10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• kisgabo
    megunt WII gépet vennék, olcsón.
  • sznus
    Hmmm... betűről betűre ugyan azt írtad, amit én a #8154-es hozzászólásomban... kivétel a "SÜRGŐS LENNE!!!" szöveg. :D

Amúgy nem írt nekem senki azóta, bár wii-t se vettem még.
    Mindenesetre ha érdekel még a dolog, akkor írj üzenetet... azóta máshonnan gyűjtöttem segítőkész barátokat...
  • GraviGyerök
    Ha még megvan érdekel
  • Xupr
    Eladó Metroid Prime 3 és Super Smash bros Brawl 7-8k.
  • carbo
    Nekem a Fifa09-re írja ezt ki, a többi játék szinte kivétel nélkül megy.
  • bfg900
    Nekem volt mar olyan, hogy egyszer kidobta ezt az uzenetet, aztan masodjara betoltotte a lemezt.
    Hellosztok van egy kis problémám van wiikey-m és a config disc-ben vannak beálítások és beálítotam hogy block update on dev mod on és elmentetem aztán ujrainditottam a konzolt és visszamentem a cd-be és kiirta update off dev mod off ez mitöl van talán kéne szereznem gamecube kontrolert vagy memoriakártyát kérlek segítsetek vagy privi vagy e-mail [email protected] vagy akár ide is.
  • carbo
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. A Wii-m a következő hibaüzenetet írja ki: Error #001 Unauthorized device has been detected. Tudna segíteni valaki hoyg mi lehet a probléma és mi a teendő? Előre is köszönöm.
  • Dj Siegfried
    MAD WORLD
  • Xupr
    Akit érdekel valami úgyis ír ajánlatot.
  • QuippeR
    egy átlagárat írhatnál, amennyiért meg akarsz tőlük szabadulni.
  • Xupr
    Eladó Wii,illetve GameCube játékok,ha érdekel valami valakit,akkor privibe írjon.Köszi
    Excite Truck,Metroid Prime 3 Corruption,Super Smash Bros. Brawl,Mario Party 8,Bully The Scholarship Edition,Resident Evil 4 Wii Edition.Eternal Darness Sanity's Requiem,Mario Party 5,Viewtiful Joe 2.
  • bfg900
    A lenyeg szerintem a hibauzenet lenne.
    Jo lenne, ha megosztanad :)
  • azirafael
    Valaki magyarázza el nekem, hogyan tudok a wii-mel netre felmenni? WLAN routerem van otthon, fel is ismerte, beütöttem neki a kódot, elfogadta, elkezdi tesztelni a kapcoslatot aztán hibaüzenetet dob ki és semmi...

mi lehet a baj?
  • james69holden
    még mindíg van egy eladó Nintendo Wi-Fi USB Connector-om, ha valakit érdekel!

(DS-hez ill. Wii-hez is jó)

- alig használt
    - dobozlva
    - minden tartozékával

5K
  • MSGT
    Sziasztok!

Wii-t szeretnék a közeljövőben vásárolni. Egy tapasztalt, hozzáértő embert kérnék, hogy írjon nekem privát üzenetet. Azután a többit megbeszéljük.

Lenne elég sok kérdésem, és pl. MSN-en sokkal könyebb kitárgyalni.

Előre is köszi

SÜRGŐS LENNE!!!
  • elite
    Force Unleashed nekem nagyon tetszik, először kicsit nehézkes volt az irányítás, de kis szokás után már nagyon pöpec. Igyekszem ritkán játszani, hogy sokáig tarson.
  • zola2000
    Mikor jön ki magyarul a mysims kingdom wiire?
  • XRV
    Laposság annak köszönhető, hogy warez = ban. Máshol, ahol nem nem ennyire szankcionált, ott sztem pörgősebb. Ha tudtok olyat, akkor írjatok.
  • Csibe001
    Részemről én Wario Land-ezek meg Force Unleashed-ezek, de fórumozni már uncsi, mármint olvasni néha jó de írogatni már nem akaródzik nagyon. :)
  • kisgabo
    halott a fórum, vagy szimplán a wii ennyire lapos?
  • Bhalage
    amugy wii ide vagy oda sztem szepek es jok az effektek es viszonylag kinez valahogy a jatek
    jovo heten lesz kicsit tobb idom tolni es megtanulni rendesen az iranyitast, kombokat: )
  • Probatbicol
    Igen, a kamera néha kicsit lustán fordul be a helyes irányba, de ezt mintha lehetne állítani, még nem próbáltam.
    Ami viszont nem tetszik az a mentési rendszer, hogy kilépés után csak a fejezet elejéről lehet folytatni.
  • Bhalage
    szerintem se rossz :o) de meg tobbet kell jatszanom vele.

