10948

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• koccadam
    Eladó nintendo Wii cuccok:

-Eredeti RETRO kontroller - alig használt - újszerű - irányár 4990Ft.-
    -Eredeti Kontroller + Nunchuk- Nagyon szép állapotban - keveset használt - irányár 6990Ft.-
    -Eredeti Kontroller gyűrődésmentes dobozában, Nintendos csuklópántal és szilikon védőtokkal - szinte új - irányár 6990Ft.-

PM-ben lehet érdeklődni ha érdekel. Biztos megegyezünk ;-)
  • rnd
    Az hogy ingyért akarsz varezolni, az valami iq teszt volt? és ez még engem minősít? ó jaj... tényleg megérett a világ a kárhozatra...
  • donceleger
    Pont valami hasonlóra számítottam tőled! Csak a szád nagy és így a hozzászólásodnak az ég világon semmi értelme sem volt. Mindegy, legalább megmutatkozott az iq szinted! Az is valami! Pont.
  • rnd
    Asszem félreértetted. Nem akarok én bizonyítani neked semmit. Konkrétan leszarom hogy tudsz-e varezolni vagy örökre a dobozba porosodik a wii-d mert ócsójánoskodsz. Ennyi. Ha neked 35 ezerbe fáj a varez, akkor varezolj annyiért. Pont.
  • donceleger
    bocs, rosszul írtam. Nem 4 ezer, hanem 7 ezer ft+postaköltség!
    Csak a pontosság kedvéért!
  • donceleger
    Azta!!! Tényleg?? Erre nem is gondoltam!!!....

Na de most komolyan szerinted nem néztem már körbe? És különben is miért kell rögtön támadni, hogy nem nekem való a wii meg hasonlók!
    Vaterán és teszveszen már megnéztem, egy darab játékot talált, azt is 4000 ft-ért és természetesen plussz a postaköltség ami rádob még egy ezrest. Abban igazad van, hogy utána eladhatom és már nullára is vagyok futva ezen részével.
    A 16GB pendrive meg 5 alatt nem igen van. Persze ilyen-olyan kontár oldalakat lehet találni árgép, olcsóbbat... stb társain, de ezek fele hazudik. Jó minőségű pendrive 16 Gb-os 8-10 között mozog. Akkor meg inkább a 320 GB HDD +3 ezerért!!!
    Szerintem! Vagy nem éri meg jobban?
    De ha te ennyire okos vagy, akkor szerezd meg nekem ezen játékok valamelyikét 2-3 ezerért és add tovább nekem. Így te nullára jössz ki és legalább bebizonyosodik, hogy a levegőbe beszélsz-e vagy sem!!!!
    Szóval lehet bizonyítani!
  • rnd
    Játékot M.o-n is kapsz 2-3 ezer körül (árgép és vatera a barátod), miután megcsináltad eladod és akkor nullszaldós vagy ezzel a részével. USB merevlemez nem kell. Persze jó ha rárakhatsz 500 játékot egyszerre, de játszani párhuzamosan 2-3 játéknál többel úgysem fogsz. 16 gigás SD/pendrájv meg kijön 5 ezer alatt.
    Ha annyira sóher vagy hogy 5 ezret sem ér a dolog, add el a Wii-d... nem neked való... (mi lenne ha gyári játékok mennének rajta?)
  • donceleger
    Hát pont erről beszéltem, de szép dolog ha magadtól is rájöttél.
    Megnéztem az ebayt és találtam lego indi 1. rész 20 dollárért, az kb 4 eFt, de valamiért nem merek onnan vásárolni. Na és a postaköltség? Gondolom az sem két forint, hiszen másik országból kell idehozni, akkor meg lehet közel vagyok a magyar árakhoz.
    Tényleg jó lenne valaki bajáról aki megcsinálná, vagy a környékről!!
  • zola2000
    ja bocs, most látom hogy ez a verzió csak usbről tölt, és a lego indy 2 van 3ezerért, a régi 1. része tényleg drága :)
  • zola2000
    Az eredeti lego indiana jones most 3-4ezer forint között mozog az ebayen

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=wii+lego+indiana+jones&_in_kw=1&_ex_kw=&_sacat=See-All-Categories&_okw=wii+lego+indiana+jones&_oexkw=&_adv=1&_udlo=&_udhi=&LH_BIN=1&_ftrt=901&_ftrv=1&_sabdlo=&_sabdhi=&_samilow=&_samihi=&LH_FS=1&_sadis=200&_fpos=Zip+code&_fsct=&LH_SubLocation=1&_sargn=-1%26saslc%3D0&_salic=1&_fsradio2=%26LH_AvailTo%3D1&_saact=93&LH_SALE_CURRENCY=0&_sop=12&_dmd=1&_ipg=50

