Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KapuBen
na már pícs is meg van😄D(aranyosan repdes😄D)

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Mikor jelenik meg europaban a wii verzioja a manhunt 2nek?
KapuBen
okok😊thx

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Csibe001
Keress egy kék emelvényt , állj rá s ott nyomd ezt a kombinációt, megtalálod egy ilyen sárkányfej bejárat elõtt van.

KapuBen
valaki megmondja super paper mario asszem 3. pályán mit kell csinálni mert egy részén 3dben látsz egy táblát hogy press - and 1 at the same time to make something interesting happen és ha nyomom nem csinál semmit!!!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

james69holden
wiikey-rõl mindent meg fog neked mondani gugli

.wii kiterjesztésbõl .iso-t rawdump-al tudsz csinálni

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Oké, azt hiszem kezdek lassan mindent érteni, és a csipelés is érik, de még lenne kérdésem. 😊
Mind a ketten emlitettétek ezt a "wiikey" -t. Ez mi és honnan lehet beszerezni ilyet? Illetve hogyan kell ezt használni?

A másik, hogy már szereztem be pár játékot és azok nem mindegyike iso, hanem wii kiterjesztésû. Azt mivel kell felírni? Mert szerintem a Nero ezt nem ismeri fel.

Köszi a segitségeket! 😊

Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezső milliárdokat az AMD-be. :)

mind1 milyen irot ill. prg-t hasznalsz (pl.:nero & pioneer, stb..), dvd is tobb fajta jo (pl.:ricoh,verbatim, stb..), ha sikerul megtalalni az irod kedvenc dvd markajat na es persze a wiijet is, akkor erdemes annal maradni. a sebessegnel eloszor 4x, majd lehet probalkozni gyorsabbal is.
segítségként, példaként leírom nálam ez hogy megy:
Letöltöm a játékot (.iso)
Lemez: Verbatim, Tdk, Philips
Bele a meghajtóba (pioneer vagy asus)
Nero elindít (6-7- vagy 8)
cd írás indítás 6 vagy 8 szorosan.
egyszerûen mintha DVD filmet írnál.

ja és mindez wiikey-el
Az már mind1 milyen íróval és programmal írom ki a játékokat, vagy van spec program és csak egy bizonyos író jó hozzá? Esetleg sebeség? Írhatom 8x-osan?

Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezső milliárdokat az AMD-be. :)

Köszönöm a választ! 😊

Keviny
Végre sikerült beüzemelnem a Super Mario Galaxy-t. Hát feleim ez nagyszerû! Úgy sikerült elvarázsolnia hogy csak akkor tettem le mikor kimerült a wiimótból az elem... ajánlatos mindenkinek.

még egykét játék amit próbáltam:

-Rockstar Table Tennis: jópofa pingpong, érdemes
-Zack & Wiki: aranyos (bár néhol kicsit idegesítõen aranyos) ügyességi kaland-platformjáték (már amennyit 10 perc alatt levettem belõle)
-Manhunt 2: brutkó akció-bunyós, szintén jópofa

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Egyébként a nagy PS3 meg Xbox fanoknak mondom hogy nézzétek meg a www.vgchartz.com nevû oldalt és meglátjátok hogy amcsiban a wii sports vezet a játékok közt amit alapból a wii-hez adnak a Halo 3-al szemben amiért az emberek kifizetik a kemény pénzeket.<#hehe> No comment😄
Denes888
egyébként a crysissal is otthonb játszanak az emberek pedig még meg sem jelent. Mert van béta. Gondolom a teszterek azok otthon tesztelik le a játékot és nem máshol.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Ez kb olyan, minthogy "Hûû láttam a Duke Nukem Foreverrõl videót. Honnan lehet letölteni? Itt biztos nincs különben láttam volna a polcokon. Amerikában biztos van, mivel angolul beszélnek benne..."
riha96 ha azt írom, hogy nem jelent meg, hanem fejlesztés alatt van, az azt jelenti, hogy nem jelent meg, és fejlesztés alatt van. Ha azt írtam volna, hogy európában nem jelent még meg, az jelentené azt amire te gondoltál...

eggyes vidikben<#awink>
jó köszi akkor csak japánban és amerikában van ?
ugye? mert ott otthon játszottak az emberek
Elöször ki kell chippeltetni a wii-t, hogy kinél az már részlet kérdés , ha ezmegvan a letöltött iso játékot kiirod kép formájába dvd-re és kész!!Ha vmit rosszul irtam javitsatok ki THX
Denes888
Én is nekem is sikerült elindítani a Galaxy-t. Nagyon jó.

