10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• kisgabo
    szoftveres okosítás 10 perc, de venned kel egy zeldát.

csippes 10k, konzolboltok megoldják.

utóbbi nekem nem oké, ne nyúkáljanak a kedvenc gépembe...
  • Bucsek
    hát én kiprobáltam ezt a szart. a star wars force unleasheddel. nemment :(

azt irja a gamma verzio kell hozzá leszedtem de hogy hogy a fenebe frissitsem... nemtudom fingom nincs.

mindenesetre. error xD
  • rumkola
    Üdv!
    Okosított Wii-t szeretnék venni, akinek van valami ajánlata privizzen.
  • Zozo76
    En is nagy 576 Konzol fan voltam, nagyon sok ujsag megvan, jo par eve folyamatosan veszem. Kivancsi vagyok az ujra en is, de ahogy itt irod nem sok jot remelek tole. Lehet hogy beleszarok az egeszbe es nem veszek tobbet ujsagot. Itt a net innen is meglehet sokmindent tudni. Az internet elofizetest meg ugyis csorgetem. Nem akarok itt a fiatalabb generacio lelkebe taposni de anno meg a Spectrum Vilag es a Commodore Vilag volt szerintem az etalon. Ott nem csak leirtak hogy mi van a jatekban es mirol szol hanem konkret vegigjatszasok es tippek-trukkok voltak benne. Azota nincs olyan ujsag a piacon. :(
  • bfg900
    Az uj 576 ujsagot en 2x lapoztam at es elhataroztam, hogy tobbet nem fizetek elo ra. Eddig a wc-ben olvastam foleg, de most ott is hagyom.
    Pedig 94 ota vasarlom, kisebb megszakitasokkal. Mikor megszunt a KByte, akkor kihagytam par evet es a PS2 vasarlas utan megvettem a Konzolok jo reszt visszamenoleg.
    De a mostani nem tetszik.

Nem csak azert, mert mar nem jatszok PC-n, de sikerult visszahozni azt, ami a kilencvenes evekben volt, megpedig, hogy nem jo a pc/konzol arany.
    Nekem pl azert, mert van benne pc :), de van aki pont forditva fogja erezni.

Aztan a design.

Eloszor percekig kerestem, hogy hova van kiirva az, hogy melyik platformon fut a jatek, de mas egyeb sincs jol megtervezve. Wii-m es PSP-m van, de tenyleg tok felesleges igy megvenni.
  • Dj Siegfried
    XD Az új 576 ban csak a címlapon szerepel a wii szócska, amúgy az újságban ismeretlen szóként szerepel :(
  • Bucsek
    azt irja nemteheti tönkre a wiit- nameg lelehet törölni xD
  • Bucsek
    na nekiállok megnézni h mi a helyzet :D hátha sikerül xD
  • Bucsek
    Ha van vkinek kedve meg ideje és télleg... na akkor probálja már ki valaki. mert megnéztem mit kel csinálni és nekem kinai xD

szal valami jo kis magyaros leirás kéne erről :)
  • zola2000
    Nem tudom, wiin még nem hallottam bannolásokról, és nem nagyon szokja tönkretenni a wiit, az ilyen módosítgatás...
  • Bucsek
    mert ha ez igy zsiráf. akkor simán letöltök egy két játékot :D napersze nintendohoz fogok venni eredetibe is xD
  • Bucsek
    na elolvastam. de nemigazán vágtam le mindent :D
    ha most vmi nemmüködne. v akármi. nemteszi tönkre a wiit- ugye?
  • Bucsek
    és most ez hogy is müködik? mert ha nemjön be meg ijesmi, akkor kilehet törölni vhogy? nehogy már kitiltsanak a netről vagy mittudomén XD
  • kisgabo
    azért ez nem igaz, de alakul. kb 60% okés.
  • zola2000
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    LOL, már wiikey sem kell, nézzétek meg ezt, és a hozzászólók szerint működik

http://thepiratebay.org/torrent/4500786/Wii_Backup_Launcher_0.3beta_-_Play_Backups_WITHOUT_a_modchip
  • Bucsek
    twilight princess? az télleg jo gamma :)
  • kisgabo
    nem, jó a pal. de kell majd egy zelda...
  • rumkola
    Ok, köszi.

