Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még mindig eladó egy 2007.juniusában vásárolt szép állapotú nintendo wii játékgép dobozával ,papirjaival ,yaosm chippel.A chippel soha nem volt probléma , nem kell frissiteni meg ilyesmi , minden játékot visz.A gép soha nem fagyott le.Adok hozzá 26 írott és 2 eredeti játékot(wii sport , _link_'s crossbow training.Adok még egy Wi zappert dobozával papírjaival.A géphez 1 nunchuck és 1 remote van, 1 karpánt , 1 sensor bar + kábelek.Adok még egy piros erõs anyagú CD tartót amibe 20db CD fér.

Új ár: 70.000 HUF

Ezen az email címen lehet elérni: [email protected](nem az msn cimem)
Kedves Wii-sek!
Viszonylag új wii-s vagyok, ráadásul ez az elsõ konzolom, és nem nagyon értek az ilyesmihez. Lenne egy jópár kérdésem a chippeltetéssel, meg a "biztonsági másolással"😊 kapcsolatban. Kinek írhatok kérdéseket?
SD456
Hi all!

Tudom, hogy nem szabadna wrz olni, de remélem azért választ kapok erre a kérdésemre is. a Golemkonzol mennyire megbízható chippeltetés ben? Érdemes onnan venni chippelt Wii-t? Ha nem akkor nem tudna valaki mondani olyan oldalt ahonnan érdemes.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

A teljesség igénye nélkül:
- Wii Sport;
- Wii Fit;
- Kororinpa;
- Mario Strikers Charged Football;
- Endless Ocean;
- Bomberman Land;
- Mario Kart;
- Boom Blox;
- Tiger Woods;
- Pinball Hall of Fame The Williams Collection.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

SD456
Értem. Kössz a választ. Amúgy nekem is azért tetszik jobban a Wii mert nem a nagy next-gen grafikára mentek ki hanem a játékélményre.

shenmuedc
Nekem volt xbox360-om, nem volt rossz gép de inkább eladtam és vettem egy wii-t. Ami kell az megvan pc-re is (nagyrészt) még akár jobb grafikával is.
Viszont azt a játékélményt amit a wii nyújt nem pótolhatja. Évek óta elõször érzem úgy hogy végre újra konzollal játszom. X-en sajnos nagyon elmentek a GTA és hasonló szemetek felé (Ez csak magánvélemény, tudom mindenki bele van gyönyörödve)
Szóval ha van egy olyan pc-d ami játékra is alkalmas akkor (szerintem) Wii.
SD456
Hi all!

Nagyon gondolkozom most 2 konzol között. Az Xbox 360 on és a Wii-n gondolkodom. Sok olyan cím van Wii-n amivel szeretnék játszani, (pl.: Zelda részek, Metroid Prime...stb) De az X360 as játékok egy része kijön PC re is. Mondanátok nekem pár nagyon jó játékot ami Wii-n van? Nem nagyon tudom, hogy milyen játékok is vannak rá, csak azokat ismerem amiket videóban láttam.

Elõre is köszönöm!

Lehetne egy kérdésem? Kiírtam a Metroid Prime 3-at (PAL), a chippelt Wii-hez, és amikor berakom a lemezt, nem jelenik meg a képe a Disc Channelnél, viszont ha belépek a channelbe, akkor kiírja, hogy Initiating Wii update. D2C Pro chip van a gépben, és arra lennék kíváncsi, hogy szabad-e updatelni egy chippelt gépet, mert a Metroidot nem fogja beolvasni addig. Ha updatelem és elromlik valamiért a chip miatt a konzol, akkor lehet software resetet csinálni rajta? Valaki segítsen légyszi!

BF3: csucsorr

nem bánnám ha én is nyernék
Hol és miként tudom megnézni, hogy egy játék ketten játzzható e 2 vezérlõvel vagy sem? Esetleg online multival?