Még nem jelent meg. Fejlesztés alatt.

Hali!
Lehet látni olyan wii-s videókat amelyikben a remotéval zenélnek (wii music).
nah annyi hogy hol lehet megvenni vagy letölteni azt a progit?
Denes888
Rendben.

TDC Geronimo
Nem csináltam vele semmit.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Denes888
Még annyit hogy a galaxyt region free-vel palosra alakítottad?

Sziasztok. Bocsánat, hogy ezzel a kérdéssel jövök, de nem tudok 6500 hsz-t átolvasni.
Segítsetek pls, tegnap este vettem meg a Wii-met. 😊 Nagyon állat!
A kérdésem az lenne, hogy mit kell tennem, hogy netrõl leszedett játékok is menjenek a gépen? Olvastam, hogy chipelni kell? De kinél? Máshol azt olvastam iso-t kiírod és megy. Annyi mindent olvastam már, hogy 1xüen nem tudom mit higgyek el.
Ha venné valaki a fáradságot és pár sorban megírná, mit kell tennem, hogy menjenek a felírt játékok, hálám örökké üldözné!
Elõre is köszönöm a segítséget!

VLB
wiifree van a gépemben,netrõl frissítettem 3.1e-re, utána minden játék ugyanúgy tökéletesen futott mint elötte. másoltak, eredetiek egyaránt, aztán eccer csak(2-3napra rá) pikkpakk már csak az eredeti megy. Vajon miért? meghalt volna a chip? Marha idegesítõ, mert msot szedtem le a zeldát...

Lalikum

Csibe001
Vagy torrent hozzászólásban olvastam, vagy gbatemp-en valamelyik játéknál,de nem mostanában olvastam már. 😞
De biztos vagyok benne, hogy találsz megoldást mivel rengetegen jártak ugyanígy arra emléxem.

CHEAPBOY
en mar keresgelek, de mivel ez nekem teljesen uj temakor, nem hiszem hogy hatekonyan keresek😊 Hol lattal felszemmel megoldast eme problemara?

a hiba amiatt tortent hogy ad egy gozom se volt hogy ilyen lehet, ad 2. a wii amin tortent nem tudtam felmenni a netre mert parential controllos volt a masina, s senkinek se volt goze rola, hogy ki s mikor miert mit allitott be kodnak. sajnos a format wii memorynal is kerte a kodot. igy valszeg igy se ugyse lett volna galaxy.

esetleg egy bios dump, szervizben?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Csibe001
Az gond lesz szerintem, mivel a legfrissebb USA frissítést tette akkor fel.S ha van is (egyébként szerintem nincs) a Metroid PAL-os dvd-n frissítés akkor sem fogja felülírni,mivel ugyanaz a verziószám.
Meg annak utána kell olvasni, hogy egyáltalán mûködik e ez a megoldás, mert félszemmel láttam, hogy volt aki írta külföldi fórumon hogy megoldja az új frissítés a félrefrissített wii-t de tapasztalatom nincsen, mivel én óvatos vagyok így megelõzöm az ilyen gondokat.
Nyitva tartom a szemem s szólok ha találok valami megoldást!
De te is írd le ha esetleg sikerül megoldanod!

TDC Geronimo
Igen, fent volt 3.1E frissítés. Kiírtam palos wiikey updatet és frissítettem, majd gép ujraindítás után beraktam a galaxyt, ami szintén frissített valamit és azóta megy tökéletesen.

CHEAPBOY
ez a galaxy vegezte ki. szerintem egy palos metroid megoldhatna.... sztem. csak azt kellene meg tudni ha ez megvan, hogyan birom ra updatere?

