Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt hogy érted h valós idõben ?😞
ehh 😄 nem mindig teszek vesszõt bocsi , tudom ugy értelmetlenebb 😊 nem játszottam azzal sem ez a lényege 😊

Csibe001
Biztos után vesszõ?Mert úgy nyer értelmet 😛
Vagy ha nem akkor cinikus s te már kipörgetted. 😄

biztos nem játszottam azzal sem 😄

Csibe001
MOndjuk én most elõkaptam a Rival Sword-ot mert anno Resi 4 miatt abbahagytam s mondom csak ki kéne végezni, s ez például nagyon csúnya de iszonyatosan szórakoztató. 😄

Meg ott állsz egy droid mellett, és miközben beszél veled hopp... éppen úgy tartod a kardod, hogy benne van. Vagy hülyén néz ki (ha semmi sem történik) vagy lehetetlen továbbjutni (mert leölted éppen).

Azt meg, hogy úgy megcsinálni, hogy nem tud belemenni semmibe, amibe nem kéne a kard az meg lehetetlen, mert gondolom nem bírná el a hardver, ha minden, ami a pályán van + ilyen információkkal lenne még terhelve.

Mondjuk igazából nem értem ezt a Havoc motort, hogy hogy alkalmazzák wii-n meg ps2-õn....vagy teljesen újat írnak? Vagy simán bírja a gép?
Nalátod nem hiába vagyok válógatos 😄😄

Csibe001
Oké, ezek tényleg jó játékok.

Szerintem jobb, hogy nem 1:1, jópár vicces mozdulat és bug jelenne meg, ha kellõen változatos és élvezetes lesz az erõhasználat, nekem már megfelel.

Amit eddig láttam összesen 3 játét tetszik kororinpa a wii sports meg az asterix mással nem is játszottam nem is fogok ennyi elég is 😊

Csibe001
De tényleg. 😛

Jó ember ismerõ vagy 😊
Igazad van baromi válogatos vagyok 😊
Magamra gondoltam nekem felejtõs csak elfelejtettem oda irni 😊 sry

Csibe001
Mitõl lenne felejtõs?Ha 1:1-ben lenne a kardozás akkor meg az lenne a baj, mert te nem úgy akartad rántani meg miért így követi le stb.Nem lesz tökéletes 1:1-ben kardozás wii-re soha sztem.Amúgy szerintem jó kis játék lesz ez, ha odafigyelnek rá..

Meg te nagyon válogatós lehetsz, sztem most már akad jónéhány pazar játék wii-re.

Akkor ez a játék is felejtõs mind 1 valahogy csak ki huzom a civ ig addig el leszek tenisszel többi játékkal ugyse jáccom nem is szedek már hozzá semmit 😄

Némi hír: Star Wars Unleashed (elvileg biztos forrásból)

"- Swing Wiimote to attack with lightsaber (direction matters, but motion is not 1:1)
- motion controls for force powers
- push Nunchuck forward while holding a trigger to use Force Push
- full motion control details are still being worked out"

Szóval nem lesz sajnos lézerkardozás valós idõben.....de talán jobb is így...
van valami ilyesmi itt: WiiHack

Totis
Tényleg nem lenne rossz egy alap FAQ-ot csinálni.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Milyen lemezre próbálod írni? Csak mert én sokáig próbáltam minuszos TDK-ra írni, de egy se sikerült, akkor kipróbáltam mással azzal jó volt.
Szóval lehet a lemez a hiba. Másfajta lemezzel aztán már Nero-val simán 4x-esen.

Kéne egy FAQ t csinálni lehet délután megcsinálom össze szedem az alap progikat mert naponta megkérdezi valaki mivel irjon ki vagy ilyesmi 😊

Totis
A IMGBurn-el probálkozz. Ráadásul ingyenes!

hali!

