10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• MaDFoX
    Bolti, nem használt... ...a Zelda is...
    Ha jól tudom egy külön kártyeszen van a kód...
    Nos, egyikben sem volt külön cetli ami hasonló lenne rá...
  • QuippeR
    ha azt akarod mondani, hogy nem használtan vett, akkor azt mondd, mert az eredeti az teljesen mást jelent. (a használt Wii is eredeti és bolti, csak használt.)
  • MiQ
    ... használtan, esetleg Vaterán, behozzavalakitaiwanrólszinteingyenkoffereben verzió?!
  • QuippeR
    miért, hol lehet még Wii-t venni a bolton kívül?
  • MiQ
    ... eredeti --> értsd bolti ;)
  • MiQ
    ... most melózok, így nem tudom megnézni, melyik cetlin van a kód, de este be is szkennelhetem, ha akarod
  • MaDFoX
    Hehe... Jópofa vagy...
    EREDETI Wii-t vettem... :D
    BONTATLAN dobozban, kártya nélkül...
    EREDETI Zelda TP máshonnan, szintén kártya nélkül... December vége felé...
  • MiQ
    Most néztem és 100 pontos kártya még van EBBEN A PILLANATBAN!

Kérem igyekezni Uraim!
  • MiQ
    ... ja, szopatás, de éredemes naponta többször visszanézni, mert minden nap teljesen más idõpontban lehet beváltani a csillagokat. Ráadásul naponta csak 200 kártyát osztanak ki!
  • MiQ
    ... pedig, az eredeti Wii-hez jár, és a dobozában ott is van a kártya, és a dobozban található WiiSport regisztrációjáért is kapsz csillagokat.
    Én már be is váltottam 2000 csillagot 500 wii-pontra - ebbõl lett böngészõm
  • MaDFoX
    En imadnam a mediacentert, mert minden szart kiirni nem szeretek a TV meg messzebb van a geptol, nem dughatom ra...
    Az Orb nem ANNYIRA rossz, de azert el tudok kepzelni jobbat...

Club csillagokat sajna nem tudom, mert NEM vagyok klubtag, ugyanis nem volt egyik cuccomban sem eddig reg-kartya... :S :C Eredeti progikban es a wii-ben sem...
  • narumon
    Hát boxon meg főleg azért nincs értelme mert beteszed a lemezt a boxba és lejátszod :)
  • solti
    tökmindegy milyet veszel bele
  • rinpocse
    Aziránt érdeklödőm, hogy a Wii-be milyen SD kártyát lehet tenni?
  • Elveon
    Itt van a hangfalszett hozzá!
  • shenmuedc #7255
    Gondolom ez olyasmi lehet mint az xbox360-on a windows media centeres lejátszás. Tehát a számítógépen lévö média tartalmakat lehet megnézni a wii-n. Szerintem sok értelme nincsen. Én x360-on sem láttam sok értelmét.
    Ha annyira meg akarom nézni legroszabb esetben is egyszerűbb a gépet kötni a tévére.
  • Aschil
    Ezt ismeri valaki?

• shenmuedc #7253
    Na nagynehezen lefordítgattam (kicsit béna vagyok angolból)
    Ha minden igaz valamilyen limit van és éppen elfogyott az erre szánt kártyamennyiség próbálkozzak később azt írja. Azért kurva jó hogy kitalálnak egy ilyen akciót és úgy csinálnak egy feltöltőkártyával minha rendes bolt lennének és elfogyott volna a kenyér gyere vissza holnap.
    Na mindegy majd többször próbálkozom hátha egyszer sikerül.

De egy nálam jobb angolos azért lecsekkolhatná ha megkérhetném.

Link alább:

https://wiipointscard.nintendo-europe.com/faq/uk_faq.html
  • Bucsek
    ez jo kérdés mert énis kiváncsi lennék rá :)
  • shenmuedc #7251
    És azt nem tudod véletlenül hogy a clubnintendon kapott csillagokat hogyan lehet beváltani pontokra? Mert elvileg van 2250 csillagom és egy 500 pontos feltöltés 2000 csillag. Írja is hogy mennyi csillagom van de nem tudom kiválasztani a feltöltést (még a 100 pontost sem). Wiivel is már voltam a neten de ott sem ír semmit. Valaki segítsen!!!
  • fekete0012
    hali a wii-re mivel kell kiírni a játékokat
  • 0ckH4M
    Nem azért késnek a PAL játékok, mert ki akar szúrni velünk a Nintendo. Megcsinálják először az USA verziót, és amint kész azonnal nyomják is a piacra. Utánna állnak neki leszinkronizálni a játékot más nyelvekre, spanyol francia, stb, és ha megvan akkor jön ki PALosan. Nem játszák azt el, hogy az USA verziót visszatartják, hogy EU-ban ne vérezzen a kicsi játékosok szíve.
  • MaDFoX
    Regio override csak chippel... Es akkor is odafigyelve, de nagyon... :D