Csibe001
Ilyen jellegû problémám még nem volt, de olvastam róla.
Szóval, egyik játék sem frissítette még a wiidet?
Ha igen, akkor melyik?Ebbõl már ki lehet indulni.

Denes888
Úgy csináltad ahogy a csávó akit belinkeltem?

TDC Geronimo
Már tolom vele 2 napja, jó nehéz abbahagyni szóval csak óvatosan ;>

CHEAPBOY
nyah akkor nem szan me vki egy wiivel amin mar megy a agalxy, kolcson?:d fizetek is erte😊

CHEAPBOY
nincs fent a gepen a legujabb firmware. fel kene vhogy rakni ra alegujabb europai updatet. de hogy a francba oldom ezt meg?
halisten nem volt netrol frissitve regota a masina.

Csibe001
Na, hát mi történt??Már Chipboy vagy? 😛
Amúgy nem kuka, csak várni kell egy újabb frissítésre.
A recovery disc úgy tudom a chipre vonatkozik s nem a wii firmware-re.

Denes888
Hát ha felkerült rá az ntsc frissítés és wiikey-ed van akkor próbáld meg az 1.9 recovery-t. ITT A LEGALSÓ .

CHEAPBOY
azota se wii menu, se semmi, csak ezzel az uzenettel indit, wiimoteot erzekeli, ki be kapcsolni resetelni lehet a gepet. de ennyi. nem bootol befele. azopera uzenetben azt irja hogy vmilyen eu eng save htmlt nem er el, s elleneorizzem hogy az url helyes e, vagy hogy jo a e a netkapcsolat....

CHEAPBOY
nekem most opera uzenetet ir ki a wii, s semmi mast mar nem csinal. kuka ugye? a mario galaxy system updatelesenel irta kifele.

Csibe001
On: Ha tehetitek próbáljátok ki az Asterix at the olympic games-t, b.nõmmel már 3 órája játszunk, pedig nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy õ max wiisports és warioware-el játszott/játszik. 😊

Csibe001
Pöttyet undorító stílusod van amúgy lehet meglepõdnél, hogy mennyire 5-6 éveseknek való játék.
Egyáltalán ha téged nem érdekel a wii akkor minek jössz ide magyarázni?
Wiiseket hányszor láttál menni ps3 topikba magyarázni?Valószínûleg ez is a korunkra utal, ahogy viselkedsz te ragadtál meg 5-6 vagy inkább 4-5 éves szinten.
S szerintem többünk nevében mondom hogy húzz el innen.

Denes888
Aki nagyon akar játszani az SMG-vel ezt találtam: SMG works fine for me... How I did it:

1. Update WII firmware to 3.1E (PAL)
2. Update Wiikey firmware to 1.9g
3. Burn original and brickblocked isos of smg
4. Run original, let it update and eject disk at 15-20% (you get a message 'update failed')
5. Insert brickblocked image and voila... working just fine!

Nice game so far

testerlnx
Vazz, elég fárasztó game-nek tûnik 😞 Már másodszor akadtam el benne, pedig még csak a második chapter-ben vagyok (persze tom, hogy béna vagyok 😊). Viszont nincs nagy kedvem a gamefaqs.com-ot böngészni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ui.: a '-'+'1' kombináció kifejezetten csúnya volt, hogy ha bárhol benyomtam olyan volt, mintha nem létezne, csak egy adott helyen jött a kívánt hatás...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

JohnnySmith
Vegyél picit vissza a személyeskedésbõl... nem hiszem hogy bármi alapod is lenne a topikban észt osztani.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Denes888
MOst elvileg kijött egy beta 1.9b update wiikey-hez amivel megy a Super Mario Galaxy !!!!!!!!!!!!!! Én most fogom letölteni. De szerintem ez az.

Denes888
Csak hozzá kell szokni. Én nagyon szeretem már.

Hûû hogy a Tony Hawk-nak milyen szar az irányítása...

Csibe001
Paper Mario befejezve 17:48 perc, 17-es szint.De még a sidequest-ek hátravannak.Csak hogy egy ki on is legyen. 😊

<#idiota>