HDD nem muszáj, az uloader betölti a játékokat DVDről is...
  • TomBond
    Én is ebben a cipőben járok.
  • koccadam
    Eladóvá vált egy Nintendo Wii, megkímélt, nagyon szép állapotban. 2 Darab eredeti kontrollerrel + 2 nunchuk is jár hozzá (tökéletes állapot, szinte újak ezek is,pánt is van rajtuk,eredeti nintendo-s. Chippelt, visz minden mostani játékot. Ajánlatokat várok PM-ben, biztos megegyezünk ;-) Tudok adni hozzá pisztoly-t,kormányt is ha igény van rá :)
  • donceleger
    Köszi, ezt én is tudtam. De mivel nekem 4.3E rendszerem van, ezért mindenképpen kell hozzá egy eredeti játék, és nem akármilyen. Ezek értéke 9-10 ezer ft körül van. Továbbá ez a verzió a módosítás után is csak merevlemezről usb loader segítségével tud backup játékokat futtatni, így egy hdd-t is be kell szereznem, ami szintén nem mindegy, hogy milyen a kompatibilitás miatt. Tehát ha saját magam csinálnám, akkor ott vagyok 22-23 ezer ft környékén, és ugyanennyiért csinálják meg emberkék, akik nyilván jobban értenek hozzá. Ha én csinálom, akkor először csinálnám és ha elrontok valamit, akkor ugrott a gép. És ha már ugyanennyiért megcsinálják nekem, akkor miért kísérleteznék vele én?
    Ezek az árak pesten vannak és egy megfelelő hdd-t is adnak hozzá. Én viszont bajai vagyok, ezért gondoltam keresek közelebbi lehetőségeket.

Mondjuk ha valaki adna nekem kölcsön a módosítás idejére egy eredeti lego indiana jones: the original adventures vagy egy super smash browl játékot, akkor már más lenne a helyzet, hiszen nem kellene megvennem az eredeti játékot. Ebben az esetben lehet nekifognák én is.
    üdv
  • zola2000
    saját magad is megcsinálhatod, nem olyan bonyolult, ott a google...
  • donceleger
    Hali.
    Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki tud e ajánlani nekem Baján olyan embert, aki megcsinálná nekem a softmodolást gyári 4.3E rendszeren.
    Köszi.
  • zola2000
    Érdekes az eddigi csend a talán utolsó nagy wii exkluzív játékról (DQ10), eddig csak bejelentették hogy wiire lesz, aztán semmi ... év elején mondták hogy nincs igazuk a spekulációknak, tényleg a sima wiire lesz, most van egy kis szivárgás, hogy valószínű hogy jövőre jön (ogi.hu/hirek/jovore-erkezhet-a-dragon-quest-x-wii), de eddig egy képet meg semmit nem adtak ki belőle, a dragon quest 9ből/ni no kuniból/FF részekből meg már az elejétől fogva szálingóztak az infók képek videók, szerintem most vagy gyenge lesz, vagy csak egy nagy MEGATON bejelentést akarnak.
  • joe1980
    Üdv.Azt szeretném kérdezni ,hogy vettem most egy eredeti wii's játékot a neve The Conduit 2.Berakom a gépbe fel akarnám upgradelni,de sajnos azt irja hogy "the wii Upgrade failed" és nem akarja felrakni.Most vettem és új.Kérlek segitsetek.
  • Alblink
    Hello,tft monitorra szertnem kotni a wii-t,ezzel megoldhato lenne?
    ps3,wii vga kabel

