Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Off: Nem,hazhozmennek elviszik megcsinalni,es viszhozak 3k-ert,vagy talakozol vele pl:keltibe.

Jimi Hendrix

BONO
Ezzel azt akarod mondani, hogy házhoz mentek chippelni?<#confused>
Egyébként a Wiinja, WiiOpen és a Wiikey chippek között mi a különbség? A három közül melyik a legjobb chip?

az aksi toltes szintjet mutatja amikor felvillan, egyebkent jatek kozben a jatekos szamat balrol-jobbra 1.,2.,3.,4. <#vigyor4>
512mb flash, ebbol nagyobb resz alapbol szabad, van boven hely menteni, nyugodtan gemelj<#smile>. a frissitesek ill. netrol letoltott progik kerulhetnek ide meg.
igen, azaz alkali AA aksi, dokkoloba helyezve toltheto
szerintem rendben van, biztos olcsobb nem magyar forrasbol szerzik az alapgepet,a csipek ara is realisnak tunik, persze azokkal nincs 1 ev gari
a controleren a 4kek kis led mit jelent?

Jimi Hendrix

15.re vegul vegigment az updaet,wii sport utan,most metroid a 2. wii gamem.Eszmeltelen milyen jo jatek,iszonyat jo magavalragado hangulat,meg az egesz iranyitas stb..
A wii-be mennyi memoria van jatekmenteseknek?

Jimi Hendrix

Csibe001
Tényleg hihetetlen relaxáló hatású az Endless Ocean, fõleg meló után ajánlott, kicsit a tengeri világ megismerése. 😊

Jahh..mégvalami:
A Wiimote milyen erõforrásról megy? Sima cerkaelem? csak a felkészülés végett...
Üdv!
Szintén tervezem egy Wii beszerzését...
Elég sokat nézelõdtem, és a www.multiformat.hu -n találtam legolcsóbbnak a cumót. Valakinek valami tapasztalat velük kapcsolatban? (csak a chip nélküli alapgép gyanúsan olcsó,gondoltam rákérdezek,hûtha...)
speeder04
Chippeltetni szeretnék! Aki tud segíteni írjon privátban! Thx!!!

A dualdvd-et is tudja olvasni a wii?

Jimi Hendrix

😄koszi,ja pal-os de az update lefagyott.de nem lett baja a gepnek,majd masik gammel probalkozok.

Jimi Hendrix

ha PALos akkor nem lehet gond, várd ki míg updateli 😊

-the invisible-

Most beolvasta,updatet kert,ramentem,csinalja,sokaig tart,baj ha kikapcsolom?mert mar egy ideje nem megy tovabb a csik.

Jimi Hendrix

MEgan a chipelt wii-m 1dvd-em volt ithon,a metroid pal kiirtam,beteszem es mutat egy porgo lemezt a menube,de ha ramegyek nem tortenik semmi,ha menube korulnezek vannak update lehetosegek kiirva azokat elinditsam?
pl:check weather around the world...

Jimi Hendrix

QuippeR
most nézem az oldalt, és sokkal szebb lett mint korábban, csak így tovább.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

A cimemnel talkoztunk.

Jimi Hendrix

BONO
Te sem tudod a címûket ez faja! De akkor, hova vitted milyen címre a gépet chippeltetni?

Mar van megoldas az ujabb alaplapok chipeltetesere is?d2p vagy mi a neve,ha tudok cimet mondjatok.koszi.

Jimi Hendrix

Ahoy
én végigjátszottam már a Metroid Prime 3at csak nem gyûjtöttem össze az összes energia cellát és így 91%ra lett teljes.
meg kell hogy mondjam jobban tetszik mint a halo 3 vagy a többi.
nem csak mész és ölsz, hanem teli van fejtörõvel ami nagy elõny.
most a LEGO Star Wars The Complete Saga van soron.
közben az EA Playground (ami sztem nagyon jó lett) és a Rayman Raving Rabbits 2 játszom pihenésképpen.
BONO
Még a címûket megtudnád adni mert nem találtam sehol sem az oldalukon?!

😄szivesen.en ott chipeltetem a wii-met 6honap vallanak ra.

Jimi Hendrix

BONO
ohhh! köszi megnéztem az oldalukat és láttam rajta, hogy hetvenért kapok töllük chippelt Wii-t asszem ott fogok venni mert még igy kapok a gépre 1 év garit is és a chippelés is meg van oldva a garancia bukása nélkül!

köszike nagyot segítettél!<#wink>

En is most chipeltetem,a GolemKonzol megbizhato hely?gari stb..szempontbol?

