10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• solti
    az új wiikey config diskkel lelehet tiltani a lemezről történő frissítést, úgyhogy nyugodtan nyomhatsz update-t mikor kéri, és úgy fog tűnni mintha lefutna, de gyakorlatilag semmi se történik.
    Jah, én tapasztalataim szerint Wii annyira nem szereti az rw lemezeket, bár amit imgburn-nel írtam ki (setup disc) az rendben volt
  • Richard90
    Én újraírható DVD-re írtam ki ImgBurn-nel 2X-en. De sztem TDK-re nyugodtan kírhatod!
  • bfg900
    Nem nagyon sikerul kiirnom normalisan az 1.9s frissitest, ugyanis dvd-re valamiert nem engedi a Nero, cd-re irva meg nem simeri fel a lemezt a wii. Melyik fajta nyersanyagra kell?
  • Aschil
    Freeloader for wii = régiómentesítő program.

Google a "barátod"
  • Sephi
    Nem tudni, mi az a freeloader :(
  • Aschil
    Használj Freeloadert azzal mennie kell, ha a legfrisebb PAL firmed van fenn. (3.2E)

Ha megvan eredetben minek kiírni?

Fontos: NTSC frissítést ne engedd, mert használhatatlanná teheti a géped!
  • Sephi
    Ugy nem megy. Megprobalnam lemasolni az eredetirol, majd rairni egy DL lemezre, de nem tudom milyenre, milyen sebbeseg es kell e layer break...
  • bfg900
    Onnan latom, hogy nem csak update-et lehet tolteni, hanem config disc-et is. Az mire jo?
  • Richard90
    Hali! Töltsd le a legfrissebb frissítést a Wiikey.cn-ről (1.9s). Írd ki egy DVD-re és indítsd el a frissítési procedúrát. Ha sikerült, akkor elméletileg vinnie kell a játékot.
  • bfg900
    Amugy ha a clubnintendo oldalon bevaltottam az eredeti jatekaimbol a pontokat es jelzi is az accountomnal, hogy van 500 pontom, akkor a wii shopban is ennek kell latszania? Csak mert ott nulla az egyenlegem.
  • Sephi
    Gyerekek. Megvettem eredeti Super Smash Bros. Brawl jatekot. Sajnos USA valtozat. Olvastam valahol, hogy el lehet inditani PAL-os kepeken.

Nekem WiiKey van. Hogy lehet ezt elinditani? startbol latom, hogy dual layer lemez kell neki.

Valaki tudna nekem sengiteni?
  • Lambo fan
    sziasztok
    fontos kérdés:
    a vágyott játékom az Indyanapolis 500 Legends sem itthon sem a környező országok online kinálatában nem láttam! No most mivel csak NTSC-és verziók vannak a torrent oldalakon, elkezdtem leszedni.
    Hová kell elvinnem a Wii-m ahhoz, hogy lejátssza a netről töltött játékot és hogy az NTSC-set is?
    Köszi
    Ádám
  • Zenty
    Ez nincs régióhoz kötve, a lényeg, hogy a játék támogassa a 480p felbontást. Viszont az itthoni Pal wii gépek alapból nem tudnak lejátszani amcsi ntsc gameket, csak módcsippelés után lehetséges
  • Lambo fan
    a 480p-ét az amerikai játékok használják?