Hairdresser: Netrol tudod CSAK telepiteni, legegyszerubb wifin kapcsolodni (ha van wifis routered), de letezik adapter (kb 8-10K HUF) ami vezetekkel kapcsolodik (LAN) bár router oda is kell szoval akkor mar egyszerubb a wifi, plane hogy egy wifis router olcsobb...
    500 pontba kerul az Opera, 1000 pont 10EUR-ba faj (ami pl. jan.3-an 2389Ft volt) a Wii-rol tudod intezni a dolgot (kulfoldi netes fizetesre alkalmas bankkartya kell), miutan netre kapcsoltad (shopping channel)...
    A maradek 500 ponton vehetsz egy regi jatekot (virtual consol) pl... :D

ES NEM, NEM LEHET MASTOL ATVENNI/INGYEN LETOLTENI/LEMEZROL FELTENNI stb...
  • Totis
    Szerintem ha bemész egy Media Markt-ba vagy Electro World-be akkor ott biztos tudsz részletre venni.
  • hairdresser
    hogy lehet wiire telepíteni az opera böngészőt?érdemes?
  • quack
    De a lucasarts csak az xbox/ps3 verziot csinalja

Regio lockot nem lehet kiutni valami legalis modon? Mert azt az évi ~3 játékot ami érdekel a gépre szívesen megveszem, csak ez a SSBBrawl fél éves eltolás eléggé felbasz, meg konkrétan a nintendo egész hozzáállása a PAL régióhoz undorító szerintem.
  • Szikra666
    Sziasztok!Nemtudjátok hol lehet wii-t venni részletre!!Ha valakinek van eladó megveszem vagy game cube+tartozékokkal elcserélném+ráfizetek!!!!SEGÍTSETEK KÖSSZI!!!!
  • marci555
    Látom hogy repffc tudsz olyan helyet ahol lehet venni már chipeltetve. Meg tudod adni az elérhetőséget vagy esetleg a honlapcímet?
  • 0ckH4M
    igen, igen és igen :)
  • marci555
    Helló!

Most kezdtem el sprórólni amit láttam az 50000-ért van és van hozzá sport játék. Azt érdemes megvenni? Jah és a wii-n lehet tört játékokat futtatni? Ésha igen akkor meg kell csippeltetni?
  • MaDFoX
    gaboo7: Szeriaszambol...
    Van egy egesz jonak tuno adatbazis itt: http://nintendo-scene.com/wiitracker/search.php
  • shenmuedc #7239
    Szerintem biztosan de számomra ilyen word of warcraft szerű rpg-k a legnagyobb rémálmok. Néhányat már próbáltam de nekem az internetes multinál kevésbé még semmi sem jött be kevésbé legyen bármilyen stílusról szó. Lehet már öreg is vagyok az ilyesmihez nekem kell hogy egy légtérben legyek azokkal akikkel játszom. Nekem nem tetszenek ezek az arctalan dolgok. Az msn-töl pl kiráz a hideg (még kamerával is). Ha valakivel játszani akarok veszem a fáradságot és elmegyek (eljön) hozzám.
  • donatus13
    Szerintetek wii re készítenek majd mmorpg vagy ilyesmit szerintem nagyon jó lenne :)
  • donatus13
    DE kiváncsi leszek puzzle quest is gondolom 4 gb lesz wii re dehogy mit raknak bele arra kiváncsi leszek remélem sokkal többet mint gépre amugy szerintem nagyon jó játék igy gépen nagyon tetszett ajánlom mindenkinek :)
  • repffc
    vegyel olyat ami egybol chippelve van. nalunk arra adnak 1ev garanciat es 8k-val dragabb csak
  • gaboo7
    Sziasztok! Most állok wii vásárlás elött, honnan tudom megállapitani milyen alaplapos a gép? Melyik flesh-t érdemes beletenni? Válaszokat elöre is köszönöm!
  • Hustler_hu
    kell
  • riha96
    de nagyon el lehet indítani, végülis nekem mindig el indul egyszer volt hoogy nem.
  • Aschil
    Egy kis humor!

• donatus13
    super mario galaxy az ugye amit nem nagyon lehet elinditani ? :S