Hogy kell kiírni az .iso fájlt, hogy lejátsza a chipelt wiim?
Nero/open-nel,ahogy egy isot ki kell írni, már próbáltam. Alacsony és magas sebességgel is.
Bocs a very láma kérdésért...
madvi

Csibe001
Ghost Squad-ba hozzátok be a Paradise Mode-ot, mókás. 😄
Vízipisztollyal kell lõdözni bikinis csajokra. 😛

ok akkor net az most nem lesz XD

Hustler_hu
vegyel wifis routert , vagy lan adaptert a wiihez 😊
Csibe001
Nem, azok nem on-rail shooterek.Resi UC meg a Ghost Squad ilyen.Tehát azok normális FPS-ek. 😄

jol mondod 😄
azt kérdezném hogy van pl ez a far cry, meg a medal of honor, ami fps. na ezek télleg fps? vagy ijen arcade jatekterem féle "magatol megy és te csak célozol oszt lösz" ?
mert a resident evil ijen és ez naaagy nagy kár 😞 mármint az ámbrella ela-ela-ela kronikööölsz
biziclop
Egy komoly mászkálós DK cuccot nagyon el tudnék viselni,a f.szom tele van már az ilyen versenyjátékokkal.

okés köszi

MaDFoX
Endless Ocean-ban vannak feladatok, mailban jelentkeznek kuncsaftok, akiket el kell vinni buvarkodni mindenfele celokkal (ritka halakat szeretnenek latni, vagy kulonleges helyeket), de tudosok es magazinok is megkeresnek hogy fotozz nekik dolgokat, az akvariumban is lehet melozni, meg van sztori féleség is de az a jatekhoz meltoan lassu folyasu.

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Nah a netem wifis (rádiohullámos) de a routerem az nem adja tovább ugy a jelet hanem egy sima utp kábeles router és azt akarom kérdezni hogy ha a nintendo látja a netet mivel csak azt láthatja,mert a routerem nem wifis
és arra vagyok kiváncsi hogy akkor most csak egy ip t kell kérnem hogy hozzáférjek a nintendod a nethez ?

ennek fuss neki még1szer mert nem sok értelme van 😊

eladó chipelt wii 15játékkal 80 ért

TDC Geronimo
NTSC-s No more heroes megy wiikeyel nem próbálta valaki?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lehet már kérdeztem de azért rákérdek ! Wifis maga a netem de a routerem nem ha rányomok keressen wifi csatlakozást a netet megtalálja látom kéri ip t és alul van egy olyan hogy deafoult router akkor csak routeren keresztül lehet netem ? vagy azis jó ha maga a net rádios mert akkor elvileg csak egy ip kellene :S

köszönöm, ezzel sikerult
Csibe001
Tudom, csak viccelek. 😊

de sokan mások igen 😛

Csibe001
Azért nem, mert tudják ,hogy én nem vagyok stratégia fan. 😊

MEg van 2008 september 😞 jó lett volna elõbb is de páratlan játék lesz wiire és az elsõ rendes stratégiai játék nem értem miért nem csinálnak többet wiire amikor az irányitás pont jo stratozáshoz 😞

Értem 😊 kösszi most azt probálom kideríteni ez a civilization revolution mikor jelenik meg wii re neten is és simán egy gépen is játszható elvileg és neten is 16 ember tolhat egyszerrre nagyon jó menetek jöhetnek ki 😊 fölleg mert õskorból indul egyik legjobb pc - s játékom 😊

Csibe001
Fedezd fel a tengeri élõlényeket, aztán lehet õket etetni meg simogatni, meg delfinnel együtt úszni, s egy kis könyvben mutatja, mely élõlényeket ismerted már meg.

Érdekes lehet majd megszerzem mert igy video meg képel alapján jónak tünt amugy küldetés ilyesmi nincs benne ?

Csibe001
Én igen.S szerintem mások is.Meló után kimondottan nyugtatólag hat.Majd haverral akarjuk kipróbálni neten, többes búvárkodás. 😛

Civilizations revolution wii lesz 😄 De jó egyik kedvenc játékom biztos hogy megszerzem ajánlom majd mindenkinek nagyon jó multiplayer játék 😊
Azt hiszem innen láttam elõször de sokhelyen mondták már lesz 😊 nagyon örülök

Játszott ezzel valaki :

Csibe001
Én is szeretem az ilyen játékokat(DK), szóval örülnék ha egy saját véleményt írnál azért a játékról, hátha kedvet hozol. 😛

nekem még mindig megvan snes en mind3 DK rész. a 3.ban a titkos pájákat nemtuttam emgcsinalni, mert nemvol elég koinszom vagymi😄 de télleg überkirály 😊
Totis
Nekem is a 2. Eszméletlen lett. Szerintem a legjobb rész. Mondjuk nekem jobban tetszett mint a New Super Mario.

Én még eggyel se játszottam nem is fogok nekem sosem tetszettek ezek a játékok amugy nagyon jók 😊

Beast Machine
nekem a kedvencem a Donkey Kong Country sorozat, fõleg a 2. az valami fergeteges volt😊

...vágod?