10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Coco
    nem nagyon tudok ilyemsiről :)
  • XRV
    Sztem maga az aksiban lévő cellák mehettek tönkre, mert esés során összeérhetnek, lapulhatnak. Amúgy az aksi nem szereti ha leejtik.
  • trsi
    szerintem fejen talaltad a szoget :D, azaz pont ez lehet a baj. bar nekem nem ilyen aksim van, de mas nem tud tortenni par meteres leesestol. mivel nincs gari, nyugodtan szedd szet es forraszd meg. a led ritka felvillanasa is kontakthibara utal a cellak kozott. hajra
  • p00h
    Sziasztok!
    Hátha valaki szaki tud segíteni, én annyira nem értek az ilyen dolgokhoz... szal tegnap éjjel volt nálunk 1 kollektív ittas wiizés és 1ik srác földkörüli pályára állította a nyko akksis mote-omat ami így kb 3 méter magasságból szétcsattant a padlón és szétesett... a mote-nak nem lett semmi baja, másik akksival műxik, de konkrétan a nyko akksi úgy tünik meghalt mert akármelyik mote-ba rakom, még csak a ledek se villannak fel gombnyomásra, tölteni is hiába töltöm semmi...
    Szal a kérdés:

Mi romolhat el 1 akksiban? Van értelme szétszedni és próbálkozni megjavítani?

Sztem a garim már nem él rá... Én amúgy a 2 akksi közötti pontheggesztésre gyanakszok ami összeköti a 2 cellát, h az törhetett el (akinek van nyko mote akksija tudja h 2 cella van benne "sorbakötve" és csak alul lévő 2 érintkezőnél adja át az áramot a mote-nak...) Ám ez azért lenne fura mert nagynéha mikor visszaraktuk 1-1 ledvillanást ki lehetett csikarni, de csak 1et!
    Na várom a tippeket, előre is köszi!
  • zsolics
    Igazad volt,visszacseréltem a gyári kábelre és megszünt a piros háttér,
    bár igy valamivel gyengébb,elmosottabb volt a kép.
    Azért ez elég furcsa.
    Vagy a Nintendo elég dörzsölt,vagy az utángyártó béna.
  • zsolics
    BigBen-es RGB kábellel,de ez elvileg nem lehet gond.
  • Hustler_hu
    Gyári kábelekkel van a TV-re kötve ? Mert szerintem az a baj , hogy nem :)
  • zsolics
    Olyan gondom van,hogy amikor a Freeloader betöltése után beteszek egy
    NTSC játékot Pl. Redsteel, fut a játék szépen,de a háttér átvált pirosra.
    Járt már valaki igy és mi lehet a probléma?
  • pokadv
    Van még valakinek problémája Nintendo Channel indulásánál keletkező 261412-es számú hibakóddal, vagy csak nekem nem akar működni. Azt írják hogy a routeremmel lehet valami gond, de a Wii Channel, Internet Channel, Mario Kart Channel mind működik.
  • Sephi
    Azzal sok baj volt sajnos. Nekem eleg nehezen sikerult a 8.3 -mas verziot emgcsinaln.
  • XRV
    Ha már eleve PAL-os verzó, azt hogyan csináltad meg hogy jó legyen?
    Amúgy megoldódott a bibi.
    Hmm érhetetlen módon nem PAL rendszerben volt a Wii Sreen beállítása, hanem NTSC és nem vettem észre. Átraktam Palra és okés lett a Start lenyomása után nem fekete képernyő fogad immár.
  • Bucsek
    ja igen, és csippeltetni nemakarom ! :D
  • Bucsek
    üdv. nemtudom hova forduljak, de feltenném ak érdést. van rá lehetőség h egyszer wiire is jöjjenek demok? mert most megjelent ugye ez a nintendo channel, és DS re vannak is demok, de wiire ménem tudnak adni... nagyn megkönnyitené a dolgomat, mert mindig ugy veszek játékot hogy 50x széttesztelt 8.00 fölötti pontozásu játékot veszek :D

ami kétséges meg se veszem, mert kicsit drága a gamma :)ű

szal van valami külföldi honlap vagy info h lenne e demo wiire?
  • robrob
    Én is nagyon várnék egy használati utasítást a wiikey-ről,
    letöltöttem mind a két dolgot, kiírtam dvd-re, de egyelőre nem mertem berakni...

Kérek szépen tapasztalt szaktanácsot:)

köszi
  • Sephi
    En ugy tudom, hogy mindeketto kell.

