Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bírná, csak nem írtak még hozzá. Nincs hozzá szim. jellegû kontroller (kormány+pedálok) sem.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ez hülyeség. Ha a Ps2 bírta az autós játékokat teljesítményre, akkor a Wii miért ne bírná? :-)
Gran Turismo... de az sajna PS3-ra van csak 😊
Amúgy sztem sincs ilyen. Nem bírná a konzol!
Amúgy sztem sincs ilyen. Nem bírná a konzol!
abban a kategóriában is a pro street 😄 nemsok autós van... legendseset meg nemvágom milyen a fizikája
Ilyen igazából nincs. De a Mario Kart Wii ajánlott!
Szerintem a Need For Speed ProStreet.
sziasztok, segítség kéne, szerintetek melyik a legvalósághûbb autós játék Wii-re? Köszi elõre is, Ádám.
De remélem jobb lesz mint a cod3 :/... Kár hogy xbox-ról portolták át... egy csomó helyen úgy beszaggatott, hogy csak na.
Remélem olyan színvonalú lesz, mint a MOH Heroes 2 😊
Remélem olyan színvonalú lesz, mint a MOH Heroes 2 😊
cod 5 wii re nah király 😄
A képet nem rakta be. Ez az
PS3 ID: SDani456
Hi all!
Valaki használja a Wii-t [url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data =2&data =741]ilyen[/url] VGA kábellel? Ha igen akkor megmondaná milyen vele a kép TFT monitoron?
Elõre is köszönöm!
Valaki használja a Wii-t [url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Nekem is Argonos Wii-m van, és már az agyamra megy hogy nem viszi a gc backupokat. Akarom mondani némelyiket. Pl a Pikmineket. Tulajdonképp felismeri, elindítja, de pár másodperc múlva lefagy a gép, és csak pörgeti a lemezt. Már próbáltam vagy 4 féle alapanyagra, (Verbatim, Maxell, TDK, Ricoh) de mindegy neki hogy mire írom. Az eredmény mindíg ugyanaz. A Mario Sunshine pl megy.
..ok, köszi! Egy programról tudhatom-e elõre, hogy lejátsza-e a gépem?
Van-e ennek valami jele?
Van-e ennek valami jele?
igen. a már kiírt lemezt csak másik chippel tudnád lejátszani.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
tehát a már kiírt lemezt eldobhatom és megtúrkálom az iso fájlt?
Oks, köszi! 😉
Utánanézek! Hátha sikerül elindítani a Mario-t a clone chip-pemen 😄 (igaz nemsokára Wiikey lesz benne) 😊
Utánanézek! Hátha sikerül elindítani a Mario-t a clone chip-pemen 😄 (igaz nemsokára Wiikey lesz benne) 😊
Chippelve van de sajna nem tudom milyen van benne 😞
Mindegy, nem annyira fontos.
Mindegy, nem annyira fontos.
vannak chipek, amiket nem lehet csak úgy frissíteni (például az enyémet sem). de ilyen esetben is van megoldás az adott problémára, mégpedig az iso fájl megturkálása Generic Wii Patcher és Trucha Signer segítségével. erre tessék rákeresni - elõször bonyolultnak tûnik, de ha belevágsz, és lépésrõl lépésre haladsz, nem nagy ördöngõsség.
Chip-pelve van a géped? Ha igen, akkor milyen chip van benne? Frissítetted már? (ez a 001-es error az unknown device detected?)
Persze, tökéletes. Én is úgy használom! 😉
Ha nincs network adapterem jo hogyha veszek egy wirless rutert?
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Sziasztok.
Sajna nekem is 2 játékra error #001-t dob a gép.
Az egyik a Speed.Racer.PAL.WII-SUSHi a másik a Mario_Kart_PAL_WII-MOMENT.
Van valami megoldás ellene?
Köszönöm.
Sajna nekem is 2 játékra error #001-t dob a gép.
Az egyik a Speed.Racer.PAL.WII-SUSHi a másik a Mario_Kart_PAL_WII-MOMENT.
Van valami megoldás ellene?
Köszönöm.
Érdekes lehet ez a wiiware de sztem nem lesz egy hatalmas siker😄
van rá ddr
most néztem, Pécsen több helyen is van. 25k körül van!
más: szerintetek van táncpad és táncjáték WII-re?
