s lemezt használod.
    - regionfree-t én sehol nem használtam és eddig hálistennek nem is kellett
    - wiikey config disc-jében belehet állítani, hogy mindent lejátszon, az se nagy szám

A wii az első konzolom és minden kezdő nyugodtan elhiheti, hogy semmi extra trükközésre nincs szükség, csak tessék fórumokat olvasni arról, hogy mit, hogy merre. Akár az összes kommentet elolvasni visszamenőleg, mielőtt kérdezel...

Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek!
  • 0ckH4M
    Kíváncsi vagyok majd az eladás összesítésekre, hogy karácsonykor mennyi Wii fogyott ^^
  • Bucsek
    angolul elvagyok :) Zeldábol pedig ez az első gamem :)
  • shenmuedc #7060
    De nem lesz ez a védelem az összes játékba ami innentől megjelenik?
    Senki nem tudja akkor hogy lesz e gondom az ntsc SMG frissítés után?
    Minden megy csak ez a forecast és news chanel dupla.
  • Beast Machine
    angolul mennyit értesz? a Zelda játékoknál nagyon elkél...
  • Sephi
    Ez az első zeldad?
  • Bucsek
    hali. Zeldaval kapcsolatos honlapokat irnatok nekem? mármint a princesses.

ja és még annyi hogy Zelda kezdetekről van valami leírás? vagy a wikipédia kinaiul ;)

a játék baromi jo de már az elején elakadtam xD asse tom mit kel csinálni :(
  • Csibe001
    Szerencsére én a maradék 30-ban vagyok. :D
    Mondjuk SMG-t érdemes eredetibe venni, megérdemli. ^^
  • Sephi
    Ez sajnos egy klasszikus problema. 70% a Wiikey felhasznaloknak problemaja van vele. Ismerosomnek is az volt es vegul megvette a SMG-et es hagyta a faxba.

:D
  • shenmuedc #7054
    Ja és sajnos a frissítés nem megy mert a tesznél amit a frissítés előtt csinál azt ahibát írja hogy nemtud frissíteni ellnőrizzem a csatlakozást. Nem tudom mit kéne ellenőrizni (lehet hibás a bekötés?).
  • shenmuedc #7053
    Először is köszönöm a válaszod!

Ebből lehet valamilyen problémám ha ntsc marioval fissítettem vagyha később frissítek pal játékkal nagyobb verzióra akkor ez eltűnik? Vagy ezzel már nicsen mit tenni?

Köszi.
  • Hustler_hu
    Nem lessz problema , de azert engedd neki hogy vegigmenjen maskor ... igen, nekem is neha lelassul kozben, dehat turelem rozsat (wii updatet :) ) terem :)
  • Hustler_hu
    Ha duplázott csatikat látsz akkor az bizony NTSC Mario volt ... Wiikeyt kell frissiteni majd config disk-el beallitani , hogy jatsza le a NTSC gamakat. Ha veletlenul nem megy a config disk akkor itt a forumban talalsz egy linket egy masik config diskhez (nekem ment , pedig 3.1-re frissitettem , így nem tudom miert nem mukodik valakiknel ...)
  • Bucsek
    üdv. tegnap végre kiprobéálhattam a wiimet :D nagyon fasza.
    1-2 apró kérdés. a zelda akinek emgvan annál van hang? mármint emberek hangja mert csak a szöveget feliratozza. lehet h kivan kapcoslva nálam nemnéztemmeg, de.. na mind1 :D nagyon fasza game :) csak nemtom mit kell csinálni xD

a másik h kiprobaltam a netet. mármint a wirelesses cuccot. de elkezdett frissiteni valamit és azt irta nekapcsoljam ki, de megált kb 40% nál :( egyszerűen nemcsinalt semmit és nemtudtam mit cisnalni kilőttem a rendszert, ugye nemlesz problema? :( mintha lefagyott volna...

köszi mindent szevasztok :)
  • cybert
    Hi! Nem nagyon tudok válaszolni a kérdéseidre, csak 1 jó tanács, ha nem vagy biztos abban, hogy egy játék PAL-os vagy NTSC-s, használj pl RegionFrii nevű progit, amivel meg tudod nézni, hogy az .iso pal-os vagy ntsc-s. A rendszerfrissítés router/lan adapter hiányában csak játékról lehet (A mario galaxy 3.0-ás), van újabb a 3.1-es, de nem tudom, hogy van e játék, amelyen, ez a frissítés van fent... A 3.1 frissítéssel az a baj, hogy nem engedi használni a wiikey config disc-jét, legalábbis nagyon nem úgy tűnik.
  • shenmuedc #7048
    Mégegy hülye kérdés (biztosan már a pokolba kívántok) A mario galaxy-s frissítés óta két weather és forecast chanell van a kezdőképernyőn . Ez baj?
  • shenmuedc #7047
    Na mégis rányomtam a frissítésre és le is ment rendben (A mario galaxiéra)
    Na most akkor gondolom palos volt mert minden megy rendben ami eddig is. DE a super mario galaxy nem indul most sem ha elindítom a start után azt írja hogy illetéktelen valamit talált. Gondolom ez a chip. Na most a wwikey frissítés tesztlés után mindíg kidob hibával. Akkor lehet hogy nem wiikey chippem van? Vagy én cseszek el valamit?
  • shenmuedc #7046
    Na wii tulaj lettem én is. Kis feleségem lepett meg eggyel karácsonyra.
    De va egy kis bibi miden megy csak a mario galaxy nem. Na most olvastam én mindenféle fórumokon hogy kéne a wiikeyhez az 1.9g frissítés na most ezt én letöltöttem kiírtam el is kezdett valamit frissíteni 100%-ig eljutott de hibát írt ki a végére. De a gép újraindítása után a mario galaxy lemezre már nem azt írta ki hogy rossz a lemez hanem hogy updateljem a gépet. Na most ezt nem mertem megtenni mert félek az ntsc gamek frissítése úgytudom szétcseszi a gépet.

Na most először is azt kérdezném hogy a hiba amit kiírt a frissítés végen az miatt még fissített a wiikey (mivelhogy mást produkál a mario galaxival)? És persze azt hogy a rendszer fissítést hogy tudom net nélkül megoldani (ugyanis nincs wifi routerem) Esetleg egy újabb pal játék megoldaná e a problémát.

Nagyon,nagyon megköszönnék minden segítséget.
  • Hustler_hu
    Wii love Christmas :)
  • Hustler_hu
    Amúgy van harmadik videó is : itt
  • PootieTang
    Merry Christmas and Happy Hanuka!
    Jó hadonászást mindenkinek!!
  • szando
    Boldog, Wii-zésben teli karácsonyt mindenkinek! :)
  • Richard90
    Boldog Karácsonyt kívánok minden egyes Wii és nem Wii tulajnak :)
  • 0ckH4M
    Én is csatlakozom hozzátok, Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Beast Machine
    hogyhogy mik? nézd meg a jelzett hsz-ekben talélható videókat, akkor nenm lesz kérdésed:D

Bulldog Karácsonyt!
  • moon08
    Mik is ezek pontosan?

Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!
  • Csibe001
    Így is van, mindenkinek Boldog Karácsonyt!!!
  • Bucsek
    Boldog karácsonyt mindenkinek!!! :)
  • Beast Machine

ilyenkor örülök a fejemnek, hogy egy nap híján egy éve boldog Wii tulaj vagyok:D
  • waspika
    Beszarás ez a faszi.
  • donatus13
    okés köszi
  • Sephi
    Kb 10000ft beszerelessel.
  • donatus13
    És mibe is fáj komplett egy ilyen ?:D