Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
A mellé csapott Crossbow Training pedig kellemes idõtöltés tud lenni.
http://www.amazon.com/Automatic-style-Light-Gun-Remote-Nunchuck/dp/B000VX6RF8
tenyleg errol tud valalki valamit h mennyire hasznalhato?
ja es van "cooking kit" is, az h mi a fenere hasznalhato.....
Adapteres megoldásra nem lehet csak úgy símán menteni mi? 😊
OK Ha így van, hol a legolcsóbb a 128MB-s kártya?
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Olcsóbb lenne vennem egy olyant és beledugni egy régi 1GB-s SD-t (hever itt pár), csak nem tudom, menne-e 1GB-vel...
Szóval, ki mit tapasztalt? (Igen, GC-s jatékokhoz, nem férnek el a mentések... ;D)
Európai megjelenés meg TBA...ez van.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
tengerentúlon már vagy 3 hónapja megjelent... ez kibaszás.
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
No more Heroes
Manhunt 2
Medal of Honor Heroes 2?
Meg Devil May Cry 4 lesz Wiire?
Zappert honnan lehetne a legolcsóbban rendelni?
(ebbe a szaros MM-be basznak hozni)
kösz a válaszokat....<#zavart2>#zavart2>
ennyi erõvel a Kill Bill-t is lecenzúrázhatták volna...
egyre jobban bejön a játék, egyre nehezebben teszem le. 😊
BPen nem tudtok helyet ahol VAN wiikey (mformatba vittem, elfogyott...)
ccornerben meg 12 ami mashol 8...
mas otlet?
Bugok: tévedtem, annyira nem vészes, csak én csináltam a DVD-rõl egy másolatot és azzal játszottam, azt meg valahogy nem szerette a Wii és ott voltak olyanok h bementem egy épületbe és lefagyott, meg szalad a nyílt terepen és egyszercsak láthatalan falakba ütközik, stb.
de most hogy az "eredetivel" játszottam egy órácskát azt kell mondjam, nagyon jó kis gamma! annyi bug van ami az elején kicsit zavart, hogy amikor elmész egy gyalogos mellett akkor mihelyst kilép a látószögedbõl eltûnik. de ezt leszámítva nincs vész.
nagyon hangulatos, olyan mintha a GTA-t kutyulnád a Killer7-el és mindezt egy C64-en játszanád! nem vicc, egy csomó minden C64es jellegû, kezdve a betûtípusoktól, jópár zenei megvalósításokon át, pályavégi képernyõkig... és tele van szürreális poénokkal amiket imádok!
pl: csinálod a küldetést, mész a folyosón, gyilkolod le az ombrékat ahogy illik, aztán belépsz egy szobába ahol egy sorban baseball játékosok vannak, majd az elsõ hozzádbasz egy labdát amit úgy kell visszaütnöd hogy lemészároja az összes játékost és még az ajtót is kivigye.
Milyen bugok?Errõl csak annyit olvastam,hogy néha rossz kamera meg ütközéseknél vannak.
viszont ez a No More Heroes baromi bugos... remélem csak valami béta van a kezeim közt, bár attól tartok nem.
... hát feleim, ez a gamma már most kultnak tekinthetõ.
nincs baja senkinek a Palos Ghost Squaddal?
1szer sikerült játszanom vele, mikor kiírtam, másnap már kiírta hogy:
an error...please eject disc....
kiírtam mégeccer de az se jó, eddig csak ezzel az 1el volt ez a probléma.
Google a baratod...
Es soha ne feledd, ami mukodik, azt nem kell megjavitani!
Köszi
Vagy hoogy???c<#lama>#lama>
Én nem igazán értem, hogy hogy lehet frissíteni a firmware-jét késõbb??!?
....................................................
Most készülök venni egy gépezetet.
Elõször úgy gondoltam, hogy xbox360 lesz, de aztán utánaolvasva összefolyt a szememben a sok nyûg, meg félelem, hogy mikor hal meg, meg stb...
A másik meg hogy egyre inkább úgy vagyok, hogy francnak van ideje az embernek belemélyedni egy játék világába, a wii ezt úgy érzem nem annyira követeli meg.
Köszönöm a válaszokat! 😊
Asus P6T, I7 920@4158Mhz, Noctua NH-U12P, 3*1GB 1600Mhz DDR3, 2db Gigabyte GTX275 896MB DDR3 (SLI), CM Stacker 831, X-Fi Fatal1ty Gamer, AKG K240, Chieftec 850W, Logitech G15, Razer Lachesis...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
kikardozom magam.
a RedSteel 2 meg még ugyis odébb van....