Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LAMBORGHINI THE BEST CAR
.wii kiterjesztésbõl .iso-t rawdump-al tudsz csinálni
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Mind a ketten emlitettétek ezt a "wiikey" -t. Ez mi és honnan lehet beszerezni ilyet? Illetve hogyan kell ezt használni?
A másik, hogy már szereztem be pár játékot és azok nem mindegyike iso, hanem wii kiterjesztésû. Azt mivel kell felírni? Mert szerintem a Nero ezt nem ismeri fel.
Köszi a segitségeket! 😊
Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezső milliárdokat az AMD-be. :)
Letöltöm a játékot (.iso)
Lemez: Verbatim, Tdk, Philips
Bele a meghajtóba (pioneer vagy asus)
Nero elindít (6-7- vagy 8)
cd írás indítás 6 vagy 8 szorosan.
egyszerûen mintha DVD filmet írnál.
ja és mindez wiikey-el
Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezső milliárdokat az AMD-be. :)
még egykét játék amit próbáltam:
-Rockstar Table Tennis: jópofa pingpong, érdemes
-Zack & Wiki: aranyos (bár néhol kicsit idegesítõen aranyos) ügyességi kaland-platformjáték (már amennyit 10 perc alatt levettem belõle)
-Manhunt 2: brutkó akció-bunyós, szintén jópofa
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
riha96 ha azt írom, hogy nem jelent meg, hanem fejlesztés alatt van, az azt jelenti, hogy nem jelent meg, és fejlesztés alatt van. Ha azt írtam volna, hogy európában nem jelent még meg, az jelentené azt amire te gondoltál...
ugye? mert ott otthon játszottak az emberek
Lehet látni olyan wii-s videókat amelyikben a remotéval zenélnek (wii music).
nah annyi hogy hol lehet megvenni vagy letölteni azt a progit?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Segítsetek pls, tegnap este vettem meg a Wii-met. 😊 Nagyon állat!
A kérdésem az lenne, hogy mit kell tennem, hogy netrõl leszedett játékok is menjenek a gépen? Olvastam, hogy chipelni kell? De kinél? Máshol azt olvastam iso-t kiírod és megy. Annyi mindent olvastam már, hogy 1xüen nem tudom mit higgyek el.
Ha venné valaki a fáradságot és pár sorban megírná, mit kell tennem, hogy menjenek a felírt játékok, hálám örökké üldözné!
Elõre is köszönöm a segítséget!
Lalikum
De biztos vagyok benne, hogy találsz megoldást mivel rengetegen jártak ugyanígy arra emléxem.
a hiba amiatt tortent hogy ad egy gozom se volt hogy ilyen lehet, ad 2. a wii amin tortent nem tudtam felmenni a netre mert parential controllos volt a masina, s senkinek se volt goze rola, hogy ki s mikor miert mit allitott be kodnak. sajnos a format wii memorynal is kerte a kodot. igy valszeg igy se ugyse lett volna galaxy.
esetleg egy bios dump, szervizben?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Meg annak utána kell olvasni, hogy egyáltalán mûködik e ez a megoldás, mert félszemmel láttam, hogy volt aki írta külföldi fórumon hogy megoldja az új frissítés a félrefrissített wii-t de tapasztalatom nincsen, mivel én óvatos vagyok így megelõzöm az ilyen gondokat.
Nyitva tartom a szemem s szólok ha találok valami megoldást!
De te is írd le ha esetleg sikerül megoldanod!
Szóval, egyik játék sem frissítette még a wiidet?
Ha igen, akkor melyik?Ebbõl már ki lehet indulni.
halisten nem volt netrol frissitve regota a masina.
Amúgy nem kuka, csak várni kell egy újabb frissítésre.
A recovery disc úgy tudom a chipre vonatkozik s nem a wii firmware-re.
Egyáltalán ha téged nem érdekel a wii akkor minek jössz ide magyarázni?
Wiiseket hányszor láttál menni ps3 topikba magyarázni?Valószínûleg ez is a korunkra utal, ahogy viselkedsz te ragadtál meg 5-6 vagy inkább 4-5 éves szinten.
S szerintem többünk nevében mondom hogy húzz el innen.
1. Update WII firmware to 3.1E (PAL)
2. Update Wiikey firmware to 1.9g
3. Burn original and brickblocked isos of smg
4. Run original, let it update and eject disk at 15-20% (you get a message 'update failed')
5. Insert brickblocked image and voila... working just fine!
Nice game so far
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ui.: a '-'+'1' kombináció kifejezetten csúnya volt, hogy ha bárhol benyomtam olyan volt, mintha nem létezne, csak egy adott helyen jött a kívánt hatás...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)