Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új ár: 70.000 HUF
Ezen az email címen lehet elérni: [email protected](nem az msn cimem)
Viszonylag új wii-s vagyok, ráadásul ez az elsõ konzolom, és nem nagyon értek az ilyesmihez. Lenne egy jópár kérdésem a chippeltetéssel, meg a "biztonsági másolással"😊 kapcsolatban. Kinek írhatok kérdéseket?
Tudom, hogy nem szabadna wrz olni, de remélem azért választ kapok erre a kérdésemre is. a Golemkonzol mennyire megbízható chippeltetés ben? Érdemes onnan venni chippelt Wii-t? Ha nem akkor nem tudna valaki mondani olyan oldalt ahonnan érdemes.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
- Wii Sport;
- Wii Fit;
- Kororinpa;
- Mario Strikers Charged Football;
- Endless Ocean;
- Bomberman Land;
- Mario Kart;
- Boom Blox;
- Tiger Woods;
- Pinball Hall of Fame The Williams Collection.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Viszont azt a játékélményt amit a wii nyújt nem pótolhatja. Évek óta elõször érzem úgy hogy végre újra konzollal játszom. X-en sajnos nagyon elmentek a GTA és hasonló szemetek felé (Ez csak magánvélemény, tudom mindenki bele van gyönyörödve)
Szóval ha van egy olyan pc-d ami játékra is alkalmas akkor (szerintem) Wii.
Nagyon gondolkozom most 2 konzol között. Az Xbox 360 on és a Wii-n gondolkodom. Sok olyan cím van Wii-n amivel szeretnék játszani, (pl.: Zelda részek, Metroid Prime...stb) De az X360 as játékok egy része kijön PC re is. Mondanátok nekem pár nagyon jó játékot ami Wii-n van? Nem nagyon tudom, hogy milyen játékok is vannak rá, csak azokat ismerem amiket videóban láttam.
Elõre is köszönöm!
BF3: csucsorr
Pl a Mortal Kombat Armageddonnál hiába próbálkozom, nem akar menni a 2 játékos mód. Odáig eljutok hogy press +/start button, de hiába nyomom a wii remote-on a + gombot nem reagál (persze elõtte kéne hogy összejöjjön a 2 remote-os mód)
Egyáltalán a MKA játszható 2 játékos móddal?
Wing island is ott van, ogy 2P game és várja a másik remote-t de nem reagál, sõt össze se tudom párosítani.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
...vágod?
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Max annyi, hogy elszórakozni jó a wii fps-ekkel de semmi több.Egér plusz billentyûzet irányítást jelenleg nem übereli semmi.
mezei kontrollerekkel meg sose ertettem hogy lehet jatszani ilyet..
Plusz ezernyi más dolgot is.S HD filmeket szintúgy lehet PC-n is. 😊
Na meg az irányítás, én emiatt szavazok leginkább PC fejlesztés mellett.Kontrollerrel nem az igazi az fps, nem is volt s nem is lesz.Legalábbis nekem. 😊
Bocsi az offért.
pc vs konzol: mind a kettõ másra jó. Konzol esetében, fõleg a ps3-nál iszonyat olcsón kapsz brutál hardvert, igaz csak játékra jó, de arra nagyon. Wiinél meg játékélményt kapsz😄 (xbox360 meg csak simán f@sz@ konzol, hozza azt amit kell, sztem semmi több). Ha csak néha akarsz játszadozni, jó a pc is, de pl konzolt nem kell újratelepíteni soha, és nincs kompatibilitási probléma...nem akarom túlragozni
BF3: csucsorr
Végül, vissza lehet e állítani az eredeti állapotot? Mert sztem igen, gondolom, csak cserélnek egy chipet benne... max az eredetit ideadják, és elteszem. Ha gubanc lenne valamikor, csak kicseréltetem.