Es az 5.1-es hangfalamra elvileg lehet konzolt kotni,akkor ezzel a kabellel,az is mukodne,nem?
    Elore is koszi.
  • Probatbicol
    Medal of honor Heroes 2-őt tolta valaki multiban? Most vagy nem jó valami vagy csalókkal van tele, de hihetetlen, hogy egy db kill sem jön össze, de olyan szinten, hogy még az afk emberbe 3 tárat belelőve sem hal meg, mi pedig 2-3 találattól kifekszünk.
    Volt olyan, hogy megyek valaki után, 20-30 másodpercen keresztül lövöm folyamatosan, leesik róla a sisak, meg jajgat, de nem is törődik velem, aztán odafordul, két lövés és kész...
  • zola2000
    viszont a softmod nagyon jól jöhet még, van wiire jó kis médialejátszó, emulátorok ilyenek...
  • Dj Siegfried
    Nagyon köszönöm! Meg is nézem!
  • moonster
    Tudsz online játszani és ha kell akkor frissíteni is tudni fogsz.
    Ajánlom wiihungary.hu oldalt. Ott mindent megtudhatsz. Fontos, h először olvasd el a leírásokat, ismertetőket és csak utána kérdezz.
  • Dj Siegfried
    Sziasztok.
    Ha minden igaz hamarosan Wii tulaj lesz. (talán már holnap)
    Nem sok mindent tudok a gépről eddig. A gép amit elméletileg holnap hoz a postás softmoddos is és csippelt is egyszerre. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Mivel elég olcsók a játékok nagyon nem tervezgetek tőtögetni. Eredeti cuccokat szeretnék majd beszerezni, csak azt nem tudom, hogy Online tudok-e majd játszani? Frissteni kellene majd... vagy vmi hasonló?
    nagyon köszi a segítséget előre is! :)
  • Vitez77
    Köszi, megpróbáltam és működik :)
  • Probatbicol
    Ne Magyarországot állítsd be országnak, mert itt hivatalosan nem érhető el a wiiconnect. Állítsd be UK-t vagy ha nem akarsz középkori mértékegységeket a játékokban akkor pl. Finnországot, és működni fog.
  • Vitez77
    Segítsetek légyszives!

Nemrég vettem egy wi-fis routert, elvileg beállítottam rajta mindent, a Wii is érzékeli, de amikor pl. a News Channel-re akarok lépni, akkor kiírja, hogy "WiiConnect24 Standby Connection is currently turned off... Error code 109139". Bemegyek a settings-be,WiiConnect 24, rákattintok, majd ilyenkor azt írja, hogy "WiiConnect24 and Wii Shop Channel service is not curently being offered".
    Mit ronthattam el?
    Előre is kösz a válaszokat!
  • zola2000
    Megoldódott, többször bekapcsoltam, és átállítottam a dátumot április 2re. (a sakura wars so long my loveot játszom újra)
  • tihibaby
    Gyerek nyomja a Donkey Kong Jungle Beat-et.
    Detto softmod...
  • zola2000
    Na ez a nap is jól kezdődik, kapcsolom be a wiit, kiírja hogy "now repairing DO NOT POWER OFF", de semmi, ráguglizek, és ez a preloaderbe épitett áprilisi tréfa, amit egy hiba miatt át se lehet ugrani, várni kell 24 órát, mondom nagyszerű...
  • szeleb
    mivel nem sokan tolonganak a wii balaceboardért ezért 10e ft + postaköltségbe viheti aki szeretné. DPD-vel küldöm, 1000ft kereken, már másnapra ott van;)
  • Laza
    Auto walkos ... azaz rail shooter :D
  • szega96
    Nincs fps kinectre ugyh még nemlehet tudni semmit,harry potter game kinecten auto walkos és csak a kezeddel kell hadonászni hogy varázsoljon ebből következtetően nemtudom hogy milyen lesz egy fps..
  • szeleb
    Sziasztok!