Pl a Mortal Kombat Armageddonnál hiába próbálkozom, nem akar menni a 2 játékos mód. Odáig eljutok hogy press +/start button, de hiába nyomom a wii remote-on a + gombot nem reagál (persze elõtte kéne hogy összejöjjön a 2 remote-os mód)
Egyáltalán a MKA játszható 2 játékos móddal?

Wing island is ott van, ogy 2P game és várja a másik remote-t de nem reagál, sõt össze se tudom párosítani.
CHEAPBOY
Hát ez van, 90 Euró a hivatalos ára.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Huh nem egy olcsóság:S

CHEAPBOY
hol hirdetnek sok Wii-t így?

CHEAPBOY
24K újonnan felém..

Mibe kerül most a wii fit?

QuippeR
ja tényleg, valóban.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

CHEAPBOY
hát szerintem idén biztos nem, hacsak vmelyik aruhaz ha berohad nem kezdi el akciozni.

TrIp
van jengás húzogatós része is egyébként 😊

QuippeR
olyasmi csak pont fordítva, itt le kell rombolni a jenga-szerû építményeket. egy kis labdával kell dobni az építõelemekre. eddig még csak a tutorialt sikerült végigjátszanom, de szórakoztatónak tûnik.

Mit kell ebben a játákban csinálni? Jenga féleség, vagy mi???

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

héé héééééé :-) Privátot pls :-) Honnan szereztétek?
TrIp
nem lett rossz a fizika, bár vannak benne érdekes dolgok. próbát megér mindenképp. fõleg többjátékosmódban jómóka

csak ezt tolom 1 hete iszonyatjó!

Nálunk pár napja csak ez van bent a wii-ben<#finom>

Beast Machine
ha sikerül beletenniük valami hiperélethû fizikát, meg némi kreativitást (bár ahogy néztem, abban nem lesz hiány😊 ), akkor ez egy jó kis gáma lesz.

...vágod?

QuippeR
király, csak error #001-es, és egyelõre nem tudom, hogyan oldom meg.

Biztos hogy nem ... regény elején irtam az elsõ mondatba hogy mit nem akarok mondani...

mostansag szerintem nem, esetleg hasznaltan olcsobb (lentebb valaki arulja is)
Totis
Hát mivel most jelent meg egy darabig biztos nem fog lemenni. Már be van ígérve az asszonynak de elõtte Mario Kart-ot szeretnék majd venni.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Totis
Ez igaz. Ennél jobbat egyenlõre nem találtak ki.

Csibe001
Én a wii irányításra nem mondtam.
Max annyi, hogy elszórakozni jó a wii fps-ekkel de semmi több.Egér plusz billentyûzet irányítást jelenleg nem übereli semmi.

Szerintetek a Wii Fit-nek kb mikor fog lemenni az ára?
wiimote-tal szerintem lehet olyan jól célozni mint az egérrel, csak az egeret már több mint 10 éve szokja a kezed...
mezei kontrollerekkel meg sose ertettem hogy lehet jatszani ilyet..
Totis
Kinek mire. Az tény, hogy PC-n sokkal jobb a CoD2 mint konzolon. Pontosabb és gyorsabb célzás. Sokat számít...

Csibe001
Természetesen játszottam (van is).
De az onrail shooterre jó nem fps-re.

Totis
Játszottál már Zapper-el FPS-t? Olyan mintha paintball-oznál...<#vigyor3>

Csibe001
GTA IV úgyis jön PC-re is.S a fotelba leülök dolgot simán eljátszhatod pc-vel is. 😊
Plusz ezernyi más dolgot is.S HD filmeket szintúgy lehet PC-n is. 😊
Na meg az irányítás, én emiatt szavazok leginkább PC fejlesztés mellett.Kontrollerrel nem az igazi az fps, nem is volt s nem is lesz.Legalábbis nekem. 😊
Bocsi az offért.

azért van sok Wii eladó, mert geci sokan nyernek a cocacolával😄 Ugyanaz a szitu, mint a DS-ekkel a UPC akciónál....csak a félreértések elkerülése végett mondom

pc vs konzol: mind a kettõ másra jó. Konzol esetében, fõleg a ps3-nál iszonyat olcsón kapsz brutál hardvert, igaz csak játékra jó, de arra nagyon. Wiinél meg játékélményt kapsz😄 (xbox360 meg csak simán f@sz@ konzol, hozza azt amit kell, sztem semmi több). Ha csak néha akarsz játszadozni, jó a pc is, de pl konzolt nem kell újratelepíteni soha, és nincs kompatibilitási probléma...nem akarom túlragozni
TrIp
és persze gépre is veszel eredeti játékot, nem?? mert arról nem írtál..

