10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• p00h
    visszakanyarodva a wii grafikájára sztem semmi panasz nem kéne ha legyen ha fordítanának rá időt a fejlesztők... nézd meg resi 4et v umbrealla chroniclest... nem egy crysis 1ik sem, nem a látvány viszi a játékot, nem tátod a szádat h "deszép", de sztem játéknak ettől jobb graf nem kell. igényes pályák, hangulatot totál megteremti, szép textúrák és ennyi...
  • kisgabo
    mondjuk, a konzol optikai cuccát nem kéne dvd-vel rombolni, elég neki a játéklemez...

ettől függetlenül jogos az igény.
  • waspika
    Mondjuk a wii-ben még az is baj, hogy még dvd-t se tudsz lejátszani.
    Én anno a ps3-t azért vettem, hogy ne foglaljon még egy helyet a BD lejátszó. És ha azt veszem, hogy 90eft-ért kapok egy konzolt meg egy BD lejátszót (amiből a legolcsóbb 70eft), akkor már nem is sok.
    Nekem ez is fontos szempont volt.
  • kisgabo
    hogy megy a vita...

az a lényeg, olcsón előállítható gépet, sok hülye még mindig drágán veszi, a játékokkal egyetemben.
    ergo, még sikeres...

talán jövőre 65k alá megy....
  • Probatbicol
    Erre céloztam én is, hogy perlik őket.
    De azért én érzek itt egy kis ellentmondást. Ha nem is a Nintendo-é a szabadalom, hanem egy más cég fejlesztette ki és az független, nem kizárólagos szerződéssel, akkor miért a Nintendót perlik és miért nem azt a független céget?

Egyébként én ebben a motion plus-ban nagyon bízom. Ha erre rákattannak a fejlesztők, akkor végleg új dimenzióba kerülhet a számítógépes játékvilág.
  • solti
    a szabadalmi rész nem érdekel, az, meg hogy nincs új jó játék sajna tény. Engem is kezd zavarni a dolog. (az, hogy ps3-ra a játékok 97 százaléka multiplatform, az inkább rossz dolog szerintem...)
    Viszont hogy sok kiegészítőt dobnának piacra, az nem igaz. Volt eddig a Zapper meg a Fit. Mást nem igazán tudnék mondani, a fröccsentett műanyag szarok nem érnek. Az új wiimote kiegészítő meg még nem jelent meg, és speciel annak van értelme, hiányzott az eddigi cuccokból. Az egy dolog, hogy mennyire lesz kihasználva.
    Szvsz az N most picit ül a babérjain, és ha majd csökkennek az eladások, előrukkolnak valamivel. Nekünk rossz stratégia, de nem hülyeség. Így talán nem fog kiégni az egész cucc 1-2 év alatt. B változat, hogy most már a kiégés van, és a Wii2-t tervezik mondjuk 1 év múlvára, ebben az esetben dögöljenek meg. De ezt egyáltalán nem tartom valószínűnek.
  • HAF Rigel
    Én így olvastam
    "

Egy amerikai vállalkozás pert indított a Nintendo ellen. A kevéssé ismert Hillcrest Laboratories egy mozgásérzékelős perifériára és egy azzal vezérelhető grafikus menürendszerre épített platformot fejlesztett ki szórakoztatóelektronikai készülékekhez. A HOME névre keresztelt technológia számos díjat begyűjtött már szakkiállításokon, de egyelőre nem szivárgott be a nappalikba, a cég mozgásérzékelő rendszerét is csupán egyetlen kereskedelmi forgalomba került termékbe, a Logitech MX Air Rechargeable Cordless Air Mouse-ba építették be.

A Maryland állambeli Rockville-ben működő vállalkozás mindenesetre 2001 óta a termékkel kapcsolatban több mint 100 szabadalmi kérelmet nyújtott be, melyek közül 29-et már be is jegyeztek. Ezek közül – állítják – négyet sért a Nintendo Wii játékkonzolja: három a mozgásérzékelős mutatóeszköz, egy pedig a tévén megjeleníthető grafikus menürendszer működését írja le. Emiatt a Hillcrest szabadalombitorlási eljárást kezdeményezett a japán konzolgyártó ellen az amerikai nemzetközi kereskedelmi bizottságnál és a marylandi körzeti bíróságnál.

