Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...vágod?
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Persze remélem hogy jövõre változik a helyzet, sajnos nem is igazán tudják kihasználni a PS3 erejét egyenlõre a fejlesztõk (úgy látom nem is nagyon törekednek rá).
Persze kivételek vannak.... (ööö majd eszembe jut)
Az átportolások is néha szarabbúl sikerûlnek mint boxon. (ahogy nézegettem)
De mondhatnék még húzóneveket amik nagyon nem hozzták vissza a beleinvesztált pénzeket pl bukta volt a Lair, és a Heavenly Sword se hozott annyit ami elég lett volna. Ergo nagyon nem voltak a játékosok megelégedve...
Számomra (de ezzel szerintem nem leszek egyedûl) a Wii még mindig a leginnovatívabb konzol, amiben valóban nem a grafika dominál, de sokkal jobban szórakoztat, ráadásúl nem 1 vagy 2 embert hanem egyszerre akár egy egész társaságot.
(írom én mint PS3 tulaj)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
😄
és a gazdak amcsi gyeris a ps3 at fogja kérni mert a wii alatt csak lefogyna + beszúrna az oldala😄😄
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Egyikünk sem tehet arról hogy a "mindenki pléjsztésönje" ték 3 megbukott, de az hogy ezért a másikat be kell mocskolni mert sikeres elég legalja dolog.
Menj, olvass 576konzolt, tetszeni fog.
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Az ilyen iq huszárok mint Vers kollega...csak röhögni lehet...
😄😄
sztem elég nagy.
köszönöm, compadré, ezen most jót nevettem 😊
...vágod?
De Wii-stõl még nem....
ez elárul valamit a ps és xboxosok inteligenciájáról....
és a Wii-sekérõl is... <#wink>#wink>
<#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>
egyébként meg lehet itt vészmadárkodni a sok okosnak 1 éve halgatom hogy a wii mindjárt alábbhagy a ps meg mindjárt feltámad, kicsit már unom, de utánna mindig nagyot röhögök!(valahogy nem akar összejönni) 😊
és nem ártana megérteni hogy nem csak a grafika számít hanem a kreativitás és ötletesség , mondjuk ilyen hozzászólás után el tudom képzelni mennyi szorult beléd ebbõl a kettõbõl (a kedvedért belinkeltem, hogy tudd mi is az <#wink>#wink> )
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Imadlak.
nem is értem hogy lehet játszani ilyen fosinger grafikáju gémekkel,amikröl messziröllátszik hogy csak a kiadok na meg föleg a nintendo bukszáját tömik
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
itt is jó kis "riport" a wii-rõl.
pl. amikor az mondja hogy a Wii = Gamecube + Wiimote
ez baromság, a Wii kb 2x combosabb hardverileg mint a Cubb. Az egy dolog hogy ettõl még nem olyan erõs mint egy ikszboksz360 de azért igenis jóval többet tud mint az elõzõ generációs konzolok.
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
.:asChil:.
Bár idegesítõ, hogy a gyilokból szinte semmit sem látni. 😞
a manhunt meg nagyon durva!!
2. extract the iso and burn it to a dvd
3. insert in your wii and start it (it should display a gamecube game)
4. using the reset button you can navigate the menu: quick push = Down, long push of button = Select
vannak már akik felrakták és megy is nekik a galaxy!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
<07.11.01>07.11.01> Wiikey update 1.9g (as in galaxy!) beta released!
We are pleased to announce that BETA HOTFIX v1.9g of the Wiikey firmware is now available to download. Please note that this is a BETA HOTFIX released as an immediate response to feedback from users regarding SMG. It comes with absolutely no warranty or guarantees. Use it at your own risk! Feedback is welcome, but please send your message one time only. We can't reply to every message we get, but we do read all of them.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
(ha egyáltalán van a gépedben)
Tested working on all wiikey consoles!!!! So no new protection on this
game like on the mario rls.
Újraírható lemezt olvassa a wii (ez elõnyös)
Feketemacskára pont tegnap járt le a nyilt nap. lehetett regelni, mostmár csak télleg meghívatni tudod magad ASCHIL.
Játékok írásához ASUS-Pioneer (én ezeket használom)
Verbatim, TDK, Philips lemezekre 6szoros írással (nem kell 4szeresen).
nem volt még gondom egyikkel se. ment mindegyik.
nagy hülyeség...
akármilyen dvd író jó hozzá, talán a nyersanyag amire kiírod az a fontosabb
.:asChil:.
Darkwatch.