Köszi: Zj
más: szerintetek van táncpad és táncjáték WII-re?
Köszi: Zj
Esetleg CHEAPBOY-al beszélj. Õ postáz is tudtommal de ez nem 100%.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Szeged.
Melyik vidék?
...no most aztán nem értek semmit!!! szóval, ha ez megjelenik akkor tudok tenni valamit v. sem?
szóval a játékot tudom használni valami módon?
köszi:
Zj
szóval a játékot tudom használni valami módon?
köszi:
Zj
Most már minden wii termékbõl hiánycikk lesz? Kezdõdött a készülékkel, aztán a Guitar Hero, most meg mire elszántam magam, hogy veszek egy Fit-et már azt se lehet kapni (vidék).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
error #001: 'generic wii patcher' és 'trucha signer' kifejezésekre keress
Ha elég bátor vagy hozzá, kinyitod és megnézed. Vagy megkérdezed attól aki beletetette vagy beletette.
Nem kéri többet a frissítést, miután egyszer megcsinálta.
BF3: csucsorr
bocs...
még egy kérdés: honnan tudom milyen chip van a gépemben???
Köszi:
Zj
még egy kérdés: honnan tudom milyen chip van a gépemben???
Köszi:
Zj
Köszönöm a kielégítõ választ!
Viszont 2 játék a következõ üzenetet adta:
1.: error #001,... (ezt valaki már említette)
2.: an error has occurred. press the eject...
Na ezekkel mit kezdjek??? Ráadásul az error #001-re ki sem tudom kapcsolni a gépet. (hálózati csatlakozót húztam le)
Köszi:
Zj
Viszont 2 játék a következõ üzenetet adta:
1.: error #001,... (ezt valaki már említette)
2.: an error has occurred. press the eject...
Na ezekkel mit kezdjek??? Ráadásul az error #001-re ki sem tudom kapcsolni a gépet. (hálózati csatlakozót húztam le)
Köszi:
Zj
Nah attol függ milyen chip van a gépedben általába lejátszák de érdemes nem tenni bele updatolni ntsc vel a palos gépet semmi képpen se tedd.
Firmware tulajdon képpen mint a pc n a bios de azért tessék:
A firmware (angol: a.m. rögzített szoftver) egy olyan szoftvertípus, amely a hardvereszközbe van beépítve, és a legalapvetõbb funkciókat biztosítja a hardver mûködtetéséhez (esetleg figyeli az eszköz állapotát, arról információkat nyújt a külvilágnak).
Példák firmware-re:
* a személyi számítógépek BIOS-a,
* Open Firmware az Apple Macintosh számítógépekben,
* CD/DVD-meghajtók
* ROM áramkörök programjai,
* EPROM chipek programjai, amelyek speciális külsõ eszközzel módosíthatók, de szoftveresen nem.
A firmware bizonyos eszközökben szoftveres úton is frissíthetõ, például a PC vagy néhány videokártya BIOS-a stb.
Gyakran illetéktelenül módosított firmware-rel érnek el olyan funkciókat, amelyeket a gyártó nem engedélyezett, példa erre a DVD-lejátszók régiókód-ellenõrzésének kikapcsolása.
Firmware tulajdon képpen mint a pc n a bios de azért tessék:
A firmware (angol: a.m. rögzített szoftver) egy olyan szoftvertípus, amely a hardvereszközbe van beépítve, és a legalapvetõbb funkciókat biztosítja a hardver mûködtetéséhez (esetleg figyeli az eszköz állapotát, arról információkat nyújt a külvilágnak).
Példák firmware-re:
* a személyi számítógépek BIOS-a,
* Open Firmware az Apple Macintosh számítógépekben,
* CD/DVD-meghajtók
* ROM áramkörök programjai,
* EPROM chipek programjai, amelyek speciális külsõ eszközzel módosíthatók, de szoftveresen nem.
A firmware bizonyos eszközökben szoftveres úton is frissíthetõ, például a PC vagy néhány videokártya BIOS-a stb.
Gyakran illetéktelenül módosított firmware-rel érnek el olyan funkciókat, amelyeket a gyártó nem engedélyezett, példa erre a DVD-lejátszók régiókód-ellenõrzésének kikapcsolása.