„Noha a Hillcrest Labs elismeri a Nintendo és a Wii érdemeit, meg van győződve arról, hogy a Nintendo egyértelműen megsérti a szabadalmait, és a jogi lépésre szellemi jogai védelme érdekében szánta el magát” – áll a cég által kiadott közleményben. Amelyben egyébként az is szerepel, hogy a kérdéses technológiákat számos, a szórakoztatóelektronikában érdekelt nagyvállalat licencelte már.

Májusban első fokon már elvesztett egy szabadalmi pert a Nintendo egy másik amerikai vállalkozással szemben, akkor 21 millió dolláros kártérítést ítélt meg a felperes texasi cégnek a bíróság. Most azonban nagyobb a tét: a Hillcrest a játékgép amerikai forgalmazásának betiltását kéri a kereskedelmi bizottságtól. A Nintendo – amely 2006 vége óta közel 30 millió Wiit adott el világszerte – egyelőre nem kommentálta a hírt.
    "Itt
  • Xupr
    Eladó Guilty Gear Wii változata vagy csere ár 7000Ft.
  • Xupr
    Az nem a Wiimote miatt van ,hanem a Wavebird és a Classaic Controller miatt.
  • HAF Rigel
    Hát azért ez nem teljesen így van. Volt egy cikk ahol az a cég aki kitalálta ezt az írányitást arról beszélt , hogy nem kizárolagos a Nintendo szerződése , és a másik 2 nagy is megkereste őket. JA egyébként a Nintendot perlik a Wiimote miatt USAban aminek a teljes kitiltása lehet az egyik vége , legalábbis erről szóltak a hírek.
  • Probatbicol
    Csak az a helyzet, hogy a Nintendo van nyerő helyzetben, mert a masik 2 cégnek nagyon nehéz dolga van: próbáljanak kitalálni valami jól műkodő irányitasi rendszert, de úgy, hogy a Nintendo nem pereli szarrá őket. Hiszen még őt is beperelték egy olyannal ami nem is hasonlít rá.
    A Nintendo viszont bármikor kijöhet egy wii 2-vel aminek jobb a grafikája a másik 2 konzolnál, mert a jobb grafika nincs levédve :).
  • waspika
    Szerintem meg csak az irányítás tartja életben.
    Ha nem, akkor meg mondja meg valaki, hogy mi a f*szért fuccsolt be mind az N64 mind a GC. És ugye tudjuk, hogy ezek alatt került a mélypontra a Nintendo, csak a DS tartotta életben.
    A játékok pedig abszolute nem változtak. Szokásos nintendo felhozatal.
    Ha nem lenne a wiimote, akkor még mindíg csak a DS vinné el a hátán az N-t. Ezt asszem kár tagadni.
    Amúgy nem akarok vitát generálni.
  • bfg900
    Korantsem :)

Nezd meg mondjuk a DS-t. Az mi tartja eletben? Megis eszmeletlen mennyiseget adnak el belole meg most is. A Nintendo tud valamit, ennyi.

A wii iranyitasa egy dolog, fontos szempont, de a lenyeg nem itt van. A lenyeg ott van, hogy rengeteg ember nincsen bevonva a videojatekok vilagaba. Egy ideje azon pedalozik egy csomo ceg, hogy ezt a hatalmas kiaknazatlan piacot belerantsak ebbe a fajta szorakozasba.
    Nezd meg a netet, gombamod szaporodtak el a bongeszoben jatszhato jatekok. Mostansag elkeztek olyan dolgok is szamitani egy jateknak, hogy milyen egyszeruen lehet felinstallalni. Az egyik legnagyobb mediaceg pl azert vetett el egy bongeszoben futo grafikai engine-t, mert kattintani kellett egy vezerlo installalasahoz!!!! Ebbol latszik, hogy mennyire probalnak odafigyelni a nem hozzaertokre. A reklamokkal, a design-al, a jatekfelhozatallal is ezeket az embereket igyekeztek megcelozni es ugy tunik, hogy sikerult.

