10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Bucsek
    háááááát azért sztm zelda jobban nézett ki :D az a midna meg beképzelt :D de nemrossz :D

viszont szerintem lemaradtam valamirol. mert volt az hogy elmentem zeldával beszélni még a játék közepén kb. akkor a toronyban volt. és valami történt vele és akkor tünt el. nade végülis mitörtént? mert nemigazán értettem :D és az a nagy háromszögü piramis a vár körül?

vannak sana homájosságok :(

az lenne a jo ha lehetne magyar felirat is :)
  • szando
    azért van vége :) megmentetted a világot a twilight-tól, láttad Midnát "emberi" alakban (fúh az a csaj nagyon hot :D), Ganondorfnak meg annyi, legalábbis a következő játékig :D
  • Bucsek
    na kivégewztem a játékot baromi jo csak a végén nemértem hogy most végülis mi a vége? mert mintha nem is lett volna vége. a feliratokrol meglemaradtam a végén mert bejött a család tvzni :D ugyhogy majd ujra végignézem. de na mind1 :D jo gamma
  • Bucsek
    :)

na közben végre rájöttem hogy horgászhatok... annál a csajnál akiél lehet kenuzni vagy mi :D ot melette van egy kis másik ajto. azt nem is láttam eddig még :)

viszont baromi nehéz. egyszerüen nem akad hrogra semmi :(
    na mind1 most abban a tükörvilágban vagyok vagymi :D egyébként az a cica vagy nem is tudom micsoda az tök aranyos :D

főleg mikor durci a vámpir fogai tok jol álnak :D
  • Keviny
    ez a Zeldus annyira nem nehéz, nagyjából lehet tudni hogy mi merre. a Wind Waker az sokkal szemetebb volt. ha nem lett volna leírás tuti pár hónapra elakadok egykét résznél.

amúgy nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lesz a következő Zelda dobás, 94 óta nagy rajongója vagyok a sorozatnak (akkor kaptam meg a Link's Awakening-et Gameboyra, hehe)
  • Bucsek
    najo jo jo, de ez a minjáték mikor van?:D mert nemtom :(

egyébként télleg van mikor nemtom mit kell csinálni de ilyen gondolkodos feladatban nemkelett a segitseg :D
  • peat666
    Igen, a zeldában két fajta horgászat van:
    -egyszerű, (spiccbotos horgászat a valós életmegfelelője), tehát egy bot rajta zsinór, horog és csalizható
    -a később elérhetővé váló, egyfajta külön minijátékként szolgáló horgászós rész ami ha csónakből történik akkor már orsós bottal történik (pergető horgászat)

Aki meg elakad benne és végigjátszást lusta letölteni hozzá...az (le)minősíti magát, mondjuk ha eredeti lenne biztos végigvinné :P
  • solti
    gameparkba, második körös voltam...576-ban is meglehet próbálni, de nem hiszem, hogy nekik hamarabb lesz...
  • MaDFoX
    Miután megszerezted a horgászbotot gyakorlatilag bárhol tudsz horgászni, ahol halat látsza vízben... De megfelelő csali nélkül nem mindenhol van kapás is...
    De tekerni a zeldában nem kell csak simán kiemelni (én legalábbis még mindent ki tudtam fogni tekerés nélkül, de kiprobalom lehet-e)... Láttam több direkt horgászós progit ami "tekerős"...
    Rapala..
    Valami vacak..
  • Keviny
    ha jól emléxem miután átrepültél Zora's Riveren ott van valami ki gát, rajta egy házikóval, és mellette pedig egy ajtó. na ha ott bemész ott van egy halastó ahol lehet pecázni kiccsónakban.
  • Bucsek
    pedig nagyon nagyon jo játék, csak az angol elkél nála :) amugy meg van végigjátszás elég részletes és jau :)
  • TDC Geronimo
    rohadt :( Merrefele vetted? ;>
  • solti
    de, a kezemben van:D bocsi:D
  • TDC Geronimo
    Guitar Herot, aki pesti nem látott valahol véletlen?
  • hairdresser
    én már a zelda elején elakadtam mikor a lóra felülök ,nem tom mit kell csinálni:(,így a játék nálam nem szerzett jó pontot
  • Bucsek
    Hali, a Zeldában valaki megmondaná hogy lehet horgászni? mármint arra gondolok amikor a uncsakuval tekerem fol a horgot meg ijenek mert van egy pecabotom de az ijen gagyi. és a wii introjaban lattam meg ijet hogy a vén papa zeldazik és ott horgaszik egy csonakban én meg minnyá végigtolom a gammat és semmi horgászás :(
  • Totis
    Ha ez valóság akkor nagyon állat! Miért nem a Nintendo-nak jutott ez eszébe. Én is úgy gondoltam bokszolás után, hogy a vezeték csak hátrányt jelent.
  • MiQ
    Ezek azok a kártyák