Köszi!
Utána már többet nem is kérte vagy minden indítás után ismét kéri?
Egyébként lejátsza az NTSC-s biztonsági másolatokat is a PAL-os gép? Csak az update-ra kell figyelni? Nekem azt mondták, hogy csak és kizárólag PAL-os lemezt tegyek bele az általad említett "téglás baleset" miatt???!
Ma hozzájutottam egy-két bizt.más-hoz és többnél is kérte az update-et!!!
Minek kéri egyáltalán?
Mi az a firmware?
Köszi:
Zj
Utána már többet nem is kérte vagy minden indítás után ismét kéri?
Egyébként lejátsza az NTSC-s biztonsági másolatokat is a PAL-os gép? Csak az update-ra kell figyelni? Nekem azt mondták, hogy csak és kizárólag PAL-os lemezt tegyek bele az általad említett "téglás baleset" miatt???!
Ma hozzájutottam egy-két bizt.más-hoz és többnél is kérte az update-et!!!
Minek kéri egyáltalán?
Mi az a firmware?
Köszi:
Zj
Majd ha csökken a kereslet! (Azért mert a GTA IV. meglökte a PS3 és Xbox360 eladásokat, azért még elég erõs a kereslet a Wii iránt is).
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Akkor sincs gond, ha NTSC-s játékot teszel be. A lényeg hogy ha automatikus frissítéssel van ellátva, akkor a Wii-n magasabb vagy ugyan olyan verziószámú firmware legyen (ezért érdemes mindig a legújabb firmware-t feltenni). Ha így teszel, akkor csak leellenõrzi a játék hogy kell e frissíteni. Miután rájön hogy nincs rá szükség, ugyan úgy fog menni a játék, és a Wii-t sem barmolja szét.
Van egy piros gomb a WiiMote-on is és a Wii-n is (SD kártya olvasó mellett). Azt már nem tudom milyen sorrendben, de ha az egyiken megnyomod és utána a másikon is, akkor hozzá párosítja az irányítót a géphez. Ezután elég ha bekapcsolod a remote-ot és felismeri a Wii hogy van. Tehát nem kell folyamatosan reconnectelni mindig amikor 2 irányítóval szeretnél játszani. De egyébként érdemes elolvasni a használati útmutatót, mert ott az ilyen és ehhez hasonló okosságok mind le vannak írva ám.
egy idõ után "ledobja", game kezdetekor mindig hozzá kell adni.
Hozzá lehet párosítani a remote-okat, és akkor nem kell mindig ezzel szórakozni. Én csak akkor szoktam ezzel szórakozni, ha a kölcsönkért remote-ot használom. A saját 2 hozzá van párosítva.
köszi
Végül is rájöttem hogyan kell 2 remote-l játszani a mortal kombat és a boom blox játékokkal. :-)
Fõmenüben elõhívom a HOME gombbal a Wii remote Settings és ott a RECONNECT funkciót benyomom elöször az egyes, majd a 2 es remote 1-2 gombjait és bingó!
Végül is rájöttem hogyan kell 2 remote-l játszani a mortal kombat és a boom blox játékokkal. :-)
Fõmenüben elõhívom a HOME gombbal a Wii remote Settings és ott a RECONNECT funkciót benyomom elöször az egyes, majd a 2 es remote 1-2 gombjait és bingó!
Én végül megoldottam. Utána néztem neten a dolognak, és azt írták, hogy ha PAL-os a gép is és a játék is, akkor nem lesz semmi gond az update-tel. Kipróbáltam, a Metroid pár másodperc alatt updatelt, és simán megy a játék. Csak azzal kell, vigyázni, hogy PAL-os géphez nem szabad NTSC-s játékok biztonsági másolatát használni, mert az NTSC-s update brickelheti a gépet, azaz olyan szórakoztatóvá teszi, mintha egy darab téglával játszanál.
BF3: csucsorr
Sziasztok!
Hasonló a problémám! Nálam a sakknál teszi ugyanezt!
Kérlek segítsetek!!!
Priviben is jó: [email protected]
Köszi:
Zj
Hasonló a problémám! Nálam a sakknál teszi ugyanezt!
Kérlek segítsetek!!!
Priviben is jó: [email protected]
Köszi:
Zj