Wiikey-t ajanlom.
  • buggyant
    sziasztok!

most tervezek venni egy wii-t. pro evolution soccer 2008-al szeretnénk játszani ketten. ehhez mire lesz szükség? két remote-ra vagy két nunchuk-ra vagy mindkettőből kettőt kell vennem? röviden le tudná nekem írni valaki a wiifree és a wiikey előnyeit/hátrányait? visszaolvastam valamennyit, de nem sikerült kibogarásznom....
  • Sephi
    En megcsinaltam, hogy mukodjon. Nem egyszerru.
  • XRV
    Leszedtem a Super Smash Bros Brawl NTSC2PAL os verziot, és bejön a menü, amikor rányomok a startra, csak fekete képernyő van. Kikapcs bekapcs és más geme műxik, csak ez nem, holot pal-os
  • bfg900
    Hogyha Gamecube-os es Virtual Console-os jatekokkal is akarok jatszani, akkor milyen kontrollerre van szuksegem? Szoval mennek-e a VC jatekok GC kontrollerrel es a GC jatekok iranyithatoak-e a Wii classic gamepaddal?
    Es ugy egyaltalan, a Classic kontroller annyira ergonomikus, mint amilyennek tunik?
  • NormalisEmber
    Szerintetek a wiibrickblocker+regionfrii párossal biztonságosan játszhatok ntsc-s stuffokkal anélkül hogy brick-elném a wiimet? /argon/
  • Sephi
    Leirom privibe.
  • robrob
    Sziasztok,

még friss vagyok, és rögtön kérdéssel kezdeném, amit wii tudoroknak szeretnék feltenni: Kaptam egy pár ntsc-s játékot, és szeretnék velük játszani, ehhez letöltöttem a wiikey.cn-ről ezt: Wiikey 1.9s Update (PAL) és ezt Config 1.9s (PAL), namost innentől meg vagyok lőve, mit kell csinálnom?
    Ha ezzel meg vagyok, akkor menni fog pal és ntsc is?
    Tudnátok egy részletes leírást adni, egy hülegyereknek?
    Köszi előre is!

• p00h
    gecko
  • p00h
    és a gecko? :P
  • Aschil
    Én úgy tudom , hogy szoftveresen csak a Freeloader régió függetlenít, ehez viszont nem kell a Twilight Hack.

Freeloader

Vagy letöltheted innen-onnan... (google)
  • terasz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha nem félsz megauploadtól, akkor napi ajánlatom ez lenne.
  • terasz
    köszi, én is erre gondoltam inkább!
  • GPx8
  • terasz
    sziasztok!
    két gyors kérdésem lenne, érzékenyebbek ne fessenek :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. Multiformatról mi a véleményetek? Tapasztalatotok van vele? Hogyan dolgoznak? 2. Wiikey vagy Argon? Melyiket javasoljátok?
  • Sephi
    Letoltottem egy csomo tools-t a netrol. A tegnap este egy ora allat sikerult ugy megheckelni az eredetirol lemasolt ISO-t, hogy most csodalatosan mukodik. Akit erekel a megoldas az irjon privit. Nem egy konnyu dolog :D
  • Lambo fan
    no figyu, kéne a program neve amivel függetleniteni tudom a Wii-t.
  • fishBNS
    google
  • Lambo fan
    ó, komolyan?

és figyu, mi az a "twilight hack és régiófüggetlenítő progi" -->ezeket honnan tudom letölteni? Mindekttő progi?
  • p00h
    ha van chiped akkor megy az NTSC is, ha nincs akkormeg twilight hack és régiófüggetlenítő progi, és már hasít is ha beszerzed eredeti ntsc-t
  • Lambo fan
    wááá Indianapolis 500 Legends-et akarok PAL-os verzióban MOST!!!!! Miért nem adják már ki???
  • XRV
    Pl nekem olyan is volt, hogy ha a TV alá tettem közvetlenül és előtte még ott volt az állvány, akkor nem volt jó. A megoldás végül is az lett, hogy a TV állvány szélére toltam ki úgy hogy a szenzorok "lefele" is lássanak.
  • Sephi
    Vennek Nintendo Nunchuk (Wii), bolti arnal olcsobban persze.

Privi ha van elado.
  • Totis
    Vagy matrica vagy ITT tudsz rendelni.
  • Sephi
    Meg valami. A jelenlegi Wii-m agyon van karcolva. Valami megoldast? Esetleg matricazzam agyon? Hol lehet valami fun matricakat (Nintendos) venni?
  • Sephi
    Tegnap nagyon bemorciztam. Eredeti Wi-Fi USB cuccal sehogy sem tudtam felcsatlakozni netre. Vista-ra telepitettem fol es nem akart kapcsolodni. Az a vicc, hogy valami hely kavezo Wi-Fi-jet elerte a Wii es arra csatlakzotam. Nem tudom miert nem latja a Vista... Firewall lenne? Ket geprol is megprobaltam es semmi.

Aztan amikor felkapcsolodtam netre, elkezdtem Mario Kart-ot jatszani online. Mondanom sem kell, eletemben nem Mario Kartoztam Wii-n de igyis elso es masodik helyeket ertem el 14 mecsben :P

Imadom :D