Mert ha igen, akkor kénytelen leszek a játékokat ezentul onnan rendelni. No de azokat lejátsza majd a Wii-m???
  • shenmuedc #8097
    Van egy rossz hírem. Nem minden játék támogatja a 480p-t. Így ha a monitorod csak ezt tudja akkor lehet bukta. Olyat kelett volna venni amin van komponens bemenet. sokkal szebb is lenne a kép mint vga box-al.
  • TrIp
    tudja zavarni a napfény. viszont szerintem próbálj ki egy utángyártott szenzort... van olyan ami forog. hátha
  • Lambo fan
    UDA=USA
  • Lambo fan
    Wii-re kéne az Indyanapolis 500 Legends. Nem tudja valaki véletlen honnen tudnám megrendelni EU-ból? UDA-ból nemjo mert megvámolják, már jártam igy...
  • bfg900
    Gondoltam en is erre, de nem ertek a fizikahoz es a technikahoz ilyen szinten, hogy el tudjam donteni, valoban tudja-e zavarni.
  • QuippeR
    az irányítás lehet hogy azért nem megy, mert túlzottan süt a nap (nem látja a napfénytől a sensor bar infráját). csak egy tipp.
  • fishBNS
    A Wii Ware jatekoknal szamit a regio??? Pal rendszerre ne is tegyek fel USA jatekot?
  • donatus13
    Igazából ennek a konzolnak a legnagyobb gyengéje az irányitás nagyon jó csak tele van hibával én optionsba át állítottam a sensort mert nálam is ilyen hiba volt ugrol össze vissza a mutato olyan zajos az egész hogy iszonyat...
  • bfg900
    Aggaszto mukodesbol nalam is akad...
    Egy ideje azt jatsza a gep, hogy idonkent megbolondul a mote pointere. Ha mozgatom, ossze-vissza vandorol a kepernyon. En ugy vettem eszre, mintha nem tudna eldonteni, hogy a sensor bar a teve alatt, vagy felett van, es valtogat a ket mod kozott, de lehet, hogy tevedek.
    Tapasztalt valaki hasonlot.
    Aztan megegy: van par eredeti jatekom is, az oszes kartyat atvaltottam pontokra, a clubnintendo oldalan ki is irja, hogy 500 pontom van, de amikor a wii-vel csatlakozok a shopba, nullat mutat.
  • QuippeR
    mi a probléma? error #001?
  • Lambo fan
    akkor a következő kérdésem:
    vettem egy új LCD monitort (régire tudott csatlakozni a Wii egy egyszerű sárga RCA kábellel) és az új monitoron csak VGA DVI és HDMI bemenetek vannak. Ezért vettem a Wii-hez egy VGAboxot. A főmenüt is csak úgy sikerült láthatóvá tennem a Wii-ben, hogy a felbontást a régi monitoron előtte 480p-re állitottam, mert különben az uj monitoron nem volt kép. Nah most a Wii menüje bejön, de a játéknál megint elsötétül a kép. Ha visszakötöm a régi monitotom, akkor a játékban nem lehet állitani a felbontást, így nem tudom miét nem megy az uj monitoron. Pedig a 6 éves LCD monitorom megy rokonéknak, és nekem itt lenne az uj HD monitor. Van itt valaki aki elektronikai zseni, és tudna adni pár tanácsot, hogy hogyan keltsem életre HD monitoron VGA boxal a Wii játékokat? Köszi.
  • Lambo fan
    áhhá, a standby connecton-t off-ra kellett tenni :)
  • Lambo fan
    miért? Mit keressek ott? :)
  • TrIp
    szerintem nézz rá a beállítások közt a wiiconnect24 menüre :)
  • Lambo fan
    sziasztok
    kezd a Wii-m aggasztóan viselkedni. Tegnap csináltam rajt egy software update-t a netről, mag rákötöttem egy USB-s VGA Box-ot. Aztán este kikapcsoltam , és a LED az elején nem pirosan, hanem narancssárgán világit. Aztán késő este arra riadtam, hogy közben a lemezmeghajtó körülváltozó intenzitással fel fel villan a kék fény majd elalszik. Kihuztam a 220V-ból, ma reggel viszadugtam. Rendesen pirosan világitott a LED is. Aztán bekapcsoltam, majd körülnéztemés kikpacsoltam, ismér naranycssárga. Nagyon félek, hogy valami elektromos kimaradás tönkrevághatta, és hamarosan kép sem lesz :(
    Valaki tudna valami okosságot mondani erre?
    Köszi
    Ádám
  • TrIp
    ebből is látszik hogy te vagy az aki nem guglizik, mert az 1.9s csak a ssbb-hez egy apró javítás...

válaszolva a kérdésére: imgburn-el írd a lemezeket, ha azzal sem működik akkor próbáld másmilyen lemezre. nekem a tdkval csinálta ezt
  • Sephi
    Egy nagyon kedves ismerosomnek kerdem :

A Super smash Brothers brawl c. jatekot, hogy lehet rendesen elinditan... tudgyatok ti hogyan :D

Privi kerem a valasz, halas leszek!
  • Yurij
    Na letoltotem a 1.9s verziot,ki irtam updateltem a gepet.
    Sajnos igy sem indul el a jatek.ugyan azt irja ki
  • Probatbicol
    Nyilván úgy olvasta az 1.9s-t, hogy 1.9-es :)
  • solti
    ebből látszik, hogy nem figyelsz, nemolvasol utána. én 1.9s-et írtam. Létezett már előtte g is. most komolyan, amikor valaki neked válaszol,legalább olvasd el, ha már lusta vagy keresni.
  • Yurij
    SOLTI:1.9 van rajta,és googliztam semmi info nem találtam magyar oldalakon.
  • solti
    www.wiikey.cn frissítsd a chip firmware-ét a legújabbra. Asszem 1.9s kell. egyébként mielőtt kérdezel, guglizzál...
  • Yurij
    Ki irtam 2 iso-t Néroval a menüig föl is ismeri de mikor inditani szeretném,akkor ki irja hogy nem jó a lemez,és rakjak be eredeti wii lemezt.A Gépem 1.9 Wii key van,amitt vettem hozzá backup lemezt a bolta 4 db(zelda,Mario Galaxi,Mario party,Metroid,mind tökéletes.De amitt én irtam nem jó?Miért?
    Ja a lemez Sony és 4x lett irva,Plextor iroval
  • Lambo fan
    nemá EU-ban nem is kapni? basszák má meg... Ha az USA-bol meg megrendelem akkor meg nem megy el a gépemen me NTSC-és az USA verzio ugye? :(:(
  • GPx8
    Azért a Top Spin 3 lehet, hogy jó lesz! (Remélem).
  • trsi
    egy kis finomsag fps fanoknak wiire