Az enyémben is van „madárka, ki azt mondja --> chip-chip” :)
  • Hustler_hu
    Lesz Final Fantasy amugy a Wiire , nem ebben a cikkben irnak rola, de mar olvastam mashol, a cime Crystal Cronicles Kingdom (asszem...)
  • donatus13
    Mégse :S:S nem csinálják meg irányítás miatt kár pedig nem lett volna rossz :)
  • donatus13
    CSövi profibb angolosok segítségét kérném :)
    Elvileg ez egy mmo lenne csak arra lennék kiváncsi hogy tényleg meg kezdték e a wirre alakítását vagy sem mert én ugy vettem ki hogy igen :S
  • peat666
    a 13k mindkét jétékot tartalmazza, elnézést kihagytam, (boltban a kettő újonnan együtt jelenleg 28k mellesleg)
  • peat666
    red steel+the godfather hibátlan állapotú játékok: 13k, hátha itt még létezik nem széjjelchipelt wii tulaj.....

érdeklődni itt vagy privát, jó játékot mindenkinek
  • shenmuedc #7287
    na egèsz türhetö a net, csak hát a szövegbevitel... De vègre csend van (nem mint pc-n)
  • shenmuedc #7286
    Érdekes dolognak tűnik de sajnos az én netem sávszélessége még a 400 kbitet sem éri el úgyhogy ez sajnos felejtős (mikrohullámú wlan)
  • Dorel0
    igen a progresszív kép a lényeg. szóval van 5let?
  • MaDFoX
    Ez volt már?
    WL Nunchuk
  • MaDFoX
    MiQ: Nagyjából azért tudom mit kéne keresnem... ...de nincs... A dobozokban egyáltalán nem volt hivatkozás a clubra... Persze hogy őszinte legyek annyira nem bánom, mert legalább D2B/uncut széria...

shenmuedc: Ha lesz böngésződ és van számítógéped is, akkor kukkantsd meg az ORB-ot, így már majdnem médiacenter a Wii...
  • shenmuedc #7282
    Mert nem akarja váltottsorosan megjeleníteni a képet ha progresszívben is meg tudja jeleníteni. Más. Sikerült nekem is végre beváltani a csillagokat pontokra. Hajnal 5-kor amikor indultam dolgozni még volt 500-as. Hazaérek be is váltom böngészőre.
  • Beast Machine
    miért akarod kisebb felbontáson tolni a cuccot?
  • Dorel0
    ha alapból 480p re van állítva a videojel, és a játékok átrakják másra, hogyan lehet visszaállítani? pl cod3 ban automatikusan 576i n megy, és kifolyik a szemem tőle. Játékon belul hol lehet ezt átkapcsolni? (pal os játék)
  • MiQ
    PÜ-ben küldjem vagy visszanézel 8 körül?
  • MaDFoX
    "you will find the Club Nintendo registration card" hát nem találtam...
    ...egész pontosan semmi olyant amit kaparós vagy szerepelne rajta hogy nintendo club...
    De itt egy másik Zelda is, abban sem látok ilyent, igaz már régebbi, de nem lett a lemezen kívül kivéve belőle semmi... :D
    Tökmindegy igazából, csak fura, azt hittem magyarországra nem jár, de akkor mégsem... Max átvertek... költsék gyógyszerre... ;)
    Nalán az ingyen R-Type-t sajnálom kicsit... :D
  • MiQ
    Este beszkennelem, akkor eltudod dönteni, hogy van-e neked olyan vagy sem.
  • MiQ
    ok.
  • QuippeR
    igen, regisztrálták arra a Wii-re, amit megvettél...

egyébként nem kötekedni akartam, csak nem értettem, hogy mit értesz az alatt, hogy eredeti Wii, mert olyan nincs, hogy nem eredeti Wii.
  • MaDFoX
    "you will find the Club Nintendo registration card" hát nem találtam...
    ...egész pontosan semmi olyant amit kaparós vagy szerepelne rajta hogy nintendo club...
    De itt egy másik Zelda is, abban sem látok ilyent, igaz már régi, de nem lett a lemezen kívül kivéve belőle semmi... :D
    Tökmindegy igazából, csak fura, azt hittem magyarországra nem jár, de akkor mégsem... Max átvertek... költsék gyógyszerre...
  • MiQ
    A Nintendo Clubon ezt írják: „Inside the packaging of your selected Nintendo game or system you will find the Club Nintendo registration card. Locate your unique PIN#. You might need to scratch off a layer with a coin to reveal it.”
    Az érmével levakargatós dolog nem áll!

Este szkennelek
  • MiQ
    ... nem külön kártya
    Este felteszem, meluiken találod ;)
  • MiQ
    ... csak a kódot már beregisztrálták
    F@sznak kötekedsz te itt?