10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• madvi
    hali!

Hogy kell kiírni az .iso fájlt, hogy lejátsza a chipelt wiim?
    Nero/open-nel,ahogy egy isot ki kell írni, már próbáltam. Alacsony és magas sebességgel is.
    Bocs a very láma kérdésért...
    madvi
  • Csibe001
    Ghost Squad-ba hozzátok be a Paradise Mode-ot, mókás. :D
    Vízipisztollyal kell lődözni bikinis csajokra. :P
  • donatus13
    ok akkor net az most nem lesz XD
  • Hustler_hu
    vegyel wifis routert , vagy lan adaptert a wiihez :)
  • Csibe001
    Nem, azok nem on-rail shooterek.Resi UC meg a Ghost Squad ilyen.Tehát azok normális FPS-ek. :D
  • Bucsek
    jol mondod :D
    azt kérdezném hogy van pl ez a far cry, meg a medal of honor, ami fps. na ezek télleg fps? vagy ijen arcade jatekterem féle "magatol megy és te csak célozol oszt lösz" ?
    mert a resident evil ijen és ez naaagy nagy kár :( mármint az ámbrella ela-ela-ela kronikööölsz
  • biziclop
    Egy komoly mászkálós DK cuccot nagyon el tudnék viselni,a f.szom tele van már az ilyen versenyjátékokkal.
  • donatus13
    okés köszi
  • MaDFoX
    Endless Ocean-ban vannak feladatok, mailban jelentkeznek kuncsaftok, akiket el kell vinni buvarkodni mindenfele celokkal (ritka halakat szeretnenek latni, vagy kulonleges helyeket), de tudosok es magazinok is megkeresnek hogy fotozz nekik dolgokat, az akvariumban is lehet melozni, meg van sztori féleség is de az a jatekhoz meltoan lassu folyasu.
  • donatus13
    Nah a netem wifis (rádiohullámos) de a routerem az nem adja tovább ugy a jelet hanem egy sima utp kábeles router és azt akarom kérdezni hogy ha a nintendo látja a netet mivel csak azt láthatja,mert a routerem nem wifis
    és arra vagyok kiváncsi hogy akkor most csak egy ip t kell kérnem hogy hozzáférjek a nintendod a nethez ?
  • p00h
    ennek fuss neki még1szer mert nem sok értelme van :)
  • hairdresser
    eladó chipelt wii 15játékkal 80 ért
  • TDC Geronimo
    NTSC-s No more heroes megy wiikeyel nem próbálta valaki?
  • donatus13
    Lehet már kérdeztem de azért rákérdek ! Wifis maga a netem de a routerem nem ha rányomok keressen wifi csatlakozást a netet megtalálja látom kéri ip t és alul van egy olyan hogy deafoult router akkor csak routeren keresztül lehet netem ? vagy azis jó ha maga a net rádios mert akkor elvileg csak egy ip kellene :S
  • Dorel0
    köszönöm, ezzel sikerult
  • Csibe001
    Tudom, csak viccelek. :)
  • donatus13
    de sokan mások igen :P
  • Csibe001
    Azért nem, mert tudják ,hogy én nem vagyok stratégia fan. :)
  • donatus13
    MEg van 2008 september :( jó lett volna előbb is de páratlan játék lesz wiire és az első rendes stratégiai játék nem értem miért nem csinálnak többet wiire amikor az irányitás pont jo stratozáshoz :(
  • donatus13
    Értem :) kösszi most azt probálom kideríteni ez a civilization revolution mikor jelenik meg wii re neten is és simán egy gépen is játszható elvileg és neten is 16 ember tolhat egyszerrre nagyon jó menetek jöhetnek ki :) fölleg mert őskorból indul egyik legjobb pc - s játékom :)
  • Csibe001
    Fedezd fel a tengeri élőlényeket, aztán lehet őket etetni meg simogatni, meg delfinnel együtt úszni, s egy kis könyvben mutatja, mely élőlényeket ismerted már meg.
  • donatus13
    Érdekes lehet majd megszerzem mert igy video meg képel alapján jónak tünt amugy küldetés ilyesmi nincs benne ?
  • Csibe001
    Én igen.S szerintem mások is.Meló után kimondottan nyugtatólag hat.Majd haverral akarjuk kipróbálni neten, többes búvárkodás. :P
  • donatus13
    Civilizations revolution wii lesz :D De jó egyik kedvenc játékom biztos hogy megszerzem ajánlom majd mindenkinek nagyon jó multiplayer játék :)
    Azt hiszem innen láttam először de sokhelyen mondták már lesz :) nagyon örülök
  • donatus13
    Játszott ezzel valaki :
  • Csibe001
    Én is szeretem az ilyen játékokat(DK), szóval örülnék ha egy saját véleményt írnál azért a játékról, hátha kedvet hozol. :P
  • Bucsek
    nekem még mindig megvan snes en mind3 DK rész. a 3.ban a titkos pájákat nemtuttam emgcsinalni, mert nemvol elég koinszom vagymi:D de télleg überkirály :)
  • Totis
    Nekem is a 2. Eszméletlen lett. Szerintem a legjobb rész. Mondjuk nekem jobban tetszett mint a New Super Mario.
  • donatus13
    Én még eggyel se játszottam nem is fogok nekem sosem tetszettek ezek a játékok amugy nagyon jók :)
  • Beast Machine
    nekem a kedvencem a Donkey Kong Country sorozat, főleg a 2. az valami fergeteges volt:)
  • Totis
    A DK nekem nagyon tetszett Gameboy-on. A DS változat szerintem eléggé gáz lett. Az egyik legjobb ugrálós játék...:-)
  • Beast Machine
    istenem, miért nem tudnak még egy DK64 hangvételű, normális DK játékot készíteni? Már a Donkey Kongától is felállt a szőr a hátamon, lassan már bármit el lehet adni a DK névvel, lessüllyed a Mario szintjére (félreértés ne essék, imádom a Mario gámákat).
  • Totis
    Elég sokat csúszott a Ghost Squad. Kiváncsi leszek rá. A DK-t azért megnézem. Én szeretem az ilyen játékokat. Ghost Squad megvevős...:-)
  • Aschil
    Megjelent!
    Donkey Kong Jet Race [PAL]

• donatus13
    én a puzzle questet várom nagyon :D
  • Csibe001
    Ghost Squad -nak ideje volt már.DK Barrel Blast meg hááát, GC-re indult, gc-sekkel szemben undorító hogy végül wiire jött ki...
    Meg is kapta az értékelést, rakat szar azt írják.Pedig jó is lehetett volna...
  • QuippeR
    szeretném ezt megerősíteni, Zack and Wiki mindenkinek ajánlott, kiváló játék.
  • PootieTang
    dorel
    próbáld clone cdvel, nekem azzal ment.
    csak próbaként kiírtam egyet 1 ujraírhatóra.
  • Totis
    Jó hír!

- Ghost Squad PAL - Released!
    - Donkey Kong Jet Race PAL - Released!
  • donatus13
    Még nincs meg de gépen acél brutál amikor 3 megy egymásnak :D van jónagy bumm