Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jimi Hendrix
Egyébként a Wiinja, WiiOpen és a Wiikey chippek között mi a különbség? A három közül melyik a legjobb chip?
Jimi Hendrix
A wii-be mennyi memoria van jatekmenteseknek?
Jimi Hendrix
A Wiimote milyen erõforrásról megy? Sima cerkaelem? csak a felkészülés végett...
Szintén tervezem egy Wii beszerzését...
Elég sokat nézelõdtem, és a www.multiformat.hu -n találtam legolcsóbbnak a cumót. Valakinek valami tapasztalat velük kapcsolatban? (csak a chip nélküli alapgép gyanúsan olcsó,gondoltam rákérdezek,hûtha...)
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
-the invisible-
Jimi Hendrix
pl:check weather around the world...
Jimi Hendrix
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
én végigjátszottam már a Metroid Prime 3at csak nem gyûjtöttem össze az összes energia cellát és így 91%ra lett teljes.
meg kell hogy mondjam jobban tetszik mint a halo 3 vagy a többi.
nem csak mész és ölsz, hanem teli van fejtörõvel ami nagy elõny.
most a LEGO Star Wars The Complete Saga van soron.
közben az EA Playground (ami sztem nagyon jó lett) és a Rayman Raving Rabbits 2 játszom pihenésképpen.
Jimi Hendrix
köszike nagyot segítettél!<#wink>#wink>
Jimi Hendrix
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Szeretnék venni a közel jövõben egy Wii-t természetesen ki is szeretném chipelni! A konzol stúdióban szeretném, ha megoldható ezt az egész folyamatot lebonyolítani, mert anno a PS2-met is ott chippeltettem ki és bevált a hely! De nem tudná vmelyikötök megmondani, hogy a KS-ben mennyiért chippelnek Wii-t és, hogy milyen chippet tesznek bele?
Elõre is, köszi!<#worship>#worship>
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
1. Tudna vki chippelést vállalni Székesfehérvár környékén vagy csak Pesten tudnék?
2. Tényleg tönkreteheti az egész wii-t ha miután fel van chippelve amerikai régiós játékot töltök le, rakok be a wii-be és patcheli?
3. Ha a legújabb frissítést leszedtem lehet chippelni?
Tudomn elég láma kérdések de nem nagyon értek a témához, elõre is köszi a segítséget!<#vigyor3>#vigyor3>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Még a Mario-t se nyomtam végig, meg azonkívül is ittvan egy csomó jó játék Wii-re, meg DS-re is most jelent meg egy rakat jó cím. ÁÁÁ bazeg, nincs idõm!
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Kivancsi leszek a res4-re,wii iranyitassal mennyivel jobb jatekelmenyt nyujt.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Megújolt a wiihun, és két nyeremény játék is vár rátok. Hajrá 😄
Bár az elsõt nem teljesen értem...😊 Leírod magyarul is?😊)
2.-at értem...😊
nemm muszáj gyárit venned, vannak ugyanolyan jó utángyártottak lényegesebben olcsóbban
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
A DVD-játékos hátlapján lennie kell RCA bemeneteknek, valamelyik "xy IN" feliratúra kösd rá a Wii.
...vágod?
Egy kis segítség kellene egy-két kezdeti nehézséghez:
1. Van egy LCD tv, dvd lejátszó hangfalakkal és egy wii. Hogyan lehet azt legegyszerûbben megcsinálni, hogy a hangflak mûködjenek játék közben is.
2. A HDTV használathoz elég egy komponens kábel? Csak a gyári jó?
Ekõre is köszönöm a segítséget.
Üdv,
P.
Megjelent, háát nem semmi, ismét jókat nevethetünk. (pár sör után még jobb)
.:asChil:.
Jimi Hendrix