Ha most veszek Wii-t, van valami okosság amire figyelni kell? Gondolom van régebbi és újabb típus, van ezek között különbség (minőség, érzékelő minőség, drive olvasófej stb.)?
    Gondolom itthon csak PAL-t kapni, okosítás szempontjából viszont jobb lenne az NTSC nem?
  • Beast Machine
    kell hozzá GC memokártya, csak a Wii mentéseket pakolja a belső tárhelyre.
  • cybert
    Viszi, bár kell hozzá GC controller és GC memkártya, bár az utóbbiban nem vagyok biztos.
  • rumkola
    BElőre is bocs az idióta kérdésért:
    A Wii gond nélkül viszi az összes régi GC-s játékot? Tehát csak bedobom és simán Resident Evil Zerozhatok vagy Rogue Leaderezhetek ha kedvem tartja?
  • Bucsek
    várhatóan mikor fog újra müködni a wiihun?
    Szevasztok

Lenne hozátok egy kérdésem a hd Component AV Cable kompatibilis lenne-e az lcd monitoromal mert venni akarok egyet.És az mért van hogy 5 vezeték van a három helyett azt tudom hogy 2 audió és 3 képre való csak ezt most nem értem hogy miért 5 vezetéke van?
    Kössz
    És még messze van a vége most ot tartok hogy kiszabadítotam a szenátort és vlami halyókat kell most elpusztítani
  • Bucsek
    nos nemtudom h mi a probléma, de a xbox meg a ps3 verziokban kicsit másképp van a kardfogás. ott hátra goja, ez ijen speciális :D sajnos a wiiben kimaradt ez. ott normálisan fogja. lehet az introkban is háttal fogja.

nincs semim gáz. sajna a wii előrefogja, pedig ej de jo lett volna ha wiiben is háttalzuzos levágos van xD
    Helosztok kellene egy kis segítség a star wars force unleashedet akasztom épen és valami kissé zavar az introkban a játékrol mindig úgy látom hogy máshogy van a kard fogja és a fénye hátrafelé van de nekem előrefelé van valaki esetleg help
  • kisgabo
    köffi.
  • Xupr
    Csere is érdekelhet.
    Írd be a játék nevét így Rock Band eladó én találtam egyet 40-ért
  • Keviny
    freereg van az ntorrents-en...
  • Ren
    Nem tudja valaki, hogy hol lehet nálunk Rock Band-et kapni? (guglival nem találtam)
  • kisgabo
    sokan térdremegve várják a döntésed.
  • Bucsek
    a super smash-on gondolkodom :D
    majd szólok ha döntöttem xD
  • Xupr
    Metroid Prime 3 7k
    Mario Party 8 8k
    Super Smash Bros Brawl 8k
    Bully 7,5k
    Resident Evil 4 8k
    Viewtiful Joe 2 2,5k
    Eternal Darkness 2,5k
    Minden játék kifogástalan állapotban van és teljesen angol.
  • cybert
    Hi!

Nagyon egyszerű, belövitek a netet wifi vagy lan adapterrel. Aztán a konzol beállításoknál engedélyezni kell a wiiconnect24 szolgáltatást. Játékokat pedig a wii shop-ban tudtok venni, ha jól emlékszem virtual console néven van a dolog. Természetesen nem ingyen. :) Pontokat kell vásárolni, és ezeket tudjátok beváltani játékokra. Pontokat vehettek konzol boltokban, kaptok az eredeti játékok után, illetve vehetettek bankártyával egyből a wii shop-ban. Your choice.
  • thomika
    Hali!

teljesen fogalmatlan vagyok a a Wiihez:-) viszont kellene egy kis segítség!
    egyik barátomnak van Wiije és és nagyonm kellene neki a Mario Cart 64! olyasmit hallotam h wzt úgy elhet letölteni h a Wiit castlakoztatni kellene a nethez és valapgy úgy! nem tudna valaki valami féle leírt adni h hogyan is müködik ez pontosan?

nagyon megköszönném

az előzőből kiamrat a 64, bocs!

üdv
    thomika!
  • thomika
    Hali!

teljesen fogalmatlan vagyok a a Wiihez:-) viszont kellene egy kis segítség!
    egyik barátomnak van Wiije és és nagyonm kellene neki a Mario Cart! olyasmit hallotam h wzt úgy elhet letölteni h a Wiit castlakoztatni kellene a nethez és valapgy úgy! nem tudna valaki valami féle leírt adni h hogyan is müködik ez pontosan?

nagyon megköszönném

üdv
    thomika!
  • Totis
    Ha van net-ed és valami WiFi-s router-ed akkor menni fog csak be kell lőni. WPA-t tud.
    Az szép meg lyó csak lan adapterem nincs hozzá
  • Totis
    WiiHUN-on van szervezve bajnokság is Mario Kart-ra.