Eladnám alig használt wii balance boardomat eredeti játékkal együtt, eredeti csomagolásban. 14000 ft
    Privátban jelezzen akit érdekel!
  • lordbalu
    Leírom én miért vettem.
    „Biztonsági” játékokkal is fel lehet menni a nettre.
    Amikor vettem olcsóbb volt, mint a többi :D
    A gépem mellé nem kell még egy olyan konzol ami egy az egyben ugyanaz csak a tv-re van kötve
    A többi kérdés. Érzékeli a mélységet + az erősséget is Red steel 2-ben pl ha nem erőből sújtottál le akkor nem törte át a páncélt érzékeli milyen gyorsan hadonászol stb. red steel2
    Bár van olyan játék amit fotelbe ülve is lehet hadonászni pl Star wars unleashed (azért a comboknál felálltam). Érdekes módon viszont a just dance-nál nem tudtam fotelből tolni mindenképpen állni kellett. Igazabból közösségi játékoknak készült, egyedül nem olyan muris.
    Én azt tanácsolom csak akkor vegyél ilyet ha nem vagy az a kifejezetten hard core játékos akkor tuti élvezni fogod. kb 30-40% a keményebb játék felhozottal hozzá a többi amolyan bigfish játék szerű. Ha meg hard core akkor PS3 szerintem.
    Végezetül egy lista azokal amelyekkel játszottam s a kedvenceim lettek
    Okami, Red steel2, Star wars unleashed, Super Mario Galaxy1-2, Monster Hunter, Pókember, Raving rabbits (csak társaságban), Epic Mikey, The House of the Dead: Overkill, a lista nem teljes hirtelen ezek ugrottak be
  • donceleger
    Hello! Konzolt szeretnék venni és a segítségeteket kérném a döntést illetően.
    Azért a Wii forumára írok, mert ez volt az első godolatom, mármint hogy wii-t kéne venni. De aztán megnéztem a konkurencia kínálatát, a move-ot és a kinectet is és teljes a bizonytalanság.
    Wii mellett az szól, hogy már 2006 óta a piacon van és eléggé kiforrta már magát és igencsak sok játék van hozzá, viszonylag olcsóbban, mint a többi konzolra. No meg az irányítás is kifejezetten a mozgásérzékelésre alapul. Sokan azt állítják, hogy a wii a távolságot nem képes érzékelni, csak a jobbra-balra, felfelé-lefelé mozdulatokat. Ez mennyire igaz? Néztem pár videót, de ezt nem igazán tudtam kivenni belőle, hogy igaz-e, vagy sem. Igazából a fő problémám az, hogy egyetlen olyan videót sem láttam, ahol a mozgásirányítást játék közben mutatnák be. És itt nem a sportjátékokra gondolok, hanem az fps-ekre. Itt van pl az x-men origins: wolverine játék. Hogyan kell verekedni vele? Én hadonászok a kezemben tartott érzékelőkkel, vagy csak a vezérlőn található gombok nyomkodásával tudom irányítani? Ha az utóbbi, akkor nem értem a mozgásirányítás lényegét, legalábbis nekem nem túl nagy öröm, hogy csak bizonyos esetekben kell a mozgásirányítást kihasználni.
    A Move ugyanaz mint a wii, csak már pontosabb állítolag és a gyorsulást is képes mérni. Drága és kevés hozzá a játék egyelőre.
    A kinect pedig, ott nincs szükség controllerre, vagyis én vagyok a controller. Ezt volt szerencsém kipróbálni és nagyon tetszett, legalábbis a sport játékoknál nagyon király volt, hogy semmit sem kellett fogni a kezemben. A megnézett videók alapján a másik kettő konzol nem tudja ennyire realisztikusan visszaadni a mozgást. Itt viszont megkérdőjelezem az fps-ek játszhatóságát. Hogyan kell majd menni a pályán és hogyan kell majd lőni??? Menni még elképzelem, mert majd egy helyben lépkedünk és halad, a célzás is rendben van, de a tüzelést továbbra sem értem. A jelenlegi kialakítású controller együtt pedig érdekes lehet irányítani egy játékot. Ebből a szempontból a wii és move jobb lehet, hiszen ott gond nélkül irányíthatjuk az embert, miközben mozgást is végzünk. Bár láttam move-on egy lehangoló videót a cod-ról, amikor is a gamer egy fotelben ült és összevissza hadonászott a kezével, miközben a másikkal célzott. Nem túl élvezetes játékmenet, mert akkor inkább a normál irányítás ha már ülünk. Vagy a kinecten van valami megoldás a tüzelést illetően? Mert a mozgás mégis jobb, mint a többin.
    Move és kinect képminősége jobb mint a wii, de ez engem nem érdekel, mert hát néha a kevesebb több.
    Várom az észrevételeket és a hozzászólásokat. a esetleg valaki tudja hogyan megy az fps kinect-en, arra nagyon kíváncsi lennék.
    Köszööm.
    üdv
  • Zozo76
    Az ha jol tudom alap jatek volt a WII startjanal...?
  • Anubys
    Szerintem itt elég sokan... :)
  • szega96
    valaki játszott már a red steel nevű gammával?
  • Csuzi1
    Érdekes! Mivel ha be van kapcsolva a WiiConnect 24-ed, akkor mindegy hogy az irányítóval kapcsolod ki a gépet vagy a gép főkapcsolójával, annak sárgán kell világítania kikapcsolt állapotban!
  • Totis
    Igazából ha WiiMote-al kapcsolod ki, akkor lemegy sárgába. Kicsit össze lehet téveszteni mert zöldes árnyalata van.