a kameramozgas meg nem nyerte el a tetszesem 100%ig : )
  • Probatbicol
    Hétfőn megjött a Force Unleashed, iszonyat jó a wii-s irányítással. Na ezt pl. hiába lehet 5x jobb az x és ps3 grafika semmi pénzért nem cserélném el azokra. Force Push !!!
    A többi konzolon megértem, hogy nem nagy siker, mert -az eleje legalábbis- tipikus konzolos game- mész egy csőben és irtasz mindenkit, de a wii-n a 'mote miatt zseniális.
  • Tomek83
    Amíg az eladási listák élén van,addig nem fognak lépni. Bojkottálni kell őket:)
  • trsi
    Wario land Shake it. nagyon jo reklam
  • YMan
    használható
  • GPx8
    Persze.
  • Borgi
    biztos volt már a kérdés, ne bántsatok miatta :$

ha nincs ilyen új fajta nagyfelbontásu csilivili tv-m, régi hagyományos crt tv-vel használható? ileltve nem csak hogy használható-e hanem élvezhető-e? ;>
  • kisgabo
    alap x360 ára szépen esett, nemtom itthon is.... nintendo is kapcsolhatna...
  • GPx8
    Elég jó az irányítása. Játszottam vele már pár órát, meg vagyok vele elégedve.
  • Probatbicol
    Hát az szép lenne, ha ilyen lenne az irányítás, de ez sajnos csak egy fan videó, ráadásul az xbox-os trailerrel összevágva.
    Mellesleg azért kérdeztem régebben, hogy támogatja-e a motion plust mert azzal közel ilyen lehetne az irányítás. (És ha ez még nem is, biztos lesznek olyan szoftverek amelyekkel ilyen lesz.Ezért kár még leírni a wiit).
  • GPx8
    Star Wars: The Force Unleashed
    Video
    Nekem tetszik...! ;)
  • Xupr
    Lenne egy eladó Metroid Prime 3-am ajánlatokat priviben várom.
  • CHEAPBOY
    Szerintem ennél azért mélyebbre kéne ásnunk, nem csak erről szól a történet, ez csak egy része. Na de ma estére hosszú volna:)
  • CHEAPBOY
    Kemény... sajnos én is eképp tettem, majd jövőre újra Wiizek, ha méltóztat Iwata "őnaccsága" bemutatni valamit nekünk is a gépre.

Szvsz a 360 (ár/játékkínálat terén is) ezen ősz gaming konzolja, ezért én azt céloztam be:)
  • CHEAPBOY
    Mifelénk mostanság is 56 körül van, szóval megtörtént amire vártál:P (már ha a Wii-re gondoltál:P )
  • tarti19
    Hali mibe, hogy fájna most egy használt garis wii játékokkal? d 2 remote-val?
  • YMan
    szomorúan olvasom néha a topikot. Az első Wii tulajok között voltam itthon, még az első szállítmányból vettem, aztán rákövetkező márciusban eladtam. Komolyan a wiimotehoz adott játékok, meg a wiisports volt ami tetszett, a többi olyan volt hogy azért Wiit nem vettem volna. Szoktam nézni az x-box topikot meg ezt.. az arány az amíg itt születik 30 hozzászólás, ott 3000 és ez nem azért van mert mindenki játszik.. :)
    A Wii ára ha lemenne 30e körülre akkor megint vennék azért a pár játékért, mert akkor nem bosszantana hogy az év nagy részében ott porosodik a sarokba. Nincs minden hétvégén buli nálunk..