Most komolyan azt gondoltad, hogy hirtelen kitalalod a Nintendo ceg sikerenek a titkat. Oreg, szerintem a vilagon senki nem erti, beleertve a Nintendot is :)
  • waspika
    Még annyit, hogy a wii-t csak az irányítás tartja életben, de az is csak addig amíg a 2 másik cég ki nem rukkol valami jobbal.
    Na, akkor megnézném, hogy alakulnának az eladási listák.
  • waspika
    Hát én nem tudom.
    A Wii szerintem csak partyra jó. De arra nagyon.
    Ha valami komolyat akarok tolni, akkor wii marad kikapcsolva. Sajnos nekem a grafika is számít és hát a wii ebben nem egy nagy tudor. Tudom sokaknak nem számít a garfika, de a mai világban azért én elvárom, hogy szépek legyenek a játékok.
    Nálam jóformán csak, akkor van bekapcsolva, ha többen vagyunk. De akkor tényleg jó.
    Sajna a multi része is kaki. Én meg szeretek online játszani, de nagyon.
    Szal wii-nél ez is bukta.

Ps3-nak azért nem hulladék a felhozatala, mert a játékok 97% multiplatform.
    És marad az egy-két only for .... cím.
    Szóval ha szar a ps3 felhozatal, akkor a box is az.
    De mostanra már végre eljutottunk oda, hogy végre a ps3-as játékok már szebbek mint a boxosok.
    Nekem ez a véleményem. Én nem állok ki semelyik mellett mert mindhárom van. Tehát nem érdekem védeni egyiket sem.
    Részemről ennyi.
  • fishBNS
    Hmm... En regi nintendo fan vagyok,de sajnos az E3 utan eladtam a Wii-t. ilyen gyer jatekokkinalat mellett nem volt ertelme porosodni allni... A mario jatekok jok voltak,de eltelt 2ev es meg csak egy normalis jatekbejelentes sem jott... (Zeldat nem is merem emliteni) Egy darabig elvezetesek a party-jatekok is,csakhat nincs mindennap 20fos tarsasag,hogy reszegen rohogve hadonasszunk. Szoval nekem csalodas a nintendo uj strategiaja. Nyomatja az ujabbnal ujabb kiegeszitoket,de egy normalis jatek nincs.A gep ara meg kicsit tulzott a garfika minosegehez kepest. Majd,ha megjelenik az uj zelda (2-3even talan!) veszek ismet egyet fillerekert. Addig meg jatszom massal.
  • Xupr
    Azért a látszik,hogy az emberek nagy része azért mégis miket vesz elég csak eladási listákat nézni.Wii= új játékélmény arról nem is beszélve,hogy van jópár olyan játék ami jó darabig leköti az embert.És ott inkább azért játszik az ember ,mert jól érzi magát.Ismét gyereknek érzi magát ,nem úgy mint a Ps3 meg 360as lövök mindenkit agyon had fröcsögjön a vér.Ha meg nem sikerül akkor meg a "K...a a...d!!!"
  • kisgabo
    a WII a tipikusan nintendo cuccokért / mario, harvest moon, animal cross... etc/ jó vétel. a játékárak viszont pofátlanok.

az x360 annak akinek bivaly pc-je van, nemtom mennyire jó vétel.

ps3.... látván a PSP hulladék kihozatalát, megfontolnám a vételét.
  • solti
    ez így nem igaz.
    Ha kell a jó látvány+hang akkor ps3 vagy xbox360, ha meg a jópofa, új játékformák érdekelnek, akkor Wii. Aki nem igazán játékbuzi, annak szerintem egy ps3 vagy xbox360 nem az igazi, bezzeg a wii előtt lehet baromkodni. De ha pc-n már mindent végigjátszottál, és igazi őrült vagy, akkor persze ne a wii-t válaszd.
  • waspika
    Pedig ezekből a ps3 a legjobb. Hidd el. Mindhárom gépem van.
  • james69holden
    lenne egy eladó Nintendo Wi-Fi USB Connectorom ha valakit érdekel!
  • Xupr
    Eladó Nintendo wii 6 hó garanciával Mediamarktba.Adok még az alaptartozékokon kívül hozzá még egy remotet és nunchuckot.GC kontrollert és Classic controllert.Egy 251 blokkos Eredeti Nintendo GC memókarit.A gépre egy paper mario 64 rá van töltve.Gc játékok:Burnout,Soul Calibur 2,Mario Party 5,Resident Evil Zero,Doshin.Wii gamek:mario Kart+kormány,Guilty Gear,Metroid Prime 3,Wii Sports,Geometry Wars Galaxy.Ajánlatokat priviben várok.
  • Bhalage
    szia, nekem van pc-m, es konzolnak wii-t vettem.
    nem egy olcso mulatsag, szerencsere megengedhetem magamnak, hogy neha ha gondolok egyet megvegyek 1-1 jatekot. sztem baszott jo a wii=)
    foleg ha paran osszejovunk akkor nagyon mokas, mert olyan emberek is jol szorakoznak, akik ilyet meg nemláttak : )..
    xbox360-nal még sose játszottam : )
  • kisgabo
    én wii-n filóztam, de az aljasul drága játékok az x360 felé terelnek, ott meg a pc-re való hajazás nem szimpi.
  • Gyureszka
    Sziasztok!
    Kérdéssel fordulok hozzátok!

Szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek milyen konzolt érdemes most venni? s Miért? Wii-n és 360-n gondolkodtam. PS3 elvetve :) PS2 is. PSP-n is gondolkodtam de rájöttem, hogy 60-ból jönne ki max /fullosan/ az meg már egy Wii alapgép :) DS-em van az alapból kilőve. GBA-ról nem is beszélve. Tehát marad a Wii vagy az Xbox 360. Kérdésem tehát melyiket érdemes megvenni?

Válaszotok előre is köszi ;)
  • Geeb
    Wiikey olyan mint az Aragon vagy két külön dolog a kettő?
  • Probatbicol
    Gondolom a Force Unleashed, mivel hamarabb jelenik meg, nem fogja támogatni a motion plust, ugye?
  • Geeb
    Üdv.
    Kérdésem az lenne, hogy a Wiikeyel kapcsolatban hol találok bövebb információt?
    Thx
    Kössz!!
  • Totis
    Mindig legyen fent a drive-chip legújabb firmware-je. Pl. WiiKey esetében 1.9s. Egyébként mielőtt frissítenél a legújabb verzióra olvass kicsit utána az Internet-en illetve nem kell a megjelenéskor felrakni.
  • Totis
    A WiiWare játékokról itt tudsz kicsit olvasni:
    http://en.wikipedia.org/wiki/WiiWare
    A játékok listája:
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_WiiWare_games
    És mik azok a tört wiware játékok??
    Biztos hogy nem érinti mert nem szeretnék ugy járni hogy ne tudjak játszani másolt játékokkal.A választ kössz!!
  • shenmuedc #8358
    Igen. Nekem gond nélkül megy.A játék is. Bár azt hiszem a legutóbbi frissítés megakadályozza a tört wiiware játékok telepítését. bár erre is van ha minden igaz megoldás.A lemezes backupokat nem érinti.
    Helló azt szeretném kérdezni hogy csipelt géppel fel lehet-e meni internetre vagy lehet-e frissíteni???????
  • Xupr
    Szia
    Szerintem nem mert az nem PAL,hanem NTSC chippes a géped akkor igen.
  • shamboy
    Sziasztok

Azt szeretném kérdezni ha Japánból rendelek egy játékot akkor van-e valami lehetőség, hogy a PAL-os gépem lejátsza?
  • Xupr
    Eladó Wii:
    Alapgép
    A/V kábel
    Hálózati adapter
    2 Remote
    2 Nuncuck
    1 szilikon tok remote-hoz
    Utángyártott Gamecube kontroller
    Eredeti Nintendo 251 blokkos memóriakártya
    Classic Conttoller
    Paper Mario 64
    Burnout
    Doshin the Giant
    Ikaruga
    Metal Gear Solid The Twin Snakes
    Mario Party 5
    Resident Evil Zero
    Soul Calibur 2
    Guilty Gear XX Accent Core(Wii)
    Geometry Wars Galaxy
    Mario Kart Wii kormánnyal
    Metroid Prime 3
    Medal of Honour Heroes 2
    A gép MediaMarkt garanciával bír.
    Várom az ajánlatokat.Ha valami érdekel külön írj,hátha hajlandó leszek az alkura;)
  • XRV
    ImgBurn és 4x írási sebesség.
  • dobika76
    Hali ! JAnuárban vettem a egy Wii-t írtam hozzá kb 30 játékot, mindegyik megy most is, viszont amiket most írok ugíanolyan lemezre újakat, egyiket sem olvassa. Mi lehet a baja? Lehet hogy nem Neroval kéne írnaom?