Jimi Hendrix

BONO
Azért mert ott basztak válaszolni e-mail-re!<#rinya>

QuippeR
miért nem ott kérdezed?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BONO
Hali

Szeretnék venni a közel jövõben egy Wii-t természetesen ki is szeretném chipelni! A konzol stúdióban szeretném, ha megoldható ezt az egész folyamatot lebonyolítani, mert anno a PS2-met is ott chippeltettem ki és bevált a hely! De nem tudná vmelyikötök megmondani, hogy a KS-ben mennyiért chippelnek Wii-t és, hogy milyen chippet tesznek bele?

Elõre is, köszi!<#worship>

Keviny
Próbálta már valaki a Mario&Sonic Olympic Games-t?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

speeder04
Hello mindenkinek! Lenne pár kérdésem és nagyon örülnék ha tudnátok segíteni😊.
1. Tudna vki chippelést vállalni Székesfehérvár környékén vagy csak Pesten tudnék?
2. Tényleg tönkreteheti az egész wii-t ha miután fel van chippelve amerikai régiós játékot töltök le, rakok be a wii-be és patcheli?
3. Ha a legújabb frissítést leszedtem lehet chippelni?
Tudomn elég láma kérdések de nem nagyon értek a témához, elõre is köszi a segítséget!<#vigyor3>

Detto<#nevetes1>. Valaki vegig nyomta mar a Metroid Prime 3-at?
Totis
Én is így vagyok vele. Még a Red Steel-t nyomom ha van idõm vagy a Kororinpa-t.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Keviny
Tyû, nagyon le vagyok maradva.
Még a Mario-t se nyomtam végig, meg azonkívül is ittvan egy csomó jó játék Wii-re, meg DS-re is most jelent meg egy rakat jó cím. ÁÁÁ bazeg, nincs idõm!

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Csibe001
RE:UC kint van USA verzióban, de megy PAL-on.

Vettem wii-t egyenlore wii sportolok,eszmeletlen jo,igazi partigame.
Kivancsi leszek a res4-re,wii iranyitassal mennyivel jobb jatekelmenyt nyujt.

Jimi Hendrix

És ha veszek wiininja chipet,akkor azt en is megtudom csinalni,vag yvan valahol egy leiras hoygan kell?koszi.

Jimi Hendrix

a nem chipelt wii-n,mukodnek a masolt gamecube jatekok?

Jimi Hendrix

Jaja jöjjön mindenki, várjuka véleményeket!

egy kis reklám 😄

Megújolt a wiihun, és két nyeremény játék is vár rátok. Hajrá 😄

Köszönöm nektek.

Bár az elsõt nem teljesen értem...😊 Leírod magyarul is?😊)

2.-at értem...😊
james69holden
2. elég lenne a scart kábel is, ellenben a komponens ajánlott a szebb kép érdekében.
nemm muszáj gyárit venned, vannak ugyanolyan jó utángyártottak lényegesebben olcsóbban

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Beast Machine
csak az elsõben tudok segíteni:

A DVD-játékos hátlapján lennie kell RCA bemeneteknek, valamelyik "xy IN" feliratúra kösd rá a Wii.

...vágod?

Sziasztok!

Egy kis segítség kellene egy-két kezdeti nehézséghez:

1. Van egy LCD tv, dvd lejátszó hangfalakkal és egy wii. Hogyan lehet azt legegyszerûbben megcsinálni, hogy a hangflak mûködjenek játék közben is.
2. A HDTV használathoz elég egy komponens kábel? Csak a gyári jó?

Ekõre is köszönöm a segítséget.

Üdv,
P.
Aschil
Rayman és az õrült nyulak ismét visszatértek.
Megjelent, háát nem semmi, ismét jókat nevethetünk. (pár sör után még jobb)

.:asChil:.

Aschil
Tudja valaki melyik játékon van 3.1 E firmware?
Fontos lenne.

Aschil
Mi ez a maintenance mode?
Nekem nem is mûxik.

A wiikey,es wiiopen chip kozott mi a kolonbseg?mert 4ezerel olcsobb.

Jimi Hendrix

http://szotar.sztaki.hu/dict_search.php?O=HUN&flash=&E=1&sid=bde755d14104facc9a4ca2ca656a6898&in_form=1&L=ENG%3AHUN%3AEngHunDict&W=maintenance&M=1&P=0&C=1&T=1

KapuBen
miez a maintenance mode?

LAMBORGHINI THE BEST CAR