10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

De vannak a wiihunon olyan forumosok is akik megadják
    Sajna eddig úgy tom hogy nem mivel wii network nem elérhető magyarországrol
    Nézd meg az aprohirdetéseket vagy nézd meg máshol is
    Hm jol hangzik!
    Valami 1-2 hét gondolom lesz
  • Bucsek
    még 1 kérdés. a starwars force unleashedet belehet szerezni valahonnan olcsobban mint 12-13-14k huf?
  • Bucsek
    na megvan a mario kart :D
    jolenne magyarokal is otlni, hogy lehet megoldani ?:)

ja és azt nemlehet megcisnállni hogy magyarnak mutasson minket? mert engem a junajtid kindom bol ir, mert onnan megy a net.

tehat nem? ugye?:D
  • Totis
    Jól beszélsz!
    Végülis egy kvázi puska, amibe bele tudod rakni a Nuchuk-ot és a WiiMote-ot.
  • Zozo76
    Tamogatja hogy ne kozvetlenul a kezedbe fogd az iranyitot hanem beletedd a zapperbe ami gyakrolatilag egy szimpla muanyag keret.

• kisgabo
    mi az hogy zapper kompatibilis..?
  • Totis
    Kijött a CoD5. Egész jókat írnak róla. Zapper kompatibilis. Asszem következő beszerzendő cucc.
  • Beast Machine
    átalakítás alatt van az oldal, készül a 3.0-ás kinézet.
  • kisgabo
    kutyát se érdekli a nyomorod.
    Hé nem tudja valaki mi van a wiihunal.Nem adja ki az oldalt!
  • kisgabo
    battalion wars 2 a pólus mediaban 6990. van még egy 2 nevesebb cucc.

lassan kijön az animal crossing azt tuti bezsákolom.

akit érdekel, eladó egy ZELDA, új géphez remek választás.
  • Bhalage
    en az "aerosmithes" gitarral tolom mind2-t, igazabol a masikat ossze sem raktam, de megvan vesz esetere :D

nyko -rol annyit hogy olyan akkumlatoraim vannak+toltoallomas es nagoyn meg vagy veluk elegedve, kurva sokaig birjak
  • moonster
    meg kerdezni akartam..mindegyik gyari GH-s gitar mindegyik gh jatekkal kompatibilis?
  • moonster
    X-en toltam havernal GH-t mediumban. Nem kis kihivas volt.
    Olvastam, h lehet kapni csunya szoval utangyartott, third party gitarokat is. Nyko meg hasonlo gyartok. Ilyennel van valakinek esetleg tapasztalata?
  • Bhalage
    hat ez szomoru :D en hard-ot tanulgatom de poen (es kurvanehez) :D
  • QuippeR
    ja persze, meg talán lehet koopban is tolni. kár, hogy nem vagyok elég kitartó, hogy az easy nehézségen túl is játsszak vele. :D
  • Bhalage
    gondolom arrra jo ha egy jofajta party kozepette ripityava zuzodi ka gitar, akkor vehes egy masikat..

nekem is 2 gitarom van, es cska egyet hasznalok.. erted, ha lehetne a kovi GH jatekot gitar nelkul vennem, cska a CDt..
  • QuippeR
    na jó, de ugye a gitár mindössze két-háromezerrel olcsóbb, mint a teljes gitár+játék csomag. (nem csak itt, mindenhol.)

nekem megvan eredetiben a játék, és szerintem gitár nélkül nincs értelme játszani, szóval ez tipikusan olyan, hogy az ember vagy megveszi, vagy mással játszik.
  • kisgabo
    mediamarktban akad pár gém 6990 7990 ruppós áron...
  • Bhalage
    meg is van;

konzolvilág nevű bolt - nézz szét, érdeklődj telcsin
    váci úton van kb félúton a dózsa gy és a árpád hid közötti metro megallok kozt. :)
  • Bhalage
    en ahol vettem a guitar hero jatekot (nekem megvean mind2 eredetiben), ott voltak "csak" gitarok is, de elfelejtettem már a bolt nevét, itt volt a váci úton mindjárt nézek neked vmi elérhetőséget :)
  • Aschil
    Ja... csak a konzolon tilos a warez... az más, bocsi.
  • kisgabo
    jah,. rém egyszerű grafika, de jó.

meglestem a zeldát.... nem rossz. meg kell szokni a PC után a WII produkcióját... más világ.

animal crossing, és harvest moon lesz az alap nálam.
  • Beast Machine
    mivel a konzolos, és nem a PC-s fórumban vagyunk, ez a kérdés tökéletesen irreleváns az itteni wareztiltás fényében.
  • Aschil
    Csak halkan kérdezem, a T. Fórumozók közül hányan használnak illegális operációs rendszert?
    "WAREZ = azonnali BAN!"
  • moonster
    Már kérdeztem, de lehet, h elsiklottatok felette.
    Tud valaki utángyártott, megbízható minőségű Wii Gitárt, ami kompatibilis a gitáros játékokkal?

Bencő: a seggarc nem neked szólt.
  • Bhalage
    hmm utobbi idoben kicsit vulgarisan fejezem ki magam ;d
  • Bhalage
    tennis az elso jatek amit probaltam/probaltunk es baszott nagy sikere volt (pedig baszott kis semmi a zegesz) de szorakoztato mint a picsa ;D
  • kisgabo
    beüzemeltem WII, asszony teniszezett 2 órát....

akkor csak megérte.
  • kisgabo
    pc mellé x360 hüjeség, ezért vettem wii-t.

nomeg, online játék x360-nál fizetős...

sajna wii ára annyi mint x360 premium /60gb/ ami ugyan csábitó, de nézd meg, milyen játékok érdekelnek.
  • Bhalage
    ha nagyon jo pc-d van es kulonleges iranyitasra vagysz, akkor Wii
    ha nicns jo pc-d es a nagyon jo grafikat szereted, akkor x360

termeszetesen en ajanlom hogy nezz utana eloben melyik kb milyen, mondjuk mediamarktban szokott kirakva lenni konzol 1-1 jatekkal asszem, nomeg utanaolvasgatni, megnezni mi mennyibe kerul, stb
  • Bitke
    Hali all !

Most akarok be szerezni egy konzolt , tudom hülye topikba írok , de nem tudom mit vegyek xbox 360 vagy wii-t .
    És nézétek legalább felpörgettük a forumot is!!!!!!!!!!!
    IGEn még a youtubon is nézelődtemés csak ilyen zelda hack chanelek mindenütt.ITT meg az volt hogy régiok között ne tegyünk különbséget
  • solti
    végigolvastad a fórumokat mielőtt kérdeztél? ezt és a wiihunon levőket? ha ezek után se találsz választ, akkor kérdezz. Jah, meg Google. Tudod, itt ez a szokás.
    UI A WIIHUN A KEDVENC OLDALAM
    1.én oda nem írok ilyeneket a wiihunra
    2.ti voltatok felháborodva hogy kérdezek
    3.a wiihunon legalább nem voltak bunkok velem amikor kérdeztem
    4.Én csak xrv komentjére adtam igazat
    5.Nézetek vissza nyugodtan ti jötetek rám

AZÉRT ELKÉNE GONDOLKOZNI EZEN NEM???