Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vhogy nem lehet megoldani, hogy zenét is lejátszon a drága? Mondjuk úgy, hogy beledugom a memória kártyám és pikk-pakk megy is? 😊
Szerintem se vegyél...😊

QuippeR
szerintem ha ennyi kétséged van, akkor jobban jársz valamelyik másik konzollal.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Nem sok játéknál kell suhingatni...

bfg900
Most keszulok Wii-t venni es erdekelne a velemenyetek.

Bar elmeletben nagyon tetszik nekem ez az ujfajta iranyitasi rendszer, kivancsi vagyok, hogy hosszu tavon nem valik-e unalmassa, farasztova, hogy suhintgatni kell?

Eddig ps2-vel jatszottam es nem igazan jottek be a "komolytalan" jatekok. Kivancsi vagyok, hogy hany nem rajzfilmes stilusu, osszetett, elvezetes tortenettel rendelkezo es nem egyszeru jatek van? Masszoval vannak/lesznek-e playstationre/xboxra jellemzo realisztikusabb jatekok is?

Neztem a neten, de nem tudtam kitalalni, hogy lesz-e Metal Gear Solid 4 Wii-re? Mindegyik verziora talaltam cikket 😊

Nem mulik-e el a cucc varazsa par het mulva? Kvara unom mar a standard jatekokat, de attol tartok, hogy hamar elszall majd a Wii hangulata egy ps2 utan (el akarom adni ugyanis) nem fog tobbet nyujtani?

Koszonom a segitseget!

Elméletileg igen. Azért mondom elméletileg, mert az update is ilyen trükkös (lemez ki-be) módszerrel ment csak fel.
De most kipróbáltam freeloaderrel, így nem jelenik meg a hibaüzenet, csak egyszerûen jön egy fekete kép, és ott áll meg.
Kell még valamit állítani?

Aschil
wiikey?

.:asChil:.

Nekem van egy lan adapterem ha kell.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Más játék elindul, úgyhogy nem hiszem, hogy az update lenne a hunyó

Sziasztok!

A következõ problémába ütköztem: leszedtem az NTSC-s SSBB-t, felpatcheltem, hogy menjen PAL-os gépen. Beraktam a DL lemezt, erre nyomott egy updatet, és utána beolvasta a lemezt. Viszont amikor elindítom a játékot, fekete képernyõ jön be a következõ üzivel: Error001: unauthorized device detected, és itt vége, semmire nem reagál. Ez most mi? Freeloaderrel kikerülhetném, vagy mit tegyek?

bocsi, most vettem észre, hogy rossz topikba postoltam, FoF-ba akartam😊

Aschil
Guitar Hero III Remastered (stereo) NTSC-U próbálta már valaki, megy PAL-os gépen?

Nõi gumibabára célzol?😮 teeee aljas

Denes888
kipróbáltam a woms-t. Egész jó játék, csak hiányzik belõle 1-2 jó fegyó.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Nekem nem tom miért de fogja magát és kifagy lehet kikéne irnom ujra:S😄

Aschil
A Worms és a Fire Emblem is megy 3.1 firmel.

TrIp
tessék?😊

Most a GH3-ról beszélsz? Mert az aranycsillaggal jelöli itt is.
nincs kedved beírni, hogy valaki csinálja meg, hogy 100%-os daloknál, csakúgy mint a nagyobb testvérei esetében, más színû csillagok legyenek, hogy lehessen látni melyik dalt tudjuk tökéletesre?😊

TrIp
nekem 3.2 van... netrõl frissítettem és minden a régi 😊
igaz a worms majd csak hétvégén lesz beizzítva

ferd hez :S

Aschil
Miért, melyik játékhoz kell a 3.2 update?

shenmuedc
Én updateltem, állítólag tönkreszi a moddolt gépeket az update de nekem nencsen gondom vele , sõt külföldi fórumokon sem írnak problémáról.
De ettõl még természetesen szerintem még senki nem tudja lesz e ennek hosszútávú hatása.
De hát update nélkül meg nincsen új játék.
9 nap:S

már egy ideje elõrendeltem, remélem hamar érkezik!

Csibe001
Hohó, Worms Space Oddity. 😄

1 cm nél fogja magát és update failed mi lehet ilyenkor a megoldás?:S:S:S

QuippeR
miért, mi a baj az update-tel?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lol 1 hete szedtem le a pal ost de update miatt nem megy:S:S:S

CHEAPBOY
MEgjelent a Fire Emblem is végre Wiire, csinos kis jószág lett😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Csibe001
Dehogy, backup-ot nem indít, csak régió "függetlenít".Ha backup-al akarsz játszani továbbra is chip szükségeltetik.

Ja és a backup-ot is elinditja??
Ezt most nem értem. Nem is kell a wii-be chip,elég ha van freeloadered és müködik minden,pal ntsc???
TrIp
nincsmit.
gamecube-hoz ha van valakinek fölösleges joy akkor megvenném... kedvezõ áron bp-n 😊
memókarival együtt is jöhet

fire emblem radiant dawn on van :SS:S:S kiis akad

Aschil
Köszi!

TrIp
esetleg ha érdekel valakit akkor az ntorrents-en freereg van... nintendo gamek dögivel. ntorrents.net

Csibe001
Igen, a freeloader legális, lehet rendelni sztem.
Update elkerülhetõ e ezáltal, nem tudom.Majd kiderül ha jön ki olyan játék amin lesz újabb update.

(mármint ntsc update-et tesz a pal-ra)
Ehez 2 kérdés:

1. Ez legálisnak van mondva?
2. Így akkor végülis nem kell félni, hogy update-el ntsc-re?

Kösz
Csibe001
Igen, én használom, kb 3 megás program, kiírod dvd-re , wiibe be, olyan mintha kifagyna a wii, aztán ki a lemez, be a más régiós játék, s már indul is.

na utánanéztem... Csak annyi az egész, hogy leszedem, kiírom egy DVD-re és már kész is a saját freeloaderem? Gondolom utána ezzel kell bebootolni a más régiós játékokat igaz?

én sem tudom mi az

TrIp
mit tud ez a freeloader? te használod?

Csibe001
Minek patch, ha van már freeloader?

fogy az SSBB usaban. hmmm, de meglepodtem <#smile>
Sziasztok!

Próbálta innen már valaki NTSC-s SSBB-hez azt a patchet? Mûködik úgy PAL-os gépeken, vagy ne pazaroljak el emiatt egy dualos lemezt?

Köszi

MaDFoX
Nem olcsóbb egy WIFI router mint egy lan adapter?
Kisütni meg kevés olajon, apróra vágott vöröshagymával érdemes, ízlés szerint kicsi szalonnával, többnyire budapesten...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Sziasztok! Most vettem egy Nintendo Wii-t és szeretném kisüttetni.
Nem tud valaki közûletek csinálni ilyet? Ha lehet békés megyéhez közeli legyen az illetõ. És még egy kérdés: nem tud valaki olcsóbban (esetleg használtan)eladó Wii Lan Adapter-t?
Igen és az amerikaiaknak ki is cserélik, de ott is úgy mûködik, hogy vissza kell küldeni borítékban az eredeti lemezt és akkor küldik a javított verziót. Európában egyenlõre még ez sincs.
De nem baj a sztereó hangzást hangerõvel pótolom, így elzúzza az arcomat 😊