Konzolt tényleg érdemesebb venni, fõleg az új generációból, ugyanis már sok játékfejlesztõ és kiadó cég rájött, hogy a számítógépet csak a komolyabb játékosok használják játékra, az ún. "casual" gamerek konzolt szívesebben vesznek, az egyszerûbb használat és olcsóbb árkategória miatt. Pont az idõn több nagy játékfejlesztõ cég váltott át konzol exkluzív fejlesztésre, és ez a tendencia csak nõni fog.

BF3: csucsorr

Amúgy pont fordítva van, a 40gigás Ps3-ak a jobbak. Újabb széria. Így logikus. Ezeken már nem fagy a GTA4 mint amúgy a 60 gigáson. Amúgy nekem azért is konzol, mert érdekelnek az exkluzív játékok, és én gépre nem akarok költeni, elég nekem netezésre. Kényelmesebb egy fotelból játszani, utána meg beküldeni egy Blu Ray filmet és megnézni DTS-ben a Full HD Tv-n.

Nem akarok itt semmi warezrol beszélni én ugy tudom hogy a 40 gb ps 3 szar és csak a 60 gb az ami normálisan müködött eddig ami olyan 120 k én multkor 130 elég bika gépeket láttam de én magamnak teszek össze jó ideje aminek következménye hogy mindig utánna járok a dolgoknak és észre vettem hogy most baromira lent vannak az árak a pc téren is igyhát ha belegondolsz 120-140 ért veszel elég bika gépet amin megy a cod crysis elég szép teljesítményen a másik meg Véletlen nem muszáj venned eredeti játékot mert ha meggondolom veszek 10 ps 3 ot az olyan 140 k és 120 az alapgép akkor már valahol olyan 260 körül járok amibõl hát hadne mondjam milyen pc ket össze lehet tenni... Amugy nekem is tetszik a ps 3 csak egyszerûen nem akarok konzolt venni mert ugyis a gépen van dolgom szövegszerkesztés netezés ilyesmi ugyis itt csinálom meg ide biztos hogy megjelennek a komolyabb játékok is csak beton gép kell alájuk de szerintem ps 3 al szintet tud tartani a pc na mind 1 ennek a regénynek most vége majd legközelebb többet írok😄😄😄<#mf1><#email>

Csibe001
Ugyanúgy állok én is, én pc-t fogok fejleszten, több konzolt nem akarok. 😊

Elvileg lehet nem nagyon tudják kiszürni mivan a gépedne max frimware cserékkel... de azzal is csak azt érik el nem müködik a chip mert nem kompatibilisek egymással.

Érdemes chippeltetni a wii-t? Nem fognak utánajárni, és vagy valami védelmet eszközölni valamikor?
Végül, vissza lehet e állítani az eredeti állapotot? Mert sztem igen, gondolom, csak cserélnek egy chipet benne... max az eredetit ideadják, és elteszem. Ha gubanc lenne valamikor, csak kicseréltetem.
Netrõl lehet rendelni 10k-ért is. Amúgy az a pár játék ami érdekel, azt megveszem, meg majd cserélgetem, ilyesmi. Pc-re minek költsek? Olcsóbban kijövök Ps3+eredeti játékokkal.

Ja és megint sry a dupla postért de ps 3 al csak az a bajom hogy mivel nem lehet chippelni elég borsos ára van egy eredeti játéknak 10-14 k ig általába ami azért nem kevés😊

Jah nekem is tetszik de nem veszek többet konzolt csak pc t 😊

Én is most fogok Ps3-t venni amúgy :-)