Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grugiced writes "Discovered by FiJ over on the MaxConsole forums the Wii’s Maintenance Mode control panel can be accessed by these simple steps
1. Power on the Wii.
2. Hold down the “+” and “-” buttons on the Wii Remote.
3. While continuing to hold those buttons press the “A” button on the Wii Remote.
There does not seem to be very many features and not much is known about what doors this might open. There have however been a few reports of “half-bricked” Wii consoles working properly after having accessed Maintenance Mode. It has also been confirmed that this mode is only available for Wii consoles with the 3.0 or newer dashboard update."
1. Power on the Wii.
2. Hold down the “+” and “-” buttons on the Wii Remote.
3. While continuing to hold those buttons press the “A” button on the Wii Remote.
There does not seem to be very many features and not much is known about what doors this might open. There have however been a few reports of “half-bricked” Wii consoles working properly after having accessed Maintenance Mode. It has also been confirmed that this mode is only available for Wii consoles with the 3.0 or newer dashboard update."
Másfél óra játék után azt kell mondjam, hozza az 1 színvonalát, bár kicsit rókabõrszagú, de holnap tesztelem a multi részt, az tuti dob rajta.
Pont ma láttam az újabb videókat a youtube-on,hát elég fárasztóak😊 fõleg amikor be akarnak menni a konferenciára<#vigyor3>#vigyor3>
Aztahétszázát!!! Ez nagyon jóóó hír!!! Épp ma játszottunk a haverokkal az 1-el 😄😄
ilyen stabil 2-3k-val lehet onnan leszedni, de néha begyorsul 30-40k-ra is
lol ahol láttam fent 1 hely 0 seed 0 leech másikon meg 2 seed 237 leechxDDDDDD
LAMBORGHINI THE BEST CAR
www.torrentspy.com ide nem kell meghívó. Privát oldalakon meg eléggé nehéz mostanság meghívóhoz jutni :S
hi!
Tudom, h nem helyes, meg minden,de ha vkinek van meghívója vmi oldalra, plz szánjon meg, elapadt a forrásom<#rinya>#rinya>és nem akarok játék nélkül maradni... köszi<#wave>#wave>
Tudom, h nem helyes, meg minden,de ha vkinek van meghívója vmi oldalra, plz szánjon meg, elapadt a forrásom<#rinya>#rinya>és nem akarok játék nélkül maradni... köszi<#wave>#wave>
Rayman.Raving.Rabbits.2.PAL.Wii-Allstars WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A jatekok milyen felbontasban vannak?
Jimi Hendrix
Oké köszi,oda fogok figyelni😄.
Jimi Hendrix
wiikey jó
ahhoz h ketten is tudjatok játszani, mindegyikbõl kell még 1-1 (1 wiimote 1 nunchuk)
írni meg tanulj meg
ahhoz h ketten is tudjatok játszani, mindegyikbõl kell még 1-1 (1 wiimote 1 nunchuk)
írni meg tanulj meg
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Koszi.Kicsit meg lama vagyok😄.WIIkey chip jo,vagy masikt nezzek?Az alap csomaghoz elyik kontrle erdes enn hogy 2-en istujunk gamelni?
Jimi Hendrix
1. rá lehet kötni
2. úgy tudom h minden mostani újabb generációs chip támogat pal-t ill. ntsc-t egyaránt (wiikey, cyclowiz, wiifree-vel fogsz leginkább itthon találkozni, legalábbis legtöbb helyeken ezeket rakják bele)
3. semmi extra dolgot nem kell csinálnod a letöltött iso-kal azon kívül hogy kiírod õket
4. mivel a wii játékok dvd-n jönnek ki, egyértelmû h arra kell írnod (tdk-ra írhatod)
2. úgy tudom h minden mostani újabb generációs chip támogat pal-t ill. ntsc-t egyaránt (wiikey, cyclowiz, wiifree-vel fogsz leginkább itthon találkozni, legalábbis legtöbb helyeken ezeket rakják bele)
3. semmi extra dolgot nem kell csinálnod a letöltött iso-kal azon kívül hogy kiírod õket
4. mivel a wii játékok dvd-n jönnek ki, egyértelmû h arra kell írnod (tdk-ra írhatod)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Hi,most fogok wii-t venni,és lenne par kérdésem.
1.wide tft-re ralehet kotni,vagy wide-on megnyulik a kep?
2.melyik chipet erdemes venni,és pal,vagy ntsc-t is lejatszik?
3.siman letoltom a game-t és kiirom,vagy mit kell alitgatni?
4dvd vagy cd-re irjam a gamet,és tdk-at olvas?elore is thx.
1.wide tft-re ralehet kotni,vagy wide-on megnyulik a kep?
2.melyik chipet erdemes venni,és pal,vagy ntsc-t is lejatszik?
3.siman letoltom a game-t és kiirom,vagy mit kell alitgatni?
4dvd vagy cd-re irjam a gamet,és tdk-at olvas?elore is thx.
Jimi Hendrix
úgy konkrétan nem kell, de ha felrakják valamelyik játék mellé, akkor csak felraknám
Sztem nem kell összehasonlítani õket. 😊
Mindkettõ szuper a maga nemében, bár galaxy-t még nem próbáltam.
Mindkettõ szuper a maga nemében, bár galaxy-t még nem próbáltam.
Galaxy nálam eddig mindent visz, de ez csak magánvélemény 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szerintetek super paper mario vagy super mario galaxy a jobb?Galaxyt még nem próbáltam, de paper mario az jó!galaxy gondolom nunchukos.....
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Fire Emblem mikor jön ki EU-ban, nem tudja valaki?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Szerintem simán felrakhatod. Nem hinném, hogy gáz lenne. De miért kell neked az új frissítés?
na ha valakinek van wiinjája az segítsen. köszi
mondjuk itt azt írja, hogy csak a deluxhoz lehet felrakni a frissítést, de csak ilyenek vannak, hogy "added old viper gamecube multigame discs compatibility" meg "added dvd9 and dvd+r dl support" meg van egy ami a super mario galaxy-hoz van javítás
itthon maszekba le tudom szedni a külsejét a wiinek? mert akkor meg tudnám nézni
csak azt nem tudom, hogy melyik fajta van nekem, mert 2 fajtát is ír. van egy sima meg egy delux változat is
ok, köszi
Nézd meg a honlapját.
azt is lehet? hogy? én azt hittem, hogy csak a wiikey-t lehet
Szerintem nyugodtan. De frissítsd a wiinjat is elõtte.
köszi csak nekem wiinjám van, ahhoz is felrakhatom tutira?
Nekem fent van, és minden ok. De akinek wiikey-je van, szerintem frissítsen egyet a biztonság kedvéért.
akinek már megvan a 3.1e firmware az elmondaná, hogy tényleg elbassza-e szegény wii-t? mert több helyen is olvastam. elõre is kössz.
ha elromlik a fej, kell venni újat... különben is 2 év sok idõ
nah hamarosan indul az új generációs wiihun 😊 Most néztem már nem sok munka kell.
na rájöttem közben!egyébként kpróbáltam az asterix at the olypic games-t csak kurva nehezek a feladatok bent!gondolkodni nem kell de erõ az eléggé kell.....
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Ne idegesíts, elõbb írtam, hogy olvass vissza a fórumba, vagy használd alul a keresõt, és a google is egy kedves barát.
Semmi gáz. Ajánlom hogy kicsit olvass vissza a fórumba, hátha találsz még 1-2 fontos információt. Pl Wii brickelést hogy tudod elkerülni.
Jah, hátha szétmegy az olvasó feje a Wii-nek. Ps2-k is azért haltak meg, mert a vett játékok magasabb sebességen voltak írva, és ezért nagyobb feszültséget adott a gép az olvasó fejnek, ami 2 év alatt beadta a kulcsot...
dancing with the stars: nagyon jó, kb a raymanes nyuszitánc nehezítve
Aki szereti a wwe-t az most örülhet: WWE SmackDown vs RAW 2008 PAL Wii-WiiZARD 😄
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
pootie tang szerintem inkább 4x-en ird ki